תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'. החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות. לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות. התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל. אנא האם יש למישהו פתרון?????
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני כרגע בארה?ב וקיבלתי כמה רכיבים למחשב חדש שיורכב בארץ כשאחזור עוד כמה ימים. אין לי אפשרות מעשית לבדוק תקינות מלאה של כולם כמערכת אבל האם ניתן לבצע איזשהן בדיקות מקדימות רק לוודא שלא אקח אתי דברים שהם כבר DOA או שבעייתיים, למרות שסיכוי קלוש שכן הכל אמור להיות חדש. הרכיבים הם: לוח אם DFI Lanparty Ultra-D, ספק כח TAGAN 480W U-22, זכרון OCZ PC4000 Gold VX, כרטיס מסך MSI X800XL. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-