תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המטען שלי לא מצליח להטעין את הסוללה ל 100% האם יש פיתרון לדבר או שצריך לקנות מטען למחשב נייד חדש?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אחרי העדכון ל- 8.1 אני נתקף מסכים כחולים dpc_watchdog_violation הם מופיעים רק בזמן לוג-אין לווינדוס וגם זה עד עכשיו היה רק פעם בכמה ריסטרטים, אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להגיע לווינדוס. כל ריסט אני מקבל מסך כחול. אני מכניס את הססמא לחשבון, ה- please wait מסתובב קצת ונתקע ואחרי כמה שניות אני מקבל את המסך הכחול. ממה שקראתי ברשת זה קשור ל-SSD ודורש שדרוג קושחה לכונן, אבל אין לי SSD בכלל... במסך הכחול עצמו אין קוד שגיאה, אלא כתוב רק dpc_watchdog_violation וזהו אני מעלה כמה מהדאמפים, מקווה שתוכלו לעזור לי להבין מאיפה זה נובע ולפתור את העניין הזה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Asus Zenbook Pro UX501 ואני רוצה לפרק את המכסה כדי להחליף את הדיסק קשיח במחשב. אבל הבעיה שהמחשב הזה מאוד בעייתי לפירוק , היה לי DELL והיה לו רק בורג אחד וקליפסים ב-ASUS יש המון ברגים , פירקתי את כל הברגים אך מכאן והילך איך אני בעצם מרים את המכסה ?? אפילו כרטיס אי אפשר להכניס בדפנות כדי להרים את המכסה זה ממש צמוד והדוק הייטב יש איזה קומבינה או שיטה כדי לפתוח את המכסה כדי שאני לא ינסה בכוח וישבור את הקליפסים או משהו ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם של אינטל דגם d845pesv בבוקר הוא הדליק את המחשב והמחשב נדלק ולאחר 3 שניות התכבה, הוא ניתק את כל חיבורי החשמל והשאיר רק את הרכיבים החשובים (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון) ניסה להדליק את המחשב שוב פעם אבל הבעיה נמשכת... לאחר בדיקה שערכנו גילינו גם שמוציאים ומנתקים את כל הרכיבים בלוח אם (חוץ מהחשמל ללוח) אין post המסך לא נדלק והספיקר לא מגיב... אחרי כמה זמן גילינו שכשמוציאים את כבל ה 12 V עם ה 4 פינים מהלוח אם (תמונה מצורפת) הספיקר מתחיל לצפצף אבל כל איזור ה IDE לא מגיב. ניסינו לחבר ספק חדש והבעיה נמשכת... יש למישהו מושג למה אין post? או למה שכאשר ה 12 V מחובר המחשב נכבה לאחר 3 שניות? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-D…
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחשב שלי לט עולה ונותן לי את הרור הזה Disc boot failure insert system disc? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב,אני אתחיל מההתחלה... במחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [כולל 5 עידכונים הכי חדשים] היום בבוקר התקנתי את התוכנה POWER DVD [עותק חוקי לחלוטין אם אתם שואלים] במהלך ההתקנה המחשב נתקע [באופן מוחלט,רק ריסט עזר]... כשהפעלתי מחדש את המחשב,גיליתי שההתקנה היתה חלקית ושאין לתוכנה רג'יסטרי...לכן מחקתי את הקבצים באופן ידני ולא נותר שריד לתוכנה אולם,לאחר רבע שעה של גלישה באינטרנט המחשב נתקע שוב פעם. בפעם הבאה שהפעלתי אותו מחדש,מיד פניתי לאינטרנט והמחשב נתקע שוב פעם. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב,הרצתי בדיקת ווירוסים,וכמו כן גם עשיתי איחוי לדיסק [גם לכונן C וגם לכונן D] לאחר …
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי דיסק קשיח של MAXTOR 120GB SATA ולוח אם של EPOX 8RDA3+ Rev1.1. לפני כארבעה חודשים קניתי את המחשב ולאחר מספר ימים התחילה תופעה של רעשים (מעין "דפיקות") מהדיסק הקשיח. לעיתים התופעה היתה מלווה ב"קפיאת" המחשב, מסכים כחולים ולעיתים RESTART פתאומי. לאחר ה-RESTART המחשב אינו מזהה את ההארד דיסק. לאחר כיבוי והדלקה (פעם אחת או יותר) המחשב חזר לזהות את ההארד דיסק. מבדיקה שערכתי, ראיתי שכבל המתח של הדיסק רופף. הידקתי אותו מעט (אם כי, מעצלנות, לא השקעתי יותר מדי בהידוק הכבל וחיזוק המגעים, ע"י שימוש בפלייר, רק חיזקתי ידנית) ואכן, הבעיה נפתרה עתה, לאחר כשלושה חודשים, הבעיה חזרה. עדיין לא מצאתי זמן לבדוק את הכבל מתח שוב. התייעצתי עם מספר אנשים שנתקל…
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא יודע אם רובכם יודעים מזה fps אבל יש לי בעית אפ פי אס חמורה עם אזה משחק בשם counter strike 1.6 אז ככה המפרט שלי הוא 933Mb p3 gForce 4 440Mx 256 ram היה לי בהתחלה שהתקנתי את זה אפ פי אס די נחמד בסביבות ה 50-80 והייתי מרוצה אבל עכשיו ממש התחיל להיות לי 12-30 ואין לי מושג למה אז אם מישהו ממכם יודע איך מסדרים בעיות אפ פי אס ומכיר תוכנות וכל מיני דברים שעוזרים להעלות אפ פי אס שירשום לי פה תודה באמת תודה אני יודע שזה לא הכי קשור הדיון הזה אבל פניתי לפורום של הקהילה של ה counter strike אך לא בדיוק קבלתי עזרה אלה רק אידיוטים שבאו ואמרו לי תקנה מחשב חדש -ואללה באמת? אולי תביאו לי כסף ואני אקנה, חחח איזה מעאפנים בכל מקרה תודה למי שעוזר וגם למי שצופה
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הX21 הוא דגם ישן עם פנטיום 3 לו ניסינו להוסיף עוד 256MB. אני הרכבתי לפי ההוראות ובלי בעיות. לאחר מכן המחשב לא עלה, גם לא כאשר הוצאתי את הזיכרון. אוסיף קם שהוצאתי את הדיסק הקשיח שנראה כי חזר למקומו בצורה תקינה. כרגע אני לא יודע מה לעשות. כשהמחשב נדלק הוא מצפצף - ביפ ארוך ושתי ביפים קצרים. חיפשתי את המשמעות של זה אבל בגוגל לא עלה דבר. אשמח לסיוע מכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא: לוח MSI MS7236 זכרון 2GB מעבד pentium D 820 כרטיס מסך 6600LE הבעיה היא כזו: רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדש קניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 W הבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצויין כאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש... אני ממש אובד עצות אנא עזרו לי תודב רבה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-