עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח אביחי
    Started by אורח אביחי,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by RACHTZO,

יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה

3. Started by CyberSpider,

קבלו חידה: נתון: לוח אם - asus cusl2 מעבד - PIII 1000 לא סלרון זכרון - כל מיני מחברים לוח אם לספק ומדליקים - שומעים ציפצוף כי אין מעבד. מכבים. מרכיבים מעבד, מדליקים - שומעים ציפצוף כי אין זכרון. מכבים. מרכיבים זכרון, מדליקים - דממה ואין תגובה במסך. איך היה צריך להיות: מרכיבים הכל, מחברים מסך לכ. מסך מובנה, מדליקים ונהנים. עכשיו, עשיתי איפוס ביוס (הוצאתי סוללה לאיזה חודש ) כי היה מצב שהוא קודם בודק את AGP (מה שלא נכון כי גם עם כ. מסך AGP הוא לא עבד...) (אה, כן, גם עם כ. מסך PCI הוא לא עבד...). כל הרכיבים שמישים, בדוק על לוח אם אחר. שאלה: WDF, והאם אני צריך לחשוש לחיי לוח אם? נ.ב: בין פותרי החידה יוגרלו פרסים יקרי ערך

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliil1,

הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maorakrish,

אתמול הלכתי למעבדה של אייבורי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס מסך חדש(ראיתי שהוא חדש והכל היה מולי) בקיצור אני בא הבית מפעיל תמחשב ולאחר כמה זמן המחשב מתחיל להתקע עושה ריססט ושוב אחרי כמה שעות המחכה מתחיל להתקע וככה זה ממשיך לי .. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aradk,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ysananes,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by The Leo Moons,

יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by duzap,

שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by thomasron115,

שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אין תצוגה של תמונות מקיטעי הוידאו באייקונים ב Libraries\Videos במקום התמונות במקום מופיע לוגו של הפורמט מצ"ב תצלום מסך מערכת הפעלה ווינדוס 8 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Samnet,

יש לי GF4 MX AGP8X 64 MB יש לי טלויזיה 34 אינץ. אני מחבר בעזרת כבלים RCA RCA, את הכבלים חיברתי דרך הYES לטלויזיה 34 או דרך הכרטיס מסך לטלויזיה אחרת 21 אינץ וראו מצויין! רק כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה (ניסיתי עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם RIVA TNT2) ורואים את המחשב אבל עם מלא פסים לבנים שרצים מעלה מטה על גבי הטלויזיה, מה שמפריע מאוד לראות סרט או כל דבר אחר. עכשיו אני כמעט בטוח שזה לא הכבלים כי בחיבורים עם YES ועם טלוזיה אחרת זה עבד... אני חושב אולי ההגדרות של הTV FORMAT צריכות להיות שונות יש שם כל מיני סוגים PAL GERMAY , PAL ITALY..... וכו... הטלויזיה היא METZ (אני חושב גרמנית). יש למישהו מושג למה דווקא דרך המחשב לטלויזיה הנ"ל לא רואים טוב? אולי בגלל הגודל שלה? אולי בגלל א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bafty,

black ops 2 קופא לי עם מסך ירוק קניתי דרך סטים הייתה לי בעיה כזאת גם עם SLEEPING DOGS גם דרך סטים לא יודע מה לעשות מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר גם את המשחק מחקתי והתקנתי וגם לא עזר זה המחשב שלי: מעבד- intel I5 2500 כרטיס מסך-GTX 570 זיכרון-8 RAM לוח אם-GIGABYTE PA65

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by law89,

היי חברה בשעה טובה עברתי לסיבים. יש לי adapter של tp link model TL-WN822N ver 3.0 והוא לא מצליח לקלוט את הראוטר (שיאומי ax6000). יש למישהו רעיון למה? בפלאפון אני מוצא את הרשת. כשניסיתי לחבר את המודם ראוטר שהיה לי בבזק, ה-adapter כן מצא אותו.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Hyper,

שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Ran B,

אוקי אז ככה, תחילה אציין שזו מצלמה משנות התרפאפו (ככה רושמים?).. היא מתחברת ליציאה הפרללית + היציאה של העכבר (פעם היציאה של העכבר הייתה יציאת מולטימדיה, נראה לי..). היא מצלמה גרועה, אבל עדיין קולטת צבע ואני רוצה לחבר אותה, אז חפשתי דריבר ואומנם מצאתי המון דריברים יחסית, אבל אף אחד מהם לא עובד וכולם של ווינדוס 98/95/ME/2000. ואין של XP. ואני משתמש בווינדוס XP ואני לא מוצא דריבר. אז הפרטים אליה זה ככה : VLSI PPC2 Vision (ltd) camera ואם זה משנה אז המודל נאמבר הוא : vc6453v001 . אשמח אם תעזרו לי לחפש דריבר למצלמה בשביל מערכת הפעלה Windows XP. תודה, רן!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כל בערך שעה יש לי ניתוקים רגעיים, אם אני נמצא במשחק רשת כלשהו שדורש חיבור קבוע, אני נזרק בטענה של דגיאת חיבור\רשת כלשהי ואם אני מוריד דרך הדפדפן שאין לו יכולת להמשיך כהורדה נקטעת, ההורדה מפסיקה. בדקתי וראיתי זה אכן קורה במקביל - הורדתי קובץ גדול וישחקתי תוך כדי, וברגע שנזרתי מהמשחק גם הקובץ הפסיק לרדת. בדקתי בלפטופ שמחובר באלחוטי ובו זה לא קרה - כשבמחשב השולחני נזרקתי ממשחק בנייד הייתה הורדה שהמשיכה ללא הפרעה. אם מדובר בגלישה או הורדת טורנטים - אין שום הפרעה, זה קורה רק במקרים שנדרש חיבור קבוע. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חג שמח לכולם, קניתי השבוע לפטופ ממישהו Toshiba T130 13.3 inch. הבחור שקניתי ממנו כנראה עשה משו כי אני לא מצליח לעשות recovery ולהחזיר את המחשב למערכת הראשונית שלו. אני יודע שצריך ללחוץ 0 ולהדליק בו זמנית ואז המחשב מפעיל את recovery mode של טושיבה. שום דבר לא עובד בזה. ככונן D יש את תיקיית HDDRecovery שעמוסה ב6 ג'יגה. אני די בטוח שאפשר לייציר מהתייקיה הזאת מדית גיבוי שאני יוכל לבצע את השחזור הזה בלי הפעלה מה BOOT. מישהו יכול לעזור לי בזה? איך עושים? ביצעתי חילוץ לקבצי swm בני 1 גיגה כל אחד שנמצא בתוך התיקייה והיה שם קבצים ותיקיות כולל תיקייה שמכילה אותו דבר כמו בכונן C אחרי שמבצעים התקנת מערכת עם תיקיות כמו PROGRAM FILES , WINDWOS, Documents and Settings ועוד. אני יודה לכל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by jackhammer,

יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים