עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tz2000,

יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uppercut,

שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד. הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך. ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager) כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB. ניסיתי לעדכן את הווינדוס ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר. כמובן שנ…

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yaloner,

התקלה מתרחשת כל פעם אחרי עליית ווינדוס ובחירת אחד המשתמשים. לא הותקן שום דבר חדש. יש למישהו מושג איך להתחיל לאבחן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה - - - תגובה אוחדה: - - -…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by eladb21,

אהלן חברים תקשיבו רגע עובר על המחשב שלי משהו מוזר.. הוא לא מעלה את הפייסבוק, רק את הפייסבוק וכל דאר האתרים כן עובדים. ניסתי דרך דפדפנים אחרים ואותה תוצאה.... ניסיתי דרך מחשבים אחרים ודרך הפלאפון באותו אינטרנט ביתי והפייסבוק כן עלה, רק במחשב שלי הוא לא עולה ולא משנה באיזהנ דפדפן. אם אני מחכה הרבה אז מדי פעם בסוף הוא כן מופיע אבל גם אז אי אפשר לעשות שום פעולה כי הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

הי, פתאום, ללא כל פרובוקציה מצידי, המסך שלי מתחיל לעשות בעיות. כשאני מדליקה את המחשב , המסך כאילו נכבה ונדלק מייד - יש לי מסך שחור לחצי שניה, כל כמה שניות. אי אפשר לעבוד ככה. כשהמחשב כבוי, ישנה הודעה שרצה על המסך שאומרת "check signal cable" ורשום אנלוג. לא שיניתי כלום במחשב, בכבלים או במסך. הוא מחובר שנים למחשב ללא שום בעיות. כשבדקתי מה המצב של כרטיס המסך (דרך ה device manager) נראה שהוא עובד כמו שצריך. רעיונות היכן הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? המסך הוא של סמסונג, דגם syncMaster T220P. תודה רבה!!

12. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

13. אם לקצר את העניין, אז יש תמונה. אם להאריך, אז החלפתי את הלוח אם שעמד אצלי תקול שנתיים+, p5nt deluxe, בלוח זהה שמצאתי באיביי (חדש לפי השולח), הכל בשביל לחלץ את ה4TB מוסיקה שאגרתי בדיסקים ברייד המנוהל ע"י הלוח אם. עדכנתי ניוס והכל עובד פיקס. על הדרך החלפתי את המעבד לQ8300 (תקין יד2), ספק חדש 750W, קירור למעבד חדש, כי את הישנים פירקתי בינתיים לדברים אחרים. הכל עובד תקין, הרייד עם ה2 דיסקים עם סרטים והמוסיקה ועוד כמה דיסקים רגילים עם אינפורמציה לא זניחה. ואז מופיע המסך הכחול ללא תלות בשום דבר, ז"א גם כשכל הדיסקים מנותקים (פרט לOS). מה שכן, לפני הקריסה, היה עדכון אוטומטי של דרייברים של הSSD. אבל המסכים הכחולים ממשיכים להופיע. ניסיתי לעדכן את הFW של הSSD patriot pyro, אבל התוכנ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Morphine,

שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by Lior4543,

היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eran256,

שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sepa,

מחשב נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית 64 ביט תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי בעיה עם המחשב הנייד דגם: DELL Inspiron 15 3537 I7 זה המפרט המלא: http://ksp.co.il/?uin=20713 ברגע שמחובר לו מטען חשמל דבר ראשון הוא לא מטעין את הסוללה.. וגם המחשב לא מתפקד כמו שצריך, רצידות בעכבר לפעמים, ואיטיות בפעיליות גרפיות. אתמול זה התחיל.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי לפני מס' ימים הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות של 2133 אבל בתוכנת בדיקה רשום לי 1066. מבחינת הדגם זה הדגם הנכון שהזמנתי משהו שכן שמתי לב אליו זה שרשום במפרט של הלוח אם 8 x 1.5V DDR3 והזכרונות הם 1.65V, זאת הבעיה? לבקש מהם שיחליפו לי את הזכרונות? זה המפרט של המחשב: Computer: GIGABYTE CPU: Intel Core i7-4820K (Ivy Bridge-E, S1) 3700 MHz (37.00x100.0) @ 1200 MHz (12.00x100.0) Motherboard: GIGABYTE X79-UP4 Chipset: Intel X79 (Patsburg) Memory: 16384 MBytes @ 1066 MHz, 11.0-11-11-36 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 Graphics: …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נעלם לי כונן הCD-ROM אני לא רואה אותו לידי הכוננים הנוספים ואבקש את עזרתכם. חיפשתי רבות אינטרנט מדריכים לפתור את הבעיה אך לא מצאתי. תודה לעזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שבת שלום לכולם. יש לשותפי ולי מודם שהוא גם הראוטר (משהו של בזק, חברת נטגר, אין לי כרגע את הדגם הספציפי), ולו יציאת USB (אפילו USB3). קיבלנו מדפסת לייזר (סמסונג ML-1660) ואנחנו רוצים להפוך אותה למדפסת של הדירה ע"י חיבור שלה לראוטר ולא למחשב ספציפי... האם זה אפשרי? ואם כן כיצד? - - - תגובה אוחדה: - - - זה סוג הראוטר שלי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Manual_netgear_2200_print.pdf - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה, תוקן.

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by uriya,

hi everyone i have a problem my Samsung S3 phone making a bit trouble when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal the drivers are up-to-date what is the problem? thank you uriya F.Y.I you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sababag,

היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DrElisx12,

שלום אני קיבלתי מחשב חדש מאווד טוב ואז שבא לי להוריד משחק נגיד או עושה שרת באיזה משהו אז חייב JAVA ואז הוא כותב לי Java crush או java error מישהו יודע לטפל בבעיה אני ממש רוצה כבר לעשות את השרת תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.