עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …

2. Started by sabosal,

לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management

3. Started by tepez,

סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by meny_k,

שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB. במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר) הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה. אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigaby…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by nofeer,

קניתי מעבד I7 920 2.66 לוח אם של GYGABYTE דגם EX58-UD4P זכרונות 3 סטיקים DDR 3 של 2 גיגה כל אחד במהירות של 1866 MHZ של חברת G.SKILL. הבעיה היא שהמחשב מזהה שמהירות הזכרונות הם 1066 MHZ. איפה הבעיה? אני לא רוצה לעשות אובקלוקינג לזכרונות אלא רק לקבל את המהירות האמיתית שלהם. עשיתי עדכון לביוס לגירסה האחרונה וזה לא עזר. בעיית הגדרות? אני גם משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT אבל זה לא משנה כי בביוס הוא מזהה אותם כ 1066 MHZ.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...

8. Started by Absurd,

שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by elicbelic,

קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום התחדשתי ב-HD4850 חיברתי אותו, התקנתי את הדרייבר, אבל ברגע שאני מחבר את המסך אליו (כרגע אני מחובר למובנה), המסך לא מראה כלום. כשאני מדליק את המחשב, נדלקת נורה אדומה על הכרטיס והמאוורר שלו לא עובד. ניסיתי לבדוק בביוס אם אני מוגדר נכון, אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. אשמח לעזרה. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by acls,

המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם

14. Started by liorwohl,

שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אני מריץ על מחשב נייד ווינדוס 7. לאחרונה, אני נוטה לקבל מסכים כחולים עם השגיאה bad pool loader לאחר מכן מתבצע ריסט. הדבר התרחש ב-100% מהמקרים כאשר הייתה הורדה כלשהי ברקע. ברובן קצב ההורדה היה גבוה למדי - בין 700-1200 ק"ב לשנייה. המחשב כולו חדש יחסית ובן פחות משנה, אולם ההרדיסק מסוג פוג'יסטו בן 3 שנים. כיצד אני יכול למקד את התקלה ולאבחן מהיכן היא מגיעה? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by SHIMON106,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by gif,

היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.

21. Started by yoyo1040,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by raz002,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !

24. Started by oreno,

יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. הבעיה שלי היא כזו. לפעמים אני מקליד במקלדת, ולא משנה מה אני כותב, המקלדת מדפיסה סידרה של אותיות סמוכות על המקלדת. נניח אני ילחץ על המקשים Hello אז המקלדת תדפיס asdfg במקום. החלפתי שתי מקלדות, והבעיה נעלמה לכמה זמן, אבל שוב חזרה היום. יש לי שני מחשבים מחוברים בKVM אז כשהבעיה היתה במחשב אחד ועברתי למשחב השני, המחשב השני כתב טוב עם אותה המקלדת ועם קופסאת הKVM. יש לי אנטי ווירוס ופיירוול לא של ווינדוס. היה לי גם BSOD כהתקנתי את הדרייבר של המקלדת החדשה, אבל בפעם השניה שהוא התקין את הדרייבר זה לא קרה. יכול להיות שגם ניסיתי להתקין דרייבר של הכרטיס קול און בורד מתישהוא, וזה לא התקין כל כך טוב או שהדרייבר לא היה טוב. לא יודע. אז איך אני מוריד את הדרייבר הזה? לדעתכם זה ווירוס או בע…

• 5 תגובות
    • 10.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים