עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrbig,

יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by dorlavy,

כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה

4. Started by Uri Becher,

הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by silky,

היי המחשב היחסית ישן שלי עבר איתי דירה. סוף סוף חיברתי אותו ואת כל הציוד אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול. מה קורה: אני שומע צפצוף של שניה כל 5 שניות(כל 5 שניות הוא מתרסט וחוזר חלילה). בדקתי חיבורים והכל נראה בסדר. המעבד יושב טוב, הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך. לא מבין מאיפה זה נחת עליי. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by onetwo,

היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  7. Started by DisCus,

היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  8. Started by H-MAN,

שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  9. אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  10. שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by bboy,

הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by eurekas300,

שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  13. Started by Holy,

יש לי 2 הרדיסקים WD80GB 8MB. לפני שבוע בערך אחד מהם התחיל להשמיע הרבה תיקים ברצף והמחשב נתקע. הסיפור הזה חוזר על עצמו כמה פעמים. הבעיה היחידה שלי זה שאני לא יודע איזה מהם דפוק. על אחד יש וינדוס ומלא תוכנות ועל השני יש רק הורדות. בזמן התקיעה המחשב לא עשה כלום כלומר רק אחד מהם היה בשימוש. האם תקלה בהרדיסק שאין עליו מערכת הפעלה יכול לתקוע את הוינדוס? הרצתי את ה-datalife tool על שניהם בדיקה הכי ארוכה (משהו כמו חצי שעה) ושניהם יצאו ללא שגיאות

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  14. שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by buldozer,

יש לי שאלה לכולכם. יש לי בעיה שאת הסרטונים והסרטים שיש לי במחשב המחשב מסמן בסמל של וינאמפ ולא של וינדוס מדיה פלייר איך אפשר לשנות את זה??? אצפה לתגובה. דחוף!!!!!!!!!!!1

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by eins,

שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. Started by rooot,

שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  19. המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה, למישהו יש פתרונות? תודה !

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by Googleness,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  21. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

22. Started by Guy950,

הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by איוניר,

יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים