עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(

3. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by מאור247,

קניתי לפני יומיים כונן חיצנו חדש מהסוג WD My Passport Essential \ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392 וכשאני מחבר אותו למחשב..המחשב לא מזהה אותו אוטומטית!!!.... הוא מראה שצריך להתקין איזה חומרה או משו....אבל המחשב מחפש ולא מוצא..... אנלא יודע מה הבעיה בד"כ כוננים כאלה מחברים והמחשב מתקין אותם לבד!!!!!!! (במחשב אחר זה התקין אוטומט!!!!)

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by 456,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הוא לא מציג את המסך הוא פשוט נשאר כמו שהוא.. ישלי מסך רחב 19 של LG.. חיברתי את המסך של אחותי (LG 19) וגם המחשב לא מציג אותו.. הבנתי שיש בעיה במחשב אבל אני רוצה לזהות מה היא כדי לדעת מה לעשות. נ.ב: חיברתי את המחשב למסכים באמצעות 2 חיבורים: פעם עם הדיגיטל ופעם עם האנלוג, כך שהבעיה לא בחיבורים. PLEASE HELP ME!!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by marmar,

תודה על היחס - אין לי אפשרות מחיקה אז אנא עשו זאת

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by anthony,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  13. אוקיי אז אני חדש פה!ואין לי מושג אם זה המקום הנכון לפנות אליו! אז ככה יש שתי הארד דיסקים במחשב!אחד מחובר באמצעות S.ATA2 והשני בIDE!לפני כשבועיים בערך המחשב העלים שלי שתי מחיצות(יאעני כונן G ו-F)מאחד ההאר-דיסקים!זה קרה אחרי ששמתי דברים להורדה,הייתה הודעת חוסר זיכרון!והמחשב ניכבה!וניסה לעלות מעוד וינדוס שיש לי אבל קרס באמצע!לאחר שכיביתי אותו שוב הוא עלה רגיל אבל בלי שני כוננים! אולי למישהו יש רעיונות איך להחזיר את הכוננים שנעלמו?!

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  14. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

16. Started by venom991,

אני משחק כמה דקות ואחר כך זה ממזער לי את המשחק ונותן לי את השגיאה הזאת זה המפרט מחשב שלי מעבד E8400 3.0GHz +arctic cooloing Freezer 7 Pro לוח אם Gigabyte GA P45 DS3 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHz cl4 דיסק קשיח WD 3200AAKS 320GB sata2 16MB כרטיס מסך Gecube radeon HD4850 512DDR3 מארז NZXT TEAMPEST ספק SeaSonic 500W

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by dzold,

יש לי קבצי IK USB mp3 שאני רוצה לשים בmp3 והוא אומר לי "אין אפשרות להעתיק אין אפשרות ליצור ספריה או קובץ וזה ככה לתקייה שלמה במחשב אין בעיה לשמוע יש לי משהו שאני יכול לעשות תודה ויש לי מערכת הפעלה XP

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  18. פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?

19. Started by portance,

שלום הייתי היום אצל חבר שלי שפתאום המסך שלו לא מראה תמונה, זאת אומרת שחור לגמרי. הדלקתי את המחשב והוא דלק וגם המאורר של המעבד מסתובב אבל המסך מחשב שזה מסך CRT 17 של LG, לא נתן תמונה. ג'ימפרתי את הלוח אם גם עם הג'מפר וגם על ידי הוצאת הבטריה, שמתי את הזכרונות בחריצים האחרים ועבדתי עם זיכרון אחד אחר כל פעם. חיברתי רק את החשמל והמסך למחשב, הוצאתי את הכרטיס רשת, הוצאתי גם את הכרטיס מסך מהחריץ וחיברתי בחזרה אך גם זה לא עזר. מדובר במחשב בן 8 שנים בערך, עם לוח אם ישן מאוד של ASUS אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל ללוח יש 4 לדים ושהמחשב היה דולק אז 2 לדים היו בצבע ירוק ו2 לדים בצבע כתום. מחר אני הולך אליו עם כרטיס מסך תקין לנסות לסדר לו את הבעיה. לפי דעתי זה או כרטיס מסך או הלוח אם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by huhxd,

מה ה TJ.MAX שאמור להיות במעבד E6600 בתוכנה CORETEMP (כרגע זה מציג לי 85). זה אמור להיות על 85 או על 100 כמו במעבדי QUAD?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by fartuk,

יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. שלום חבריה, asus p4r800vm. ver 1.02 הבעיות: 1. הוא לא מקבל שימוש ב2- סלוטים של הזכרון. 2. התאריך בביוס נשאר בשנת 2003 ואני נאלץ כל הפעלה להכנס לביוס לעדכן את התאריך ורק אז המחשב עולה. 3. אם יהיה בידי העדכון ,איך אני בדרך הבטוחה מעדכן אותו. מצאתי תוכנה של אסוס ASUS Update Utility 7.10.03,האם להשתמש בה? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים