עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gilsna,

ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. מחשב נייח / נייד? ניסיתי בכמה מחשבים, 2 ניידים ו1 נייח שלושתם עם Win 7 מהו סוג מערכת ההפעלה וקצב הביט? Win-7 תאור התקלה, במידת הצורך מומלץ להוסיף תמונה: אותה בעיה קיימת בשני הדיסקים קשיחים. אני מחבר למחשב בעזרת כבל usb המתאים לדיסק קשיח הנ"ל(אני חושב קוראים לחיבור יו.אס.בי הזה USB-3) ולא מופיע כלום במחשב גם לא בניהול דיסקים. וגם לא מופיע שום דבר במנהל התקנים בחלק של הusb. ויש נורה דולקת(שמסמן שהחיבור פעיל אבל משום מה זה לא מראה פעילות ..) ממתי התקלה?כבר שבועיים,זה כבר קרה לי פעם ופשוט חיברתי והסתדר מתי שהוא אבל עכשיו זה כבר שבועיים לא מסתדר לי והחלטתי לבקש כאן עזרה..

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by AloNs01,

משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  6. Started by ran_ga85,

שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. השאלה בכותרת תודה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by ETB,

יש לי בעיה של חוסר יציבות במתחים לליבה, הולטג' על 1.65, ובתוכנות הניתור הוא מציג מתחים אחרים לגמריי ממה שהוא אמור לעבוד, מה גם שהוא לא יציב בשיט, המתח לליבה נע בין 1.616-1.63 ובמקרים מסויימים הוא אף יורד ל1.600. מה יכול לגרום לנפילות מטח כזו קיצונית. כמו כן המתחים במסילות השונות בספק שלי (HEC-300W), בתוכנות הניטור השונות ובביוס הוא מציג: ה 12V+ = 11.73 ועם מולטי מטר- 11.93 5V= 4.95 ועם מולטי מטר- 5.12 עושה רושם שהלוח מזייף במדידת המתחים (האומנם?) אני חושד שגם הספק הזה מגביל אותי הOC. ועם מישהו נתקל במתחים כאלו בעם הספק של hec.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by abr328,

שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  10. Started by benny_man,

שלום. קניתי לא מזמן כונן dvd חיצוני והמחשב מזהה לי אותו אבל הוא לא קורא לי שום דיסק. הכונן הוא של חברת toshiba samsung דגם sh-d162. בבקשה תעזרו לי דחוף... תודה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by raul987,

למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני שאול את ביגלל שקניתי Creative zen micro והוא מעביר שירים בהמהירות של 1.0 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  13. מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by eurekas300,

שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. Started by EliranB,

ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by eins,

שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

21. Started by kong5,

יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי. הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות. למשל איזה ווינדוס להתקין xp הבנתי שעדיף שלא (צורך הרבה) בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה! משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by azki,

מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!מצטער!!!!!…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  25. הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים