תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן בא לתשומת ליבי ש המחשב לא מזהה את הכונננים האופטים אלא שנמצאים ב סקנדרי (secondery) של ה- IDE פתחתי את המחשב ובדקתי את הכבל (כי לא מזמן עשיתי אותו עגול - לפי המדריך המעולה באתר !!) אבל לא ראיתי כלום סיסיתי לחזק את הכבל לשני הכונננים אבל עדיין כלום לא פעל ! ??? בדקתי את הקצה שבלוח אם ואני רואה שיש קושי רב להוציא אותו משם לבסוף הצלחתי וראיתי ש הפינים עקוממים ניסיתי לישר אותם אבל זה לא עזר נראה לי הם עדיין לא מספיק יישרים . בקיצר מה אני צריך לעשות אני רציתי לשאול אתכם לפני שאני פונה ליצרן (איזה לוח יש לי אתם יכולים לראות במפרט) מקווה לפתרון עמוס.ג
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני שומע מהמחשב כאילו קריוקי (לא שומעים טוב את הזמר) ואת שאר המוזיקה שומעים מעוות ולא שומעים בסטריאו אלא בשתי האוזניות שומעים אותו דבר. גם כשניסיתי במנהל האודיו לבדוק כל צד בנפרד, שמעתי בשתי האוזניות אותו דבר גם אם אני משנה את האיזון בין לימין ובין לשמאל אני עדיין שומע בשתי האוזניות אותו דבר ואותו חוזק בשניהם, רק שפתאום שומעים גם את הזמר (ככל כשהאיזון קרוב יותר ל "0" אז יותר לא שומעים טוב את הזמר והקול יותר מעוות). מה שיותר מוזר זה שיש לי זוג אוזניות שרק בהם אני מצליח לשמוע כמו שצריך ובשאר הזוגות יש את הבעייה שציינתי, כמובן שניסיתי את כל האוזניות גם במכשירים אחרים והם עובדים מצויין. ניסיתי גם באוזניות מונו וגם בסטריאו ובכולם (חוץ מזוג אחד) הייתה הבעייה הזאת. …
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי את הקירור Noctua NH-D14 שמתאים בעקרון לתושבות 1156, 775, 1366 ולא מצויין שום מידע נוסף לגבי ה 1155 האם הוא יתאים ? אני זוכר שראיתי בעבר שהחיבורים 1155 ו 1156 הם אותו חיבור בדיוק מבחינת תאימות הקירור של המעבד בנוסף יש לי את הספק כוח SeaSonic S12D 850 חיבור אחד של שמונה פינים וחיבור שני של 4+4 פינים מצורף תמונה איזה מהם אמור בפועל להתחבר ללוח אם (למעבד) ומה ההבדל ביניהם ? למה יש שתיים ? עריכה: לפי מה שהבנתי במידה ואני משתמש בלוח אם עם מעבד אחד יש צורך להשתמש ב 4+4 (או רק ב-4 במידה והלוח אם לא דורש 8), האם אני צודק? * נ.ב. זה לא חיבור ל PCI-E בוודאות (יש לי 4 חיבורים אחרים שרשום עליהם במפורש PCI-E)
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. יש לי את העכבר הזה כבר שנתיים בערך וראיתי באתר שלהם (מיקרוסופט) שהם רושמים שהבטריות צריכות להחזיק כמה חודשים אפילו. שאצלי זה לא כל כך עובד... אני משתמש בבטריות GP ככה שזה לא עיניין כל כסף יותר עיניין של נוחות. מה הבעיה של העכבר ולמה הוא לא נכנס למצב המתנה מתי שאני לא מזיז אותו? אני משתמש בתוכנה intellipoint 5.2 שאגב חרא של תוכנה. אי אפשר לשנות את הכפתורים. כאילו משנים אבל זה לא מעניין יותר מידי את העכבר והוא נשאר שאפשרויות של ה default
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום לוח של אינטל (D995XBK) בנוסף קיבלתי גם מעבד (פנטיום D 3.2G) חיברתי אותו כמו שמופיע בספר שהורדתי מהאתר של אינטל.. וכמו כן ברגע שאני לוחץ על ההדלקה על המארז הוא נדלק הבעיה היא שלא מופיע לי שום דבר על הצג (כרטיס מסך + הזיכרון של מחשב אחר ועובדים!!!) כמו כן בדקתי גם שאין קבלים נפוחים או משהו כזה. בתודה, משה
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מזה כ-3 חודשים כבר מרסט את עצמו בממוצע אחת לכל יום בד"כ שאני עובד על המחשב מספר שעות אז יש 2 עד 3 נפילות פתאומיות בזמן עבודה על המחשב. לדעתי זה או מהתחממות יתר במחשב שלי או שיש לי בעיה בלוח אם. אני מתחנן אני חייב עזרה דחוף זה נהיה כבר דבר מעיק שהמגש שלי כל הזמן נתקע לחצי שניה ועושה ריסט לפעמים זה בא גם לבד שאני לא נודע במחשב במשך כמה זמן ואני חוזר למחשב ואני רואה שהוא אותחל אוטומטית מחדש כתוצאה מכשל במערכת. אני כמעט בטוח שיש לי בעיית חומרה בדקתי את הזיכרון והארדדיסק בתוכנות בדיקה ושתיהם נמצאו תקינים לחלוטין. אני מעלה פה תמונה מתוכנה לטמפרטורות בזמן עבודה שמישהו יגיד לי בוודאות ההטמפ' תקינות... העלאתי גם 3 קובצי DUMP אחרונים בבקשה שמישהו ינתח לי אות…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום כולם, המפרט שלי בצד. יש לי 3 קבצי DMP של מסכים כחולים שקרו בהפרש של כמה ימים בעת כניסה למצב שינה, כל פעם מצביעים על משהו קצת אחר: 1. BUGCODE_USB_DRIVER - usbhub.sys 2. BUGCODE_USB_DRIVER - rdprefmp.sys 3. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE - ntoskrnl.exe בהנחה שמדובר בבעית USB: יש לי HUB של המסך שלי שמחובר, כרטיס רשת, עכבר רגיל + אלחוטי. כרגע אני חושב שמדובר בדרייבר. אבל עשיתי לאחרונה עדכון BIOS גם (היו לי בעיות עם BIOS הקודם שהמחשב לא היה נדלק אחרי כיבוי מלא, כרגע זה גם ממשיך...). מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-