עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה, למישהו יש פתרונות? תודה !

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Googleness,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by OmriF,

שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלוום, אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן [SIZE=1][FONT=arial][RIGHT][COLOR=#FFFFFF] "[/COLOR][/RIGHT] [/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כת…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by tavlins,

שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by eran1,

שלום לכולם משהו מאוד מוזר עובר על המחשב שלי. פתאות ללא שום התרעה מוקדמת הוא מחליט להתכבות לבד. בזמן שאני משחק זה קרה בשלוש הפעמים הראשונות והיום זה קרה שוב כאשר צרבתי דיסק. זה כאילו כאשר אני עושה בו שימוש רציני הוא מתכבה אבל זה מאוד מוזר כי המחשב חזק מאוד מבחינת הנתונים שלו. מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אשמח.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by unfacedman,

שלום. ברשותי דיסק קשיח בעל מחיצת NTFS שמערכת ההפעלה שלו (XP) הפסיקה לפעול עקב תקלה כל שהיא בכמה סקטורים. נסיתי להעלות RECOVERY CONSOLE ולבחור בFIXBOOT וFIXMBR, ומשום מה סומנה לי מחיצה של FAT בת 10 מ"ב... כל תוכנות שחזור המחיצות הנורמליות לא לוקחות את זה. רק NDD הודיע לי שבMBR רשום FAT ובPARTITION TABLE רשום NTFS. מה אפשר עוד לעשות?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום. לא מזמן רכשנו מחשב ומסך LCD חדשים. שמנו לי שהמחשב הרבה לעשות ריסטרט והמסך מרצד. חיש מהר לקחנו את המסך לחנות המחשבים,שם המסך עבד כמו קסם! לאחר כמה שבועות לקחנו גם את המחשב,שגם הוא עבד באורך פלא יומיים רצופים מחובר למסך. אך כאשר החזרנו את הסט הביתה הבעיות נמשכו. בחנות אמרו לנו שהסיבה יכולה לנבוע מהחשמל אצלנו בבית,שאולי הוא לא תקין. יתכן וזה נכון כי מחוברים עכשיו 2 מחשבים חדר ליד חדר(אותה נקודת חשמל,לא התקע.. אלה על אותו כבל ראשי בקיר) אך גם שהמחשב שלי מכובה והמחשב השני דולק המסך עדיין מרצד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by shedox,

יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by gogi,

כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by spirit,

גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. אני קונה לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב. מה קורה עם כניסות USB? אני אשאר עם מה שיש לי או שזה מגיע עם לוח האם? לגבי הקנייה: כדאי להזמין בטלפון או להגיע לחנות? הרי הם בכל מקרה לא מרכיבים ובודקים אלא אם משלמים על הבדיקה. אז יש צורך להגיע לחנות? מה צריך לדעת כדי שלא יעבדו עליי? את הזכרון אני אקנה מחנות אחרת. מכירים חו"ד שליליות לגבי החנות(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092)? כי מדובר במוצר הכי טוב והם מוכרים הכי זול יותר מחברות פחות ידועות. אפשר לסמוך?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי כמה כרטיסי מסך מסוג rx 470 כאשר חלקם אינם מעלים תמונה כלל בחיבור וחלקם עם מאווררים שלא מסתובבים, הייתי רוצה המלצה למעבדה אמינה / איש אלקטרוניקה שיכולים לבדוק את הכרטיסים ברמת הלוח ואולי להחזיר את חלקם לחיים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by uriby,

יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by chino18,

שלום אני חדש בפורום, יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x. המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה. בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין, אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת. איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק, אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק …

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by philip_s,

שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  22. יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by benamos1,

הדיסק מקורי, והותקן בהצלחה במחשב אחר באמצע ההתקנה נקיה של ווינדוס על כונן מפורמט, כל פעם בשלב אקראי אחר, פתאום המחשב קופא ולא מגיב לכלום ריסט לא עוזר, ההתקנה מתחילה מחדש ושוב נתקעת באמצע. כל פעם במקום אחר. לוח אם - ASUS P4800SE מעבד - INTEL 3000 HT זיכרון - הוחלפו 3 סטיקים שונים של 512MB, נוסו גם ביחד וגם בניפרד, על סלוטים שונים כרטיס מסך - ג'יפורס 5200, היה לפניו גם ג'יפורס 6200 שגם איתו ההתקנה קפאה באמצע מעבר לזה מחובר רק הרדיסק אחד (מקסטור 120) וסידירום. חוץ מזה אין כלום במחשב הלוח נראה תקין, אין קבלים מנופחים או משהו כזה.. ההרדיסק עובד בסדר ולא מרעיש או משהו, הטמפרטורות של המעבד תקינות מה יכולה להיות הבעיה? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by chenke,

אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by pelo911,

אני מפעיל את המחשב הכול טוב יפה, ואז אחרי 10 דקות,לפעמיים שעה,שתי דקות.. פתאום נתקע לי ה-USB ואני חייב לעשות ריסטרט בשביל שיפעל שוב... המקלדת שלי מחוברת לUSB האוזניות והמדפסת.. מישהו יודע מה לעשות.. תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים