תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כשהווינדס עולה,המסך נתקע על שולחן העבודה 2 שניות והמחשב עושה ריסט מעצמו וחוזר חלילה(המחשב לא קורס פשוט כל הזמן אותו דבר) מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב לפני כחצי שנה,לפני כמה זמן התחלתי לשמוע צפצוף מוזר מהמחשב אני משחק המון אך הצפצוף לא מופיע במשחקים,אלא כאשר אני גולש באינט' או סתם נכנס לתיקיות המפרט שלי הוא: כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965 PDS3 REV 3.3 זכרון של 2 ג'יגה של קינגסטון ספק 400(לא יודע מה החברה) מארז של SP המחשב לא מצפצף כאשר מדליקים אותו,אלא לאחר כמה זמן שהוא מודלק לפעמים מצפצף כמה פעמים ביום ולפעמים הוא כלל לא מצפצף תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהדלקת המחשב. הכל הרכבתי כמו שצריך ובדקתי בביוס שהכל תקין וכן המחשב מזהה כל הרכיבים. אבל כשאני מנסה להכנס לוינדוס וויסטה זה מראה מסך כחול לשניה אחד ואז זה נכבע, וכל המחשב עושה ריסרט. כל החלקים שהרכבתי הם חדשים, זה המפרט : Asus p5 se intel C2D E6300 8800 GTS וגם הרכבתי קירור חדש :Skythe infinity מישהו אם יודע מה הבעיה, עזרה דחוף, תודה.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב) אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו) והמחשב עלה רגיל עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל) בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך intel pentium 4 2.8 geforc…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול את זה אבל לא ראיתי שום פורום אחר שיכול להתאים לזה. כשאני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה (רגילה, לא פלזמה, לא LCD- סתם TV גדולה ושמנה של סמסונג) דרך כרטיס המסך (X1950 PRO לצורך הענין) עם כבלי AV ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות, וישר אחרי הקטע של הBOOT SCREEN של הווינדוס (למי שלא הבין: http://www.theeldergeek.com/images/XP%20Pro%20Setup%20Graphic/OO.gif) נהיה מסך שחור ולא מראה כלום. (ובמסך שמחובר במקביל רואים הכל!) אחרי בערך 10 ריסטרטים וחיבור מחדש הוא עובד, אבל זה ממש מעצבן. מקווה שמישהו יודע מה הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, הסאונד במחשב שלי לאחרונה ממש מוזר. אבל ממש! אלו הן לא הבעיות שיש לי במחשב: אין סאונד, הסאונד מעוות.. קורה, אבל זה לא המקרה ברגע זה. הבעיה מוזרה, אני לא יודע איך לתאר אותה ממש אבל אני אנסה: חסרים ערוצים בסאונד. בדקתי הרבה שירים והגעתי למסקנה שלפעמים חסרים ערוצים נמוכים ולפעמים גבוהים, כך שזה לא נותן לי סינדיקציה לשום דבר. זה התחיל כששמעתי את השיר האהוב עליי Highway Star של Deep Purple.. ואני שומע אותו באמת הרבה לאחרונה, כך שמיד שמתי לב לזה. אבא שלי אמר שזה שטויות, בדקתי המון שירים והחלטתי שזה לא. התחלתי מהקטן לגדול בסדרת הפתרונות שהעלתי. בהתחלה חשבתי איך זה התחיל. הקצה הזה לא הוביל אותי לשום מקום. ואז התחלתי לחשוד ברמקולים, אולי הזמן פשוט עשה את שלו.. …
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon x1600 pro אם יציאת DVI, קניתי טלוויזית full HD וכבל DVI to HDMI לטלויזיה יש גם יציאת VGA שכרגע אני עובד איתה, אך אני רוצה לעבור לDVI המחשב מצליח לזהות שמחוברת עליו הטלויזיה ושהצורת חיבור היא HDMI, אבל בטלויזיה זה לא מראה שנקלט איזה שהוא אות עדכנתי את הדרייברים ואת הקטליסט ועכשיו אני מחפש עצה כי אני לא מצליח למצוא לזה פתרון. בתודה מראש. טלויזיה של fujicom
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שלוש שנים לערך , הוא מעולם לא הצליח לעשות אתחול כמו שצריך. כלומר בהנחה שהמחשב עובד ובמקום כיבוי אני לוחץ בסטארט על אופציה של אתחול למחשב: המחשב כביכול סוגר את כל התכניות מעלה את המסך הכחול של הכיבוי אבל נתקע בשלב של SAVING YOUR SATTEINGS. בשנה הראשונה לקיום המחשב חשבתי שמדובר בתקלת שקשורה בהתקנה של מערכת ההפעלה (לכן לא פניתי לתיקון באחריות). אך לא כך, לאחר התקנה מחודשת של וינדוס XP הבעיה נשארה כפי שהיתה. כנ"ל לגבי מצב STANDBY שהמחשב מוכן להכנס אליו אך למעשה לא מוכן לצאת ממנו (למעשה בזמן "המתנה" המחשב רק מכבה את המסך אך המאוורר עובד בעוצמה רגילה וןלא נראה כי יש שינוי מיוחד במחשב). דבר נוסף שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים של…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודשיים בערך התחילו להופיע לי בעיות ותקיעות באודיו והFPS שלי במשחקים ירד משמעותית. מדובר לא רק על אודיו, אלא גם על סרטונים. ניסיתי לעדכן דרייברים.. עד כמה שזה ישמע אבסורדי, עד לפני אותו יום המעבד שלי השמיע רעש נוראי במאמץ אז ניסיתי לנקות את הגוף קירור שלו עם קיסם (אחרי שניסיתי לשלוף אותו ללא הצלחה) והוצאתי קצת אבק, הרעש נעלם אבל מאז הופיעו התקיעות - אם זה קשור בצורה כל שהיא... יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר). ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש) מצורפת תמונה - תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה XP Pro לוח אם של Abit S7 דיסק קשיח SATA כיון שהדיסק הקיים כבר התמלא, הוספתי דיסק חדש SATA II 320GB אני מנסה להעתיק את התכולה של הדיסק הישן לדיסק החדש אבל המחשב נתקע, ניסתי לעשות את הפעולה עם התוכנות הבאות: Acronis Ghost 11 Partitiom Magic - בזו ניסתי לבצע חלוקה של הדיסק לשתי מחיצות אבל שוב המחשב נתקע, האם התקיעות הללו נובעות מזה שהדיסק גדול? או שהלוח האם לא תומך בדיסק שהוא SATA II אשמח לקבל את תגובותיכם כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ישן (את'לון XP 1600+, לוח אם מבוסס KT600, זיכרון 512 PC3200, חלונות XP). לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט קצת, ומכיוון שכרגע זה מה יש, קניתי לו מודול 512 נוסף, גם הוא PC3200. התקנתי את המודול החדש, וקיוויתי שהמחשב יזהה אותו במהרה. אבל לא. CPUZ מזהה את שני המודולים, אך לא הביוס וכתוצאה מכך גם לא הווינדווז מזהים אותם. מכיוון שאני לא בדיוק סגור על הכל ולא רוצה להרוס שום דבר, אני מבקש את עזרתכם: איך להכיר לביוס את המודול החדש? להוציא את הבטריה ולראות אם אחרי ריסט של זיכרון הביוס הוא יזהה? דרייברים של לוח האם? בתודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה ממש מוזרה בחיבור המחשב לטלווזיה. יש לי בבית כבל שמתחבר למחשב (יציאת s-video)חיברתי אותו למחשב ואת הכבלים בצד השני לטלווזיה(בננה, צהוב ולבן). הכל הלך טוב ושהמחשב נדלק התחילו לראות תמונה אבל כל פעם שזה מגיע לשולחן העבודה התמונה מפסיקה בטלווזיה ונהפכת למסך שחור(במסך המחשב התמונה נראית מצויין). בקשר לטלווזיה היא ממש ישנה ואין לה חיבור של בננה אדומה (רק צהוב ולבן). תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 Intel Mother-Board DP35DP Kingston 4GB 800Mhz CL5 GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit השאלות הם: 1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB) למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי . 2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה. אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב. עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה? הבעיות שלי …
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התחילה אתמול בעיה מוזרה שפתאום בלי שום סיבה המחשב מודיע לי שכמות המקום הפנויה בדיסק נמוכה וכשאני בודק אני רואה שהמקום הפנוי יורד במכה מ72 גיגה ל0 בייטים. הרצתי סריקות דיסק, תוכנות יעודיות של WD אפילו הרצתי סריקה דרך לינוקס וכל התוכנות אמרו לי שהדיסק ומערכת הקבצים תקינים. אחרי כמה שעות המחשב התחיל לעבוד בצורה מוזרה, להתקע ו"לחשוב" שעות. הרצתי סריקות של KASPERSKY, AVG,SPYWARE DOCTOR,MCAFFE ONLINE SCAN ולא מצאתי כלום אבל ברור לי שהמחשב לא אמור להתנהג כך. אני בטוח ב99% שזו בעיית תוכנה. מישהו שמע על וירוס\תקלה שיכולה לגרום לתסמינים האלו? (במיוחד להעלמות המקום מההרדיסק במכה)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לפניכם מובא סיפור בלשי מרתק ורב עלילה, בו אתם חברים, הגיבורים המרכזיים. הינה פרטי העלילה. בשבוע שעבר רכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט (החלקי) הבא: מעבד - אינטל כפול ליבה E4300 לוח אם - ג'יגה-בייט GA-945P-S3 צורב DVD sony. על המחשב הותקנה מערכת WINXP PRO לא רכשתי נגן DVD נוסף מאחר ובתכניות שלי היה להעביר כונן מהמחשב הישן (שתרם לשם כך את איבריו לאחר מותו) למחשב החדש. וכך אכן עשיתי. הפעלתי את המחשב החדש לאחר הרכבת הכונן וחשכו עיני! לא זאת בלבד שהכונן החדש לא זוהה ע"י מערכת ההפעלה, גם הכונן המקורי (הצורב) נעלם לי פתאום ממסך 'המחשב שלי'! ובכן בלשים - לאן נעלמו האייקונים של הכוננים וכיצד ניתן להחזירם? רמז לפתרון התעלומה - שני הכוננים חוברו כיאות לספק (אחד מהם כלל לא נותק). הבלש הר…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-