תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מסך LCD אבל הוא לא יכול להפעיל אותו, תיאור יותר מפורט: מדובר במסך LCD מסוג F51e תוצרת ACER. הבעיה במסך היא שכשאני מדליק את המסך אז רק המנורה הקטנה בצד נדלקת, אבל המסך לא מציג תמונה. ניסיתי במחשב אחר והבעיה נשארה, אפילו כשאני מנסה להכנס לתפריטים של המסך, המסך לא מציג לי אותם.. המסך פועל אצלי כבר 3 שנים בלי שום בעיה.. מה יכולה להיות הבעיה במסך הזה? מי שמבין בזה שיעזור לי בבקשה, תודה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי, אני נואש! כרטיס המסך שלי (ישן, 8800GT) שבק חיים. עכשיו, אני כבר לא ממש משחק משחקי מחשב אז זה לא קריטי בשבילי. אבל מסתבר שאני צריך אותו בשביל הפעלת וידאו HD... 720p / 1080p. כשאני מריץ אותם עכשיו, רק באמצעות המעבד שלי, זה קצת מקרטע... לא סוחב במאה אחוז. מפרט: AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz 4GB RAM Onboard ATI Radeon HD 4200 ניסיתי להפעיל את הקבצים על VLC, MPC, ומדיה פלייר רגיל. כאשר CoreAVC Professional מותקן. כולם ניגנו בערך אותו הדבר - קרטוע קל, אבל מאוד מציק, סוג של ריצוד. יש רעיונות איך לתקן את זה?? קניית כרטיס מסך זה מפלט אחרון מבחינתי, ואם כן - אעדיף לקנות את המינימלי שיאפשר לי לצפות בHD באופן חלק. אבל האם יש דרך ללא כרטיס מסך ייעודי? הגדרות? קודקים? נגנים? משהו??…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שאני פותח סרט במחשב רואים הכל בצבע אפור מוזר כזה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס מסך ועלי להחליף אותו או שניתן לסדר את זה עם הגדרות יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 4 440mx. תודה מראש דור
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחיצה אחת בהארדיסק שלי מראה לאחר בדיקה עם disk doctor שיש 4170KB של סקטורים פגומים... רציתי לדעת אם יש דרך לבודד אותם ? לתקן אותם ? מה עושים..?.. אין לי אחריות ואין לי מושג למה זה קרה..
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי. באחד המחשבים אני פתאום לא מצליח לגלוש באינטרנט. דיברתי עם בזק בינלאומי, עשינו בדיקות ויש לי באמת חיבור. פורט 80 פתוח. עשינו ריסט (netsh משהו כזה) דרך הCMD וזה עדין לא עוזר. ניסיתי לחבר אנטנה שקולטת WIFI למחשב, וגם היא מחברת את המחשב לאינטרנט ובכל זאת אין גלישה ואין כלום. איך אני פותר את הבעיה? (יש לי וינדוס XP)
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי אייקון שהייתי מעוניין לשנות שם משהו וגם לערוך איי קונים חדשים, הייתה לי פעם תוכנה אבל לא זוכר את שמה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-