עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by theocampa,

היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. תקשיבו היה לי צירוב SONY NEC בן שנה שנדפק כי זה חרא צורב ויש לי אחריות לשנתיים אז הביאו לי צורב חדש והמחשב שלי מונח על הצד והקדימה שלו פונה לתוך ארון אז עשיתי חור בלמעלה של המארז וחיברתי אותו מעל המארז כי ככה זה הרבה יותר נוח(הצורב מחוץ למארז) עכשיו הוא חדש מהיום ושהוא קורא/צורב הוא עושה קולות של ציפורים כאלה ציף ציף כאילו הוא חותך את הדיסק עם מסור וחורט עליו אבל לדיסק לא קורה שום דבר. זה בסדר? הוא לא ידפק מזה? מה ההבדל אם אני שם אותו בתוך המארז או מעל המארז? חוץ מהחיבורים שלו למארז עם ברגים אין הבדל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by תימני אחלה!,

שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION

6. Started by shahark55,

צהריים טובים ושבת שלום לכולם לאחרונה הוחלף לי לוח האם של המחשב ולצערי התייאשתי מללכת למעבדה ולנסות לתקן את כל הבעיות שצצו לאחר ההחלפה! יש לי בעיה עם כרטיס הקול... אני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. התקנתי דרייברים .וכו.. ללא הצלחה הצלחתי לזהות את הבעיה ונרשם לי : Soundcard:Closed CaptionDecoder יש למישהו רעיון?? תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by Bug,

העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by DavidBD,

שלום יש לי מערכת הפעלה Vista 64BIT. לאחרונה חיבורי הUSB הפסיקו לתפקד לי, לקחתי את המחשב לאייבורי (יש לי שם אחריות..), הם טוענים שהבעיה במערכת ההפעלה ושהכל תקין. העניין הוא, שיש לי המון דברים מותקנים על הווינדוס, שכולם בשימוש יום יומי ופרמוט זה עניין של 4 ימים +- אצלי (כולל התקנה של הכל). רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני הפירמוט, אשמח לקבל מכם עצות בנוגע לבדיקות למינהן וכד'. תודה מראש, דוד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kabesar,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by seall,

ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש

12. חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. שלום לכולם, זה קצת ארוך אבל חשוב שתקראו הכל כדי להבין את הבעיה. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ex38-ds4 ו 4 זכרונות של 1 גיגה של Corsair ומלפני כמה ימים המחשב מזהה לי רק 3 גיגה במקום 4 (זה קרה אחרי שהחלפתי קירור למעבד, התעסקתי הרבה הפירוק הלוח מהמקום אז יכול להיות שאחד הסלוטים נדפק פיזית). בכל מקרה ניסיתי להחליף את כל ארבעת הזיכרונות בכל הסלוטים וגיליתי שכל הזיכרונות תקינים אבל הסלוט הכי ימני בלוח אם לא מגיב ששמים עליו זיכרון (אם אני שם רק עליו זיכרון וכל השאר ריקים יש צפצוף של שגיאת זיכרון ואם אני שם גם עליו וגם על עוד סלוט אחד אז המחשב עולה אבל זה לא מזהה שגם על הסלוט התקול יש זיכרון), הסתכלתי עם פנס וזה נראה שיש ממש קצת שחור בתוך הסלוט עצמו ועל כל השאר אין את זה, כנראה מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by idnile,

שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by sh_idan,

שלום לכולם! המחשב שלי פוט התפוצץ פתאום. תוך כדי שימוש, שמעתי בום והבזק של אור. פתחתי אותו וראיתי שהגוף קירור של הגשר צפוני בלוח אם התנתק חלקית, כנראה כתוצאה מהפיצוץ. לא בדקתי עוד שומדבר כי אני מחכה לביטוח. יש למישהו מושג למה זה יכל לקרות ?? אולי זה קשור לUPS שלי שקצת מקרטע לאחרונה ? למרות שלא הייתה נפילת מתח בזמן הפיצוץ תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by x012,

אהלן !! יש לי 2 בעיות 1 המחשב מאוד איטי ופתאום עולה מסך כחול סטופ שכתוב בו למי שמבין בזה KERNEL STACK INPAGE מספר מחוץ לסוגריים 0X00000077 מספר בתוך הסוגריים 0XC000000E בעיה שניה שנפתחים לי חלונות שגיאה שהוינדווס עולה{XP] אחד מהם כתוב ERROR OCCURRED DURING COMMUNICATION WITH NOD 32 KERNEL SERVICE למי שמבין ויכול לתרגם לי תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  20. רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by eliavozeri,

שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by elicom,

ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  23. היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  24. Started by lironn12,

שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by Gal1992y,

אוקיי חיברתי את כל החיבורים שמתחברים ללוח אם לזה של הכפתור הפעלה, לדיסק הקשיח ולכונן הדיסקים נותרו לי מן שלושה כניסות כאלה שחורות דקות מאוד ורחבות מה עושים איתם ? עכשיו איך אני מחבר את המאווררים של המארז ?! הם בצבע לבן כזה נו הסטנדרטי זה שנכנס להארד דיסק, אין לי פשוט לאיפה לחבר אותם מה עושים ? עכשיו יש לי בעיה, כשאני מעלה את המחשב הכל בסדר, רק שיש צפצופים ולא רואים כלום במסך, פשוט רשום no signal/input הכל פועל, חוץ מהמאווררים הלוח אם, המעבד, הכרטיס מסך, ההארד דיסק, הכונן... הכל פיקס מה הבעיה פה ? והספק כח מספיק חזק מבחינת וולטים

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים