עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. כרגע אני יושב מול מחשב נייד חדש הרגע נפתח,מעלה התקנת וינדוס אקס פי,הכל טוב ויפה מסיים הרצה של הדרייברים בתחילת ההתקנה ומופיע לי מסך כחול?מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by Itzik208,

שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  7. התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofekd23,

שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by mwafak,

היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by tamir_ye,

בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by TheBeast,

היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by norco,

יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן אך היה באחסנה לאורך תקופה של שנה בערך. לפני האחסנה הוא עבד כרגיל, אולם שהפעלתי אותו לאחר האיחסון הוא נדלק לי אולם המסך לא נדלק. המסך תקין והוא עובד לי במחשב אחר שקיים אצלי. כמו כן, חשבתי שאולי הבעיה בכרטיס המסך לכן החלפתי בין הכרטיס מסך שהיה במחשב הלא תקין לכרטיס מסך תקין ושעובד במחשב אחר, ועדיין המסך לא נדלק לי בעת הפעלת המחשב. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שגורמת למסך לא להידלק עם הפעלת המחשב?! אשמח לעזרה בעניין, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  17. הכל היה טוב, ראיתי סרט במחשב, פתאום מסך שחור. שום דבר לא מגיב. קרה פעם שניה היום. בפעם הראשונה אחרי ריסט המחשב עבד בסדר, בפעם השניה כבר לא. יש נקודות כאלו במסך ההפעלה (של הלוח אם)... לא יכול להפעיל את המחשב כרגיל, מסך שחור ואחרי כמה שניות Blue Screen וCrash Dump. אני כותב מSafe Mode. גם אין לי את ה'ביפ' בהפעלה של המחשב. אני מקווה שאפשר לתקן את זה איכשהו (לא, Startup Repair או Restore לא עוזרים). אגב, אחרי שהוא פעל היום טוב לשעה וחצי אחרי CheckDisk, הוא שוב עשה את זה. אני גם לא יכול להעלות מערכת הפעלה אחרת (לא ווינדוס). כשל בחומרה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by davidsystem,

usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by EladNAM,

כשאני מעלה את ווינדוס במצב נורמאלי אחרי שיש את הטעינה בהתחלה במקום שולחן עבודה אני מקבל No Signal על המסך והוא כבה. כשאני מפעיל את המחשב ועד שהמסך כבה זה נראה ככה: במצב בטוח עוד אפשר לעבוד וממנו אני כותב אבל זה נראה ככה: יכול להיות שנדפק כרטיס המסך? זה ככה מהיום בבוקר. ניסיתי לעכן דרייברים במצב בטוח אבל זה לא עזר. כרטיס המסך שלי 6600GT.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by db9,

שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. האם ספק כוח לא איכותי יכול לדפוק רכיבים במחשב .לחבר שלי הלך לוח פעמיים וגם הארד דיסק בתוך חצי שנה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  25. קניתי לא מזמן כרטיס מסך Geforce 6200 ויש לו רק יציאת DVI (אין VGA) כזאת: מהמסך 19 אינצ' שלי יוצא כבל DVI עם החיבור הזה: האם אני צריך לקנות ממיר לכבל שיוצא מהמסך (לא הכרטיס!) בגלל שחסר לו באמצע כמה פינים? שיהיה זהה ליציאה של הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.