עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. קניתי מחשב לפני שבועיים, כל פעם שאני מדליק משחק לפעמים זה שעה לפעמים יותר או פחות ואז המחשב נכבה בפיתאומיות ונדלק מחדש. המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz Asus P5Q Pro System Memory- 2048 MB NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (512 MB) ‏Thermaltake‎ - ‏V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU)‎ ספק 600W המחשב רץ הכל טוב, רק במשחקיםהוא עושה בעיות.... הכרטיס מסך במנוחה על 45 מעלות מה יכולה להיות התקלה? בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום, הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה. אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי. שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) . נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by dor_dru,

משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. ברשותי מחשב די ישן (כ5 שנים), רץ על WIN XP PRO SP3 בזמן האחרון החלה תופעה מעצבנת מאוד: המחשב פשוט עושה לעצמו ריסט. זה לא קורה בתדירות קבועה, לפעמים אחת לכמה שעות, לפעמים כל כמה דקות. יש לי הרגשה (לא מבוססת, אז קחו אותה בעירבון מוגבל) שהריסטים נעשים צפופים יותר כשהמחשב במאמץ, לכן נראה לי שאולי זה קשור להתחממות יתר של המעבד, אך זוהי דעתי הלא מקצועית בעליל. תודה מראש לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני עכשיו על מחשב בן שנתיים בערך, לוח ASROCK מסכן כזה ובהתחלה לא היה אכפת לי ולא התייחסתי אבל עכשיו בא לי לנסות לעשות פה OC אבל כשאני מדליק את המחשב יש לי _ כזה מהבהב ואז זה עובר לטעינת הWINDOWS ישר.. הכוונה שאני לא יכול להכנס לביוס פתרון?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  8. אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. נכון כשמדליקים את המחשב אז בכמה שניות הראשונות המאווררים עובדים על מקס'... אז עכשיו אצלי זה ככה קבוע לא נפסק והמחשב לא עולה בכלל, המסך לא נדלק, כלום... רק אם אני עושה כמה ריסטרטים הוא מצליח להגיע למסך הראשון ואז בסדר... קיצר פרמטתי תמחשב - וזה לא עזר עזרה :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Spring_K,

אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Evilized,

יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by נדיה,

שלום לכולם. היום ניסיתי להתקין כוננן קשיח ישן במחשב החדש של החברה שלי. העתקתי אליו את כל החומר החשוב לי כגון תמונות ומוסיקה. וביצעתי את ההתקנה. טרם ההתקנה הכונן עבד יפה וטוב. לאחר ההתקנה הכונן לא קריא לפתע. הביוס ומנהל ההתקנים כן מזהים את הדיסק, אך בניהול דסקים בתוך "המחשב שלי" הדסיק מוצג כלא קריא עם איקס אדום. ולא רואים את הכונן כנוסף, ב"מחשב שלי". מה עושים????? ניסיתי לבצע את הפעולה הבאה: ניסיתי להפוך אותו ללא פעיל וכן פעיל, באמצעות מנהל ההתקנים, וזה לא עזר. אודה מאוד על פיתרון כי החומר חשוב לה מאוד ואין לי עותקים. :s05: *** הכונן מסוג WD800 80GB IDE

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אנשים. יש לי מחשב הבנוי מהמפרט הבא: Asus P5N-T Deluxe Intel Core 2 Quad9450 GeForce GTX280 GEIL 4Gb DDR2 800Mhz Enermax 82+ 625w Antec P182 WD + Seagate 500GB Disks Dual Systems: XP x86 + Vista x64 הבעיה היא כזאת: מהיום שהרכבתי את המחשב אני מקבל באופן אקראי ולעיתים רחוקות, שזה אומר פעם ביום, פריזים. המחשב קופא כלום לא זז, הווינדוס מפסיק להריץ קבצים, כי כשאני עושה ריסט אני רואה שההורדות שלי נעצרו גם. אחרי איתחול אני מקבל את המסך של הויסטה או האקס פי שאומר שהמערכת עברה כיבוי לא מסודר (וניתן לבחור לעלות בסייפ מוד או המצב האחרון שבו המערכת עלתה ובלה בלה). זו בעצם התופעה הכי מוזרה כי המחשב לא אמור לזהות כשהוא נתקע. מה גם שאין לי שום חיווי באיוונט ויואר. מלבד: The previous…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by moshon89,

שלום! יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניות כשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותן מאחורה הכל עובד כמו שצריך! בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by davidsystem,

אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by RGB64,

שלום, כמה פעמים ביום במשך כמה חודשים, עכבר אופטי חוטי Genius מסוג PowerScroll Eye PS/2 מפסיק להגיב. הסמן לא זז וגם הכפתורים לא משפיעים. האור עדיין דולק. ניתוק וחיבור הכבל מחדש לא פותר את הבעיה, אלא רק הפעלה מחדש של המחשב או כניסה למצב Standby (היציאה ממנו רק ע"י לחיצה על אחד ממקשי המקלדת, אח"כ העכבר פועל כרגיל). בד"כ הבעיה מופיעה בעת הזזת העכבר, כלומר מיד לאחר שהוא מגיב הוא נתקע. לא זוכר מקרים שניסיתי להתחיל להזיז את העכבר והוא לא הגיב מלכתחילה. גם אחרי שהורדתי דרייבר לדגם הזה הבעיה המשיכה ומחקתי אותו. עם או בלי קשר, לעתים יותר רחוקות הסמן זז ממקום למקום על פני כל המסך, אולי עשרות מקומות בשניה אחת של הזזת העכבר, והמחשב מגיב כאילו גם נלחצים כפתורי העכבר, למרות שאני רק מזיז…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לפרמט את המחשב ובשביל זה צריך לעשות בזמן הריסטארט BOOT FROM CD הוינדוס שאני רוצה לא עולה לי ישאר ניחנס לוינדוס אני צריך לעשות לוינדוס boot איך עושים ? יש ברשותי nero 6 בבאיוס אצלי מסודר הכול הורדתי וינדוס xp והוא לא קורה לי אותו ואת הדיסק שיש לי מזמן כן קורה לי אולי אני לא צורב את הדיסק נכון הוא איך לצרוב את את הוינדוס על דיסק? הוינדוס לא iso

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. מישהו מוכן לעזור לי? http://img24.imageshack.us/img24/5067/img1683qqo.jpg

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by redead,

מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by curdi1,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by somsom9,

היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by danco,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה ביציאות יוסבי מאחורה שאני שם את העכבר אז הוא זז ואחרי כמה זמן היציאה נדפקת והעכבר לא זז באותה יציאה אז אני מחליף יציאה והוא זז העכבר עד שגם היא נדפקת והוא לא זז בה והעכבר עצמו עובד מצויין היציאות יוסבי קשורות ללוח אם ? צריך להחליף לוח אם אולי ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים