תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD? זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברים חייב את עזרתכם יש לי כונן קשיח פנימי שהשמיע רעשים של תקתוק ופשוט הפסיק לעבוד מיד לאחר מכן האם יש דרך קסומה להציל אותו ולו לכמה רגעים רק למשוך קבצים מסוימים? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתגורר בארה"ב ושולח מכולה עם ציוד לישראל, ברשותי מחשב נייח (מבוסס i5 ו 16 ג'יגה זכרון) שאני תוהה האם יש סיבה מדוע לא לשלוח אותו במכולה לישראל (ולהמנע מרכישת מחשב חדש בישראל). עלות השילוח לישראל היא זניחה, מכיוון שהנפח בטל בשישים לעומת הנפח הנשלח בכל מקרה. 1. ספק הכוח של המחשב הוא 100v-240v, האם צריך לבדוק עוד משהו לטובת התאמה לישראל? 2. האם כדאי לפרק את הדיסק הקשיח (2TB, לא SSD) ולעטוף אותו בנפרד, או שהוא דווקא מוגן יותר שהוא בתוך המחשב העטוף? 3. את הסטיקים של הזכרון כדאי לפרק או לשלוח כאשר הם בתוך המחשב? 4. ברשותי גם מסך AOC E2770S שעולה בסביבות 300$ שמתאים ל 100v-240v - האם יש סיבה לא לעטוף היטב ולשלוח? 5. אותה השאלה בנוגע…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בנוסף תוכנת Hard Disk Sentinel מציינת כך : There are 22 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. 111 errors occurred during data transfer. 22 errors reported during write to the device. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. In case of sudden system crash, reboot, blue-screen-of-death, inaccessible file(s)/folder(s), it is recommended to verify data and power cables, connections - and if possible try different cables to prevent further problems. More information: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php It is…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מצלמה למחשב של Creative - Video Blaster WebCam. כבר בערך שנתיים שאני לא עושה איתה כלום חוץ מסרטי וידאו ביתיים. אני הפעלתי דרך WebCam, והיא תמיד פועלת כמו שצריך. אבל... ניסיתי לעשות שיחת מצלמות ביני לבין חבר דרך התוכנה MSN Messanger ( וכן - הורדתי את כל העידכונים והתמיכות שצריך ), ודרך פאלתוק ( PalTalk ) ובשתי התוכנות אותו הדבר קרה... אני ראיתי אותו, אולם הוא לא ראה אותי. וגם אני לא ראיתי את עצמי... מה שאני רואה הוא או קווים של שחור ולבן, או רק שחור. ( המצלמה כשאני מפעיל מתוכנה רגילה לא לרשת פועלת יופי) [shadow=blue, 2, 300]מה לעשות?? [/shadow]
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוויפי בנתב שלי נכבה אחרי כמה זמן.. ניסיתי להחליף אותו וזה לא עזר. זה קרה מאז שהתקנתי מגדילי טווח בבית האם יש קשר? ואיך אפשר לסדר את זה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ביציאת COM כדי לצרוב רכיב באלקטרוניקה,עכשיו במשך שבוע הכול עבד כמו שצריך אבל פתאום היום כאשר אני בא לצרוב הוא אומר לי שיש שגיאה התקשרות עם הרכיב(ההודעה הזאת מופיעה כאשר הכבל לא מחובר או הרחיב לא מחובר) ו2 מחוברים מצוין בדקתי גם במחשב אחר(ככה שהבעיה לא ברכיב שלי). עכשיו לא נגעתי בכלום בהגדרות ככה שזה נראה לי בעיה חומרתית יותר, הWIN מזהה את היציאת(COM שלי). יש משהו לעשות בנידון או שיציאת הCOM שלי נדפקה אך שהוא... אם אתם חושבים שזה לא קשור לחומרה תעבירו בבקשה את הנושא לפורום מתאים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-