עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…

2. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by green3,

היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by No-One,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus x200ma, כמה בעיות של מסכים כחולים תוך כדי שימוש לעיתים מזדמנות (לכאורה ללא קשר באופי השימוש במחשב - לפעמים בגלישה, לפעמים בזמן מנוחה, לפעמים תוך שימוש בנגן וכו') חווה נפילה קטנה ועדיין עבד לאחר מכן לערך יומיים. עכשיו כאשר אני מפעיל אותו עולה "תיקון אוטומטי" בחלון כחול, "לתיקון אוטומטי לא היתה אפשרות לתקן את המחשב שלך, יש אופציה להכנס לאפשריות מתקדמות שאף אחת מהם לא מקדמת את הנושא לשום מקום. החלטתי לפרמט ולהתקין עם בוט. ניסיתי לעשות לו בוט מusb בעזרת rufus, ובין כשהגדרתי מחיצה mbr ובין gpt, כאשר המחשב עלה מהבוט, בחלון בחירת הכונן עליו יותקן הוינדוס, כל כונן שאני בוחר אין אפשרות להתקין שם: "אין אפשרות להתקין את w…

5. Started by OrBen91,

לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?

6. Started by OrBen91,

אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות

7. Started by No-One,

שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי לכולם בעיה במערכת הפעלה windows 10 ,אני לא מצליח להתקין שום אפליקציה או להסיר ! הכל התחיל אחרי תוכנה שעשתה ניקיון לרגיסטרי לדעתי עשיתי בדיקת קבצי מערכת דרך cmd ועוד כמה דברים ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by silky,

היי, קניתי את המחשב הנ"ל לפני כ-3 חודשים (עם שדרוג ל i5-8xxx) שלשום, הבת שלי זחלה והתחילה לכבות ולהדליק במשך כמה פעמים. אחרי שלקחתי אותה משם והדלקתי את המחשב נשמעו לראשונה חמשת הצפוצים בעליה כאשר אין תמונה. הסתכלתי בפורום ברשת וגם כאן, רק שלי יש טוויסט - בחנות (KSP), המחשב עבד בצורה תקינה. וכשחזר היום הביתה, הוא שוב לא עבד עם חמשת הצפצופים. מחר נוציא את הסוללה מהלוח ונחכה כמה שעות. ואם לא יעזור אולי אחזור בעצמי ל KSP. מעבר לזה , יש עוד רעיונות?

10. Started by Denis Born,

שלום. נתון: ספקית 014, תשתית הוט 100MB עם מודם HOTBOX-1 וראוטר של TP_LINK ARCHER VR600 איך לחבר אותו למודם של הוט ולהגדיר רשת אלחותית? כרגע: - מבחינת הוט וספקית יש אינטרנט והוא תקין - יש זיהוי של רשת על שם ראוטר אך ללא גישה לאינטרנט ראוטר במצב WIRELESS MODE איזה הגדרות צריך לתת לו בכדי שתהיה גישה לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Moshe2,

קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…

13. Started by asaf556,

ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אתמול המחשב לא יצא מסליפ, כפתור ריסט פתר את זה. הבוקר שוב המחשב לא יצא מסליפ - לחצתי על ריסט, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות, ואז עושה את זה שוב ושוב עד שמכבים (לחיצה ארוכה על power). כל פעם שהוא נדלק כל הלדים והמאווררים עובדים. כולל המאווררים וה-RGB של הכרטיס מסך. אין שום תצוגה במסך ואין שום צפצוף. מה ניסיתי: הוצאתי סוללה ואיפסתי ביוס. הוצאתי את כל המודולים של הראם, ניסיתי בלי בכלל ועם כל אחד בנפרד הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מסך ישירות לכרטיס on board - לרגע הופיע הספלאש-סקרין של הביוס, ואז שוב חזר להכבות ולהדלק. זאת הפעם היחידה שראיתי את המסך נדלק בכל הסיפור. בלי כרטיס מסך שוב חזרתי על הבדיקה עם הזכרון כמו בהתחלה. תוך כדי התה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג hp compac 610 (מחשב ישן .) אני צריך אותו לתקופה מוגבלת בשביל איזה שהו פרוייקט. יש לי הרגשה שהדיסק קשיח שלו עומד לגמור. (המחשב זוחל, נתקע עושה לי אתחולים וכד'.) פירמתטי והתקנתי חלונות מחדש ולא עזר. השאלה האם כדאי\אפשר לקחת דיסק קשיח חיצוני ולהשתמש בו במקום הדיסק המקורי. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by st4ck,

אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים

18. Started by yitro madar,

לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.

19. שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, אני מעוניין להעביר את חיבור האינטרנט (DSL) מהסלון לאחד החדרים. בחדר יש גם שקע טלפון אך כרגע הDSL פעיל בשקע הטלפון בסלון. איך ניתן לשנות את החיבורים כך שנקודת האינטרנט תהיה בחדר?

21. Started by liav12,

אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.

22. היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt

23. שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן חברים, ברשותי לפטופ לנובו יוגה 13, דור ראשון, בימים האחרונים במהלך הגלישה, אני מקבל הודעות שגיאה שאין לי חיבור אינטרנט ולאחר מספר נסיונות של תיקון פותר הבעיות, לפעמים האינטרנט חוזר לי לכמה דקות ואז שוב מתנתק. נסיתי את הבדיקה הזאת גם על הרשת הסלולרית שלי, והבעיה זהה שאני מחובר לסמארטפון שלי . מאז שפרמטתי את המחשב לפני כשנה, לצערי מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר התחברות ראושנית לווייפי, לרוב עליי לבצע תיקון שגיאות ופתרון בעיות של וינדוס, ולאחר תיקון הבעיה אני מצליח לגלוש ללא בעיה. לרוב הוינדוס מודיע שהשגיאה הינה באיפוס מתאם ה-WIFI, או שער ברירית מחדל. אשמח אם תוכלו לייעץלי בנושא כדי לפתור תבעיה.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by huber,

הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.