תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קשה להסביר את הבעיה הזאת על ידי כמה מילים אז אני אסביר ככה: בתקופה האחרונה יש לי בעיה במחשב שאני בערך חושד שהיא נובעת מהספק כוח אמנם יכול להיות שלא. האינטרנט מגיע למחשב על ידי כבל ולא WIFI (לידיעה) וכל X זמן (כל הזמן משתנה גם) פתאום עובר לי ל "undefined network no internet access " ניסיתי כל מדריך שהיה על זה באינטרנט כמעט.. בסופו של דבר אני "מתקן" את זה על ידי זה שאני עושה דיסייבל ואז אינייבל המון המון פעמים עד שזה חוזר. בנוסף לפעמים המקלדת מפסיקה לקבל מתח כלומר מקיש על משהו - זה לא עובד ואז אני שומע צליל של חיבור USB וזה חוזר לעבוד. אז אני משער שזה נובע מהספק כוח.. האם יש דרך לבדוק לפני שאני קונה\ שולח לתיקון? האם יש לכם המלצות לחנויות תיקון א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חייב עזרה אני מתחיל להיות מתוסכל, קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו : http://www.officedepot.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y50-70-59445661?aff=Zap&aff_a=1 את ההארד דיסק החלפתי ב-SSD 480GB של kingstone. מידי פעם המחשב מקבל shutdowns אוטומטית (אין שום מסך כחול אלא פשוט כיבוי מלא של המחשב בלי ריסטרט). זה קורה גם במשחקים וגם שאני לא במשחקים - או בקיצור רנדומלי. בדקתי טמפרטורות גם בזמן משחק ולא ראיתי בעיה מיוחדת נכנסתי לblue screen view וקיבלתי את זה : מצורפת תמונה. מקבל error שקשור ל- hardware שנגרם על ידי הקובץ ntoskrnl.exe עשיתי סריקה חומרה מלאה למחשב והוא לא מצא שום בעיה. כל הטסטים היו…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ לנובו YOGA שאותו אני מחבר למסך DELL ULTRA SHARP, מערכת הפעלה ווינדוס 10. במסך יש מגוון יציאות USB ואליו אני מחבר הארדיסק מקלדת ועבר. לאחרונה ההארדיסק שלי לא מזוהה במערכת (אין שום תגובה כאשר מחברים אותו ליציאת הUSB במסך). ההארדיסק עובד בכל יציאה אחרת במחשב וכמו כן התקנים אחרים של USB עובדים באותה יציאה. אני מדגיש שאני יודע בוודאות שההארדיסק יכול לעבוד ככה כי הוא כבר עבד עד לפני שבוע, בנוסף ההארדיסק תקין בוודאות. למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס עם מטען תקול (בעיית מגעים כלשהי). אני רוצה להזמין מטען חלופי מחו"ל. עד שהוא יגיע יש לי מטען שמתאים מבחינת החיבור. שני המטענים הם 19V אבל החלופי הוא 3.42A במקום 4.74A במקורי. האם אפשר להשתמש בחלופי הזה? תודה נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב עם המפרט הבא: מארז ATX כללי של חברת tzag ספק כוח: sigma p4-500ew (אני חושב שW550) לוח אם: gigabyte h170-d3h מעבד: I7 6700 זכרון: 8GB של DDR4 גרפיקה: ONBOARD אחסון: SSD בנפח 120GB והארד דיסק חיצוני בנפח 1TB צורב דיסקים DVD+RW אשמח לחוות דעת בנוגע לאילו כרטיסי מסך יוכל לתמוך, אם אפשר בכלל לסמוך על ספק הכוח הקיים עם כרטיס מסך . תודה על העזרה עידו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתקין DDR4 על לפטופ Hp n-209ej בן שנתיים? האם הלוח יידע לפעול איתו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אחרי שימוש ממושך 7 שנים עם מחשב נייח שהפסיק לעבוד פתאום עברתי למחשב נייד של לנובו y700 .... 90אחוז מהשימוש במחשב הוא עם חיבור לחשמל , כך שאין לי כוונות להשתמש בסוללה של המחשב אלא רק עם החיבור המטען שמחובר לשקע החשמל. שאלתי היא כזאת.... האם אחרי כל כיבוי של הנייד אני אמור להוציא את הכבל של החשמל/מטען מהנייד? השימוש במחשב האישי אצלי בממוצע של 3-4 שעות עבודה, עם 5 ימים בשבוע. כיצד יהיה נכון להגן על הנייד בכדי להוציא ממנו את המיטב לאורך השנים הבאות? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל. אני משחק ב Insurgency, Rust, Arma 3. אני נאלץ להוריד את הרזולוציה באופן משמעותי כדי למנוע תקיעות במשחק.האם שידרוג למעבד i7 יעזור? אם כן, האם נדרש שדרוג רכיב נוסף?תודה על העזרה!מעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayלוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150מארז:IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600כרטיס מסך:- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD X300 128GB
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה הזאת? ואיך אני פותר אותה??
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המפרט - מעבד: Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: SSD SanDisk Z400 128G SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 המחשב נמצא אצלנו חודש, בהתחלה עבד חלק וללא בעיות. אחרי בערך שבועיים הוא התחיל להתקע כל כמה זמן, בעיקר בשימוש של הדפדפן או אחרי שהוא מתעורר משינה.(במהלך התקיעות העכבר היה זז אבל לא היה ניתן ללחוץ על כלום). בהתחלה זה קרה פעם בשלושה-ארבעה ימים ועכשיו התדירות הי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד אסוס N55S ויינדוס 7, מעבד אינטל i7 זכרון 8mg וכרטיס מסך nvidia geeforce gt 2gb אתמול המחשב נתקע פעמיים בנסיון לפתיחת תמונה בפוטושופ ועשיתי ריסטרט פעמיים ולא עזר ניתקתי את ההרד דיסק החיצוני והבעיה נפתרה עם זאת יש ריח של חשמל מהמחשב ואני מפחדת שמשהו הולך להשרף בנוסף יש לי מסך חיצוני של דל ופתאום הוא נהיה שחור עם כמה קווים צבעוניים בצד. ניתקתי את הכבל מהמחשב והחזרתי והבעיה נפתרה. היום זה קרה שוב אז עשיתי זאת שוב ובדקתי את החיבור לחשמל. בינתיים הכל טוב. לפני כמה ימים המסך החליף צבעים וחיזוק החיבור למחשב עזר. אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות ואני מרגישה שהמחשב מתאמץ כמה שאלות: 1. האם ההרד דיסק החיצוני הוא שאכן יוצר את הבע…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-