עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by shlomiabo,

שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by EladEk,

יש לי בעיה במחשב לאחר שהרצתי בדיקת טמפ' ובדיקת זיכרונות והכל יצא תקין המחשב עדיין נתקע אחד הכיוונים שחשבתי עליו היה הכרטיס מסך לאחר שהפעלתי את המחשב במצב VGA MODE (ווינדאוז XP) המחשב עבד בסדר! הפעלתי את המחשב במצב רגיל הסרץי אץ הדריבר של הכרטיס מסך והכל עובד (חוץ מדברים שדורשים האצת 3D) 2 שאלות לי אליכם האם הבעיה היא כמו שאני חושב הכרטיס מסך (GEFORCE 7200GS) ואם לא מה הבעיה ואם הבעיה היא באמת הכרטיס מסך מה הפיתרון? * המחשב די ישן השבוע נשרף אחד המאווררים של המארז והוחלף ב2 מאווררים חדשים מה שלא פתר את הבעיה * המחשב עבר ניקוי כולל בעזרת לחץ אוויר וספרי מגעים

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by roi777,

שלום רב! מדובר במחשב חדש עם xp pro sp3 שפתאום בלי פעילות מיוחדת נדלק מסך כחול ביחד עם צפצוף חזק ומרגיז וזה נמשך כמה שניות ואז המחשב נדלק מחדש ואין זמן לצלם את המסך. מה אפשר לעשות? והאם אולי זה בעיית חומרה ואפשר לפנות לחנות שאצלה רכשתי את המחשב? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by Ran Ventura,

הפעלתי את המחשב ופתאום לא עובד הקליק הימני זה עכבר אלחוטי של מייקרוסופט והחלפתי בטריות ולא עוזר הקליק השמאלי עובד והכל אבל משום מה אין קליק ימני מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. Started by Kalisto,

אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  7. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה עם כרטיס המסך GF7600, אני רואה כל מני הפרעות בעיקר בזמן משחקים, לעיתים גם בתוכנות לא מדובר במשחק ספציפי, זה קרה לי כבר ב3-4 משחקים. כבר ביצעתי עדכון דרייברים ו-DX אבל ללא הצלחה צירפתי תמונה של ההפרעות שהופיע באחד המשחקים: אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות. יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10. עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by mc_elad,

לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by balon007,

יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by thePony,

יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  13. שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by דניאל י.,

שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by MisterVB,

יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eli308,

המחשב שלי חטף כנראה כמה וירוסים והווינדוס לא עולה .. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לפרמט הצלחתי לפרמט רק במחשב הנוסף ולא דרך המחשב שלי (העברתי את ההרדיסק), בגלל שכל ניסיון פירמוט היה עולה בקריסה של המחשב או שהוא פשוט היה נתקע, לעיתים גם היה נותן כל מיני צפצופים מהלוח אם. לאחר שהעברתי בחזרה את ההרדיסק למחשב שלי לאחר הפירמוט, המחשב שוב לא עולה, הוא כל פעם קורס, לפעמים מגיע למחסך הכחול כי מציין שיש בעיית חומרה כלשהי וקורס שוב לאחר פחות משניה. לאחר ההדלקה החוזרת לאחר הקריסה הוא מכניס אותי ל BIOS ורושם כי המערכת קרסה עקב מהירות לא נכונה בה המעבד עובד ויש לבדוק האם המהירות המוגדרת ב BIOS תואמת את מהירות המעבד... אני חושש כי יש בעיה במעבד ויכול להיות כי הוא הלך עקב אחד הוירוסים. מה…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by zam,

שלום לכולם. קיבלתי לתיקון מחשב של ידידה שטענה כי המחשב לא עולה. בבדיקה שלי ראיתי שתהליכי איתחול מתחילים יפה אבל בכניסה לחלונות המסך נהיה שחור ואין תצוגה. המחשב היה מפוצץ באבק וקורי עכביש אותם ניקיתי ביסודיות. החלפתי משחה במעבד וניקיתי גם את הספק. כל המאווררים שומנו והמחשב עובד יפה (לכאורה). במצב בטוח המחשב עולה בחלונות והכל נראה בסדר. בכניסה למצב נורמאלי העניין חוזר, ואין תצוגה. מתוך נקודת הנחה כי הבעיה היא בעית תוכנה, פירמטתי את המחשב. הבעיה חוזרת על עצמה שוב. אני אשמח לעזרה. מה עוד אני יכול לבדוק. האם יש מצב לבעיה בכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by yossi21,

בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אחרי שינוי רזולוציה לרזולוציה שכרטיס המסך אינו תומך בה המסך נכבה והציג no signal (מסך viewsonic vx922), הבעיה לא קשורה למסך מכיוון שחיברתי את המחשב למסכים נוספים שברשותי ובכולם המסך נכבה ועובר למצב no signal בדיוק כשהוינדוס עולה (כשהוא נכנס לאותה הרזולוציה האחרונה שגרמה לבעיה הזו - כבר במסך ה-login) האם יש איזושהי דרך מסויימת לאיפוס או שינוי הרזולוציה של כרטיס המסך לפני שהוינדוס עולה? או האם זה בכלל נובע מבעיה אחרת? כפי שמצויין בכותרת, כרטיס המסך הינו 6600gt של gigabyte ושאר מפרט המחשב מצויין במפרט בפרופיל שלי. מחרתיים אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ואם זו בעיה שניתן לפתור בקלות אשמח לשמוע ממישהו שיוכל לעזור לי להימנע מרכישה מיותרת. בתודה, phobus.

20. היי. קיבלתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. עכשיו באתי להפעיל אותו וסתם לראות שהכל עובד (לא הפעלה לצורך התקנת וינדוס, אלא סתם הפעלה לראות שהכל בסדר...) והמאווררים עובדים, המסך עולה אבל כשלחצתי לביוס זה נתקע... חוץ מזה, הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שיש לי לדים על לוח האם P45-DS3 שמראים עד כמה המעבד מאומץ. הם על ההכי גבוהה, ומה כבר עשיתי? הפעלתי את המחשב כדי שיציג לי ביוס?! זה ממש מדאיג אותי כי שפכתי על המחשב הרבה כסף אישי שנחסך בתקופה האחרונה. אני אודה לכל פיסת מידע מועילה! Q9550 P45-DS3 OCZ VENDETTA2 OCZ 4GB RAM אם צריך עוד מידע דברו...

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by amit1242,

היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

דיונים חדשים בפורומים