תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אתמול התקנתי במחשב שלי HD4760, אחרי התקנת דרייברים החלטתי לבדוק קצת יכולות. הרצתי crysis והופיעו לי מין פאקין כאלה במשחק. יש תמונה מצורפת. זה קורה בכל רזולוציה בכל רמות הגרפיקה. בנוסף כשאני מנסה להריץ סרט מהmediaPlayerClassic המסך מפסיק לקבל סיגנל לשנייה ואז מופיעה לי הודעה של ATI שהכרטיס נתקל בתקלה חמורה. מערכת ההפעלה שלי היא XP PRO. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים חלקים למחשב חדש והיום הרכבתי אותו אני פחות או יותר מבין בלהרכיב ועשיתי הכל כמו שצריך וחיברתי את הכל לפי הספר של הלוח אם וכשאני מדליק הכל עובד הנורות המאוורים הדיסק קשיח וחוליי ורק המסך לא נדלק הוא לא מראה כלום כאילו זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש בעצמי אז אין לי מושג למה זה לא נדלק ואיך אפשר לפתור את זה ונסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתירת הבעיה בהקדם האפשרי. תודה. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון. :-\ זה המפרט: מעבד אינטל E7300 לוח אם G31-S2L של ג'יגבייט. כרטיס מסך מובנה. 2 ג'יגה זכרונות של קינגסטון 800 מגה הרץ דיסק קשיח WD 320 ג'יגה. כולל צורב מארז וכל השאר.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אין יותר מידי איפה לטעות, הכבל של הFRONT AUDIO לחבר ללוח(איפה שרשום F_AUDIO), ויש רק דרך אחת אפשרית לחבר את הכבל הזה.. מה יכול להיות התקלה / איך מסדרים את זה?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE EP43-DS3L
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך תוצרת sapphire - Radeon x1900GT 256MB שבצורה מוזרה קורס שאני משחק משחקים תוך כדי המשחק: need for speed-undercover, fifa/nba09 ... בכל המשחקים הכרטיס נמצא בהגדרות מעל למינימום ויש לי מעבד e6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכל מה שצריך מעל למינימום חומרה הנדרש. הכרטיס נמצא אצלי כשנתיים וחודש ואני לא יודע אם זה קשור אבל יש עליו אבק ויש עליו מאין איקס מברזל (אולי מקום שצריך להיות בו מאוורר כי חשבתי שזה בא עם מאוורר ואצלי אין) והבעיות התחילו כבר לפני שנה במשחק just cause. מה אפשר לעשות? יש אחריות 3 שנים אני חושב אז איפה משיגים שירות?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם תוך כדי עבודה עם המחשב עלה לי בלון כזה שהחליט להפסיק לזהות את המדפסת שלי [זה קרה בויסטה] עברתי לXP ואותה בעיה לא היה לי כוח לטפל בזה אז פשוט הנחתי שהמחשב אנטישמי ושונא את המדפסת [כי ראיתי שאת המצלמה הוא כן מזהה] אב עכשיו חיברתי את הMP שלי ואותה שגיאה המשותף בין המדפסת לנגן זה ששניהם מזוהים ככונים חיצוניים [למדפסת יש חריצים לכרטיסי זיכרון] חיפשתי באתר של הלוח אם שלי ואין דרייברים לUSB ניסיתי להתקין מחדש את הUSB דרך מנהל ההתקנים,לא עזר ניסיתי לשחק בביוס להפוך את המהירות USB מHISPEED לFULLSPEED גם לא עזר מדובר בלוח P4S800D-X של אסוס גם את המדפסת ניסיתי להתקין מחדש הדרייברים טענו שהכל מוכן לשימוש עדיין הווינדוסים מסרבים לזהות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לךא ידעתי איפה לפרסם את זה אז שאלתי פה. עכשיו הדלקתי את המחשב והמסך שלי נהיה כהה מאד לא שום סימן מפתיע. חיברתי את המסך הישן והכל מופיע בסדר...אז ככל הנראה המסך הוא הבעיה... יש עדיין אחריות הדגם הוא BENQ FP222W מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אצין שזה לא בעיה בבהירות או משהו כי עשיתי מקסימלי ועדיין לא עזר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואת הנוכחי אני נותן לאחותי.. אז את ההארד דיסק שלה אני אמור לשים במחשב שלי. הבעיה היא שההארד דיסק שלה הוא עם חיבור IDE ואני צריך גם לחבר את הצורב שגם הוא IDE וכשאני מחבר את שניהם עם כבל IDE שמתפצל ל2 אז המחשב לא קולט את שניהם (אבל מתי שאני מחבר כל אחד לחוד אז הוא מזהה אותם- וניסיתי להחליף בין הפיצולים לכל אחד מהם ולא עבד) האם זה בעיה בכבל שמפצל את הIDE או שבאמת אי אפשר לפצל IDE מתי שמחברים גם צורב וגם HDD? האם עדיין אפשר לקנות כבל IDE שמתפצל בחנויות? תודה..
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W אני משחק במשחק איזה 5 דקות ואז אני מקבל מסך ורוד עם ריבועים אפילו צילמתי את זה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי אתמול את המחשב הזה : E8400 Gigabyte DS3L Mushkin redline 800hz 2gb X2 HD4870 Corsair 55W המחשב לא באובר קלוק. הבעיה החלה כאשר ניסתי להתקין ויסטה, קיבלתי מסכים כחולים במן ה Expending files לפעמים זה עבר את השלב הזה ואז בהפעלה הראשונה של המערכת הפעלה נתקע ואמר שחסרים לו קבצים. חשבתי שזה הזכרון, אז חבר בא אלי עם 2 סטיקים של OCZ 1gb X2 שמנו אותם, התקנו , הכל עובד נפלא, שיחקתי Crysis שעה שלמה, 0 בעיות. עכשיו הוא הלך עם הזכרונות שלו, אני החזרתי את 2 הסטיקים שלי חזרה למחשב, בהפעלה הראשונה שוב פעם מסך כחול. שמתי סטיק בודד, עובד טוב, החלפתי סטיקים, שמתי את הסטיק השני, עובד טוב... שם את שניהם ביחוד, מסך כחול... בעיה ממש מוזר, חשבתי אולי שיש להם בעיה לעבוד ב Dual …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-