תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי (פיזית ) כרטיס קול חדש במחשב, "הרקולס דיג'יפייר 7.1", הרצתי את הדיסק שלו ועדיין הוא פשוט לא מזהה אותו. אין לי מושג למה, אבל מה שקיבלתי במקום כרטיס קול מזוהה זה משהו שנקרא: Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller יש לי כרטיס קול אונבורד, יכול להיות שזאת הבעיה? הכרטיס אונבורד הוא של רילטאק. עזרה, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב משהו מוזר ביותר קרה לי היום הגעתי מבצפר הדלקתי תמחשב נדלק רגיל נכנסתי לאינטרנט פתאום הוא נתקע - דבר שעוד לא קרה לי ואז נהיה מסך כחול : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR והסיבה שלו : Win32K.sys [משהו כזה] ואחרי הזה פעם המחשב זיהה תהארד דיסק פעם לא אבל בכל מקרה לא רוצה להדלק כל פעם היה נתקע במקום אחר ומדי פעם מסך כחול שנכבה אחרי חצי שניה אחרי זה הוא עלה והגיע לקטע של "ברוך הבא" והופיעו מלא חלונות שלא ניתן לקרוא כל מיני קבצים בווינדוס ואז אחד שהוא אומר שהוא לא הצליח לקרוא את הפעולה ולהדפיס אותה [קלט פלט] קיצר בסוף אחרי כל מיני משחקים המחשב עלה ובינתיים עובד בסדר .. עכשיו אני לא יודע אם לפרמט עכשיו לפני שיקרה עוד משהו כזה או להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב שלוקח לו המון זמן לעלות משהו כמו 2-3 דקות.(אני מדבר מהזמן שאני לוחץ הדלקה עד שהמסך נדלק לוקח לו 10 שניות מהזמן שמסך נדלק עד השולחן עבודה.) מדובר במחשב חדש. ryzen 7 5800x 32RAM 3600 6700XT 1TB nvme. עכשיו שאני שם בביוס את ההרץ של הראם על 3600 לוקח לו מלא זמן לעלות. כשאני שם אותו על 3200 הוא עולה לשולחן עבודה תוך פחות מ20 שניות. מישהו יודע למה זה? "כל החלקים באחריות". Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3600MHz CL18 לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הלוח הוא: SE440BX-2 והוא של חברת INTEL הינה קישור לאתר של אינטל כדי ליראות את הפרטים על הלוח.. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/se2_mem.htm רשום באתר ככה 168-pin DIMMs with gold-plated contacts 66 or 100 MHz SDRAM Non-ECC (64-bit) and ECC (72-bit) memory 3.3 V memory only Unbuffered Single- or double-sided DIMMs in the following sizes עכשיו השאלה שלי היא כזאת.... האם אני יכול לשים על הלוח זיכרון של 128 מגה SDRAM במהירות של 133 ?? האם זה יעבוד? (אם זה יכול לעבוד במהירות של מאה לא אכפת לי העיקר שיעבוד) ועוד שאלה.. יש שם זיכרון כבר של 64 מגה במהירות 100 הרץ ...אז האם אני יכול לשים זיכרון של 128 מגה במהירות של 133 (בהנחה שוב שאפשר ואפילו אם…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב.. התעסקתי קצת עם Partition Magic בהתחלה יצרתי כונן נוסף של 3ג'יגה ואז עשיתי לו Marge עם הראשי והכל חזר לקדמותו.. כונן אחד לאחר מכן יצרתי עוד כונן של ג'יגה ואז מחקתי אותו והכל חזר לקמותו... אבל עכשיו אני רואה שיש לי רק 74.5 ג'יגה ביכולת של הקשיח במחשב שלי במקום 76 שתמיד היה לי (80 ג'יגה 8 מגה) מה שמוזר הוא שבפרטישן מג'יק הוא מראה 76 ובמחשב שלי יש 74, למעשה כל התוכנות חוץ מזאת של הווינדוס מראות 76 (מידע שחרוט על הקשיח) אני לא יודע מה עשיתי ואיך להחזיר את ה2 ג'יגה האלה... זה מעצבן אותי הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-