תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריכה את עזרתכם. קניתי מחשב יד 2 מחברה שנסגרה. על המחשב מותקן אופיס, אך הרישיון שלו הושבת. כלומר, לא ניתן להשתמש בו. אני רוצה להתקין את הגרסה שהשתמשתי בה במחשב הישן (ששבק חיים) ושאותה רכשתי במיטב כספי העניין הוא שמדובר ב- Office Small Business 2007 וכשאני מנסה לעדכן את הרישיון, מיקרוסופט לא מזהים אותו, כי זה מוצר שכבר אין לו תמיכה. ממש לא בא לי להשקיע עוד פעם ברכישת רישיון ואין לי צורך בגרסה עדכנית של האופיס. 2007 זה מספיק טוב בשבילי. יש לכם רעיון מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה ולהתקין עם ה- product key המקורי שבידי? או כל פתרון יצירתי אחר (וחוקי). תודה מראש למשיבים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע את המאווררים עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יכול להיות הסיבה שבתקופה האחרונה כאני פותח גוגל משורת המשימות (אצלי זה מוצמד לשורת המשימות) נפתח עוד איקון כמו בתמונה שצירפתי Doc1.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רc, אשמח לקבל את עצתכם, מדובר על לפטופ של DELL, לאחר עדכון שהווינדוס 10 עבר לפני מס' ימים האוזניות הפסיקו לעבוד, ניסיתי לעדכן גם את מנהל ההתקן שצריך וללא הצלחה אוזניות אלו עבדו לפני כן על אותו מחשב ועובדות גם במחשב אחר. נראה שחיבור האוזניה למחשב לא מזיז שום דבר, המחשב מוציא שמע כרגיל מהרמקול הפנימי שלו גם לאחר החיבור של האוזניה ולא נראה שהוא קולט אותה בכלל. פעמיים קרה שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב או הדלקתי כשהאוזניות היו מחוברות הן עבדו, עד הרגע בו ניתקתי אותן וכשחיברתי שוב כבר לא עבדו. אשמח לעצה או פיענוח של הבעיה תודה, בנימין.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי ראוטר של חברת tplink מדגם TL-WR841N אני רוצה לשנות את השם של הרשת wifi והסיסמה, אבל כל פעם שאני עושה לפי ההוראות של tplink זה מפנה אותי לפאנל של הוט, ובהוראות זה נראה שזה אמור להפנות אותי לפאנל של tplink, גם כשאני מנתק את הראוטר מהכבל שמחובר להוט זה פשוט מוביל לדף לבן, מישהו יודע? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי. לאחר עידכון מערכת הפעלה ווינדוס 10 המחשב מבצע איתחול תמידי. נייד HP Probook 450 g5 יש לציין שהמחשב כל הזמן מעודכן ולא היתה בעיה לפני כן. קרה היום בבוקר לאחר עדכון של הימים האחרונים. תודה רבה יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד חדש (LENOVO IDEAPAD L3 (15IML לא מצליח לעבוד עם המשטח מגע. כל הדריברים מותקנים (אין שום אזהרה שחסר משהו במנהל התקנים). אבל שאני נכנס לעכבר במהל התקנים אני בכלל לא רואה התקן של TOUCHPAD. ניסיתי להתקין דריברים רק ל TOUCHPAD אבל זה לא עזר, לא מצאתי גם ספציפית לדגם הזה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מסך של חברת DELL עם G-SYNC שיש עליה נקודה שחורה שאי אפשר להוריד, גם במשחקים רואים אותה.. כנראה מסך 'נשרף' בנוקודה במסך? נקודה קטנה ומציקה. פעם ראשונה שרואה את זה.. זה יכול להתפתח ולהיות יותר חמור מעכשיו? - יש לי עוד מסך קטן של Samsung, המסכים עשו סוג של "ריענון" כזה לבד היום, אולי בגלל זה הבעיה נוצרה? אשמח לתשובות מענה מה אפשר לעשות במקרה כזה בבקשה. תודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם מסך מחשב. התנעה ועצירת מקרר מכבה לשניה מסך מחשב. שקע מקרר מחובר ישירות ללוח חשמל,ושקע מחשב ומסך מחוברים למעגל חשמלי אחר. (הם לא יושבים על אותו מעגל של מקרר) יש לי שתי מחשבים נייחים מיני.ההבדל ביניהם במעבדים I7 ו I9. כשלמחשב עם מעבד I7 מחובר מסך הכל עובד חלק,וברגע שמסך מחובר למחשב עם מעבד I9 אז מסך מושפע מפעילות מקרר. בעיה מוזרה,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בשני מחשבים נייחים ששניהם מריצים ווינדוס 10, אני לא מצליח להתחבר להתקני בלוטות' שמשויכים כבר במחשבים, וגם להסיר אותם מהרשימה אני לא מצליח. מה שעשיתי עד עכשיו זה להריץ את התוכנה CCLEANER + ADVANCED SYSTEM CARE, ניסיתי להפעיל מחדש את ה-SERVICE שנקרא Enable Device Association והרצתי את הבדיקה SFC /SCANNOW בחלון CMD וזה גם לא עזר. אשמח לעזרה, תודה עדכון: זה רושם לי "That didn't work. Make sure your bluetooth device is still discoverable, then try again"
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששדרגתי לחלונות 11 דיסקים קשיחים פנימיים נעלמו (2 רגילים 2 SSD). לא רואים אותם ב"ניהול דיסק" אלה רואם רק את דיסק C. כשאני מבטל את ההתקנה וחוזר בחזרה לחלונות 10 הדיסקים הנעלמים חוזרים. יש למשהו רעיון מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אנשים, אז שאלה כזו, יש לי מחשב נייח די ותיק (שלוש שנים פלוס או משהו כזה)ף עובד 24.7 ורווצה לוודא שהתופעה שאני ניתקל בה כבר שנים בסדר או שמדובר במשהו שדורש טיפול עכשוי כדי למנוע כשל חמור יותר עוד X זמן. כשיש הפסקת חשמל, קפיצת חשמל, כשהחשמל חוזר, הרבה פעמים (קשה להגיד באחוזים אבל זה קורה הרבה) המחשב לא עולה, יש חשמל למחשב: - נורת "מחשב דולק" עובדת - מאוורררים מסתובבים (לוח אם, מעבד, מארז) אבל אין ממש POST, אין חיווי מסך אין כלום, כיבוי הדלקה המצב חוזר על עצמו. הפיתרון הוא לפעמים ניתוק מחשמל לכמה דקות מסדר הבעיה, ולפעמים לא ולאחרונה אני פשוט עושה RESET לזיכרונות ע"י ניתוק חלקי שלהם והחזרה למקומם, מה שתמיד עוזר (ופיתרון מוכר מזה שנים בר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-