תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
-
כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה, בשבועיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי בעיות, פשוט מאתחל את עצמו בפתאומיות. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות הכרטיס מסך כי זה קרה לי לרוב במשחקים אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה באופן אקראי אפילו סתם אם אני גולש באתרים או משחק סוליטר. כמו כן אני שם לב שזה לא ריסט כמו הפעלה מחדש רגילה אלא נשמע יותר כמו כיבוי(כל ההארדדיסקים מכבים את עצמם). בשקע שאליו מחובר המחשב אין בעיות של עליות ונפילות מתח כך שזו לא הבעיה פה לדעתי. אני כמעט בטוח שזה הספק משום שהוא כבר 3 שנים בשימוש והוא צריך להחזיק עליו 3 הארדיסקים,רדאון 9800, סאונד בלאסטר אודיג'י ZS ו1024 של ראם. המארז שיש לי הוא ENERMAX - FS-710B, אשר יש לו פה סקירה באתר, והספק הוא של אנרמקס 350 וואט. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם בעניין …
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?
-
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
- 3 followers
-
-
-
יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב סבבה יחסית והFPS שלי מרגיש נמוך יותר ממה שהו צריך להיות כמובן בדקתי הגדרות מתאימות שייעלו לי את הFPS באינטרנט ועדיין זה לא עזר ): SYSTEM SPECS CPU-intel core i7 8700 GPU-nvidia geforce gtx 1060 6GB MOTHERBOARD- TUF Z370-PRO GAMING RAM-16G נגיד בCS GO יש לי באזור ה200 FPS אבל לא יציב קופץ ל140 דברים כאלה, ככה בכל המשחקים . אני מרגיש שיש משהו שחוסם את FPS שלא נותן לו להגיע למה שהוא באמת יכול . אם יש למישהו מושג ויכול לעזור לי אני אשמח (:
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת איך מעתיקים מידע מתוך דיסק קשיח, לדיסק קשיח אחר.. ואם אפשר פירוט ואפילו תוכנות וקישורים... כל דבר יעזור. תודה מראש בר!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה... כשאני פותח את הdevice manager לא מופיעה לי אף רשימה של חומרה.. פשוט ריק.... והכל תקין (כך לפחות זה נראה..) הקטע הוא שגם כרגע אני לא יכול להקים רשת כי אינ לא יכול להגדיר את האיי פי בכרטיס רשת כי כאילו הוא לא מוזהה....... בתודה מראש לכל העוזרים כי ניסיתי כל מיני שיטות שמצאתי ברשת וכלום לא עזר.. תודה לתותחים שימצאו פתרון... שי
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בזמן משחק, כמעט כל משחק אשר מותקן על המחשב שלי: - Need For Speed: Most Wanted. - Age of Empires 3. - FIFA 2006. - NBA 2006. ועוד... ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר" (קיפאון ביט המוזיקה באותו רגע), ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. הדרייברים מעודכנים (81.95), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בשביל שאני לא אצטרך לפרמט את המחשב ולאבד את כל הנתונים. פירקתי את המחשב לצורך הרכבת ופירוק של כרטיסים, וכשהפעלתי אותו לאחר מכן התברר לי שהביוס התאפס משום מה. בכל אופן, החזרתי את ההגדרות הקודמות לקדמותן (מקווה שלא שכחתי משהו), ועכשיו, המחשב לא מכיר את שני הכוננים שלי שמחוברים בSATA raid (הראיד של המהירות והנפח הגדול לא של הגיבוי). ניסיתי לשחק בהגדרות של הביוס ולאפשר raid, שיניתי כל מה שרק קשור לכונני SATA ולתצורת raid אבל הוא עדיין לא מכיר את הכוננים. אני חושב שאולי אני צריך להתקין שוב את התוכנה שקיבלתי על הפלופי בשביל שהמחשב יזהה אותם, אבל אני לא יודע איך אני יכול התקין את התוכנה מכיוון שהייתי מתקין אותה דרך ההתקנה של …
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-