עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  3. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  4. כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by jean-paul,

יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Ash4,

הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …

7. מה המצב ?? יש לי מעבד PD 930 עם מאורר סטוק של אינטל , הלוח עם הוא P5KPL-AM . רוב הזמן המאורר של המעבד עובד על מקסימום זה מטריף אותי הוא מסתובב על 4500RPM וזה עושה רעש חבל על הזמן אפילו כשאני גולש באינטרנט . אני לא משתמש במחשב למשחקים רק אינטרנט וסרטים זה הכל . איך אני מגביל את מהירות המאורר?? תודה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...

9. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by BenBa,

היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by bgs,

לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by dor31,

קניתי לפני שבועיים ספק אנטק 430 והיום הוא פתאום לא עובד והמחשב לא נדלק רק עם ספק אחר האם הספק הלך וצריך להחליף אותו או שיש משהוא אחר שאני יכול לעשות כי אמרו לי שהספק כמעט בלתי ניתן להריגה. תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  19. Started by A.I.,

כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  22. הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by dropc,

מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  24. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by zolder,

אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים