עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בקיצור המחשב קופא... חשבתי שזה הכרטיס מסך אשם כי הקירור היה דפוק אז הבאתי מחבר כרטיס מסך וגם איתו הוא קפא. ואז הבאתי קירור זלמן לכרטיס שלי והבעייה עדיים המשיכה בקיצור כרטיס מסך שללתי... צעד הבא עשיתי בדיקה על הזיכרונות עם memtest מצא לי שגיאה, אגב יש לי 3 זיכרונות של 256 400DDR וכל אחד מחברה אחרת. ואז עשיתי ת'בדיקה סטיק סטיק ולא מצא לי שגיאה על אף אחד. אז חשבתי אולי הבעייה היא שהתיזמונים של כל זיכרון הם שונים אחד מהשני וזה מה שגורם למצב הזה. אז החלטתי לעשות בדיקה משלי שוב פעם בדקתי סטיק אחד בכל פעם. הכנסתי סטיק אחד והרצתי משחק במשך הלילה בבוקר כשקמתי המחשב היה קפוא, ככה היה עם כל הזיכרונות אז שללתי את הזיכרונות גם. אחרי זה חשבתי שזה הספק כי כל הקונקטורים שלו היו תפוסים בג…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by שמוליקג,

לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק

4. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

המחשב פועל כשעה שעתיים זה לא קבוע. ואז פתאום קופא אי אפשר להזיז את העכבר כלום נהיה מסך שחור ואז אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט! מה הסיבה ?? זה כנראה משהו שקשור בכרטיס מסך... אבל מה?? יכול להיות שהוא לא תקין או משהו כזה?? המון תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי. לפני שבועיים בערך, המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מוזרת, קודם כל הוא איטי יותר באופן ברור. מעבר לזה, לפעמים הוא פשוט קופא (הNUM LOCK לא פועל) ולפעמים פשוט נכבה. עשיתי בדיקה לדיסקים הקשיחים, MEMTEST, ובדיקת טמפרטורות למעבד- הכל יצא תקין. בדקתי בSYSTEM LOG ואין שום דבר מעניין (כנראה בגלל שאין מסכים כחולים אז לא נוצר לוג שגיאות). המפרט שלי: פנטיום D 2.3 1G RAM בתצורת DULE CHANNEL לוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם בדיוק, תודיעו לי אם זה קריטי). שני דיסקים קשיחים, אחד בSATA ואחד בIDE (Zה הדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה. משהו מוזר נוסף שכדאי לציין, שיש זמנים ספציפיים שבהם הוא קופא 1. בזמן שהXP עולה- הוא משמיע ביפ מוזר מהרמקולים והמחשב נתקע 2. בזמן שאני שומע מוזיקה בסטרימינג (רק באת…

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. שלום, המחשב נקנה בערך לפני שנתיים והמפרט הוא: Q6600 8800GT 2GB abit IP35-E Corsair VX450W מערכת הפעלה: Windows 7 אז ככה- יום אחד הדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה והמחשב עבד בסדר גמור. אחרי כמה דקות הוא פשוט קפא ולאחר מספר שניות הוא עשה ריסט. המסך היה שחור והמחשב לא עלה (אבל הוא כן פעל). כיביתי את המחשב. לאחר כמה דקות הדלקתי אותו שוב, ואז הופיע לי ההודעה הבאה: cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu נכנסתי לביוס, בחרתי ב-LOAD DEFAULTS (אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב, אבל טענתי הגדרות ברירת מחדל), אז המחשב עשה ריסט ועלה בסדר, עד שהוא קפא (אחרי כמה דקות), עשה ריסט ושוב פעל אך לא עלה. ראיתי את ההודעה הזאת מספר פעמים נוספות מאז שהבעיה צצה. עכשיו, כשאני מ…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by gshoshan,

לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים : כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר. כרטיס מסך ATI 9800 פרו זכרון 512MB 3200 של חברת A-DATA מאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא. המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז. מה עושים? מה גורם לבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

12. Started by DuDeAss,

או קיי חבר שלי שדרג את המחשב לאחר שהתקלקלו לו החלקים הישנים לחלקים הבאים: amd 2000+ motherboard gigabyte rz 2004 geforce 4 mx 440 asus 64 mb 40 ג'יגה הארד דיסק 512 DDR RAM וספק כוח של 300 וואט דגם המסך הוא: e700b lg עכשיו הוא טוען שהמחשב בזמן שהוא מבצע פעולה כמו לשחק במשחק אז המחשב פשוט קופא שום דבר לא קורה והוא חייב לעשות ריסט הדבר הזה קורה גם בצפיית סרטים על המחשב וכו'.. יכול להיות שאיזה חלק רופף שם? או משהו התקלקל? מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. שלום, מערכת בצד < בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב... בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב. תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוט…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eliorr88,

המחשב שלי קופא לשניה כל איזה 10-15 דק לבערך 5 שניות וחוזר.. אני חושב שיש לי בעיה במעבד לא יודע אם זה קשור אבל בטמרופוית רשום שהוא MIN 61 MAX 63 לא יודע אבל אם זה קשור לקפיאות של המחשב מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. היי, יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים מעבד AMD 3400+ 64BIT לוח אם ABIT KV8 כרטיס מסך ALBATRON GEFORCE 6600GT HD WD 160GB 7200RPM רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה? האם זה בעייה במעבד, בלוח אם או במאוורר המעבד? המאוורר כל הזמן על 2760 סל"ד, לא עולה על זה, המאוורר של טרמנטק (Tt). כשקניתי את המחשב נשרף לי המעבד, והביאו לי חדש במסגרת האחריות. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  16. כל פעם שאני מפעיל את Guild Wars, תוך 50-70 שניות המחשב קופא, יש תמונה קבועה על המסך והוא לא מגיב. אין שום דבר לפתור את זה מלבד ריסט. קרה לי גם פעמים רבות כאשר הייתי בPHOTO SHOP או תוכנות לכתיבת קוד... המחשב חדש חדש (חודש+-) AMD3000 VENICE עם קירור של VENUS 12, 33 מעלות +-. כרטיס מסך X800GT 50 מעלות... 1025 RAM ושני הארד דיסקים. ספק ה HEC 300 ART. מה גורם הבעיה ? מה לעזאזל גורם לזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן הגיע אלי מחשב עם בעיה מאוד משונה וקשה לאבחון. המחשב, מנקודת זמן לא ברורה, מתחיל לקפוא למשך 10 שניות, וחוזר חלילה כל חצי דקה - דקה. כשאני לוחץ בזמן הקפאון על NUMPAD לצורך העניין - הנורה לא נדלקת. מה שאומר שהתקלה היא כנראה כנראה לא קשורה במשהו תוכנתי (או שכן?). ראיתי מידי פעם גם שהדריבר של הכרטיס מסך קורס, אך זה קורה בכל חמשת הדריברים האחרונים שהורדתי. לגבי ענייני חום - המעבד באיזור ה-40 מעלות והכרטיס מסך באיזור ה-44. הארד דיסקים כולם באיזור ה-40. הלוח אם נושק ל-50 מעלות. מפרט: CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 640 BL-C3 Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM1: G Skill F3-10666CL…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  19. יש לי בעיה מאז שרכשתי את המחשב (נייח) כרגע עם וינדוס 10 המחשב קופא בתדרות יותר גדולה בין 5 דקות עבודה ועד מספר שעות שמתי לב שבימים קרים כמו עכשיו יש פחות תקיעות הורדתי תוכנות לבדיקת חום רכיבי המחשב. נראה שהמעבד 120 מעלות למרות שנשמע שזה יותר מדי/לא הגיוני. אפשר לראות מספר נתוני טמפרטורה למעבד בקובץ המצורף דגימה משתי תוכנות- לא יודע מה ההבדל בינהם. המחשב עם מארז פתוח ומאוורר עובד תקין ובכל זאת קופא דעתכם בבקשה לנתונים

20. היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Omri08,

כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. זה התחיל מאז שחזר המחשב שלי לאחר שהורכב לו BigTyphoon המחשבקופא לי פתאום ואני צריך לעשות ריסט. ואז שהמערכת עולה יש לי עולה לי הודעה שהמחשב עלה עם שגיאה חמורה. פה ושם שי לי מינידאמפ - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165507.0 בקשה עזרה זה די דחוף . תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום, המחשב שלי מתפקד ביומיים האחרונים בצורה מחפירה... הוא קופא ל10 עד 20 דקות ואח"כ ממשיך לעבוד כרגיל. העיניין הוא שגם בין הקפיאות ובכלל המחשב עובד בצורה איטית משמעותית קודם. כל המאווררים עובדים, והכץ מסך והמעבד בטמפרטורות סבירות לגמרי... פתחתי את המחשב וגילתי שה- NB ממש רותח. אאין לי מאוורר עליו אלא רק HS פאסיבי, אבל הוא ממש רותח. העיניין הוא שאני לא יודע אם זה היה ככה תמיד או שזאת באמת הבעיה... מקווה לישועה, ניר אגב, המפרט נמצא בצד ימין...

25. Started by eliaz_b,

לוח סטנדרטי לאי אם די מעבד אטלון אקס פי 1800 הכול און בורד (על הלוח) כולל כרטיס מסך זיכרון פשוט של 256 בקיצור המחשב חדש ועובד מצויין אבל..... לאחר זמן מה המחשב פיתאום קופא (לא תוך כמה דקות אילה זה יכול להיות גם אחרי כמה שעות) ואז רק ריסט מחזיר את המחשב לעבודה.... חשבתי על בעיות תוכנה אז התקנתי רק את הווינדוס XP בלי כלום ובדקתי כמה ימים וגם אז עם אני עוזב את המחשב עובד (בלי לעשות כלום) אז שאני חוזר אחרי כמה זמן המחשב קפוא!! אז בעיית תוכנה זה לא !! עכשיו זה כניראה רק חומרה...חשבתי על המאוורר של המעבד.... אבל אך זה מסביר את זה שכאשר אני מדליק את המחשב אפשר לעבוד המון זמן עד שהוא קופא...וגם שהוא קופא (מגיד התחמם) אז מה אני שניה אחת עושה ריסטרט ואז הכול עולה שוב ואפשר שוב לעב…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.