תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אצל היבואן של AOC אין במספר חנויות שבדקתי אין ebay - אין המפרט של המסך: יש לי שנאי עם מפרט דומה בהפרש של 0.5A, החיבור מאוד דומה אבל לא מתאים. מישהו מכיר אולי מקום שבו אוכל למצוא את המבוקש?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שביצעתי memtest במשך 6 שעות (הזיכורון תקין) נכנסתי להגדרות של ה bios ועשיתי f5 בשביל לעשות default optimise לאחר מכן המחשב איתחל מחדש והופיע לי מסך למשך שתי שניות: raid volume not defined - ניסיתי לעשות recover, זה לא עזר -הוצאתי את הסוללה מלוח האם לאפס את ההגדרות, גם זה לא עזר מה ההסבר לזה? מה ניתן לעשות? לוח אם asus prime x299a
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחרונה התחדשתי בכונן 5TB חיצוני של SEAGATE דגם STBV5000100 פירקתי אותו וחיברתי פנימי למחשב. דגם הכונן לאחר הפירוק ST5000DM000 לאחר שהרכבתי אותו שמתי לב לביצועים לא יציבים (ראו דיון כאן) לאחר כל הניסיונות השונים לא נפתרה הבעיה.. אבל, שמתי לב שהכונן לפעמים כבה אבל עדיין יש בוא שימוש.. לדגומא, במהלך צפייה בסרט HD ששוקל כ 10 גיגה לשעה וחצי סרט הסרט מתנגן בצורה רגילה אבל שאני מחליט להפעיל משהו אחר במקביל, פתאום הכונן נדלק ומתחיל לשמוע את הכונן מסתובב.. דוגמא נוספת, אני יכול לדפדף בקבצים בכונן במשך דקות אחדות ורק ברגע שאפעיל קובץ מסויים הכונן יתחיל לעבוד (ישמע רעש שהוא נדלק, מסתובב ואחרי כמה שניות הוא יגיב לפעולה [אחרי שיופעל]) משהו שלא קורה בכוננים אחרים (בכוננים האחרים…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ניידים עם חיבור USB3 , יש לי קורא כרטיסים חיצוני שדרכו אני מעביר חומרים (אני צלם) יש לי גם כמה קוראי כרטיסים USB, של קינגסטון ושל לקסר.. אחרי שהעברתי את מחשבים לחלונות 8.1 פתאום התחילו בעיות בהעברת הנתונים מהכרטיסים למחשב, זה מתחיל העתקה במהירות טובה, ואחר כך המהירות יורדת ל 0 , כאלו יש איזה לאג במערכת והעתקה לא מתבצעת, היא לא מסתיימת ולא מוציאה שגיאה, פשוט לוקחת הפסקה וממשיכה לאחר כמה שניות , ושוב לאחר כמה שניות מפסיקה שוב.. זה הזוי, הכרטיסים במהירות 30 מג"ש , העברה דרך USB3 לכונן SSD שבנייד אחד או HDD רגיל בנייד אחר.. גם עם כרטיס של 90 מג"ש זה קורה.. הזוי. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מוצא פיתרון , המחשב היה בשימושי האישי עד לפניי כ4 חודשים עד שרכשתי מחשב חדש בעצם. היה לו מן קטע כזה להיכבות לפתע ולא יודע מאיזו סיבה הייתי בטוח שזה בגלל הדיסק קשיח. רכשתי דיסק קשיח חדש אך המחשב עדיין לא עולה ואפילו המסך לא נידלק (לא רואים את הבייוס) והמחשב לא נישאר דלוק יותר מכמה שניות ניכבה ונידלק מחדש וככה בלופים . בעיקרון זהו מחשב דיי ישן שמיועד לחברה שלי - מפרט המחשב מעבד [h=1]Intel Core 2 Quad Q6600 [/h]כרטיס מסך GTS 250 6 ג'יגה ראם 1200 מגהרץ ספק כוח של 500W
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... יש לי LENOVO YOGA 2 PRO עם רזולוציה של 3200X1800 ואם אני מוריד אותה אפילו בקצת הדברים נהפכים לממש גדולים.. עכשיו כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בHDMI הרזולוציה יורדת ל1920X1080 וחצי מהמסך לא מופיע... מה אפשר לעשות? כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושהרזולוציה תישאר אותו דבר בכדי שאוכל להפעיל את POPCORN TIME תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי מרעיש , (רעש של מאוורר) (מחשב שמחובר לטלוויזיה ) 1.האם יש אפשרות להפוך את המחשב לשקט יותר ? אם כן איך ? 2. אם אין דרך , יש לי 2 מחשבים ללא שימוש , הם גם מרעישים קצת . יש חנות שאני יכול למכור לה את המחשבים ולקנות מחשב חדש בכסף הזה ? מחשב לטלוויזיה לא צריך חומרה חזקה , רק שמהחשב יהיה שקט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-