עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …

2. Started by WinnerLine,

טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET

3. Started by giladt,

Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …

6. Started by seladlev,

הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by casio888,

המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by nofeer,

קניתי מעבד I7 920 2.66 לוח אם של GYGABYTE דגם EX58-UD4P זכרונות 3 סטיקים DDR 3 של 2 גיגה כל אחד במהירות של 1866 MHZ של חברת G.SKILL. הבעיה היא שהמחשב מזהה שמהירות הזכרונות הם 1066 MHZ. איפה הבעיה? אני לא רוצה לעשות אובקלוקינג לזכרונות אלא רק לקבל את המהירות האמיתית שלהם. עשיתי עדכון לביוס לגירסה האחרונה וזה לא עזר. בעיית הגדרות? אני גם משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT אבל זה לא משנה כי בביוס הוא מזהה אותם כ 1066 MHZ.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by sabosal,

לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management

10. שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...

11. שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Absurd,

שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pichu7,

שלום, מפרט המחשב מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר הרצה של CHKDSK מידע רב הולך לעיבוד כולל פגיעה בקבצי מערכת ההפעלה. לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שבקרי ה SATA שלי פגומים. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). יש לי שתי שאלות: 1. ישנן עוד אפשרויות שיכולות לגרום לבעיה ומה כדאי לבחון בנוסף? 2. ישנה אפשרות להתקנת כרטיס SATA PCI\E ? ואם כן - ישנה המלצה על כרטיס ספציפי? כל עזרה בעניין תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by elicbelic,

קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by acls,

המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם

20. Started by raz002,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !

21. שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by liorwohl,

שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by oreno,

יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים