עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום חברים ברצוני להעביר נתונים בין 2 מחשבים ניידים שלא באופן של הקמת רשת ביניהם. האם יש כבל מתאים שפותר את העניין? או איזושהי תוכנה שגורמת לכבל USB לפתור את הבעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by LIRON1,

יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by SSD,

אני מעתיק תיקייה ששוקלת קצת פחות מ2 GB בין משתמשים במחשב או אפילו רק מעתיק לשולחן העבודה , וזה בקצב מאוד איטי . הקצב אותו קצב אם אני מעביר להתקן אחסון חיצוני יש לי וינדוס 10 מחשב עם SSD מה אפשר לעשות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by o0ORO0o,

רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avivi85,

אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by idan577,

המחשב בן חצי שנה I5 4570 עם 8GB ראם ווינדוס 7 64 ביט יש לי יציאות גם של USB 3 וגם של 2 ובכל היציאות יש בעיה של איטיות מטורפת. בדקתי עם כמה זכרונות USB ככה שהבעיה היא במחשב עצמו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ikehgl,

שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by WindWin,

יש לי שני מחשבים (אחד נייח ואחד נייד) שניהם רצים על ווינדוס 10 ושניהם מחוברים בכבל רשת לאותו רשת ואני רוצה להעביר קבצים בינהם בעזרת הרשת אבל בלי כל מיני תוכנאות עם ממשק לא מובן וכולי (אין לי בעיה להתקין תוכנה בשביל להעביר קבצים אבל שאני לא אצטרך יותר מדי להתעסק איתה) אם זה משנה אני משתמש בתוכנה בשביל לשלוט בשני המחשבים (Input director)

12. היי לכולם, כל פעם שאני מעביר קבצים, בעיקר בעת גיבוי המחשב, אני צריך "להשגיח" על התהליך כדי לסמן "בצע עבור כולם" ו"דלג" לכשאתבקש. האם יש פונקציה בהגדרות או תוכנת העברת קבצים שאפשר לדאוג לדברים האלו מראש (ואז אוכל לגבות בשקט את הקבצים במהלך הלילה)? תודה נ.ב. אם מישהו מכיר תוסף לכרום/יישום שמאפשר מוניטורינג על אתרים ומודיע כשיש בהם שינוי - אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. ברגע שאני מנסה להעביר מהמחשב לדיסק און קי , קובץ או כל דבר אחר אני מקבל הודעה: אין אפשרות להעתיק את קובץ ....... : הדיסק מוגן מפני כתיבה , הסר את ההגנה מפני כתיבה או השתמש בדיסק אחר. איך אוכל לשנות זאת ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by AdiD,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by rotemC,

אהלן חברה, יש לי התלבטות שאני אשמח בה לעזרה: אני בונה עכשיו מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו תמונות וקבצים (ספציפיים לא כל המערכת) מהמחשב הישן (שניהם נייחים). עכשיו ההתלבטות היא איך לעשות את זה בדרך הכי מהירה ובטוחה, וחשבתי על שלוש אופציות: 1. באמצעות כונן חיצוני - נשמע שזאת האפשרות הכי פשוטה, אבל המחשב הישן איטי בטירוף, יקח לו המון זמן לעשות את זה ואני לא בטוח אם הוא יוכל להתמודד עם כל הקבצים ולא יתקע באמצע. 2. לחבר את הSSD החדש למחשב הישן - פה יש כמה בעיות. המחשב הישן עובד בSATA II ואני לא יודע אם הוא יקרא את הכונן החדש, לא נשארו בו מגירות לשים בהן אותו ככה שבזמן ההעברה הSSD יונח על משהו בצורה רופפת, ואני פוחד שאחרי ההעברה כשאנסה להתקין ווינדוס על הSSD יפריע לו שכבר …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני עשיתי פינוי של המון קבצים מהמכשיר ע"מ לפנות זיכרון ומה שקרה שנמחק לי בטעות כל הנראה ההרשאה להתקן באמצעות USB איך אני יכול להחזיר את ההרשאה\ דרייבר מה שזה לא יהיה??

17. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי כונן אחסון חיצוני מדגם ADATA HD650. משום מה כשאני מעוניין להעביר לתיקייה קבצים גדולים או סרטים בגדול - הוא לא נותן לי. לפניכם תמונה להמחשה... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by harap,

שלום, האם ניתן להעביר שידור מסך דרך חיבור lan למחשב אחר עם מסך גדול?

20. לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כיצד מעבירים תמונות מהמצלמה למחשב?

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  22. שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.

23. שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב בעל שתי כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 930mx ו-Intel UHD 620 עכשיו, אם אני משבית את של אינטל, הרזולוציה ועוד דברים משתבשים לי. ומאידך, כרגע משהו לא טוב נראה לי בעין... האם אפשר להעדיף כרטיס מסך אחד על השני? תודה

25. לא מזמן "הוחלפה" התוכנה מה-backup and sync לגוגל דרייב. עד אז כל הקבצים שהיתי שומר בתוכנת ניהול משרד שלי היו מסתנכרים אוטומטית לדריב ומאז לא. נכנסתי להגדרות הדריב ואין לי שם שום אפשרות בחירת תקייה, בניגוד למה שרואים כאן בתמונה המצורפת.. למישהו יש רעיון? מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.