תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
לפני כיומיים התחילה אצלי בעיה, בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור עם כל מיני כתוביות באנגלית. למעשה זה המסך הראשון לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות. בכדי שמערכת ההפעלה תעלה אני חייב ללחוץ על כפתור ה F1 במקלדת, פעולה שלא הייתי צריך לעשות אותה עד כה. ניסתי לעשות שיחזור מערכת אך הדבר לא הועיל. אם אני לוחץ על כפתור ה ESC אז אני מגיע למסך סגול, עם כל מיני כתוביות באנגלית. מה עלי לעשות בכדי לפתור בעיה מטרידה זאת? אני משתמש בחלונות XP.
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, היה ברשותי לוח אם P31DS3L שהתקלקל במקומו לקחתי לוח אם GA41M COMBO (אני יודע שהוא פחות טוב) עכשיו חיברתי אותו והפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה כמובן לא עולה. לאחר ניסיון לבצע auto repair המערכת לא מצליחה לעלות. מה ניתן לעשות כדי להפעיל את המערכת ללא מחיקה של הקבצים במחשב. (חשוב לפשט את ההסבר כדי שאני אבין ) תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ווינדוס 10 עברית, מחשב נייד דגם Lenovo 330S-15IKB. כאשר אני מנמיך את הווליום דרך מקשי ה-FN הסרטון ביוטיוב זז קדימה משום מה. מה עליי לעשות בשביל לתקן את התקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע לחבר שלי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס, ובהתחלה בהתקנה שמתי מחיצה חדשה (כ-60 ג'יגה) מדיסק קשיח 160 ג'יגה ועשיתי לה NTFS (quick), אחרי זה המחשב עשה ריסט ועלה ונכנס שוב להתקנה אז יצאתי ממנה והפעלתי מחדש ואז עשיתי boot from cd והווינדוס עלה וההתקנה וכל ההגדרות. אחרי הכל ההתקנה הסתיימה והווינדוס עלה לא מופיע כונן D: (המחיצה שעשיתי), מה הבעיה? ועוד שאלה, במחשב יש לוח אם קצת ישן ל-AMD אבל עם תמיכה לפי אתר היצרן במהירות זיכרון 800 שאותה חבר שלי קנה 2 ג'יגה מהירות 800 OCZ ורשום 667 Dual channel במקום מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המחשב שלי מרבה להיתקע. לרוב כשהוא נתקע הוא מתחיל להשימע קול כזה של נקישות מהירות (טרררררררר או משהו כזה) ואז אחרי מספר שניות לפתע מופיע מסך כחול אשר מזכיר משהו בקשר ל- kernel stack או משהו כזה, ועוד כלמני מספרים לא מובנים. ואז כתוב - begining dump of physical memory שזה די מפחיד אם תשאלו אותי....הדרך היחידה שמצאתי "לתקן" את זה היא סגירה טוטאלית של המחשב. גם אם אני עושה ריסט הקול ממשיך...רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי הוא נרגע ונדלק מחדש כאילו לא קרה דבר. אם למישהו יש מושג במה מדובר ואיך אני יכול לפתור את זה הוא יותר ממוזמן לעזור תודה מראש גיא ???
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה כמה פעמים ביום אם אני משחק ולפעמים לא חוזרת שבוע או יותר הבעיה בעצם שבאמצע משחק המסך ניהיה שחור ויש רעש משונה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב גם שמתי לב שזה קרה בטעינה של CRYCIS השני אבל פה זה התחיל לעשות רעש ואז שהטעינה הסתיימה המסך ניהיה שחור אבל הייתי צריך פשוט לצאת וזהו בלי לכבות יש לי 9800GTX 512 E7400 4GוW7 הבעייה חוזרת רק בCOD והיה את זה כמו שתיארתי בCRYCIS שיחקתי משחקים כמו ME2 GTA IV ורק ב COD זה קרה תודה מראש למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי השארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבה לא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבה זה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבד אני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק) מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בד"כ אני לא מכבה את המחשב אלא מעביר אותו לשינה וכנראה זאת הבעיה. מצידי לכבות לגמרי את התאורה במקלדת אבל אני לא יודע איך. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
אז הכרתי לחברה שלי מספר משחקים וכשהיא מנסה לשחק בהם דרך המחשב שלה הם רצים על FPS נמוך בצורה נוראית (בMIRRORS EDGE לדוגמה הנמכנו את ההגדרות עד להכי נמוך ואנחנו משחקים על רזולוציה של 480, ובכל זאת כשיש 2 וחצי אויבים המשחק כבר מתחיל לקרטע, ועל הגדרות נורמאליות הוא מקרטע גם כשאנחנו רצים או לא עושים כלום. וזה מוזר כי המערכת שלה בהחלט מתאימה להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה אחרים Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8.2 GB RAM GeForce GT 620 628.5 GB ואני לא זוכר את המארז\ספק אבל אני בטוח ב99.9% שזאת לא הבעיה אני עכשיו מפעיל benchmark ב3DMark ואעדכן כאן את התוצאות ברגע שזה יסיים יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא הייתה תצוגה במסך (NO SIGNAL) אחרי כל מני נסיונות לחבר מחדש בשביל לשלול שמדובר בבעיה במגעים המחשב איכשהו עלה, ואחרי דקה עלה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו מאז כשאני מדליק את המחשב הוא מאתחל את עצמו כל 30 שניות ובנוסף לכך אין תצוגה במסך...\ האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או בתקלה יותר חמורה?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-