תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום! יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION dv2000 עם מערכת ההפעלה וינדוס ויסטה (כן לצערי הרב ככה קיבלי אותו). המחשב עבד לי כמו סוס שקניתי אותו ובאמת שמאוד הייתי מרוצה מהביצועים שלו. בזמן האחרון (יש לי אותו כבר שנה וחצי בערך) המשב מתחמם לי יותר מדי, ואף נכבה אוטומטית... זה לא קורה כאשר אני משחק בו משחקים או משהו (אני ממש לא גיימר או אחד שכל היום משחק) אלא כאשר המסנג'ר ה-איטונס ודפדפן הפירפוקס שלי פתוח על פייסבוק למשל הוא מדי פעם קורס.. אני לא חושב שזה משהו נורמלי בכלל.. ורציתי מאוד להיעזר בכם (המומחים שבינכם) על מנת לפתור את הבעיה הזאת.. אולי יש וירוס כלשהו ? או אולי אני צריך לעשות ניקיון כלשהו למחשב? אשמח מאוד אם תענו לי כמה שיותר מהר, תודה רבה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W אני הרכבתי אותו והפעלתי אותו והכל היה נראה בסדר בביוס תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב?
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב הוא P2.4C @ 3GHZ 2GB DDR RAM DUAL CHANNEL 400mhz ASUS P4P800 MB Radeon 9000Pro ספק כוח ENERMAX 350W WIN XP PRO SP3 ועוד שאר רכיבי חומרה לא רלוונטים. המחשב הזה רץ כבר כמעט 6 שנים עם שדרוגים מפעם לפעם... אז ככה, אני מדליק את המחשב ודקה אחרי שהוא עולה פתאום הוא מבצע RESET פתאומי, אפילו בלי BLUE SCREEN... לאחר מכן הופיע מסך של אפשרויות בחירה של WINDOWS בין SAFE MODE לNORMAL וכו'... וכשבאתי לבחור המקלדת לא תפקדה, הNUMLOCK לא מגיב... הכל קפוא. לאחר עוד RESET... אין BIOS POST, אין כלום... המאווררים במארז עובדים טוב על המעבד יושב ZALMAN נחושת חזק... נורת לוח האם דולקת, ואז הבחנתי שהמאוורר על כרטיס המסך לא מסתובב, חשבתי שנשרף הכרטיס (למרות שהוא לא בOC ואני כמעט לא מנצל במ…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהכל בו היה תקין. הבעיה שמההדלקה (עוד לפני ה - Windows) הכל (התצוגה על המסך) קופץ ורועד כך שאי אפשר לעשות דבר עם המחשב. עם מסך אחר (תקין) זה אותו הדבר. כמובם שאי אפשר לעבוד עם המחשב הזה. התופעה הזו קרתה בעבר ונעלמה כמו שבאה. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 (ישן, בן 4-5 שנים) לאחרונה היום בעית בספק מתח (לעיתים הייתי מוצא מחשב כבוי) ,עד שהוא הפסיק בכלל לעבוד. החלפתי ספק. הבעיה נפתרה. אחרי חודש באופן פתאומי המחשב כבה תו"כ עבודה. מאז לא שב. תוך כדי הנסיונות, גם בטעות העברתי ל-100V לשבריר שניה, אבל כנראה שזה בכל מקרה גמר את הספק. בכל מקרה, קניתי ספק חדש (שונה מהקודם שקניתי) אבל ההחלפה לא עזרה. לא מצליח להפעיל את המחב - נדלק לשניה (נורית הפעלה נדלקת, מאוור המעבד מתחיל להסתובב) ואז נכבה. אפילו אין רעש צפצוף, כלום. האם הלך לוח אם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מאז שפירמטתי אותו- אף משחק לא עובד לי. יש לי כרטיס מסך RADEON X550 פנטיום 4, ואני מדבר על משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 09 או אפילו CM 01/02 שבעבר שניהם היו עובדים לי חלק על המחשב ופתאום אני מקבל הודעה שגיעה "CM0102 נתקל בבעיה ועליו להיסגר" המעצבנת של ווינדוס עם השליחת דו"ח. מה לא עשיתי- התקנתי ווינדוס מחדש, חיפשתי את הדיסק של הכרטיס מסך והתקנתי דרייברים מחדש, אני חייב עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-