עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rooot,

שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by assaf972,

שלום אחרי שהווינדוס עולה אני מגיע למצב שאני צריך לכתוב את הקוד של המחשב אבל לא העכבר ולא המקלדת לא מגיבים..בדקתי סוללות וחיבורים והכול נראה בסדר יש לציין להמקלדת והעכבר אלחוטיים..

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by itsik1231995,

הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by amittyy,

קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..

6. Started by prxc,

האם יש אפשרות שמירה בשם או חיפוש בדפדפן זה הרכבתי וינדוס 10 רק ב29/07 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  7. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

8. לדוגמא: אני משחק במשחק ואז אחרי חצי שעה המשחק עושה שגיאת באגים ואז מסך כחול (פירמטתי את המחשב זה לא עזר) הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כל פעם תודה לעוזרים :-\

9. Started by Harel Cohen,

היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?

10. Started by rank,

המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. שלום חברי הפורום היקרים. ברשותי מחשב ASUS 1000HE מחודש שנרכש ב26.4.10 מרונלייט. המחשב עדיין באחריות. לאחרונה המקלדת התחילה לעשות רעש "קליק" חזק כאשר לוחצים בעוצמה מסויימת על המקשים: א, ר, ק, W, Q, ע, כ, ג, ד, ש, ס, ז, 1, 2, 3, 4, 5. יש לציין כי אני שומר על המקלדת שלי בתנאים הכי טובים שאפשר. ארצה לדעת מה לעשות בנידון, והאם דבר כזה הוא בר תיקון. בנוסף מה כבר יכול לגרום לבעייה שכזאת? האם היא מכוסה על ידי האחריות? תודה, אור כהן.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by RX7,

טוב אז ככה יש לי בעיות כשאשר אני משחק במשחקים במחשב.. תקיעות באמצע המשחק ניסיתי לעשות הכל לפרמט להתקין מחדש תמשחק לעדכן דרייברים אך כלום לא עזר אני מקבל באמצע המשחק הודעה כזו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיה אבל זה ממש מעצבן כל פעם נתקע לי משחק וממשיך זה מאוד מעצבן מישו יכול לעזור לי??

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  15. קניתי צורב dvd חדש של LG אבל כל פעם שאני מנסה להתחיל צריבה הוא נכשל וכותב לי את הבעיה הבאה: DMA-drvier error, CRC error D: HL-ST DVD-RAM GSA-H54N תודה מראש למי שיוכל לעזור... נ.ב. שמרתי באחד הנסיונות גם את קובץ ה-log אז הנה הוא: 5C80001080100000000247825696 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.1.2 Internal Version: 7, 0, 1, 2 Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N>Version: 1.00 - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) -&gt…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by d_v,

שלום, ניסיתי את כל שקעי USB במחשב, אולם עדיין לא מזהה, ואפילו לא מראה סימן שמשהו קורה (פשוט התעלמות מוחלטת) הכנסתי לוח גרפי לאותם חיבורים ואין לו בעיה איתו. רק עם שני מכשירי MP3 אלו. עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  17. Started by ReSt,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by rivki10,

המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]

19. Started by talevi83,

היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  20. הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by psycho killer,

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים

22. Started by mx-3,

קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by neil4,

יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by harelzar,

hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. מדובר בכרטיס READEON X300. המאוורר מרעיש כמו טרקטור. ניקיתי אותו מאבק בצורה יסודית. נראה לי שיש בעיה במאוורר. הוצאתי את הכרטיס, ולא ראיתי משהו חריג. זה קורה סתם ככה, פתאום, וזה סתם התחיל, בלי שום סיבה. תצילו אותי!!! אין לי את הטמפ' של כרטיס המסך. זה הולך ככה: פתאום עושה קול כזה עבה, ואז המאוורר זז לאט, ואז ממשיך במהירות, ושוב פעם..........

• 17 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים