תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
בדרך כלל כשאני מדליק אותו המאוורר עושה רעש חזק, נרגע, המסך נדלק וכל האורות מהבהבים והכל בסדר. אחרי שבוע שאף אחד לא נגע בו הדלקתי אותו היום, וכלום לא קרה. המאוורר המשיך עם הרעש החזק ולא נרגע, המסך רשם NO SIGNAL והמקלדת לא הגיבה. פתחתי וניקיתי ולא עזר. הדלקתי אותו עם הפאנל בחוץ (כדי לנסות לראות מה הבעיה) ולא ראיתי משהו חריג. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עזר. יכול להיות שהספק מת? המחשב נדלק ותקוע במצב הזה, האור של הספק גם נדלק
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני כחודשים המחשב התחיל להרעיש מידי פעם אבל רק לכמה שניות ונפסק היום הוא כבר לא מפסיק להרעיש ומפסיק רק מידי פעם,ניקתי אותו מאבק(היה מלא)עדין יש רעש,ולא יודע אם קשור הפעלתי מחדש אחרי שניקתי מאבק את המחשב והתקנתי את עידכוני המערכת שהפעלתי מחדש את המחשב העכבר והמקלדת לא עבדו הפעלתי שוב מחדש היה כתובsecondary slave drive flair הפעלתי שוב מחדש אחרי שפתחתי את המחשב וחיברתי יותר חזק את החוטים הכל עבד חוץ משנעלם הכונן תיקלטורים הפעלתי שוב מחדש שוב המקלדת והעכבר לא עבדו עכשיו הפעלתי שוב מחדש והפעם הכל עובד(המחשב התחיל לעבוד די לאט מלפני כמה ימים)
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי אנשים... מצטערת שזו הולכת להיות חפירה לא פשוטה. המחשב של אחותי החליט להשתגע ולהיתקע במין לופ מוזר של הפעלות מחדש. מה שקורה זה שהכל עולה כמו שצריך עד המסך שמראה את הלוגו של ה-XP עם פס הטעינה הזה למטה, ואז כשהוא אמור להעלות את השולחן עבודה הוא פשוט עושה לעצמו restart. אני יודעת שאחת האופציות היא פשוט לפרמט ולעשות התקנה מחדש, אבל יש לה הרבה חומר על המחשב שהיא לא רוצה לאבד... בינתיים מה שניסיתי זה להשתמש באופציה של repair עם הדיסק של ה-WIN אבל אין לי את האופציה הזו שם... ושם גיליתי גם משהו אחר. יש לי 2 "כוננים" (פיצול ע"י partition magic). כשנכנסתי לנסות לתקן את הWIN, ובגלל שאין לי את האופציה הזאת, זה העביר אותי להתקנה מחדש ושם כשראיתי את שני הכוננים שמתי לב שבכל אחד מראי…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל כל פעם שאני מתחיל איזה משחק כבד המחשב שלי קורס. המפרט שלי: לוח אם- asus p6t מעבד- core i7 920 כרטיס מסך- bfg gtx 280 1gb זיכרונות- patriot 4gb 1333mhz cl7 ספק כח- apevia 680w דיסק קשיח- wd 500gb 7200rpm+wd 120gb 7200rpm
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתכבה בגלל OVER HEAT,לא מזמן פתחתי נושא בדיון (4-5 עמודים). עכשיו הקירור של המעבד מחובר ישירות לספק,והטפרטורות הן 46-47 אבל עדיין מתכבה. רציתי לדעת אוךי עם הרעיונות שלכם איך לבדוק אם הקירור תקין....ובמקום כל הנסיעות למעבדה וכל הזמן שאני מחכה ודלק לקנות קירור חדש למעבד ב 130 שיעשה את העבודה. אבל לפני זה רציתי לבדוק אם יש לכם רעיון.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כשמכניסים את המחשב למצב של sleep אז צריכת החשמל יורדת? כשאני עושה זאת אני שומע את המאווררים עובדים בדיוק באותה המהירות.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שהכותרת מראה אני מנסה לצרוב על אותו מכשיר DL. שום תוכנה לא מזהה את הדיסקים הרקים ומראה שכאילו אין מדיה במכשיר למרות שהצורב אמור לתמוך. עידכנתי את FIRMWARE ואני משתמש במדית ורבטים. אשמח לתשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את הנייד דולק ללילה הוא בד"כ קורס ומתקבלת ההודעה הזו: dumpcheck אומר לי שככל הנראה נגרם ע"י epfw.sys מישהו יול לעזור לי עם זה? עריכה: צרפתי את קובץ הDUPM (למקרה ולא פיענחתי נכון) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תראו המיקרופון שלי לא קולט קול אבל בRECORDER הוא מקליט צלילים של המחשב ולא את מה שאני אומר למשל: -אני מדליק שיר לא אומר כלום הוא קולט. -אני אומר משהו והוא לא קולט כלום.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-