עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kikkler,

המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  4. המחשב שלי מתחיל להימאס... ניסיתי הכל אבל עדיין הוא עושה בעיות... יש לו בעיה שהוא פתאום קופא בלי שום התרעה מוקדמת וחייב לעשות ריסט, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני נמצא באינטרנט אך זה קרה גם כשהייתי ב-ICQ. ועוד בעיה מעצבנת היא שהמחשב שלי מחליט פתאום לעשות ריסט והוא פשוט עושה את זה! ניסיתי הכל כמעט, אני ממש מיואש... מי שיצליח לעזור (אם ניתן בכלל) הוא פשוט ענק.... נ.ב. עד לא מזמן המחשב היא קופא בתדירות ממש גבוהה עד כדי כך שלהעלות את המחשב ל-5 דקות בלי בעיות זה היה סיוט... שיניתי ב-BIOS ל- 700Mhz אחרי שזה היה 900 משום מה... המעבד שלי הוא 700 ומאז זה עזר מעט.... וזה לא בעיה של חימום המעבד או לוח אם (לא עובר את ה-50 מע"צ) אני ממש אודה למי שיוכל לעזור.. תודה מראש ניר. נ.ב. המחשב של…

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by alonezer,

שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by rollita,

שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. היי, מחשב מעפן עם לוח אם של EPOX (מי אלה בכלל?) דגם EP-8KDA3I לא עולה והלוח מראה שגיאת C1. מבירור ברשת זו בעיית זיכרון אבל העניין הוא שזה מופיע גם כשאין כלל זיכרון בסלוט וגם כשניסיתי זיכרונות אחרים.. אין קבלים נוזלים, האם זה יכול להיות לוח אם? מה עוד אפשר לנסות?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  10. איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by asmy999,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by moskitos,

שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by YAHOOGEEK,

התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  19. שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by NiceShoTe123,

היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …

21. Started by Orens1,

שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?

22. Started by snsn_1,

שלום לכולם !!! יש לוח אם של ASUS P4-PE כרטיס מסך G.F 4 440MX 128 MB SE מעבד 2.4 זיכרון 512 MB 333 MHZ הבעיה היא שכל פעם שאני משחק ולא משנה איזה משחק או גולש באינטרנט ( רק כאשר אני גולל דף מידע מסוים ) נשמעים ציפצופים מהרמקול של המארז בפורום של סיון ענו לי ואמרו שיש חוסר תאימות מתח בין כרטיס מסך ללוח אם אבל לא נתנו שום פיתרון אנא עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  23. שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?

24. Started by kobi kobi,

שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?

25. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים