עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oza87,

שלום, אני מנסה להגדיר את כיוון המפרט מחשב שלי בחתימה שיהיה משמאל לימין ( יישור שמאל-אנגלית) אך משום מה אני לא מצליח כאן באתר, ניסיתי גם לשים קודים של HTML ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור? זה מה שרשמתי כדי ליישר את הטקסט לצד שמאל <p dir="ltr">TEXT</p>

2. שלום לכולם, יש לי Windows 8 כבר למעלה משנה ולאחרונה גיליתי שחסרות לי כמה "אותיות" בסייר קבצים. נכנסתי למאפייני המחשב ולמנהל ההתקנים וראיתי את התמונה הבאה: http://s21.postimg.org/7hoe0hwyb/CDrom.jpg' alt='CDrom.jpg'> במחשב מותקן צורב DVD פיזי של LG ועוד שני כוננים וירטואלים בשיטת Daemon Tools (רגילים כי STPD דורש אתחול מחדש). אני לא משתמש הרבה בדיסקים ולכן לקח לי זמן לשים לב שיש בעיה. הBIOS מזהה את הLG וגם לאתחל איתו אפשר. העליתי את המחשב עם Windows PE והכוננים עובדים. זה Windows 8 pro 64bit. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hardgore1,

difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Wunderbar,

שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by speed42,

אני מנסה להעביר הרבה תמונות ל DOK, אך כל פעם חלק מהתמונות פשוט לא עוברות טוב וחלק חתוכות. התופעה חוזרת עם כמה DOK שונים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VanStyle,

ספק כח חדש בן כמה שבועות, לאחרונה התחילו לצאת ממנו רעשים, צקצוקים כאלו כשאני מפעיל משחק אז הוא מוציא הרבה יותר צקצוקים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Dezaster,

שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות בעיות לפעמים המחשב לא עולה..זאת אומרת נדלק אבל לא עולה שום דבר והמסך נשאר כבוי. רק אחרי מספר כיבויים והדלקות הוא עולה. וגם כשכן עולה אחרי פרק זמן מסוים או שקופא הסמן של העכבר (ויזואלית) אני כן רואה את האייקונים מסומנים עם תזוזת העכבר אבל ויזואלית הוא קפוא על המסך או שבמקרה גרוע יותר קופא לגמרי המסך ואין שום תגובה של המחשב. השארתי אפילו פעם אחת אותו דולק 10 שעות והוא נשאר במצב ההקפאה הזה על שולחן העבודה. לוח אם? הצילווו תודה רבה מראש תמיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לפני מספר חודשים התחילה תקלה שבהתחלה הופיעה מדי פעם, לא כל יום. התקלה היא החשכת המסך ולאחר מספר שניות, המסך חוזר ומופיעה הודעת שגיאה: display driver NVIDIA window kernel driver version ... stopped responding and has successfully recovered בשבוע שעבר התקלה התרחשה בפרקי זמן קצרים מאד - דקות / שניות עד להחשכה מוחלטת וקריסת המערכת. כשהתחילה הבעיה, עדכנתי גירסת דרייבר של כרטיס המסך אך הבעיה המשיכה. המחשב עצמו באחריות ולכן מסרתי אותו למעבדה. אחרי יום במעבדה הודיעו לי שאחד ההרד דיסקים תקול וצריך להחליף אותו. ההרד דיסק הספציפי כבר לא באחריות ולכן רכשתי כבר הרד דיסק חדש. הטכנאי אמר שהריץ תוכנה שבודקת את מהירות הסיבוב והיו נפילות משמעותיות. טען שבעיה זו יכלה לגרום לתקיעה ונפילת המ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש מפרט: Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec P100 אני רוצה להתקין עליו WIN 7 מה אני צריך לשנות ב BIOS חוץ מזה שהכונן דיסקים יעלה לפני ה HARD DISK?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by udi,

שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sagiv,

שלום רב לפני מספר ימים התחילה אצלי בעייה מסך כחול לאחר עבודה במחשב של יותר מ 40 דקות עד 60 המחשב פשוט קורס ומופיעה שגיאה תמונה: רציתי לדעת איך פותרים את הבעיה וממה היא נגרמת? תודה לעוזרים עוד מהשגיאה Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Wed 11/14/2012 10:10:39 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\111412-6271-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8010471B30, 0xFFFFFA8010471E10, 0xFFFFF80003390460) Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating Sy…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  17. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by idash6,

שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום, בסיטואציה אחת המחשב + מסך יכולים לעבוד רגיל ותקין. לאחר שמכבים אותו ומדליקים - המחשב נדלק, אך המסך אינו מגיב. ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך שלא על לוח האם וגם על זה שעל לוח האם. ניסיתי מסכים שונים. אותה תקלה - מחשב עובד ומסך לא מגיב. אין כבלים מנופחים. בעיה בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by eliransh,

היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  22. אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. שלום רב, ישנם מספר אתרים שה Chrome חושב שהם לא אמינים, והם כן כי אחד מהם זה השרת שלי. הוא כותב משהו כמו "אישור האבטחה של האתר אינו אמין" ואז צריך ללחוץ על "המשך בכל זאת" או "חזרה לחוף מבטחים"<-- לא מבין את הבדיחות האלה של גוגל.. מישהו יודע איך מוסיפים אתרים שיהיו אמינים במקום שההודעה הזאת תקפוץ כל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by visu,

קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by ggg123,

שלום. ברשותי מחשב שנקנה לפני בערך 6-7. מחשב ישן שבזמנו היה נחשב לשיא הטכנולוגיה, ועד היום מחזיק לא רע (כמובן ששדרגתי כרטיס מסך, זכרונות ודיסק קשיח). מפרט בצד. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. אני מודע שזה יכול להיות בגלל התיישנות הרכיבים, אבל בכל זאת ארצה שתעזרו לי לגלות מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. כרגע אני חייל אז קניית מחשב לא אופציה, ואני צריך להחזיק עם המחשב הזה לפחות עוד שנה. אז מה הבעיות: 1. המחשב קופא, פשוט המסך נתקע במצב ומסויים והמחשב לא מגיב. זה קורה בעיקר כמה דקות אחרי שמדליקים את המחשב. כמו כן זה יכול גם לקרות סתם במהלך עבודה שגרתית עם המחשב, אפילו לא בזמן מאמץ. חשבתי אולי המחשב מתחמם מידי, אך הטמפ' של הרכיבים נראית לי סבירה ולא גבוהה מידי. 2. למחשב לוקח די הרב…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.