תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הקיצר המחשב שלי והספאיה שמאחורי זה פשוט גוש כבלים ענקי וזה נורא מציק בעין. החלטתי לשבצ ולטפל באסתטיקה של הכבלים, מה הדרך הטובה ביותר להצמיד לקיר ולמתוח אותם? יש לי את המסמרים האלו עם נפלסטיק הלבן אבל נראה שהם לא עושים את העבודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי חברים, איזה דרך מומלצת להצפין קבצים בwin10 , שלא יוכלו לעשות בהם שימוש יותר , לפני מסירת מחשב ( אין אפשרות לפרמט לצערי) ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מנסה לצרוב אז לפני הכל אין לי אפשרות לבחור מהירות ומוצג לי רק מהירות של X4. כשאני מפעיל את הצריבה אחרי כמה שניות הצריבה נכשלת ומוצג לי גם השורה הבאה: Power calibration error ממה הבעיה נובעת? האם ניתן לסדר את זה או שהצורב מת? (למרות שלהריץ דיסקים הוא מסוגל ואין כל בעיה)
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש הקול פשוט לא עובד, לא ברמקולים ולא באוזניות וזה גם רושם למטה בווליום "שירות השמע אינו פועל" האם זה אומר שהלך הכרטיס קול? לאן צריך ללכת כדי לבדוק? הלכתי לKPS שם קניתי את המחשב לפני כ6 שנים והם לא מוכנים אפילו לבדוק את הבעיה. איפה ניתן לבדוק באזור תל אביב והמרכז? אני לא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס קול אם זה לא יפתור את הבעיה. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עד לפני כמה ימים המחשב היה נתקע כל כמה זמן. היום גיליתי שכשאני מחבר את העכבר דרך USB אז זה עובד טוב והמחשב זורם. ז"א שהחיבור ללוח אם כנראה לא טוב. אבל עוד בעיה חדשה שהתגלתה היא אחרי שהותקן כרטיס הקול במחשב שעד היום היה בסדר גמור עכשיו אין לי קול במחשב אלא במקום זה יש רעשים מוזרים מאוד. יכול להיות שבכל זאת כל הלוח אם נדפק? יש פתרון? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום למומחים. לפני זמן מה התחברתי לסלקום טי וי, עבור הטלווזיה ועבור גלישה במחשב נייח ביתי. ולהלן שתי תופעות שלא יבלתי עליהן תשוות מספקות: הראשונה - במחשב הביתי אינני יכול להגביר את הקול מאחר והגעתי ל100% ברמקולים וזה עדיין חלש, שאני צריך להתקרב למסך כדי לשמוע סביר. השניה - עבור ערוצי ישראל מחובר קולט עידן פלוס. הטכנאי שחיבר אותי כיוון את המכשיר ל100% קליטה וזה מצוין אבל גם כאן הקול חלש אפילו שאני במקס' של הטלויזיה, אבל כשאני עובר לסרטים אני צריך להחליש ב30% לנורמלי עבורי. ניהלתי מו"מ עם סלקום ועם כאן ולא הצלחתי להתגבר על זה. למישהוא יש רעיון או ידע לפתרון? מוטי קובלנץ כפר ורדים 0524280570
-
- 5 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשבוע האחרון קורים לי מקרים שהקול לפתע מפסיק לפעול, לדוגמא: אני משחק ב MW2,פתאום-הקול מפסיק לעבוד... אותו הדבר קורה לי גם ב Supreme Commander 2,ולאחר שזה קורה אין קול גם כשאני לא במשחק,ז"א שומע מוזיקה או משהו כזה. אבל...לאחר RESTART-הקול חוזר לעבוד...אבל אחרי שמריצים עוד פעם איזה משחק או שומעים מוזיקה-אין קול.... מה שמאוד מוזר זה שזה התחיל רק בשבוע האחרון, וזה לא קורה תמיד-אבל הרבה פעמים זה קורה,וזה ממש מעצבן כל פעם לעשות RESTART... מה ניסיתי: לחבר רמקולים אחרים לחבר אוזניות אחרות לחבר מהחיבור הקדמי של המחשב להתקין דרייברים לכרטיס קול לבדוק עדכונים לדרייברים. ד"א,אם צריך אז הלוח אם שלי הוא: Intel Whitesburg DP55WB בבקשה תעזרו,המחשב עדיין לא בן חצי שנה אפילו... *ער…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי שילוש לתושבת החדשה של AMD. שמתי לב שזמן ה-POST עלה ל-37.5 שניות. לוח אם: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ראיתי שיש אפשרות בביוס לעשות סקיפ על אימון הזיכרונות בכל פוסט. אבל זה גורם למסכים כחולים. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום כיום במחשב שלי מחשב נייח במארז COOLERMASTER ATX בו יש לוח אם - Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד Intel I3-6100 וזיכרון של 8G ושני כוננים הארד דיסק+ SSD וספק סטנדרטי. בגלל מגבלות מקום אני רוצה להקטין את המארז ולהניח את המחשב באופן מאוזן ולא מאונך מבקש המלצות למארז קטן יותר שיכיל את כל המפרט שלי כאשר הגודל הפיזי המקס' של הנישה בה אניח את המחשב 43ס"מ לרוחב על 19ס"מ גובה ועומק של 55 ס"מ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! היום כשעבדתי על המחשב שמעתי פאק פתאומי והמחשב נתקע. פתחתי את המחשב וראיתי שגוף הקירור משוחרר כשנראה לי שהזיז פלסטיק שהגוף קירור מתחבר אליו נשבר. מה אני יכול לעשות? צריך להחליף לוח בגלל כזה דבר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני נוהג לערוך מצגות ולהפוך אותם לסרטונים. בזמן האחרון, כשאני עורך מצגת שתזמנתי אותה לדקה היא מוצגת במשך כ5 דקות, למרות שתזמנתי אותה והקלטתי אותה בזמן של דקה. וכך גם כאשר אני מייצא את המצגת (והופך אותה לסרטון). אני משתמש באופיס 365 (של סטודנטים). האם לדעתכם יש איזה קשר לזה? הקובץ של המצגת עצמה הוא כ30 מגה. כסרטון זה שוקל 90 מגה (לאחר ייצוא). האם הבעיה יכולה להיגרם בגלל הגודל של המצגת? (בעבר ערכתי מצגות פי כמה יותר גדולות ולא היתה לי הבעיה הזו) האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה ישתנה? בעבר לא היתה לי בעיה כזו, ועכשיו הבעיה הזו חוזרת על עצמה בכל פעם שאני מכין מצגות, כך שהמצגת יוצאת פי 5 זמן מהזמן שהיא אמורה להיות. עוד שאלה שיש לי, זה …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-