עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב חדש. שלושה חודשים. עדיין לא עבדתי איתו יום שלם ללא תקלות. נתונים: 1. כרטיס מסך : ATI, Gigabyte, HD 4670 2. מסך : BENQ G900w lcd, 19 3. מערכת הפעלה : windows and linux ubuntu windows לא עולה. מסך כחול לזמן קצר מאוד, אנני מספיק לקרא את הכתוב. רואים על המסך (למטה) ספירה נראה לי זיכרון. עם מסך אחר, גם במעבדה וגם אצלי בבית, מסוג SONY ישן מאוד, LCD בן כ 10 שנים. ה windows עולה ללא בעיות. Ubuntu עולה ללא בעיות. עובד איתו (תוכניות ב C למשל) + אינטרנט. לעיתים רחוקות קריסה כאשר אני באינטרנט. מה זאת אומרת קריסה. העמוד נתקע + ה - firefox נסגר. מנסה לפתוח שוב. גורנישט. restart קשה וכוחני, תוצאה - > עובד. מי שמכר לי את המחשב, אומר שיש לי בעיה במסך. האם הגיוני? …

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by Henry55,

יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by vk,

אני מחבר את המסך למחשב אבל המסך לא עובד.. ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא עבד.. עכשיו בדקתי את המסך שלי במחשב אחר והוא עבד.. וכשאני מחבר ומנתק את המסך יש תצליל הזה כשמחברים משהו למחשב.. איפה הבעיה בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, פתחתי את הנושא בתצוגה וגרפיקה, אבל לא ממש קיבלתי תגובות, אז חשבתי שאולי כאן המקום הנכון. אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחו"ל (אלי אקספרס) מיני PC, עם מעבד סבבה (I7 4650U), אבל אני מאוד רוצה לשדרג אותו ותהיתי אם אני יכול לשדרג את המעבד. עכשיו כל מי שאני מכיר ומבין בזה אומר שהמבנה של MINI PC מבוסס על מחשב נייד, והבנתי שבמחשב נייד אפשר לשדרג את המעבד.אז השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר לשדרג מעבד בMINI PC, ואם כן איך עושים את זה?נ.ב. אני יודע שמעבד הוא דבר יקר, אין צורך להזכיר.

8. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש: AMD Athlon 64 3000 Venice Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 Leadtek WinFast PX6600 GT Enermax 420W EG425P-VE Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel המחשב עבד מצוין מרגע ההפעלה הראשונה בחודש הזה, לא היו כל תקלות, משחקים כבדים רצו חלק ללא בעיות, והטמפרטורות היו תקינות לחלוטין. מערכת ההפעלה שמותקנת היא Windows XP Pro SP2 במחשב הותקנה תוכנת גיבוי ושחזור Norton GoBack 4 . התוכנה עבדה ללא רבב וכן השתמשתי בה לשחזורים מספר פעמים, ולא היו כל תקלות. (זוהי תוכנה שיושבת עמוק יותר ממערכת הפעלה ועולה לפניה בזמן האתחול) היום אחה"צ ביצעתי עדכון לתוכנה זו (בעזרת Norton LiveUpdate), כאש…

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by Rincewind,

החלפתי היום כרטיס מסך ולפתע כשאני מפעיל את המחשב קופצת לי ההודעה Warning: System BOOT Fail. אני לוחץ F1 ואני ממשיך לווינדוס, הכל נראה כשורה, כרטיס המסך פועל והכל טוב ויפה. זה קורה ישירות אחרי הפעלת המחשב. אם אני עושה RESTART יכול להיות שזה לא יופיע. בצעתי CLRTC אבל זה לא עזר. צירפתי תמונת מסך מ-SPEEDFAN, משום מה אני חושד בספק. יש לי ספק 350W של ANTEC למפרט הבא: ASUS M2N-E ATHLON 64 X2 4200+ 2 GB RAM CORSAIR כונן דיסקטים צורב DVD וכרטיס המסך החדש SAPPHIRE HD5670 512MB DDR5 מה אתם אומרים? יצא לכם להתקל בדבר הזה? מה הפתרון? [attachment deleted by admin]

10. Started by YAHOOGEEK,

התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by KF,

שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by htshuel,

עשיתי פלאש פעם א' לביוס וזה יצר שגיאות כשבאתי לעשות פלאש שוב מתוכנית מעודכנת הביוס מודיע שאין זכרון פנוי מה אני עושה?מדוע הוא לא כותב ע"ג הזכרון הקודם?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  14. המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  15. שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  17. כשאני מדליק את המחשב, אז במסכים שמופיעים לפני עליית הווינדוס, נתקלתי בשתי הודעות משונות שברצוני להבין את פשרן: 1: amd data change... update new data to DMI! מה זה אומר ומה עלי לעשות? 2: memory information: 1333mhz changed mode הזכרונות שלי הם: Patriot Viper II Sector 5 4GB DDR3 1333 (PC3 10666) PVV34G1333LL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220431 הם אמורים לעבוד ב1.65V ונכנסתי לביוס וראיתי שם שהמתח הוא 1.7 אז מה ההודעה בנוגע לזכרונות אומרת, איך לבדוק את זה ומה לעשות? מדובר במחשב חדש שהורכב בחנות ועבר שם בדיקות וההודעות הללו מההפעלה הראשונה. תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by Oranili,

יש לי עכברר עם לחצנים מהצדדים שמעבירים קדימה אחורה עכשיו התקנתי 98 .. והדבר הזה לא עובד ... איך אפשר להפעיל את זה ? תודה

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי לוח אם ישן מלפני 7 שנים, תומך DDR, וAGPX8 הדגם הוא : GA-8S648 ויש לי 3 סטיקים של 256MB זיכרון, אך צצה לי בעיה, לוח האם לא קולט את הזיכרון, או שאחד מסטיק הזיכרון נהרס, בשל כך אני רואה את הפרטים ומוצא שיש לי 512MB. ניסיתי להוציא ולהכניס שוב, לא עובד. מה בעצם הבעיה פה ? לוח האם או הסטיק?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  20. המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית). אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by wepo,

שלום, אתמול קרתה לי בעיה בזמן שניסיתי לעדכן את הביוס במחשב. יש לי לוח אם מסוג DFI LanParty nForce 4 SLI-DR וניסיתי לעדכן את הביוס באמצעות תוכנת WinFlash, כפי שמוצג באתר של DFI, אחרי שהייתה לי בעיה באחד הכוננים הקשיחים שלי. העידכון עבר בהצלחה והתוכנה דרשה שאבצע ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לתוקף, אז עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה. זה היה נראה כאילו שהוא תקוע בלולאה כלשהי בגלל שכונני הדיסקים עשו רעשים מוזרים שוב ושוב. עשיתי Clean CMOS בעזרת הג'אמפרים על הלוח אם והמחשב עלה סוף סוף רק שהווינדוס לא. בהתחלה זה הציג לי מסך כחול עם השגיאה "PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA" אז עשיתי ריסטרט וזה נתן לי אפשרות לבחור באיזה אופן להפעיל את הווינדוס, בחרתי באופן הנורמלי וזה הקפיץ מסך כחול עם השג…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  22. אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by משתמש,

אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by tal hw king,

שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  25. טוב,ניסיתי כמעט הכל ואני חושב שיש בעית תאימות. לוח אם-GIGA K8NKP-SLI מעבד-AMD/3200/64/VENICE כ.מסך-6600GT/PCIE/GIGABYTE כונן קשיח-WD/160JS ספק-TT 420W זכרונות-2*512/OCZ הוחלףפעם אחת לוח אם וכונן קשיח. הבעיות:ניסיון לעבוד עם EVEREST או SMARTFAN תוקעת את המחשב.עד כדי צורך לבצע BOOT. כשהמסך VIEWSONIC מחובר(החלפתי בין המסכים בין שני מחשבים) למחשב הנ"ל אזי לפעמים אין תמונה בכלל,ואם יש אז מאוד מאוד חלשה שממש צריך להתקרב למסך לראות שיש תמונה. כשהחלפתי בין המסכים ציפיתי שתצוף בעית מסך או כ.מסך,אבל לא קורה כלום.כלומר עד עכשיו כ.מסך במחשב הנ"ל מתפקד וה-VIEW במחשב השני מתפקד. אז הגעתי למסקנה שיש אי תאימות בין המסך הזה למחשב הנ"ל.האם אני צודק או שיש דרך אחרת לשלול את הבעיות האם תקיעת…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים