תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בטעות השתמשתי באופציית DISKPART של ה-CMD ועשיתי CLEAN לכונן הלא נכון. הלך לי 1TB של חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. כרגע אין כונן כל המידע נמצא ב- unallocated בניהול הכוננים. האם ליצור כונן חדש? האם ניתן לשחזר את המידע? מה עלי לעשות ובאיזה תוכנות בבקשה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון קרו לי קריסות שלו היו לי קודם במשחקים, לדוגמא בCOD ובWorld of Tanks. המחשב פשוט נכבה באמצע בלי התראה מוקדמת שום תקיעות שום דבר פשוט קורס.. ההשערה שלי שזה הכרטיס מסך אבל אני רוצה להתעייץ איתכם מה לעשות לגבי זה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
יש לי כונן 1T של סייגיט , היו איתו בעבר בעיות של סקטורים ולכן תקופה ארוכה הוא משמש ככונן לאחסון בלבד, ללא בעיות. לפני יומיים בעליית הווינדוס המחשב הריץ בדיקה של הכונן , בגלל שחשבתי שזה יקח הרבה זמן ולא הייתה לי אפשרות לעצור את הסריקה כפיתי הפעלה מחדש על המחשב . לאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב והוא שוב ביקש להריץ את הבדיקה , הפעם הוא רשם על כל הקבצים שהם בילתי ניתנים לקריאה ולאחר שסיים את התהליך עדיין לא הייתה לי גישה לדיסק. כרגע המחשב בהרצה של תוכנת hdd regenerator , כל הלילה הוא סיים רק 1 מגה בייט (!!!) וכתב שמצא 971 סקטורים פגומים ותיקן 164 סקטורים. השאלה היא מה אני צריך לעשות עכשיו? הבדיקה יכול להמשך נצח בקצב הזה , האם ברגע שהוא יעבור את הסקטורים הפגומים הוא כבר "ירו…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום רב, אז ככה, התקנתי לוח אם משומש של אסוס למחשב פנטיום 3 שבדיסק הקשיח שלו מותקנת מערכת הפעלה XP בגלל בעיות של "קפאון" המחשב כל הזמן, ללוח הקודם היה צי'ספט של VIA וללוח החדש שהתקנתי יש ציספט של ITI, לאחר שהתקנתי את הלוח החדש עלה רק ההרצה של הזיכרון והזיהוי של החומרה הקיימת (דיסק קשיח, צורב וכדומה) ולאחר מכן בלי הודעה כלשהי על תקלה, המחשב נתקע, לפני השלב של העלאת ה-XP! לציין כי ניתנת לי האפשרות להגיע לBIOS ולשוטט שם בלי שהמחשב ייתקע. דיברתי עם טכנאי מחשבים שמסר לי כי בגלל שהציפסט של הלוח שונה במערכת הפעלה של הXP נוצרת בעייה עם החומרה החדשה, מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים עם הלוח הישן ולשנות את התקן ה-IDE לסטנדרט ואז להתקין את הלוח החדש, העניין הוא שאין לי אפשרות…
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שמתי לב שבמחשב שלי יש בעיית איטיות.. המחשב חדש בן כמה שבועות...והחומרה ממש לא חלשה כך שאי אפשר להאשים אותה (מפרט בצד) זה מתבטא באיטיות בתפריטים ובתקיעות במשחקים כמו MOST WANTED
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הודעות השגיאה SYSTEM HALTED משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם שלה. הופיעה לי במחשב לפני כחודש. והיא הופיעה לי בתדירות מאוד גבוהה. אז פשוט הוצאתי את הכרטיס קול שהיה מותקן אצלי כי חשדתי בו והבעיה נפתרה. אחרי כשבוע הבעיה חזרה לי עוד הפעם. אבל הפעם זה קרה לי רק אחרי שהמחשב נח אחרי הרבה זמן כיום שלם ואז אני מכבה ומדליק אותו מחדש והמחשב עולה חלק. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 4 5 שעות אני לא רואה את הודעת השגיאה. הודעת שגיאה מופיעה בשלב לפני טעינת הווינדוס. ולפני ההודעה אני רואה מסך כחול. יש לי לוח של אינטל מלפני כשלוש שנים. עם זיכרון RDRAM. מה יכול להיות הפתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי יש לי צורב דיוידי של NEC 2500+ ופתאום ללא שום סיבה נראית לעין הוא חדל לקרוא דיסקים של דיוידי,וכמו כן גם לא מצליח לצרוב על מדיות של דיוידי נציין כי אין שום בעייה בדיסקים רגילים CD-R אלא רק במדיות של דיוידי לקריאה/צריבה. הניחוש שלי שזאת בעיית חומרה כזו או אחרת יש למישהו הצעות אחרות??
-
- 16 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי כבר שנים רבות ובבעיה זו לא נתקלתי.. עשיתי 2 דברים: 1.עבדתי על המחשב עם קורא כרטיסים וכנראה הכרטיס לא היה מתאים בדיוק לכניסה של הקורא, ניסיתי קצת בכוח אבל ראיתי שנכנס והמחשב לא מזהה אז ויתרתי והוצאתי את הקורא מכניסת ה-USB. 2. חיברתי כבל דאטה למכשיר Sony erricson W800i וכשהמחשב התחיל להתקין את הדרייברים אוטומטית ניתקתי את הכבל מהמכשיר.(הייתי חייב לרוץ...) לא יודע מה משני הדברים עשה את הבעיה אבל הבעיה היא כזו: המחשב מזהה את כל יציאות ה-USB (מצורפת תמונה) אבל כל התקן שאני מכניס(דיסקאונקי, מדפסת, קורא כרטיסים ועוד..)המחשב לא מזהה אותו בכלל, בדיסקאונקי הנורית נדלקת לשנייה ונכבה מיד, למעט 2 יציאות שבהן הנורית דולקת קבוע ולא נכבית(ובכל זאת הוא לא מופיע …
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעיה... יש צפצוף כשאני מדליק את המחשב...שלאחר כמה דקות הוא נפסק... פתחתי את את המכסה כדי לראות מה קורה שם... כשאני מדליק את המחשב, 3-5 שניות המאורר של המעבד פועל ואחרי זה לא פועל לכמה דקות... ובזמן שהמאורר לא פועל יש צפצוף... למה המאורר לא פועל בזמן הזה? אני יכול לתקן את זה איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-