עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by ifs2003,

שלום, קניתי לוח אם ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ חדש זכרונות OCZ DDR2 חדשים כרטיס מסך ZOTAC 8600GT וספק תואם 500W חדש. עכשיו הרכבתי את המעבד E6700 על הלוח עם וחיברתי הכל וכאשר אני מדליק המחשב נדלק אבל לא נכנס אפילו למסך ה BOOT והמסך נשאר חשוך. עשיתי עוד בדיקה, נתקתי הכל מהלוח, כוננים קשיחים, לדים, DVD ועדיין אותה בעייה. למישהוא יש השערה מה זה יכול להיות ?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by ori111,

שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by STi,

היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. יש לי שני כוננים קשיחים עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייבר של הלוח אם כי אחד מהכוננים זה SATA ותמיד אחרי שהייתי מתקין את הלוח אם הכונן היה מופיע לבד עכשיו פתאום לא חשוב לציין שהכונן תקין ועד לפני יום וחצי יומיים עבד חלק ורצו עליו משחקים מה הבעיה פה?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by A-L-o-n,

אוקיי... קודם כל הייתה לי סיסמא בווינדוס ורציתי להוריד אותה, ניסיתי כל מיני אפשרויות ואי אפשר ניסיתי דרך מנהל חשבונות דרך הכל אבל אין אפשרות של מחיקת סיסמא... אני זכרתי שאם אתה מוציא את הסימוס (הבטרייה) אז הוא מוחק את הסיסמא, ושכחתי שזה של הסיסמא בביוס והוצאתי אותה ואז נדפק לי הביוס אי אפשר לשנות כלום. ואני לא יכול לעשות כלום הכתב שם מופיע לי באפור בבקשה עזרה! אני חייב דרך לאפס, להחזיר את ברירת המחדל דרך הביוס בתפריט שם. בבקשה עזרה אני אשמח מאוד למדריך אם תמונות... תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kong5,

ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by t-tomer,

שלום, המחשב שלי לאחרונה נתקע מידי פעם (בעיקרון במצבים שבהם היה מספיק לעשות סיים משימה וכ'ו..) ואז חייב לעשות ריסטרט, אלא שאז הוא לא עולה לי - לאחר המסך פתיחה הוא רושם BOOT FAILURE ולהכניס דיסק מערכת(שאין לי). הבעיה נפתרת אחרי כמה ריסטרטים או מנוחה של המחשב, רק שבפעם האחרונה רק אחרי יום ומשהו הוא עלה לי חזרה. מה עושים? תודה רבה רבה לעונים! אם לא הבנתם משהו תשאלו בבקשה. תומר (: *תודה shaligan על התיקון

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by slim_shady,

מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by kobikl,

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by k22,

לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. היי חבר'ה! יש לי בעיה די מוזרה במחשב (יותר נכון במחשב של אחי) ואשמח אם המומחים כאן בפורום יוכלו לעזור... מדי פעם (בתדירות של פעמיים ביום, בערך) המחשב לא נדלק, או לחילופין - נכבה באמצע העבודה עליו ולא נדלק שוב. בתחילה חשבתי שזה עניין של התחממות - לכן ניקיתי את כל תכולת המחשב (כולל המאווררים) מאבק אך זה לא עזר. מה גם שהמחשב לפעמים, כמו שציינתי, לא נדלק אפילו ממצב מנוחה (כשהוא כבוי), כך שזה פוסל את האפשרות שהמחשב מתחמם... לבסוף, לאחר ששברתי קצת את הראש, גיליתי משהו מאוד מוזר: כל פעם שמתעוררת הבעיה הנ"ל - ניתוק של המחשב מהחשמל פותר את הבעיה והמחשב שוב נדלק... מה יכולה להיות הבעיה? האם זו הצטברות כלשהיא של מטען חשמלי שמתפרק ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל? אם כן, מה הפיתרון? אם…

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by Oranl,

אהלן, יש אצלי מחשב פנטיום 4 עם XP. אחרי כמה נסיונות הדלקה, עלייה של XP והיעלמות המסך (פתאום הוא כאילו נכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד) ניסיתי לבדוק מה הבעיה. ניתקתי הכל מבפנים ורציתי לראות אם עולה הפוסט. כשרק הספק מחובר ללוח-אם ניסיתי להדליק: המחשב נדלק לשניונת ומיד נכבה ואחרי זה כבר לא נדלק. חיברתי את החשמל למעבד ואז אני שומע צפצופים: צפצוף ארוך מאד והפסקה וחוזר חלילה. לא מצאתי הסבר לצפצוף אחד ארוך (הביוס הוא של PHOENIX בלוח MSI 865PEM2). אשמח לקבל עצות ורעיונות..

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, הוא הגיע מורכב וכשאני פותח אותו אני רואה את כל החלקים בפנים... הנה המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 הבעיה היא שהוא לא נדלק. תודה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by adam99,

שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by ido_,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך 4850HD של CONNECT 3D לפי ההמלצה של חברי הפורום. מאז ועד עכשיו לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך בגלל שהיתה עולה ההודעה של VPU RECOVERY, הדרייבר הפסיק להגיב והכרטיס מסך איתחל את עצמו. לפעמים המחשב פשוט קופא לגמרי ומחייב RESET. בהתחלה חשבתי שאולי הספק כח לא מספיק (היה לי ספק של 400W) למרות שאמרו לי פה שיהיה מספיק טוב. קניתי ספק כח חדש ThermalTake Thoughpower 600W. הבעיה לא נפתרה, עדיין אותם ריסטרטים מעצבנים וההודעה הזו. אגב, אין שום מקרה שאפשר להגיד ששם זה קורה, יכול להיות באמצע גלישה באנטרנט ויכול להיות במשחק, יכול להיות במסנג'ר, מצד שני יכול לעבוד 3 שעות בלי שום בעיה. טוב, החלטתי ללכת להחליף את הכרטיס בחנות, קיבלתי כרטיס חדש ואותה בעיה, בדקתי את הכרט…

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  20. חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by lexsus,

יש כמה משחקים לא יודע למה למשל כמו הbfs:us החדש שברגעשאני מתחיל קרירה חדשה זה עובד על הכי חלק בהגדרות נורא גבוהות אבל ברגע שאני יוצא מהמשחק ורוצה להיכנס שוב לקרירה זה עושה לי ריסרט למשחב מה הבעיה עזרו ליי בבקשה!..[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:55:37 נו תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by ktm6,

מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by haimon_v,

המחשב החליט להשתגע - והוא מאתחל את עצמו ללא הרף עד שאני מנתק אותו מהחשמל (יודע שזה גרוע...) עד עכשיו עבד בסדר ולא היה שום שינוי בחומרה כל שהיא. יכול להיות שזה קשור לספק (ז'נרי) שכבר עשה את שלו?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Avi952,

לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים