תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קודם כל, ספק חדש [גנר'י אומנם] , כרטיס מסך ON BOARD , מעבד פנטיום 4 , 2 סלוטים של זכרונות תפוסים 2x256mb. וכו' ... עכשיו , הרצתי בדיקות של המסך הכחול , ממה הוא נובע, בחלק מהמקרים רשמו לי שגיאה memory_corruption , בחלק מהמקרים 0x0000007f [כשל מערכתי] . אין בעיה , memory_corruption ? , הרצתי בדיקה בmemtest86+ , בדיקה של תבייש אף זיכרונות , מעל ל80 פעמים שעבר תבדיקה . אבל ! יש שגיאה ! , רק כשהוא בDual Channel , כשהזכרונות לא במצב של Dual Channel [סלוט אחד כל פעם] , הם עוברים תבדיקה כמו שצריך אפילו 80 פעמים , בdual channel אחרי 8דק' בערך קופצת שגיאה בmemtest86+ , מה שמעלה את החשד שלי לגבי פגימות של הלוח אם . [ובדקתי את 2 הבנקים של הזיכרונות , עשיתי 4 בדיקות , 1 עם זיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
בעיה מוזרה עם הלוח אם GIGABYTE p43 יש לי מקלדת ועכבר USB, שניהם עבדו פתאום הם מתחילים לעבוד מוזר. עובדים ואז אני שומע צליל של זיהוי וניתוק וכאילו הם מאתחלים את עצמם מחדש. לאחר שחיברתי את המקלדת ב PS2 המקלדת עובדת חלק. והעכבר עדיין מגמגם..האם הבעיה היא חומרית או DRIVER?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כל פעם יש תקיעות, גם ב COD 5 וגם ב FALLOUT 3 בסרטוני פתיחה, הם לא נקטעים ונעצרים רק הסאונד כל 3 שניות נתקע לשניה ואז ממשיך כשאני רואה סרטים ב WMP זה לא קורה... חשבתי אולי המשחקים היום משתמשים גם בקודקים אז התקנתי חדשים הדרייברים אם אני לא טועה הכי עדכניים... יש אפשרות אחרת חוץ מהדרייברים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי נקיון כולל של המחשב. נקיון כולל כלומר פירוק של הכל, ניקוי בלחץ אוויר, שימון מאווררים, התקנת גוף קירור חדש לכרטיס המסך, החלפת ספק מהמחשב השני למחשב המדובר, והחזרה של הכל למקום. לאחר ההדלקה המחשב לא מבצע פוסט. כל המאווררים שמחוברים ללוח האם נלדקים עם הלדים היפים והכל, ומעבר לזה כלום. הנורה שמצביעה על מתח לזכרונות דלוקה גם היא. אלו הבעיות שחשבתי עליהן כבר ונפסלו: 1. מעבד. המאוורר של המעבד מחובר היטב והוא גם עובד. החלפתי למעבד אחר ועדיין כלום. 2. זכרונות. הוצאתי סטיק אחד והחלפתי בין כל החריצים. כלום. כנ"ל הסטיק השני. 3. כרטיס מסך. מכיוון שהחיבור של הקירור החדש מתחבר ישירות ללוח האם, חשבתי שאולי בלי מאוורר שמחובר לכרטיס, הוא מסרב לעבוד. ולכן חיברתי מאוורר לאחד מ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לפני יומיים כשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. האם הבעיה בכרטיס מסך? פתחתי את המחשב, והמאוורר של המעבד עובד, ואני שומע שהוא נכנס לwin. אני רוצה להוסיף גם, שמאז שקניתי את הכרטיס (לפני כשנה) לפעמים המסך היה טיפה מטושטש והייתי צריך לבדוק את החיבור שמתחבר לכרטיס המסך כדי לסדר את הבעיה. זה אומר שהכרטיס היה מההתחלה פגום?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו היה לי צירוב SONY NEC בן שנה שנדפק כי זה חרא צורב ויש לי אחריות לשנתיים אז הביאו לי צורב חדש והמחשב שלי מונח על הצד והקדימה שלו פונה לתוך ארון אז עשיתי חור בלמעלה של המארז וחיברתי אותו מעל המארז כי ככה זה הרבה יותר נוח(הצורב מחוץ למארז) עכשיו הוא חדש מהיום ושהוא קורא/צורב הוא עושה קולות של ציפורים כאלה ציף ציף כאילו הוא חותך את הדיסק עם מסור וחורט עליו אבל לדיסק לא קורה שום דבר. זה בסדר? הוא לא ידפק מזה? מה ההבדל אם אני שם אותו בתוך המארז או מעל המארז? חוץ מהחיבורים שלו למארז עם ברגים אין הבדל
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. יום שישי שעבר, בלילה הייתה הפסקת חשמל. בבוקר כשבאתי להדליק את המחשב, הוא נדלק לשנייה עם צפצוף חורק קטן, אך המאווררים של הספק עבדו (נראה שהספק עובד). פתחתי את המחשב ובדקתי את המאווררים וגיליתי שהמאוורר הקדמי של המסך תקוע. היום קניתי מאוורר חדש בתקווה שזו הבעיה. התקנתי אותו במחשב, אך גיליתי שהמחשב עדיין לא פעל. כאשר אני מדליק את המחשב, נראה כי הכל עובד לרגע (כל המאווררים וכו'), אך באותו רגע הכל מפסיק לעבוד. מה שמוזר הוא שהמאווררים של הספק ממשיכים להסתובב ונראה שהספק עובד. אני חושש שמשהו נדפק בספק, אך איני יודע בוודאות מניין הבעיה נובעת. מה אני יכול לעשות? תודה. ד"א, הספק הוא Enermax Noisetaker.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. לפני כמעט חודש רכשתי מחשב חדש (את מרביתו ב-SKYPC). לאחר שבחרתי את הלוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3 - ביקשתי שימליצו לי על זכרון, ורכשתי בהתאם להמלצתם 4GB של G.Skill: F2-6400CL4D-4GBPI - חזרתי הביתה שמח וטוב לב, הרכבתי את כל המחשב, והתחלתי בהתקנות - WinXP די מהר, התחלתי לשים ש-WINDOWS נתקע בטעינה שלו, אחת לכמה פעמים שאני עושה RESET (במסך שבו כתוב Windows XP בגדול), כש-HARD RESET, ובחירה ב-LOAD WINDOWS NORMALLY היו מצליחים, והכל עבד כאילו אין בעיה. קצב התקיעות הלך ועלה, התקנתי WINDOWS מחדש למקרה שמשהו השתבש בהתקנה (גם מדיסק אחר), אבל זה המשיך. הרצתי MemTest86+ והרצתי בדיקות על הדיסק הקשיח, ובדקתי את הטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט, והכל היה תקין. עד שאתמול הזמן …
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב. כיביתי את המחשב ללילה, כשהתעוררתי הדלקתי אותו, קיבלתי הודעה של ווינדוס (זאת ששואלת אם להפעיל במצב בטוח), בחרתי רגיל והתחילה העלייה. מיד אחרי העלייה של ווינדוס - BSoD. את התהליך הזה עשיתי כמה פעמים עד שנמאס. בפעם הבאה ניסיתי Last Known Good, גם לא עזר. בשלב הזה אני מתחיל לשים לב לתיקתוקיים איטיים (תיק-כמה שניות-תיק-כמה שניות-תיק, etc.) מכיוון ההארד דיסק. ניסיתי Safe mode ואיפסתי ביוס (Fail safe) המסך הכחול עצמו היה בעייתי לתפיסה (כי משום מה הוא לא קלט את ההגדרה שאומרת 'אל תעשה ריסטרט'), אבל בסופו של דבר הצלחתי (פריים ביי פריים עם סרטון @: ) הארור: Unmountable_Boot_Volume יש משהו שאפשר לעשות? אם אני אחבר הארד דיסק נוסף יש סיכוי שאני אצליח להציל את מה שנמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע. פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שהבעיה המחשב נכבה רק במשחקים אולי תתנו הצעות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בהמלצתו של מנהל הפורום אני פותח דיון זה. היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין. מה פשר האיטיות ומה גורם לכך שהמחשב נתקע שאני מנסה לגשת לאחד הכוננים, הבעיה נובעת מהעתקת מידע לכונן , ניסיון גישה למידע בכונן , למרות שבוצע פורמט לכונן ,בכלל כל ניסיון גישה ולו הכי קטן תוקע את המחשב לאחר כמה שניות של עבודה. איל…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-