עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yarden_2y,

אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by danino1988,

הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Zephyer,

שלום. יש לי בעיה מוזרה במיוחד - הGTX260 שלי נוטה לא להציג את הוינדוס מהרגע שהוא נטען, אם יש דרייבר רלוונטי במערכת. למשל, בSAFE MODE, זה כן מציג את המסך. לעיתים התצוגה נטענת טוב, לעיתים זה מה שקורה - ממש לשחק רולטה. יש לציין שזו בעיית תצוגה בלבד - הוינדוס נטען באופן תקין, שומעים את הסאונד, ואפילו המסנג'ר מתחבר אוטומטית. אני נאבק בבעיה הזו המון זמן, אבל נשבר לי לשבת שעה על איתחולים כל פעם שאני צריך לאתחל... האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה, Zephyer

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liran2003,

היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by eyal.vl,

יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by ohadaridan13,

יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מנסה לעשות BOOT עם דיסק ההתקנה של WIN, אבל לא משנה מה אני מנסה לעשות.. המחשב עובר דרך ההארד דיסק וממשיך לעלות כרגיל. קבעתי סדר BOOT ש - CDROM ראשון, אפילו עשיתי דיסאייבל לכל רכיב לאחר מכן, ווידאתי שאני עובד עם מקלדת PS2 כדי שזה לא בטעות יפספס לחיצות שלי כאשר זה שואל BOOT FROM CD אבל עדיין.. פשוט מתעלם ממני וממשיך לעלות כרגיל.. האם יכול להיות שזו פשוט בעיה בדיסק BOOT? האם זה בעיה ב - BIOS? כל מה שאני רוצה זה שפשוט בלי שום קשר לכונן הקשיח - הBOOT יפנה ל CD ROM ואני לא מצליח... ניסיתי כמה דיסקים של התקנה (יש לי וויסטה ו - 7).. והוא פשוט ממשיך כרגיל..

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by JohnnyEverest,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. שלום רב, לאחרונה כשאני מנסה לצפות בסרטוני YOUTUBE ( לא משנה באיזה דפדפן) הוא תוקע לי את הדפדפן, ומכריז כי הפלאג אין של SHOKWAVE קרס. ניסיתי להסיר - להתקין מחדש, כנל את הדפדפן כרום (מעודכן לגירסא החדשה ביותר) - אך עדיין ישנן נפילות. ישנו פתרון?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by מתן 202,

שלום יש לי מחשב IBM ויש לי בעיה אני רוצה לחבר לו צורב ואין לו ברגים מאחורה שצריך לפרק כדי להצויא תברזלים מהצדדים עכשיו אני מצליח לפתוח רק ברזל אחד השני לא מצליח אין בורג משהו שצריך לפתוח ואני לא יודע איך בבקשבה תעזרו לי הנה תמנוה של המחשב http://imageshack.us/photo/my-images/143/0238i.jpg/ תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by asi08,

ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... נתחיל מהקל אל הכבד. 1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3) 2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן א…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by PropheticVision,

בוקר טוב חברים יקרים, לאחרונה התקנתי Windows 7 על גבי מחשבי הנייד וקיימת לי בעיה של קבצים שלא מצליחים לרדת (הדפדפן מוריד את כל הקובץ ובסיום ההורדה נכשל) יש לציין כי ניסיתי את כל סוגי הדפדפנים לצורך מתן פתרון ולצורך פירוט מועיל יותר ב-Chrome רושם לי Interrupted יחד עם זאת הבעיה אינה קבועה או ספציפית אלא לסירוגין לפעמים כן מצליח להוריד. חששתי שהבעיה בגלל האנטיוירוס ולכן הסרתי אותו Nod32 4. כמו כן הורדתי את כל העדכונים הדרושים לווינדוס + IE9, כאמור שום דבר לא מועיל, אשמח לדיון מוחות ע״מ לתת לי פתרון לבעיה.

16. Started by alon p,

שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by adiperets-xsen,

מופיע מסך שחור ולא עולה כלום..... מה הבעיה..

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  18. הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by cobmetal,

שלום , לא מזמן שמתי לב שכאשר אני נוגע במארז של המחשב או מחשב למארז משהו אני מקבל זרם מה הסיבה ? איך ניתן לפתור זאת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by xroil,

קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Cilay,

שלום, ניקיתי קצת את המחשב פירקתי חיברתי חלק מהדברים... חיברתי את המחשב מחדש ומאז שום sata לא מזוהה בביוס. ניסיתי עם ssd, 2 דיסקים קשיחים רגילים, צורב וכלום לא נזוהה. פירקתי את הסוללה, הדלקתי את המחשב, כיביתי אותו והחזרתי את הסוללה והמצב נשאר אותו דבר יש מצב ניתקתי משהו שקשור לבקר sata? לפי מה שאני רואה הוא יושב בתוך הלוח אם וזהו. יש רעיונות? תודה... לוח אם: Asus P5E Deluxe X48

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by tomer953,

ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.