עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bjuo,

היי קרו לי שתי מסכים כחולים בימים האחרונים,החלטתי לנתח אותם בעצמי,ניתחתי אותם,הקבצים האשמים הם : ha10kx2k.sys win32k.sys הרצתי חיפוש במחשב, win32k.sys יש תיקייה בשם win32k.sys , שנמצאת במיקום C:\symbols,ויש עוד שלושה קבצי win32k.sys , שנמצאים אחד ב-C:\WINDOWS\system32 , אחד ב-C:\symbols\win32k.sys\41107F7A1c0300 , ואחד ב-C:\symbols\win32k.sys\43446A581c1180 מה שאומר זה קובץ של המערכת,או משהו כזה.. לגביי הקובץ השני, הרצתי חיפוש גם לקובץ ha10kx2l.sys , והוא נמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers , אין לי מושג מהו הקובץ הזה,ואין לי מושג למה הוא שייך ואיך. בקיצור,אני צריך ממכם עזרה,למה הקבצים שיכיים,ומה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעייה לגמריי,או שאפילו תביאו לי אתר כזה שרוש…

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם קניתי לפני כמה ימים זכרון של CROSAIR למחשב. (DDR1 400MHZ) והוא לא עבד לי. פיסמתי פה הודעה ואמרו שהוא תקול את הלכתי להחליף! החלפתי הביאו לי KINGSTON והוא גם לא עובד לי! הוצאתי את הקודמים וניסיתי לשים אותו בכל אחד מהחיבורים ולא עבד! ניסיתי לשים אותו עם אחד שהיה לי ולא עבד! ניסיתי עם השניים שהיו לי וגם לא עבד! מישו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? יכול ליהיות שאני לא מרכיב נכון? תודה רבה אריאל

• 19 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by VIPERANAF,

שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  4. חברים תעזרו לי בבקשה !! אני עובד עם המחשב כרגיל ופתאום המחשב נכבה לי ......... בדקתי אם הבעיה מהמאווררים וכולם עובדים יש לי amd 2.2 כך שזה לא נראה לי הבעיה !! אני לא יודע מה הבעיה ..... פתאום הוא מקבל כריזה והמחשב קורס לי כזה ונפעל שוב מחדש ............. אני חייב את העזרה שלכם ?? מה אתם חושבים שזה ואיך אפשר לטפל בזה ???

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  5. Started by neo01,

שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by chenky,

שלום, התחלתי לא מזמן לשחק במשחק חדש The Elder Scrolls Online המשחק עובד חלק על 60 fps קבוע, אבל לפעמים המסך מתחיל לרצד בטעינה הראשית של המשחק או בטעינות של המפות (לא מרצד בזמן המשחק). אני יכול לשחק במשחק שעות וזה לא יקרה אבל כשזה קורה זה לא מפסיק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ( זה ממשיך בווינדווס גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ) זה אומר שאם אני רואה שזה מתחיל לקרות אני מבין שאם אני יוצא מהמשחק אני חייב לעשות ריסטרט. חשוב לי לציין שאני משחק בעוד משחקים כבדים יותר ועוד לא קרה לי דבר כזה. ככה זה נראה בווינדווס : וידאו בדקתי עם מסכים אחרים, אין הבדל. ניסיתי דרך HDMI ו DVI וזה קורה בשניהם. עדכנתי את הדרייבר של הכ…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  7. חברה אני ממש בפנינקה! אני בטעות שמתי את הזכרונות שלי (ראו מפרט) על 800מה"ז במקום 667 ואז המחשב לא עולה! הוא חדש! אני חושב שזה בגלל שהלוח אם יכול רק 667 ומשהו, אבל לא 800! כשהו נדלק הוא עושה 3 ציפצופים ארוכים ואז פשוט כלום! אפשר איך שהו לאפס או משהו? בבקשה תעזרו מהר!

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by matan13,

במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  9. עכשיו כאשר יש לי גם את ה SMASUNG 128 DDR 2100 ו LD 256 DDR 2100 אני לא יכול להגדיר ב BIOS מצב TURBO כי אז המערכת ההפעלה לא פועלת! או שלפעמים המחשב ניתקע בשלב של הבדיקת סידירום וכל החומרה בהתחלה!!! זה בסדר או לא?? אבל כך ב NORMAL הכל אחלה!!! ומה דתעכם על LD?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  10. Started by easyuri,

כל פעם שאני עוזב את האימיול ללילה בבוקר מופיע המשולש הצהוב וכתןב שם DELAYED WRITE FAILED בקשר לתיקיה הזמנית של האימיול. מה המשמעות של זה? האם יש מה לעשות ( מדובר במחשב חדש ,האחריות עדיין בתוקף)

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by avihwz,

מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  12. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by nim901,

כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by SpEcToR,

המפרט שלי זה מה שבצד אני מדליק את המחשב והוא לא עולה לוינדוס. הוא כותב : Reboot ans Select proper Boot device... ניכנסתי לביוס ומסתבר שהדיסקים הקשיחים שלי לא מזוהים בכלל. יש לי 2 אז אני מניח שהבעיה היא לא בדיסקים הקשיחים. מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שלום, ברשותי דיסק חיצוני מסוג Seagate Freeagent Xtreme 1TB. הדיסק היה מחובר למחשב בעזרת כבל SATA חיצוני וע"י שינוי של הגדרה ב-BIOS לעבודה עם ACHI (ווינדוס XP). היום קפץ החשמל וכשניסיתי להדליק את המחשב הוא התחיל להעלות את ווינדוס ואז קיבלתי blue screen. חשדתי בדיסק ודבר ראשון ביטלתי ב-BIOS את ה-ACHI. חיברתי את הדיסק ב-USB ווידוס עלה בסדר אבל נתקע מיד אחרי שהאייקונים עלו. ניתקתי את הדיסק בכלל, עשיתי RESET והמחשב עלה בלי בעייה. חיברתי אותו שוב והמחשב לא זיהה אותו בכלל. עשיתי RESET ושוב מסך כחול. ---עדכון--- גיליתי שכאשר אני מדליק את המחשב כשהדיסק מחובר (USB) אני מקבל blue screen בעלייה. כאשר הדיסק לא מחובר המחשב עולה תקין, ואם אני מחבר אותו לאחר שהמערכת עלתה אז אפשר לגשת אלי…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  16. היי, הספק כח שלי בזמן האחרון מתאמץ(מתחמם מאוד והמאוורר מראה סימני מאמץ) - ניסיתי לנקות את המאוורר אבל אין משהו שמפריע לסיבוב - החימום של הספק כח מעלה לי את החום במארז ב 9-11 מעלות. יש לי ספק כח KSP 485watt אמיתי. יש לי P4 3 PRESCOTT עם מאוורר ZALMAN 7700CU מארז XAVIER3 עם 4 מאווררים כ.מסך ATI RADEON 9800 PRO 128MB שגם לוקח מתח חשמל וגם עם מאוורר thermaltake מורחב יש לי 2 כונני 5.25(combo+dvdrw) יש לי 4 HD שניים SATA ו2 IDE. וכונן FLOPYY ולוח בקרת מאווררים קדמי איך אני מחשב עם 485W מספיק או שאני צריך 525W ? כמו כן אשמח להמלצה על ספק כח אמין ושקט - הספק שלי כבר 3 שנים בערך טפו טפו טפו אבל מראה סימנים של סוף חייו בתודה, FiremanFpG

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  17. שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by thomasron115,

שלום, אני נואש... הגיע לידי מחשב נייח כדלהלן: לוח אם MSI-7360 מעבד Intel Core2Duo E6550 2.3 ghz זכרונות 2X1gb OCZ DDR2 800mhz דיסק ראשי Maxtor כלשהו 120 ג"ב (עליו מערכת הפעלה) דיסק משני Samsung כלשהו 320 ג"ב (קבצים) (שניהם בSATA) מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate 32 bit לאחר נסיון לא מוצלח לאובר-קלוק העלתי את הFSB ל-400 מגה הרץ והמחשב לא עלה (נדלק אבל לא הוציא סיגנל למסך). ביצעתי אינספור פעמים ריסט ל-CMOS ולפעמים הוא עלה ולפעמים לא. כשעלה הראה סימנים שהכל בסדר. בערב מאוחר התייצב וגם היום בבוקר עלה גם אחרי שהיה כבוי כל הלילה. בנסיון אובר-קלוק לא מוצלח אחר עדכנתי את הגרסה של ה BIOS (מ- 1.01 ל- 2.1 אם זה אומר למישהו משהו), הFLASH התבצע בהצלחה והכל יופי. הצלחתי לאחר מכן להעלו…

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  21. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by gif,

שלום. ראיתי את האתר בפופלר סיינס המחשב שלי היה עובד כרגיל, נדלק כרגיל והייתי עובד איתו כרגיל. יום אחד פתאום כשאני מדליק אותו, הוא נדלק אבל לא מעלה כלום, לא מציג כלום. בהתחלה זה היה מציג את המסך הראשוני של הלוח אם. ואחרי כמה בדיקות והפעלות נוספות, הוא לא מציג בכלל. נראה לי שלפני שזה קרה אני ניקיתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק. והבנתי שבעיה דומה קרתה לקרוב משפחה שלי והבעיה שלו הייתה משהו עם הג'אמפרים. הוא אמר שיכול להיות ששאבתי ג'אמפר. לקחתי ג'אמפר ממחשב אחר שאני לא צריך ושמתי באחד המקומות שם אבל יש הרבה כניסות לג'אמפרים האלו, לכן לא ממש ידעתי לאן לנעוץ אותם. לא נראה לי שזו בעיה עם הכרטיס מסך למרות שניסיתי להחליף באחד אחר וזה לא עזר. הבנתי שזה גם יכול להיות הספק, שהוא חלש מידי …

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by soundf,

שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by G-BOY10,

יש לי מסך MAG 796FD ויש במסך עצמו מעין שני קווי רוחב למסך וזה נראה לי נורמלי כי הם קטנים כאלה אבל יש לי קו אורך די גדול שדיי מפריע ונראה לי שזה לא תקין ולא ראיתי את זה אצל אף אחד מהמסכים של החברים שלי לעומת שני הקווים הקטנים שכן ראיתי אז הקו הגדול הזה זה משהו נורמלי?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  25. Started by iidoido,

לא יודע מה קורה לי בשבוע האחרון עם מחשבים, אבל כל הזמן יש בעיות. המצב כרגע, זה שמחקתי את הדרייבר הישן שלי והורדתי את הדרייבר החדש של Nvidia, לכרטיס מסך שלי - 8800GT. ואז מה שקרה הוא ככה: באתי להכנס למשחק דיאבלו 3 בטא, ופתאום אני קולט שהמסך כולו נהיה כחול ומרצד. ניסיתי לצאת כרגיל בכל מיני אפשרויות אבל לא התאפשר לי, כאילו המחשב נתקע. סגרתי את המחשב בלחיצה ארוכה על הכפתור והדלקתי שוב. אבל מאז שהדלקתי הכל השתנה: פתאום במסך הביוס בהתחלה אני רואה את המספר "0" בכל מיני מקומות, משהו מוזר לגמרי. המסך נהיה כחול מדי פעם, אבל כשהוא נכנס לווינדוס, הרזולוציה צונחת ל- 640X400 או משהו בסגנון ויש מלא פסים צהובים וירוקים על אורך המסך. אי אפשר גם לשנות רזולוציה ואי אפשר כלום. זה נוראי ככה. …

• 3 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים