עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אני רוצה לקנות bluetooth usb dongle למחשב נייח. רציתי לדעת מה ההבדל בין ההתקנים? כי אני רואה שיש הרבה שמגיעים עם גרסא 4.0 אבל ההבדל במחירים הוא גדול. אשמח גם לדעת איזה התקן ממולץ? תודה לעונים

2. Started by zone glide,

יש ברשותי מקלדת חדשה של אסוס שקניתי (מכנית), אבל המקש TAB פשוט לא עובד במקלדת הזו.. יש דרך לבדוק אם זו בעיה במקלדת או שיש לכם דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by blackmore,

מחשב חדש https://www.tms.co.il/60614 מגיע לטמפרטורות גבוהות המעבד מגיע במאמץ בסטרס טסט לבין 89-93 והכרטיס ל80 יציב במשחקים המעבד נע בין 78-83 תלוי במשחק ובעומס הכרטיס במשחק 75-79 הטפרטורה משתנה לפעמים יותר נמוך גם עשיתי בדיקה עם דלת פתוחה ירד בערך 10 מעלות עשיתי עוד בדיקה עם דלת סגורה וכל המאוררים על פול ירד 10 מעלות מחשב חדש נקנה לפני 4 ימים בTMS מה יכולה להיות הבעיה RTX2080TIOC I7-9700K

4. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

5. יש לי מחשב די חזק שאני משתמש בו למשחקים וגלישה , ורציתי להשתמש בו גם לצורכי עבודה ( שרטוט ) , ורציתי שתהיה הפרדה בין שתי השימושים , אז על הכונן הראשי שעליו מותקן הווינודוס 10 ניתקתי מהמחשב וחיברתי כונן חדש ועליו התקנתי ווינדוס 10 חדש עבור העבודה , כדי שההתקנה על הכונן החדש לא תמחק את מערכת ההפעלה מהדיסק הישן , ואז חיברתי בחזרה את הדיסק הראשי ( שתיהם SSD אם רלוונטי ) , וכל פעם שרציתי לעבור בין מערכות ההפעלה , כיביתי את המחשב וקבעתי במסך הראשוני של המחשב מאיזה כונן המחשב יעלה הפעם , וזה עבד מצוין , אבל מאז שהווינוס בכונן הישן ביצע שדרוג במערכת ההפעלה מגירסה לגירסה ( נראה לי סוג של התקנה מחדש של הווינדוס ) אז אני לא יכול להעלות את המחשב מהכונן של העבודה ויש שגיא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by smootskin,

הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ron56,

יש לי מחשב HP נייח. כל היום המחשב עובד רגיל. כמעט כל יום כשאני מגיע למחשב בערב או בלילה אני מוצא אותו כבוי. המחשב נקי מאבק כל המאווררים עובדים , הטמפרטורה של כל הרכיבים נמוכה מאוד לפי בדיקת התוכנה. טכנאי ניסה לבדוק את המחשב ולא הגיע לשום תוצאה. אשמח לשמוע עוד רעיונות . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Design3d,

שלום רב, אני מנסה להתקין חלונות (10, 7, 8 ) באמצעות USB ותמיד מקבל הודעת שגיאה "A required CD/DVD drive device driver is missing" (מצורף בתמונה). ניסיתי כמה התקנות בכולם אותה שגיאה. רק חלונות XP הצלחתי להתקין. מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? יש שמציעים להוציא ולהכניס את ה-USB - לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מבקש לדעת כיצד לפרמט מחשב נייח עם ווינדוס 7 -מעוניין לתרום אותו לילדים ניצרכים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Itay Kligerman,

צהריים טובים לאחרונה יש לי בעיה הורדת קבצים או משחקים (בהודה ישירה או דרך לאנצ'ר). הורדה פשוט לוקחת שעות וימים לפעמים, ולא תמיד מצליחה לרדת או יורדת בצורה תקינה. בבדיקה מהירות אני מקבל הורדה של 95 ( יש לי 100 מגה של בזק) אשמח לעזרתכם בנושא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

שלום. על המחשב נייד שלי שלי (Aspire 5733) יש סיסמה על bios האם יש דרך לאפס את הסיסמה? ראיתי כמה מדריכים ביוטיוב שפותחים את המחשב ומשחקים שם קצת. יש דרך לאפס בלי לפתוח את המחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי, החלפתי זיכרונות RAM במחשב והוא לא עולה. הציעו לי לעדכן גירסת ביוס. הורדתי קובץ עדכון ביוס (קובץ ROM) לדיסק און קי. העליתי את המחשב , נכנסתי לביוס, לשונית כלים, נכנסתי ל-ASUS EZ FLASH. מצד שמאל מופיעים לי כוננים: A,C,D. הדיסק און קי לא הופיע בכלל (כונן E) אי לכך, החלטתי לצרוב את הקובץ על דיסק (CD) ולהעלות את הקובץ מכונן D. אני לוחץ על אנטר ולא קורה כלום. אולי למישהו יש רעיון מה עושים? תודה מראש! לוח אם ASUSTeK, P5KPL-CM

16. Started by wave,

אהלן אשמח לפידבק, המחשב (cooler master משנת 2013) נכבה ונדלק כל 2-3 שניות, המסך שחור לחלוטין... בפעם הראשנה שזה קרה השארתי אותו דולק ומאוחר יותר הכל עבד. הפעם זה לא קורה והוא פשוט נדלק ונכבה כל הזמן. ספק כוח? אשמח לרעיונות

17. Started by אהרון נוריס,

אני לא יכול ליצור תיקיה חדשה בווינדוס 8.1 משהו אולי יודע משהו על זה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. דיברתי עם התמיכה של בליזרד בסוף הם החליטו שזו בעיה בחומרה דיברתי עם החברה לנובו הם אומרים שזו בעיה שהמשחק לא מתאים למחשב הזה זה מחשב חדש לגיימינג המפרט כן תומך במשחק איך אוכל לדעת אם הבעיה במחשב או במשחק ניסיתי משחקים אחרים kingdom come deliverance , sekiro shadows die twice, total war three kingdoms זה לא קורה במשחקים אחרים בגלל זה החברה לא מוכנה לטפל בזה והתמיכה של בליזר טוענים שאם קורה שכל המחשב נתקע ולא רק המשחק אז זה מעיד על כישלון חומרה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by דרור בן שלום,

ערב טוב וחג שמח, קנית מחשב נייח מאמזון. לא שמתי לב שמדובר במחשב 110v... האם ניתן להחליף לכבל 'קומקום' רגיל ולהפעילו ברשת החשמל בארץ? מצ''ב התמונות של הרישום שעל הספק תודה לכל המסייע! דרור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KF,

לא יודע אם זה מתאים לכאן או לרשתות ואינטרנט, המחשב במשרד חסום לחלק מהאתרים ע"י הארגון , האם יש דרך כלשהי להסיר את החסימה ולגלוש כרגיל ? ניסיתי עם NORDVPN אך ללא הועיל (ללא גישה לאינטרנט) , אתרי פרוקסי אנונימיים הם איטיים להחריד ולא עובדים ברוב הזמן. הרשת בעבודה מחוברת עם סקריפט של פרוקסי (proxy.pac). תודה

23. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

24. Started by Amital,

היי לכם, השכנה שלי התלוננה שהמחשב שלה לא נדלק מאז שחזרה מאיזשהו טיול, בדקתי שאכן המתג של הספק דלוק והכל מחובר לחשמל, ואכן אין שום סימן חיים מהמחשב. שלחתי אותה לקנות ספק, אך מסתבר שהבעיה עדיין לא נפתרה (בדקתי את הספק הישן בסגירת מעגל מתח בלי מחשב והוא אכן מת, החדש - נבדק ותקין.) אני חושד בכפתור ההדלקה שלא תקין או בלוח האם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה מעבר לספק שהיה לא תקין והוחלף? איך לבדוק את הרכיבים החשודים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ilanyaacov10,

שלום רב יש לי מחשב נייד Asus X541 UA מולחם עליו 4 ג'יגה זיכרון ושמתי לו עוד 4 ג'יגה זיכרון פיזי בחרתי ההרחבה למה אני רואה במאפיינים של המחשב רק 4 ג'יגה בלבד??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.