עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by mosh5555,

פנטיום4 . ה cpu מתחמם מעל 70 מעלות למשל בביצוע full scan ב קספרסקי אינטרנט סקיוריטי. מחשב מגיב איטי ביותר. ביצעתי ניקוי אבק וכן איחוי הרד דיסק ולא עזר. יש רק מאוורר cpu והוא מסתובב 2250 rpm. התיפקוד הנ"ל : ביום קריר... השאלה: האם נראה שהבעיה ב cpu עצמו וכד' או בקירור (להוסיף מאוורר) ? : :s05:[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 13:09:26 תוכנת הניטור היא AsusProbe . האם נראה צורך בשימון ציר לאור הrpm האמור ואינו מרעיש? מה זה חומר קירור שמופיע במאמר ההדרכה אצלכם? כמה בערך אמורה להיות העלות אם טכנאי מוסיף מאוורר? מתנצל על ההפצצה בשאלות; פשוט רוצה להימנע מכך שטכנאי "יעבוד" עלי. תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. שלום! יש ברשותי [iSO] של סרט מסויים. אני הצלחתי לחלץ מתוך את הקבצים עם WinISO, אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ מתוך התקייה שלי ה MPEG2 עם הPowerDVD Delux שלי הוא לא עובד כשורה. (מסך שברובו ירוק עם קולות מוזרים). איך אני יכול לצפות בסרט בלי לצרוב אותו על תקליטור? תודה רבה על התמיכה. ד"א: המקור של הסרט הוא סרט של חבר שלי שרצה לעשות העתק שאני אוכל לצפות בו, אבל עכשיו אני לא בטוח מה עושים עם זה.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  4. עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by idani1983,

שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by xgamer,

שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. אז ככה המפרש שלי כתוב בצד... תיאור כללי איך התחילה הבעיה ומה המאפינים שלה: שבוע שעבר המחשב פתאום נהיה איטי בצורה משמעותית (חשוב לציין שהמחשב הריץ ויסטה 64 חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מיוחדות הוא עבר איחוי אוטומטי כל שבוע וסריקות של רוגלות ווירוסים וניקוי דיסק) חשבתי שזה שטויות הרצתי את כל הפעולות הרגילות שעושים (מפורט למעלה) וכלום לא עזר... בלי קשר רציתי לפרמט את המחשב בפסח בגלל שבחג אני בחופש מהצבא ויהיה לי זמן פנוי לדאוג למחשב בסוף החלטתי לפרמט את המחשב מיד בגלל האיטיות הפתאומית הזאת ניסיתי כמה פעמים והמחשב אמר לי שאין אפשרות לפרמט את C גיביתי את כל הקבצים שלי מהכונן ופירמטתי אותו לגמרי (את כל המחיצות D,C) אחרי זה זה הצליח שמתי XP וגפ עבד יחסית לאט ואחרי כמה ריסטים המחש…

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  8. יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by beibe,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת msi. רכיב בשקע אליו מתחבר המטען נשבר ולא ניתן לבצע טעינה. שלחתי את הנייד למעבדה של אייבורי, נאמר לי כי לא ניתן לתקן את השבר והפתרון הוא החלפת הלוח אם (עלות 800 ש"ח). האם מנסיונכם, הגיוני שלא ניתן לתקן את הרכיב אלא רק להחליף את כל הלוח אם ? אודה לתגובתכם בנושא, איתמר ביבה

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by zabal12,

שלום, יש לי 3 DOK שיש עליהם תמונות חשבות . 3 נדבקו בווירוס וכרגע לא ניתן להציג את התמונות/לראות את הקבצים . בצעתי סירקת ווירוסים ובאת הסריק ניתן לראות שהקבצים קיימים על הDOK (רואים שהם נסרקים ) . מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by 0ri0r4984,

נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?

12. Started by GalGreenfield,

הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by Pumiki,

בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by kaboonkal,

שלום. יש לי בעיה במחשב העבודה: כיביתי אותו היום בבוקר ומאז הווינדוס מסרב לעלות. המחשב מגיע למסך התיקונים של ווינדוס אך לא מאפשר לי לשחזר מנקודת שחזור ולא מצליח לבצע תיקון אוטומטי. הדבר היחיד שהוא מאפשר לעשות זה לאפס את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס, אך ישנם מיילים חשובים של עבודה שאינם מגובים (עובדים באאוטלוק, המיילים אינם מגובים בPST, רק עד 2018). 1. האם יש דרך להוציא את המיילים מהתיקייה בהם הם נמצאים ע"י חיבור הHDD למחשב אחר? אם כן איפה הם אמורים להימצא בכונן? 2. האם יש איזושהי דרך לתקן את התקלה מבלי לאפס את המחשב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by volcane,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  18. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by tood,

היי חבריה, יש לי 2 לוחות אם ישנים אותם אני רוצה להשמיש ,להרכיב מחשב לצורך תרומה .הבעיה ששניהם תקולים ואלה התקלות 1. לוח elitegroup /l7vmm3 הלוח נדלק רק ע"י מגשר (חוט חשמל) בפלאג הארוך אשר איליו מחברים את החשמל המגיע מהצמה של הספק ,המחשה נדלק אך לא עולה כלום ,לא ההארד דיסק ולא המסך. מה התקלה? 2. לוח asus/ p4s333 ,הלוח נדלק,אני שומע את ההארד דיסק עולה אך המסך לא נדלק, המסך תקין(נבדק על מחשב אחר) כרטיס המסך תקין. מה התקלה? אודה לעוזרים אהוד

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  20. בעת שימוש בווינדוס מדיה פלייר, קיבלתי הודעת שיגאה (פעמיים), שאומרת שעלי לסגור תכניות, כי למחשב אין מספיק זכרון פנוי (משהו כזה - לא זוכר את הניסוח המדויק). וזאת כאשר במחשב שלי 8 ג'גה RAM, ורק 1.8 מהם היו בשימוש. עצות? :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. Started by roei86,

שלום ידידיי. יש ברשותי מחשב שולחני שבזמנו (כשרכשתי אותו) היה נחשב מפלצת. כמה שנים טובות לא השתמתשי בו ועכשיו רציתי לחזור להשתמש בו. יש בו מעבד סופר חזק אבל די ישן, אינטל core 2 quad extreme, זה הקישור. לוח האם שלי הוא של ג'יגה בייט, זה הקישור. ניסיתי להתקין win7 על המחשב, הצלחתי לראות הכל ברזולוציה של 640X480 עם הכ.מסך הישן שלי. כאשר התקנתי את הדרייבר של הכ.מסך, המחשב הפסיק לעבוד. השאלות שלי הן: 1) האם הבעיה היא בכ.מסך? האם המידע שסיפקתי לכם מספיק כדי לדבג את הבעיה כך שאני יכול להיות בטוח שהבעיה בכ.מסך? 2) במידה וזה כן הכ.מסך, האם שווה לקנות כ.מסך חדש (חשבתי על הכ.מסך Radeon HD 7770 ) על המעבד הזה? ז"א שאלתי היא האם המעבד הזה עדיין נחשב טוב ויכול לשרת אותי כמה שנים?…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  23. שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by עוד אחד,

תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…

25. Started by orzilca,

מידי פעם ניהיה לי מסך כחול שאני לא מספיק לראות ממש מה כתוב בו כי אחרי שניה המחשב עושה ריסטרט אבל מה שאני מספיק לראות זה חלק מהשם של הקובץ והוא מתחיל ב ATI אז שיערתי לעצמי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך שגורם לזה ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר :\ המחשב חדש O_o יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבעיה הזאת? נ.ב שכחתי לציין שיש לי ווינדוס איכספי

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים