תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?< בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
זה קרה בלי סיבה כשפתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את כונן הדיסקים ולהחזיר. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להוציא את הסוללה בלוח האם ולהחזיר. ניסיתי לעשות ריסט לביוס, למרות ששם כל הHDD והCDROM מוצגים. כלום לא עובד איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היה לי הום לפני חצי שעה 12 גיגה פנויים בכונן D. נכנסתי למשחק. יצאתי פתאום יש לי 48 מגה פנויים!!! (WTF?!) אני עוד מעט עושה ניקוי עם TUNE UP. מקווה שזה יעזור. בין אם זה יעזור ובין אם לא מה יכול לגרום לזה?! ואם זה לא יעזור (אני יערוך שזה יסיים) מה אפשר לעשות? תודה עריכה: זה סיים ומחק כולה 300 ומשהו מגה.... יש לי עכשיו 400 פנוי... מה אפשר לעשות? איחוי דיסק יעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי במפרט גם קירור כזה: Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-