תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש במקלדת את המקשי כיבוי והשהייה והם ממש מעצבנים שלוחצים עליהם בטעות... יש שיטה לבטל אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין כרטיס לכידת וידאו מסוג Pico 2000 על מחשב מבוסס AMD. הכרטיס מופיע כ"פועל כשורה" ברשימת ההתקנים אולם כאשר אני מחבר מקור וידאו ומפעיל את תוכנת הצפייה/הקלטה לא רואים שום דבר במסך. האם מישהו הצליח להפעיל כרטיס דומה? האם הכרטיס לא פועל עם לוח האם שלי של חברת Gigabyte? האם יש איזו דרך לבדוק האם פועל? האם יש כרטיס אחר שכן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini100108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Wed Oct 1 20:20:27.356 2008 (GMT+3) System Uptime: 2 days…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקלה התחילה אתמול מדי פעם אחרי שעה-שעתיים של עבודה במחשב המחשב עשה ריסט לבד או נתקע. ואז אחרי כמה פעמים שזה קרה, התקלה החמירה, כמעט ישר עם אחרי עליית הWINDOWS כשצריך לבחור משתמש המסך קופא (לא בנקודה קבועה לפעמים זה קופא גם אחרי הבחירה של המשתמש) שאני מדבר על מסך קופא אני מתכוון שהתמונה במסך קופאת ושום INPUT למחשב לא עובד, שום דבר לא זז במחשב, התמונה קופאת בדיוק כמו שהיא, הנורית של הCPU מצביעה על כך שאין עיבוד מיוחד או תקלה מסויימת. מדי פעם לאחר הריסטרט המסך (LCD) לא התחיל לפעול ופשוט לא זיהה INPUT מהמחשב והייתי צריך לעשות ריסט. עכשיו ניסיתי לעשות בדיקה עם הזיכרון דפוק (MEMTEST) עם דיסק BOOT... וגם שם המסך קפא אחרי כמה דקות/חצי שעה. (מה ששולל שהבעיה היא בתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-