תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עם לוח D845GEBV2. באתר של היצרן כתוב שהוא תומך עד 333 בDDR עכשיו קניתי DDR 400 וזה עושה צפצופים שאני מעלה את המחשב. האם יש אפשרות שהDDR400 שקניתי יעבוד על 333 לשנות משהו בביוס ? או עדכון ביוס יכול לעזור ? לפי מה שאני יודע הוא אמור לעבוד אבל על 333 כי זה מה שהסלוט תומך אבל אפילו את זה לא פשוט צפצופים והמסך לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברה כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה של מסכים כחולים ברגע שאני מכבה/מדליק את המחשב לא עולה הווינדוס אלה מסך כחול עם שגיאות דברתי פה בפורום ואמרו לי לעדכן דרייברים לעשות סריקת וירוסים להחליף אנטי וירוס כל אלה לא עזרו והבעיה לא עוזבת אותי אחרי המסך הכחול אני פשוט עושה ריסט והמחשב עולה לחלונות והווינדוס מעלה לי חלון עם פיתרון אפשרי לבעיה: לפי מה שהוא אומר זה בדיוק מה שעשיתי בעבר ואין לי מושג פשוט איך אני פותר את זה... מי שיכול לעזור אני אשמח תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניקיתי את המחשב וכשהרכבתי אותו והדלקתי אותו הכל נראה בסדר גמור, עד שהגעתי לבחירת המשתמשים שבWINDOWS,אז פתאום המסך עובר למצב מנוחה ולא "מוכן" לקום ממנו. כלומר המסך עובד רק עד שעולה הWINDOWS ואז הוא מת. מה עושים? תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell inspiron 1501 ופירמטתי אותו הכל הלך כשורה, הורדתי מהאתר של דל דרייברים וזה הוריד אותם בלי שמות אלא עם מספרים אז ניסיתי להפעיל 1 מהם (שהיה עם סייומת exe) ואז הופיע לי מסך שחור של דוס אז סגרתי אותו ואז הופיע חלון שהתחיל לכתוב שמתבצע עדכון לביוס ואני ידעתי שאסור לעצור כאלה דברים באמצע אז נתתי לזה לעבוד ואז פתאום זה התנתק מהחשמל ומכיון שהבטריה היתה גמורה אז המחשב כבה ואז כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב אז הנורות נדלקו אבל הביוס לא עלה והמסך נשאר שחור ללא שום כיתוב. מה לעשות? נגמר לי האחריות אפשר בכלל במצב כזה לצרוב מחדש את הביוס? אם אפשר כמה בערך זה עולה? והאם אני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה? תודה רבה מאד למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני בן כשנה (כולל כל רכיביו הפנימיים). היום הוא פעל כרגיל, עזבתי אותו לכמה דקות, כשחזרתי המסך היה חשוך ולא הייתה אפשרות לעשות אתחול עם הכפתור RESET. לאחר כיבוי והדלקה מחדש, המחשב אף לא עושה SELF TEST, ולראייה לא שומעים את הצפצוף הרגיל. לאחר פירוק כרטיס המסך גיליתי שהמאוורר של הכרטיס תקוע. תיקנתי אותו ע"י שימון והמאוור חזר לפעול ולמרות זאת המצב נשאר כפי שהיה. על פי הסימנים זה נראה כמו בעיה בכרטיס מסך או לוח אם. כיצד ניתן לאמת איזה רכיב כשל? האם יש סיכויי שמדובר ברכיב אחר או בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי באחד השימושים שלי במחשב התנתק כרטיס המסך geforce 9500gt מהמחשב כשהוא עדיין פעל ומאז רק בחיבור dvi התצוגה לא משהוא יש תצודה אבל באיכות ירודה מאוד האם הבעיה פתירה או שנדפקתי?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכל התחיל לאחר שכיביתי את המחשב, הדלקתי אותו מחדש - ואז התחלתי לשמוע מין קליקים כאלו מכיוון הHARD DRIVE, כאילו מנסים להניע רכב והוא לא נדלק, כמה פעמים - וזה קורה כל פעם כשפותחים את המחשב. כונן D נעלם (המייצג של הHard Drive הזה), וגם הביוס לא קולט את הHard Drive. הכוננים משתמשים בטכנולוגיית SATA. כל המידע הכי חשוב שהיה לי נמצא שם - מה קרה לזה? עזרה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-