עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asmon,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by law89,

שאלת ניוב במחשב הנייד שלי אמור להיות HDR ודולבי ויז'ון. הייתי בטוח שה-HDR מופעל אוטומטית אבל טעיתי, הוא היה כבוי. כשניסיתי להפעיל, זה לא הצליח. נכנסתי להגדרות ושיחקתי שם קצת וזה בסוף פעל. נראה לי שזה קרה אחרי כיול אבל לא בטוח. מישהו יודע אם חייב לעשות קודם כיול כדי להפעיל את ה-HDR? האם דולבי ויז'ון וג'י סינק מופעלים בברירת מחדל?

3. האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת אבל עם אותו chipset? הלוח אם שלי abit- nf7 הלך לעולמו והוחלף בלוח אם gigabyte- 7n400sl , שניהם מבוססים על אותו chipset .NFORCE-2 הבעיה שמאז שהלוח הוחלף אני סובל ממסכים כחולים והתרסקויות חוזרות ונשנות וגם חלק מהחומרה הקיימת לא מזוהה ולא ניתן להשתמש בה (סורק וכרטיס מודם פקס ). היות ומותקנים אצלי עשרות תוכנות אני מחפש דרך להימנע מפרמוט והתקנה מחדש של xp. ניסיתי לעשות התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה (ללא מחיקת מערכת ההפעלה הישנה ) ,אולם הבעיות לא נפתרו . חשבתי אולי למחוק ערכים מסוימים ב-registry בתור צעד אחרון. רעיונות חברה ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

יש לי מחשב ישן עם יציאת HDMI אחת ובלי DP. מערכת הפעלה ווינדוז 7 גרסא ביתית. עדיין אוכל לחבר מסכים בשרשור? זה תלוי רק במסך? או שזה תלוי במחשב ויש סיכוי שזה לא יעבוד? תודה

5. שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  6. חיברתי את המיקרופון למחשב שלי אבל הוא מזהה לי אותו בתור משהו אחר... הקיצר החלפתי לו שיזהה אותו בתור מיקרופון אבל זה לא עבד... עדיין לא שמעתי את מה שאני אומר... אחרי זה הלכתי ולקחתי מיקורופון אחר כדאי לבדוק אם התקלה אצל המחשב או המיקרופון (מיקרופון שלי בן 15 בערך...) גם הוא לא פעל טוב את מה שאני אמרתי הוא לא זיהה אבל מה שהמחשב השמיע הוא כן... בקיצר כנראה יש לי בעיה בכרטיס כל מה אני עושה? חברה אם אתם יכולים לעזור ואין לכם מספיק מידע תגיבו כאן אני יענה כי אני צריך את זה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by dcohenb,

שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by adlanm,

לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by shalita,

יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!

11. Started by ricebus,

שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by sbsky,

שלום רב, לאחורנה הייתה לי בעיה בטעינת מערכת ההפעלה במחשב. המחשב היה מראה תקלה שיש לבצע RECOVERY ומשם לא ניתן היה להמשיך לעשות כלום מלבד להכנס לBIOS. בBIOS שיניתי בטעות ממצב UEFI למצב CMS במחשבה שזה יתרום במשהו, אך כעת אני לא יכול להכנס אפילו חזרה לBIOS ולחזור חזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shishi1,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל. יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yuvky,

המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by meni99,

כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  18. שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  19. יש ברשותי את המחשב הבא: AMD 3200+ 64Bit לוח אם Gigabyte nForce4 Ultra זיכרון 1024MB DUAL 2X512 pc3200 400Mhz הרדיסק 160GB SATA2 כרטיס מסך Leadtek GF6800GS 256MB DDR3 בהתחלה קיבלתי תוצאה של 5200 ב-3d mark 2005 אבל לאחרונה משחקים לא זזים לי והרצתי בדיקה וקיבלתי ציון 800 מה זה יכול להיות???

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by itai_biren,

שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. הבעיה שלי כזאת, יש לי צורב DVD של NEC דגם ND 3500 AG ואני לא יכול לצרוב יותר על דיסקים CDR רגילים כי הצורב לא מזהה אותם. יש לציין שעל דיסקים DVD הצורב עובד ללא שום בעיות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה גדולה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Mr.wiz,

האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by RayZ,

היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?

25. אז ככה, חיברתי כרטיס רשת למחשב שלי ועם הפעלתו חלונות זיהה שיש התקן חומרה חדשה (הכל כמו שצריך). לפתע, המחשב העלים אותו ולא מזהה אותו בכלל, אולם הנורית מאחורי הכרטיס רשת מאירה כאשר מחברים משהו. הכרטיס הוא של Realtek, משהו כזה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.