תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני מספר ימים נשרף לי הכרטיס מסך. כשהחלפתי אותו בסופ"ש שמתי לב שכל המאווררים של המארז הפסיקו לעבוד (2 קדמיים, עליון ואחורי). זה נראה לי חשוד שכולם מתו ביחד... איזו בדיקה אני יכול לעשות להם לפני שאני מכריז על שעת המוות? המארז שלי הוא Antec Nine Hundred Two וכל המאווררים הגיעו מובנים עם המארז (וכבר אין עליו אחריות) http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שלי הוא מחשב חדש (כבר חודש אצלי) מפרט: לוח אסוס P4P800SE (ביוס מעודכן 1007) מעבד P4 3G win xp sp2 hebrew ד.קשיח sata 120g maxtor והבעייה היא שכל פעם שיש איזה בעייה במחשב הנורה של הד.קשיח דולקת קבוע דוגמא שתוכנת הsoundmax לא היתה מעודכנת בענייני יציאות השמע (מה כל יציאה אם מיקרופון רמקולים סטיראו או סרואנד וכו') אז היא הופיע בשורת המשימות עם סימן קריאה והנורה של הד.קשיח דלקה קבוע עד שעדכנתי אותה. עכשיו שלשום התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת שהורדתי מהאתר של אסוס ומאז הנורה דולקת קבוע (חברתי מחשב נוסף לצורך שיתוף אינטרנט וזה עובד טוב). האם יש דרך להפסיק את זה שהיא תדלק קבוע?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
זה המחשב של אמא שלי (פעם היה שלי) כבר נאמס לי ממנו... מאז שקניתי מחשב חדש והעברתי את שלי לאמא שלי רק בעיות יש איתו. קנינו לו מסך LCD 15 אינץ והכל היה בסדר.. לא נראה לי שהמסך פה הוא הגורם לבעיה כי הוא חדש והוא לא יכול להשפיע על התקיעות של המחשב נכון? בקיצור שמדליקים את המחשב אין סיגנל מהכטיס מסך כנראה ולא רואים כלום במסך. הכרטיס מסך מלפני שנה בערך GFX5200. אם עושים ריסטרט למחשב זה לא עוזר. צריך לכבות את המחשב ואז להדליק בשביל שהמסך יקבל סיגנל וגם זה לא תמיד עוזר... עכשיו למשל עדיין לא הצלחתי לראות משהו במסך.. הדלקתיוכיביתי את המחשב.. פרקתי את הכרטיס מסך וחיברתי.. ניתקתי את הכבל של המסך וחיברתי.. כלום לא עזר. בכל מקרה זאת לא רק הבעיה.. המחשב פתאום נתקע.. או שהוא קורס ואז מו…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???
-
- 17 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים לא יודע למה אבל פעם-פעמיים ביום הוא פשוט נסגר ואז פתאום עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כלומר, כשאני מחבר את המצלמה (CANON A590) לUSB HUB לצורך העברת התמונות למחשב, המחשב כלל לא מזהה אותה. כשאני מחבר אותה ישירות לאחת מיציאות הUSB הבעיה הזו נפתרת - אבל אז כל מה שכן מחובר לHUB מפסיק לעבוד עד שאני מנתק את המצלמה, מנתק גם את הHUB ואז מחבר אותו מחדש. המחשב לא יושב אצלי במקום נוח במיוחד, מה שמקשה על חיבור ישיר כל פעם, ובנוסף יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך קבע לHUB הנ"ל, ולא נוח לי שהוא מתנתק כל פעם (וגם אין לי כבל ארוך מספיק כדי לחבר אותו ישירות למחשב). למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה במחשב של אחותי זה פנטיום 4 מלפני שנתיים בערך(אני חושב שמהירות 3G ) לפני ששבוע החלה תקלה מוזרה שזה המסך פיתאום היה יורד בבהירות שלו ומתחיל להיחשך ואז ניכבה היינו צרכים לכבות את המסך ולהדליקו כדי שהמצב יחזור לתצוגה בהירה מלאה אתמול גם זה לא הצליח - המחשב נידלק...שובעים את המאוורר של הספק ורואים את המאוורר של הCPU והכוננים מהבהבים....כל התופעות שהיו בהדלקת מחשב אבל המסך מוחשך ואין תצוגה 1. ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ שלי במשך שעה = והוא עבד 2. ניסיתי לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר...וגן כן הוא עובד מצויין מדובר בכרטיס מסך פשוט של ג'יפורס 5200 (_MSI) אני עובד עצות כרגע....מה יכולה להיות הבעייה? :s05: מי עוזר לי ? THX
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של Proview כבר 3 שנים (שחושבים על זה מחר יומולדת ככה שיוצא בול 3 שנים) המסך נראה ככה: http://fotopipe.ro/images/proview-crt-DX777.jpg משהו כזה , כפתורים והכל בדיוק באותם המקומות. המסך עבד עד לפני חודש כמו שצריך ובזמן האחרון פתאום בלי לגעת בכלום הוא עושה לי מסך שחור כזה עם קפיצות של שניה ובזמן הקפיצה הוא מראה לי רקע של המסך (נגיד אני באמצע שיחה באיסיקיו , אז הוא מראה לי כזה כמו בהבזקים כאלה חלקים מהשיחה באמצע הקפיצה) יכול להיות שהמסך הלך ? משהו נדפק ? בשביל להחזיר את המסך למצב רגיל אני מנסה להזיז קצת את המסך נותן לו מכות חלשות בצדדיו. מצטער על החפירה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300W HEC ובאובר קלוק אני מקבל הודעת שגיה מעצבנת שעדיין לא הבנתי אותה , כבר פירסמתי פה את התמונה ואף אחד לא ידע להסביר אותה בדיוק. ולא משמן שמתי לב שלפעמים המתח של ה 12V יורד ל 11.6 אפילו!. (והסיבה להודעת שגיעה היא ממש לא הזכרון כי הוא היה כמעט 16 שעות ב MEMTEST86 ועבר בלי שגיאות) אני כבר מחבר חלק מהמאווררים לספק חיצוני כדי להוריד מעומס. והמפרט שלי דיי כבר אם כל המאווררים ככה שזה יפתיעה אותי אם הספק לא מחזיק את זה. זה המפרט (לעצלנים ): AXP 1700+ DUT3C 0310 xpwm Abit NF7 Rev.2 TwinMos 3200 ddr 400 512MB Radeon 9700 NonPro WD 80GB 8MB Buffer ATA100 7200 Quantum 20GB 2MB Buffer ATA100 7200 CD-RW Sony 24-10-40 Logitech MX-500 Creative In…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
החלטתי לנקות אבק סביב המאווררים, אז ניקיתי אותם בעזרת שואב אבק. כשפעלתי את המחשב, הארדיסק לא עלה, קיבלתי את ההודעה: disk boot failure. insert system diisk and press enter לא נגעתי בכלום. בדקתי את החיבורים והכל נראה מחובר כרגיל.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן כשהפעלתי את המחשב מחדש, מקש האנטר אינו מגיב, בנוסף, השילוב של ALT SHIFT שמאלי לשינוי שפה אינו עובד וכך גם לדוגמה SHIFT 2 כדי לכתוב שטרודל (SHIFT ימני בשילוב 2 עבד). אשמח לעזרה ותודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-