עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by idan21m,

שלום לכולם .. התחדשתי במחשב חדש ויש לי איתו בעיות בזכרונות אז ככה הלוח אם שלי P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600 הזכרונות שלי ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHz אז ככה בתוכנה 3dmrk06 הוא מראה לי שיש 6GB שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי 4GB ובמאפיינים של המחשב הוא מראה לי 4GB, יש לי ווינדוס 7 64 ביט . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nofari:],

שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benyben,

שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?

6. Started by matan5000,

שלום, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce gt 520, לפעמים בזמן האחרון כשאני רואה סרטון ביוטיוב המחשב נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו כשהסרטון עצמו עם מסך ירוק או שחור (הסרטון עצמו לא כל המסך), ובצד מופיעה הבועית שבתמונה. אשמח לעזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by nargsi6,

שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום ניקיתי את המחשב שלי וכשהדלקתי אותו הוא נראה שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך )המסך עובד) שיחקתי קצת עם המחשב למצוא פתרון וגיליתי שאם אני מפעיל את הגאמפר הוא עובד כמו שצריך אבל רק להפעלה אחת. אחרי שאני מכבה את המחשב אני צריך להפעיל עוד פעם את הגאמפר או שעוד פעם לא יראו כלום... למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by YairGOW,

יש לי 4GB של RAM מותקנים במחשב, אך כתוב לי שרק 2.99GB ניתנים לשימוש. יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, דרך אגב. אפשר איכשהו לגרום לכך שיהיה ניתן להשתמש בכל ה4GB?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Life_SyStem,

המחשב שלי כמעט תמיד עובד, וכשהוא לא עובד הוא על מצב שינה. כבר תקופה ארוכה שמתי לב שכאשר המחשב נמצא במצב שינה ארוך, ואני מנסה להעיר את המחשב. המחשב פשוט נדלק וקופא. המחשב נדלק אך המסך לא. ולא ניתן לעשות ריסט או כיבוי רגיל ורק כיבוי הספק של המחשב ידנית מאפשרת לי לעשות ריסט. למישהו יש מושג מה הכיוון של הבעיה? תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by dro,

אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by thomasron115,

שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by Jesper,

יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by hmickey,

לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by KroydKrenson,

שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by jcena,

שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shugi,

ערב טוב. לפני זמן קצר ניקיתי את המחשב, משהו שאני עושה אחת לכמה חודשים. בניקיון השתמשתי בשואב אבק ומגבונים. בנוסף לניקיון התקנתי גם מאוורר חדש במארז. לאחר שסיימתי רציתי לראות שהמאוורר עובד כמו שצריך אז חיברתי את הכבל לספק והדלקתי את המחשב. אחרי זה כשראיתי שכל המאווררים עובדים סגרתי הכל, ואז משום מה המחשב נדלק לבד. טוב, חיברתי את כל החוטים למחשב והדלקתי. קופץ לי מסך ורשום: MAIN BIOS CHECKSUM ERROR היה רשום עוד כמה דברים על ביוס גיבוי, בסופו של דבר הרצתי REPAIR של ווינדוס ולאחר כמה דקות רשם שאין באפשרותו לתקן את הבעיה. בשלב הזה כבר נכנסתי לפאניקה, ואחרי שהמחשב נכבה הדלקתי שוב, אך למזלי הכל עלה חלק. מה יכל לגרום לבעיה הזאת? יש סיכוי שתחזור בעתיד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dor1015,

טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by yair_zur,

המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.