עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל כמה זמן יש לי קריסות כאלה עם צליל כזה מעצבן בול שתי שניות ואז חוזר לווינדוס עם הודעה למטה שהדרייברים של הכרטיס קרסו אבל הצליחו להתאושש, יש לי sli 560ti וזה קורה לי רק עם הדרייברים החדשים,משהו רציני או שזה לא כזה נורא?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  4. Started by dorman2,

יש לי מצלמה למחשב של Creative - Video Blaster WebCam. כבר בערך שנתיים שאני לא עושה איתה כלום חוץ מסרטי וידאו ביתיים. אני הפעלתי דרך WebCam, והיא תמיד פועלת כמו שצריך. אבל... ניסיתי לעשות שיחת מצלמות ביני לבין חבר דרך התוכנה MSN Messanger ( וכן - הורדתי את כל העידכונים והתמיכות שצריך ), ודרך פאלתוק ( PalTalk ) ובשתי התוכנות אותו הדבר קרה... אני ראיתי אותו, אולם הוא לא ראה אותי. וגם אני לא ראיתי את עצמי... מה שאני רואה הוא או קווים של שחור ולבן, או רק שחור. ( המצלמה כשאני מפעיל מתוכנה רגילה לא לרשת פועלת יופי) [shadow=blue, 2, 300]מה לעשות?? [/shadow]

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  5. Started by orior,

שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

8. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  9. אהלן, יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים. משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א? תודה עידו 052-8277556

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  10. שלום,חזרתי לפורום בגלל תקלה טכנית שאני זקוק לעזרה לפני משהו כמו 4 חודשים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [firewall disabled] עכשיו,לאחרונה אני נתקל בתקלות שמתחילות מאוד מאוד להטריד בהתחלה,הייתה תקלה משונה מאוד שכיחה...פעם בהרבה זמן שהייתי יוצא מאיזה משחק לאחר זמן משחק רב,המחשב היה קופץ למסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש. אבל לאחרונה התקלה נהייתה נפוצה יותר,ואז נעלמה באופן פתאומי,ובמקומה החלה תקלה גרועה בהרבה עכשיו,כל פעם שאני פותח כל יישום תלת מימדי [או בקיצור-כל יישום EXE],נפתח לי תהליך חדש בשם CCAPP.EXE,התהליך לוקח 29,000K זיכרון,והוא לא מסכים להסגיר [כל נסיום ל…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  12. הכל התחיל כשקניתי זיכרון 2GB.. מפרט: Intel P4 3000 Mhz Asus P5vd2-mx Kingston 2GB DDR2 667 Gigabyte Geforce 7300GS 512mb יש לציין שהלוח אם תומך עד מהירות זיכרון 533, בכל זאת המוכר הציע לי לקנות 667 בטענה שזה אמור לעבוד. בהתחלה הוא הביא לי זוג סטיקים של חברת TEAM , הם עבדו כשבועיים מצויין עד שהמחשב התחיל לקפוא במשחקים פשוט להתקע איך שהוא ולא לזוז, ולא משנה על מה אני אלחץ הוא פשוט לא מתכוון לזוז, לפעמים הוא גם היה מצפצף! המצב החמיר והמחשב היה סתם נתקע גם בשימוש באינטרנט וגם באי שימוש, פשוט סתם. הלכתי לבעל החנות וביקשתי ממנו שיביא לי זכרונות של 533, הוא אמר שאין צורך כי זה לא קשור למהירות וגם הוא טען שבקושי משווקים במהירות זו ואמר שאולי ישנה בעיה עם הכרטיסים המסויימים והוא …

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  13. [כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  16. לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  18. אתמול הכנסתי דיסק (GTA San Andreas) ומאז המגש לא נפתח אני לוחץ על הכפתור והמגש לא יוצא הנורה לא מהבהבת ואין את הסמל של הכונן במחשב שלי עשיתי ריסט וזה היסתדר אבל אחר כך זה קרה עוד פעם מישהו יודע ממה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by eBola,

אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  20. היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום, ברשותי 6800GT מתוצרת אסוס, הכרטיס קיים אצלי בערך שנתיים ויותר. בחודש האחרון אני מקבל התראות ממערכת הסנסורים (gateWatch) שהכרטיס מגיע לחום גבוה של 90 מעלות.. ברגע שזה קורה אני סוגר את היישומים הגרפיים שמעמיסים (משחקים או סרטים..) והכרטיס מתייצב על 47.5 מעלות.. האם ההתחממות הזו היא נורמלית? והאם במצב IDLE הכרטיס אמור להגיע ל47.5 מעלות?? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  22. התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  23. היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by dislect,

היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by zivgev,
    • 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.