עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by David_Beckham,

באמצע משחק , פתאום ריסטרט .. כולם יגידו שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא מתחמם , אני לא חושב , יש מצב שזה הארד דיסק .. קיצור מי שיכול לעזור בבקשה

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  2. אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by ImAllMostAwake,

הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by yoni_h,

שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם

6. Started by highmiko,

שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by MODI,

בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה Memtest 86 ואחרי בערך 15 שעות התוכנה נתקעה תמונות מצורפות

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by ravid,

קיבלתי היום wd 80gb אני אף פעם לא חיברתי ארד דיסק חדש,ניסיתי להכניס דיסקט איתחול אבל הוא רושם שגיאה ומגיע לדוס ושם אין לי ארד דיסק ולא סידירום אז אחר כך חיברתי אותו עם ההארד דיסק הקודם ובווינדוס הוא מוצא את הכונן אבל לא רואים אותו מעשית!(לא מופיע במי קומפוטר) אני לא ממש יודע לחבר ארד דיסקים חדשים ואני חושב שאני צריך דיסקט איתחול נורמלי ולא של xp ועוד משהו-אני לא צריך אולי לפרמט אותו או משהו לפני כן כי לא עשיתי זאת... ???

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  10. כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by itsik1231995,

הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by amittyy,

קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..

13. Started by Galit17,

היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. Started by rafi k,

פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by Harel Cohen,

היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?

17. Started by Rinor,

שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  18. Started by noa2009,

:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by dante12,

לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by איוניר,

יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by m.l,

שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב esprimo mobile דגם v5355. הגיע עם ויסטה. לאחר התקפת וירוס עליו התקנתי עליו XP. ניסיתי להתקין את כרטיס הקול מהאתר של fujitsu (http://support.ts.fujitsu.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=25510) אך עדיין אני לא מצליח להתקין משהו שיעזור לי. מה עוד ניתן לעשות? אם צריך עוד פרטים אני אתן. תודה ויום טוב, אמסטי

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by iamuser,

ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים