תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע. כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור). לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר כרטיס קול עם חיבור USB לפעמים לאחר מספר שניות או דקות של עבודה ולפעמים זה קורה באותה השניה והמחשב פשוט נתקע ואין לי שום ברירה אלא לעשות לו ריסטרט. הכרטיס עבד בחצי שנה האחרונה ללא שום בעיה והתחיל לעשות בעיות לפני שבוע. שאר התקני הUSB (עכבר,מקלדת,מצלמה) עובדים בסדר. קראתי כי בד"כ מקור הבעיה הוא בכבל לא תקין או בבעיה בספק הכוח, מה שהזכיר לי שבאמת לא מזמן היתה בעיה עם הספק - המחשב לא נדלק ורק לאחר מס' רב של "מכות חשמל" הוא נדלק. אני אודה למי שיוכל לאתר באמצעות נתוני המתחים של המחשב האם באמת קיימת בעיה בספק. [table][tr][td][/td][td] [/td][td][/td][td]CPU Core [/td][td]1.14 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+2.5 V [/td][td]1.92 V [/td][/tr]…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-