תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגה הבעיה אינה במסך ואין גם צפצופים לדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיה וכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב . כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנה למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שתי HDD אחד IDE ואחד SATA, כשאני מחבר רק את הSATA, הכול עובד תקין ברגע שאני מוסיף את הIDE, המחשב נתקע לחצי שנה כול כמה שניות. על הIDE מחובר גם צורב DVD ןהIDE מג'מפר כמאסטר והצורב כslave. כיצד ניתן לפתור?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כדי שאני ינסה לסדר לו . המחשב בהתחלה לא נדלק ,אז החלפתי את הזיכרון לslot אחר (יש 2) והוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך ומעבד ,אז פתאום המחשב נדלק . למחרת ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא עבד,הוא פשוט לא מציג כלום במסך . העברתי את הכרטיס מסך והזיכרון מהמחשב שלו למחשב שלי והכל פעל טוב . עכשיו ניסיתי שוב לעביר את הזיכרון לחריץ השני ועוד פעם המחשב הסתדר,אבל אני יודע שיש במחשב משהו דפוק . מה יכולה להיות הבעיה ? נראה לי שהלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב בן כמעט 9 שנים, מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון, כונן של 40 ג"ב שמריץ וינדוס XP. לפני כמה חודשים החלה תופעה של קריסת המערכת. מה שקורה שאני עובד על המחשב, פתאום מתקבלת הודעת שגיאה כחולה, ותוך שנייה אחת ההארד דיסק נכבה, המערכת קורסת ועושה ריסט באופי מיידי, ואח"כ בשלב ה- BOOT הוא נדלק שוב והוינדוס עולה כרגיל. בנוסף המחשב פועל באופן איטי מאוד יחסית למה שהיה פעם, וכמו כן נתקע לעיתים קרובות. במצב כזה ניתן להזיז את סמן העכבר כרגיל אבל החלון שבו אני עובד תקוע עד שמשתחרר לבד אח"כ שוב. לגבי הניסיונות שלי: 1. המאווררים פורקו, נוקו ושומנו ע"י WD40, פנים המארז נוקה ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר. -כל הפעולות הבאות נעשו במצב בטוח- 2. בדיקת וירוסים ע"י תוכנת אנטי ויר…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ישן IDE יש לי הארד דיסק חדש SATA אני מנסה לחבר את שניהם אבל הוא פשוט מתעלם מה-IDE. אם אני אנתק את הSATA זה יעבוד... מה עושים ? שיחקתי עם הג'אמפר אני לא מוצא משהו אחר..
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חברים היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה. מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות. בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי. תודה .
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח GA-M61PME-S2 מעבד 4200 X2 וזיכרון NCP 1GB במחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופי התקנתי הכל אך: במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם. בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה) אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגין כאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם, אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל, הכי חשוב: הספק ג'נרי כשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבר יש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פין האם ייתכן כי …
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים שמתחברים ללוח אם לזה של הכפתור הפעלה, לדיסק הקשיח ולכונן הדיסקים נותרו לי מן שלושה כניסות כאלה שחורות דקות מאוד ורחבות מה עושים איתם ? עכשיו איך אני מחבר את המאווררים של המארז ?! הם בצבע לבן כזה נו הסטנדרטי זה שנכנס להארד דיסק, אין לי פשוט לאיפה לחבר אותם מה עושים ? עכשיו יש לי בעיה, כשאני מעלה את המחשב הכל בסדר, רק שיש צפצופים ולא רואים כלום במסך, פשוט רשום no signal/input הכל פועל, חוץ מהמאווררים הלוח אם, המעבד, הכרטיס מסך, ההארד דיסק, הכונן... הכל פיקס מה הבעיה פה ? והספק כח מספיק חזק מבחינת וולטים
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה המחשב מגיע כל הזמן לתפריט של safe mode שיש בחירה אם לעלות את הוידוס נורמלי או במצב בטוח. בכל מה שאני בוחר המחשב עושה ריסטרט. הפעולות שכבר ביצעתי. 1 ניסיתי לעשות ריפר לוינדוס אבל המחשב רשם לי שהוא לא מזהה את הארדיק. 2 איפסתי ביוס גם לא עזר. 3 ניסיתי לפרמט אבל קיבלתי את אותה הודעה שהמחשב לא מזהה את הארדיסק הארדיסק עצמו בחיבור SATA. 4 ניסיתי גם ללחוץ f6 כדי שיזהה את הSATA זה לא עזר. אין לי כונן פלופי כדי להוריד דרייברים במקרה וצריך. 5 בדקתי שכל החיבורים יושבים במקום. הדגם של הלוח הוא msi pt880 neo תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini111408-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805634c0 Debug session time: Fri Nov 14 00:22:17.437 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 day…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום .. קניתי כמה חלקים לפני יומיים ומאז אני המחשב קורס לי במיוחד במאמץ. החלפתי לוח , זכרונות וכרטיס מסך . gigabyte p31-es3g זכרונות שני סטיקים של ג'יגה כל אחד 800מה"צ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט 9800GT עם קירור זלמן. בהתחלה קרה לי שהמחשב נכבה בפירמוט של הווינדוס אחר כך זה קורה לי אחרי שאני משחק 5 דקות בCOD 4 על הגרפיקה הכי גבוה ( למרות שהמשחק פועל חלק בלי תקיעות) לאחר נפילה המחשב לא רוצה להידלק עד שאני לא מוציא אותי מהחשמל ומחכה כמה שניות ... נ.ב אני לא יכול לבדוק את הטמפרטורה של הלוח משום מה +++ הרגע השתמשי בתוכנה עריכה ונראה לי משהו מוזר בהספקים Test 2, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M163839 using 8K FFT length. 3 minutes Temperature: Case: -55.00 Tempera…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפי המפרט הבא שהומלץ לי עליו בפורום: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-S3L ¤501 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מדפסת חדשה היום ובאתי להתקין לו אותה ומתי שהתקנת הדרייבר מגיעה למצב שהיא מבקשת לחבר את הכבל USB למחשב אז חיברתי אבל יש סימן קריאה צהוב וכתוב "USB לא זוהה" ואז זה בעצם לא מתקין את המדפסת, שאני נכנס למדפסות בלוח בקרה אז לא רואים את המדפסת וגם לא במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר את הכבל USB לחיבורי USB אחרים במחשב אבל עדיין מתקבלת אותה הודעה. שאני מחבר את הDOK שלי אז הוא עובד כמו שצריך. הלוח אם שלו הוא של ASUS P4P800 והווינדוס הוא XP SP2. המדפסת היא HP J5783.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Your system 3DMark Score 14000 VirtualMarks אני לא ממש מבין בתוצאות האלה, אך אני בטוח שאתם כן [= מערכת: החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-