עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by daniel0089,

אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by wtfpwnz,

קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by marikf98,

היי , אני רוצה להתקין כונן SSD נוסף בלפטופ שלי - DELL XPS 15 9570 , בפירוט הטכני כתוב שניתן לחבר כונן HDD בגול 2.5' SATA GEN 3 האם ניתן לחבר גם כונן SATA SSD בגודל 2.5' ? או שנדרש מתאם או שבכלל אי אפשר ? מצרף שתי סרטונים של אנשים שהצליחו

6. Started by Lavelle,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by sgendelm,

ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  9. ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by ztakram,

כאשר אני מחבר כרטיס קול עם חיבור USB לפעמים לאחר מספר שניות או דקות של עבודה ולפעמים זה קורה באותה השניה והמחשב פשוט נתקע ואין לי שום ברירה אלא לעשות לו ריסטרט. הכרטיס עבד בחצי שנה האחרונה ללא שום בעיה והתחיל לעשות בעיות לפני שבוע. שאר התקני הUSB (עכבר,מקלדת,מצלמה) עובדים בסדר. קראתי כי בד"כ מקור הבעיה הוא בכבל לא תקין או בבעיה בספק הכוח, מה שהזכיר לי שבאמת לא מזמן היתה בעיה עם הספק - המחשב לא נדלק ורק לאחר מס' רב של "מכות חשמל" הוא נדלק. אני אודה למי שיוכל לאתר באמצעות נתוני המתחים של המחשב האם באמת קיימת בעיה בספק. [table][tr][td][/td][td] [/td][td][/td][td]CPU Core [/td][td]1.14 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+2.5 V [/td][td]1.92 V [/td][/tr]…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  11. יש לי "מסכים כחולים" לעיתים די תכופות (כפעמיים ביום). לא יודע ממה הבעיה נגרמת, כי המחשב חדש וכבר החלפתי את הזכרונות (הנחתי שהבעיה בהם). הרצתי גם sandra וגיליתי שהכל כשורה. ראיתי כאן בפורום שאתם מציעים לבדוק את קבצי ה-minidump, אך מפני שאיני בקיע בנושא, אני מבקש את עזרתכם. העלתי את ארבעת הקבצים האחרונים: http://www.filefactory.com/file/9fb074/ תודה מראש לכל המקדים והמסייע.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by Racheli Shlomo Saks,

בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?

13. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  15. שלום לכם, 1) אני לא מצליח לגשת להודעה שלי. אני שוב פעם חוזר אליכם בקשר לבעיה עיקרית שמטרידה אותי עכשיו: כאשר אני לפעמים (בעיקר בג'מייל) מקליד טקסט סימן מקלדת קופץ כל הזמן. בדרך כלל זה קורה גם כאשר אני נכנס לאתרים אחרים, אבל בעיקרון זה קורה בג'מייל. אני לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות. האם הבעיה קשורה לבעיה של בקר מקלדת או אולי הגדרות מקלדת לא נכונות? 2) אני רוצה לחבר את מחשב הנייד הזה לאל-פסק? זה בדרך כלל דבר מומלץ לעשות, לא? רק אם אפשר הסבר פשוט איך לעשות. יש לי אל-פסק ADVICE. תודה מראש, אדוארד.

16. לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  17. אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…

18. most bizarre bug ever: ASUS P5K-E, no post, no display, no keyboard, power OK. this usually implies faulty memory, but non of my 4 sticks worked in either slot. also changed video card/slot and reseted CMOS. SOLUTION: temporarily change memory to a LOWER RATED BRAND! i was ashamed to tell the guy at the store about this mad voodoo theory, but it worked! http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246388_12_0.html

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by miller84,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by spot,

התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by most,

שלום, קניתי לוח GA-M61PME-S2 מעבד 4200 X2 וזיכרון NCP 1GB במחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופי התקנתי הכל אך: במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם. בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה) אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגין כאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם, אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל, הכי חשוב: הספק ג'נרי כשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבר יש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פין האם ייתכן כי …

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות חומרה בשני מחשבים שונים בבית : 1. במחשב אחד - כשאני מדליק אותו יש ציפצוף ארוך ואחרי עוד כמה שניות שוב פעם ציפצוף ארוך וחוזר חלילה, זה לא יפסיק אם לא אכבה אותו. במקביל לזה המסך לא נדלק כלל. שחור לגמרי. אמרו לי שככל הנראה זה בעיה בכרטיסי RAM או בכרטיס מסך. את ניסתי לשחק עם זה, השארתי כרטיס RAM אחד וניסתי, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. ניקיתי אותם לגמרי מאבק, גם את הסלוטים, עד שפתאום השארתי שוב כרטיס RAM אחד מחובר והמחשב עלה ישר לביוס, ושם קיבלתי את ההודעה הבאה : During the last boot up your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability, make sure the fre…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  23. היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by ikehgl,

יש לי דפדפן מיקרוסופט אדג'. קראתי באיזה מקום שחלונות 10 ואדג' אינם אותו הדבר. הורדתי חלונות 10 ואפילו קיבלתי הודעה שזה הותקן אצלי עם כל העדכונים. בתכלס אני רואה רק את אדג'. לא רואה שהותקן אצלי חלונות 10--אין אייקון כזה. אז האם הם בכל זאת אותו הדפדפן ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…

• 10 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים