עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ItachiSan,

היי, לפני מספר ימים נשרף לי הכרטיס מסך. כשהחלפתי אותו בסופ"ש שמתי לב שכל המאווררים של המארז הפסיקו לעבוד (2 קדמיים, עליון ואחורי). זה נראה לי חשוד שכולם מתו ביחד... איזו בדיקה אני יכול לעשות להם לפני שאני מכריז על שעת המוות? המארז שלי הוא Antec Nine Hundred Two וכל המאווררים הגיעו מובנים עם המארז (וכבר אין עליו אחריות) http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. אורח עדן
    Started by אורח עדן,

קניתי מחשב חדש לפני כשנתיים בתוכו יש זכרון של 4gb ddr 3 1600mhz x2 שרצים בdual channel . ולפני כמה ימים הצלחתי להשיג זכרון ram שהוא סטיק אחד של 8gb ddr 3 1600mhz וחברתי אותו והמחשב זיההה אותו והכל עובד חלק ויפה עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם זה יעיל בכלל? מה שעשיתי? כי אני לא מרגיש שום האטה בביצועים או משהו כזה.

3. Started by hatzhaik,

יש לי בעייה במחשב שלי הוא מחשב חדש (כבר חודש אצלי) מפרט: לוח אסוס P4P800SE (ביוס מעודכן 1007) מעבד P4 3G win xp sp2 hebrew ד.קשיח sata 120g maxtor והבעייה היא שכל פעם שיש איזה בעייה במחשב הנורה של הד.קשיח דולקת קבוע דוגמא שתוכנת הsoundmax לא היתה מעודכנת בענייני יציאות השמע (מה כל יציאה אם מיקרופון רמקולים סטיראו או סרואנד וכו') אז היא הופיע בשורת המשימות עם סימן קריאה והנורה של הד.קשיח דלקה קבוע עד שעדכנתי אותה. עכשיו שלשום התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת שהורדתי מהאתר של אסוס ומאז הנורה דולקת קבוע (חברתי מחשב נוסף לצורך שיתוף אינטרנט וזה עובד טוב). האם יש דרך להפסיק את זה שהיא תדלק קבוע?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by eldar24,

שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by avihwz,

מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by אמיר גולן,

יום בהיר אחד בכל שעה בערך קופץ לי חלון בצד הימני של המסך עם פרסומות שונות ומשונות, כולן מגיעות מאתר שנקרא "PIKDO" לא זכור לי שאי פעם נרשמתי לאתר הזה. הפרסומות מעצבנות וחלק מהם גם לא מתאימות לילדים... איך אפשר להפסיק את זה? (אני משתמש בכרום וב- WIN10)

8. Started by e-r-a-n,

[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…

11. שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, הגיע אלי מחשב מלפני 3 שנים שעד ללפני חצי שנה היה באחריות מלאה אבל היא הסתיימה. עקב בעיה בהארד דיסק החלפתי אותו וכשאני מנסה להתקין את הווינדוס מחדש (עותק מקורי) אני לא מצליח. בפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הדיסק התקנה (עותק עם SP2 מובנה) אבל כתב על קובץ חסר והפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק המקורי אבל הוא רק מתחיל לטעון אותו ומפעיל מחדש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by ZiP,

קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. במחשב הנייח שלי מערכת ההפעלה לא עולה (win7) , לא מצליח לאושש אותה, חיברתי את הדיסק הקשיח לתוך קופסא של כונן חיצוני כדי להציל את הנתונים, הלפטופ שלי מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה לגשת לתיקיית users שבה נמצאים רוב הדברים שאני רוצה להעתיק אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאה להכנס לתקייה הזאת, אשמח לעזרה אם מישהו מכיר פתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  17. יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by meital eliasko,

שלום, 1. מה ההבדל בין שני קבצי WINNT.EXE ו- WINNT32.EXE ב- WIN XP PRO? 2. האם ב- WIN XP יש אפשרות להגיע לDOS תחת WIN - כמו ב- WIN98 ( דרך תפריט F8) ? מלבד דרך RUN-CMD? ומה ההבדל בינהם?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  19. היי חבריה, לוח אם אינטל dp35dp יש לי 2 הארדיסק sata אני רוצה להוסיף הארדדיסק 500 gb של היטאשי 16 mg הביוס מזהה את ההארדיסק המחשב אינו עולה האם זה עינין של הגדרה בביוס ואם כן איך? תודה כשהעלתי את המחשב רשום:WINDOWS COULD START BECAUSE OF A COMPUTER DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM COULD NOT READ FROM THE SELECT BOOT disk

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by gll,

יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by ofirrjd,

היי אני מחפש תוכנה חינמית לשכפול ההארד דיסק להארד דיסק חיצוני. הכוונה ליצור אימג׳ של כל הדיסק כולל מחיצות. צריך גם שניתן יהיה לבצע איתחול מ CD כדי לשחזר את הדיסק. בעבר היתה לי תוכנת acronis שעבדה יפה מאוד. אני צריך משהו חינמי במקום. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  24. אהלן, יש לנו אינטרנט של הוט (100 מגה) שמחובר לטלווזיה חכמה, לעיתים ניידים של המשפחה, ושני מחשבים. משום מה כאשר אני מדליק את המחשב שלי מהירות האינטרנט נופלת מיד לאיזור ה 1 מגה לשניה. אציין שלאחרונה האינטרנט לא יציב בלי קשר, והיו מקרים שגם כשמחשב מכובה נדרש איפוס לראוטר כדי שהאינטרנט יהיה תקין. עם זאת, בדקתי מספר פעמים והמהירות נופלת גם כשהמחשב דולק, וברגע שמכבים שוב היא חוזרת.ואין לי תוכנות שרצות ברקע כמו טורנט/סטים/אוריג'ין. גם במנהל המשימות לא מוצג שימוש באינטרנט בכלל. אני מוריד טורנטים מדי פעם אבל מעבר לזה מנסה להמנע מאתרים מפוקפקים. סריקה מלאה של ווינדוס לא העלתה כלום. מה יכול להיות הגורם לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by habarbash,

שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים