תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיצר המחשב מגיע למסך השחור כשהוא נדלק,ושם הםא מבקש דיסלק לבווט ובלעדיו הוא לא נדלק,וגם ניסיתי להתיקן ויסטה ואחרי שהיא סיימה היא עשתה ריסט וראיתי חלון שחור והיה כתוב שם שהיא מנסה לבטל את הצורך בדיסק לשם BOOT והיה איזה ERROR,אני חושב שזה בעיה בלוח אם,יש רעיונות אחרים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה. לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'. לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA) בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות. שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ניד של טושיבה וכשהוא מפעיל אותו יש את הודעה הבא Smart failure predicted on hard disk 4(פה רשום דגם ההרד דיסק) Warning immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue לפי מה שבנתי מזה הוא אומר שיש בעיה בHD כשאני לוחץ על F1 המחשב לא מגיב נשאתי להכינס לBIOS ולא הצלחתי(נשאתי עם DEL עם כול הF הוא לא נכנס) עכשיו השאלה שלי היא אם ההודעה הזאת אומרת שהHD נידפק חומרתית או שאפשר עם איזה תוכנה לסדר בו משהו.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך - LG 19'' 1970HR לוח אם - GA-MA74GM-S2H מערכת הפעלה - WINXP-SP3 =================== הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה... הבעיה בחומרה - לוח אם? אולי בכבל? התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם. מה נראה לכם? מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזור יש שם אפשרות alternate DVI operational mode וההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael" וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-