תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי gygabyte radeon 9200 עכשיו איך אני עושה שהרזולוציה של ה TV OUT תהיה 600*800 ולא 768*1024 חיפשתי ואני לא מוצא שום דרך לקבע את זה הדרך היחידה לשנות ל600 *800 זה לשנות גם תרזולוציה של המחשב אבל אני רוצה שהמחשב יהיה 1024*1280 והTV OUT יהיה 600*800 מישהו יודע איך אני עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
משום מה אינני רואה כשאני נכנס לadvanced את הלשוניות. אני רוצה לשים AA,AF ואינני יכול לאחרונה התקנתי את הדרייברים קאטאליסט 3.2 יש ברשותי radeon 9700 by sapphire תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי חברה, היום חזרתי הביתה להפתעה הזאת בתמונה מצורפת. עכשיו השאלה היא איזה דיסק זה? על השניים הגדולים יותר יש לי 5 שנות אחריות, על הקטן אני חושב שעברו כבר 3 שנים... אגב, אם מישהו יודע איפה להשיג PHENOM 2 940 במחיר זול, אשמח לשמוע תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הטיפ הוא : לא להשתמש ב-WD 40 לשמן מאווררים במחשב או כל סוג של שמן , הדרך הכי טובה היא לשים גריז עכשיו אני אסביר איך הגעתי לזה אז ככה: נתקלתי לפני שבועיים בסרטון שמסביר אין לשמן מאווררים אז החלתתי לשמן את המאווררים במארז והספק שלי כדי למנוע מהם נזק בעתיד לפני שבתחלתי צפיתי בעוד כמה מדריכים וכולם השתמשו ב-WD 40 אז פעלתי לפי המדריך ושהדלקתי את המחשב היה רעש של חריקות קטנות לאחר הרבה פירוקים והרכבות החלתתי לשים גריז אז פירקתי את המאווררים לחלקים ניקיתי את השמן ושאמתי מעט גריז במקום ועכשיו המחשב שלי שקט כמו ביום שקניתי אותו מה שמעצבן הוא שכל המדריכים מסבירים להשתמש בשמן וזה גרם לי לסיוט לא קטן אז עדייף לקנות גריז ב-30 שקל או להסיג מהמכונאים מעט מאשר להתעצל ולהישתמש …
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19" דגם MAG B916 נוצר לי נתק בחיבור אחד החוטים בתוך קונקטור ה- VGA (קונקטור 15 פין D-SUB) ניסיתי להחליף את הקונקטור בלבד אבל ללא הצלחה. האם מישהו יודע היכן ניתן להחליף כבל זה בלבד? נראה לי מוגזם לקנות מסך חדש בגלל בעיה כזו. אם יש למישהו מסך MAG ישן, ממשפחת דגמים זו, שלא עובד שניתן לקחת את הכבל ממנו - יכול להיות פתרון מעולה. בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול בערב, אני מדליק את המחשב - המאווררים והכוננים מתחילים להרעיש כהרגלים, הלדים של POWER וHD נדלקים והכל נראה כשורה. אממה - המסך לא מקבל סיגנל והקולט של הסט האלחוטי שלי לא נדלק גם כן. כמה ריסטים, כמה פריקות מתח(אני מנתק את הכבל חשמל, "מפעיל" את המחשב והוא באמת "נדלק" לשנייה ואז מחזיר את הכבל חשמל) וזה בסוף הסתדר. היום בבוקר זה שוב קרה, ולא הצלחתי לסדר את זה לפני שהייתי צריך לצאת. שאחזור, אני רוצה אולי לגשת לזה מכיוון שונה ודיאגנוסטי יותר... למישהו יש הצעות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-