עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.

2. אהלן אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz ) Gigabyte GA-7VTX-H Micron 256mb ddr 2100 (PC2100) היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro ואני רץ על ווינדוס XP. טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו. עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא: http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg (ניתן לציין כי הארור בא על רק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bneli,

יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by amit16114,

מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  5. יש לי כונן dvd של lg היום בבוקר עבד כמו שצריך והנה אני בא ליראות סרט לתומי ויהפוך ה-dvd עורו והיה למשהו מוזר ביותר כך מופיע שמו ב-Device Manager L D D R M D D 0 0 פשוט מאוד אין לי מושג מה קרה מה זה אומר ומה לעזזאל הבעיה בביוס הזיהוי יותר הגיוני ונכון ד"א איך מוסיפים לת'רדים תמונות אני הוסיף אם תסבירו לי איך עושים זאת ותודה מראש מאיר ok אז ככה לאחר שניסיתי הכל (כימעט) הפעלתי את המחשב מההתחלה winxp מודיע לי כי יש לי חומרה לא מזוהה לחצתי על ההודעה (מה שאני לא עושה בדרך כלל אני פשוט לא אוהב את המדריכים של win בכלל לא 98 ולא xp הם פשוט לא עוזרים ) ו win xp שולח אותי לעזרה כמובן שרציתי ליסגור אותו מייד אך הספקתי לקרוא בחטף כי ממולץ להסיר התקן זה ולהתקינו מחדש ( מה שעשיתי…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by iyehuda,

אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אתמול הפעלתי סריקה עם ADVCLEANE בוינדוס 7 היות והיה שמה לדעתי יותר מדי פרסומים ברוסית ובערבית אחרי שADVCLEANE עשה ריסטארט עליתי ל לוינדוס 10 וניסיתי לפתוח התיקיה שיש בכונן של וינדוס 7 אך לא פתח בגלל שגיאה לאחר מכן דורש הרשאה לפתוח את הכונן ניסיתי לחזור לוינדוס אל מקבל הודעה שגיאה לא פותח הווינדוס 7 זוהי מערכת הפעלה שהגיעה במקור באנגלית ועשיתי שינוי שפה ככה שאין לי תקליטור שיתן לי לתקן ניסיתי עם התקליטור האנגלי ולא נתן יש לי שמה קבצים מאוד חשובים של אופיס ודברים אחרים …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by IME3,

חיברתי את החוט שיוצא מהספק כוח שהתאים לחיבור של המאווררים על הלוח אם בגלל שהמאווררים מצויינים לי שהאינדיקטור שמראה על השליטה במהירות סיבוב לא מזוהה ולא מחובר באמת בנקודות האלו על הלוח אם והנקודות פנויות לחיבור מאווררים והנקודות האלו תומכות בהעברת מידע על המאוורר אז חיברתי!! פתחתי את המחשב והיה פיצוץ עם עשן ומלא ריח חריף!@$!$@ זה מחשב חדש לוח אסוס P6T דלוקס קור 7 920 GTX280 אני פוחדדדד לגמרי אבל הוינדוס עלה!!! והמחשב עלה!!! אבל פיצוץ אכן התרחש ומשהו שם מת זה בטוח אז מה נפטר????? ואיך זה ישפיע עליי הנה תמונה באזור הצהוב אני כמעט בטוח התרחשה ההתפוצצות הנה כמה דברים חשודים לא יודע ב OCCT יש שם ערך מסויים שהוא על מינוס 60 ובאוורסט ליד ה מינוס 5V מופיע ערך של…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gimel,

השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by yoniby,

אהלן קיבלתי את המחשב החדש לפני כמה ימים (מפרט) ומשום מה גיליתי לאחרונה שהיו אס בי הקידמי לא עובד, (מאחורה כן עובד). צריך להתקין אותו/להגדיר משו? או שזו בעיה תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. היוזר במחשב הנייח שלי לא עולה ואני לא יודע את הסיבה לכך או איך מעלים את היוזר כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  15. באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by defy,

שלום חברים.

17. היי רושם לי אין התקו ערבול קול עזרה פליז

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני חדש באתר ובפורום והאתר ממש מגניב וגם הפורום! טוב לבעייה. יש לי riva tnt2 model 64 pro או משהו כזה וכשאני מדליק את המחשב אז כתוב שיש לי בו 32ה זיכרון ראם ובדיירקט איקס כתוב 16 וזה ממש מעצבן והורדתי דרייבירים וזה לא ממש עוזר אפשר לעשות עוד משהו?! אני מקווה שכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mister-G,

מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  21. בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Galperez5,

יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by טל סבו,

יש לי מחשב נייד של לנובו 110.. שלא היה בשימוש חצי שנה.. ואחרי חצי שנה מנסה להדליק אותו והוא תקוע על לנובו.. או רושם לי

• 36 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. Started by daphne_n,

משהו נורא מוזר קרה לי במחשב... המערכת הפעלה האקספי לא מזהה שום דבר שנמצא לי pci cards נראה לי שככה קוראים לזה.. הוא מזהה יואסבי אבל שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך, הוא לא מזהה... יש לי כרטיס טיוי הוא לא מזהה, הכרטיס קול שלי של סאוונדבלסטר הוא לא מזהה... פירמטתי הוצאתי תכרטיסים החלפתי ביניהם כלום לא עוזר.. מה עושים למישהו יש מושג..? אני כבר מיואשת

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.