עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה

2. Started by cheneilat,

שלום לכולם, קניתי ספק seasonic s12ii-520 במקום הספק הג'אנרי שהיה לי. הרכבתי את הספק והמחשב נדלק אבל לא עולה,המקלדת והעכבר לא מקבלים חשמל,המסך לא נדלק,בדקתי את הכבל חשמל של ה4 פינים ללוח אם והוא מחובר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח asus p5ql-am Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by izir,

קניתי כרטיס מסך 1080 הוא מראה תצוגה והמאוורים לא מסתובבים. לפני המאוררים היה קירור מים שלפי המוכר היה עובד מעולה הוא החזיר את המאוררים והפסיקו לעבוד מה יכול להיות הבעיה ואיפה אפשר לתקן את זה וכמה אמור לעלות תיקוו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tidan,

יש לי מסך lcd וקלטתי כשהמסך חשוך שמופיעה עליו נקודה קטנה זוהרת האם המסך לא תקין או שזה נורמלי? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אנדי,

היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.

7. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by D@nny,

שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. טוווווווו ארוך,זה התחיל באמצע הלילה כשהמחשב היה כבוי,ומאז לא מפסיק,רק כיבוי מפסק הרמקול מפסיק את הטווווווו הזה. מה הגורם ומה ניתן לעשות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by noamsmi,

טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבא amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli בכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpg דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benor,

שלום, יש לי מצלמה ואין לי דרייברים בשבילה אתם תוכלו לעזור לי. אני צריך דרייברים ל WIN98SE זה השם של המצלמה היא מהחברה TwinCAM אני חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי. Twin CAM 2000 וזה הדגם מודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ariebel,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by guyby,

יש לי נייד של Dell Latitude E6420. I5 2540M 4GB RAM 500GB HD הוא היה מעולה ואני עדיין חושב שהוא טוב לדרישות שלי. יש לו כמה בעיות ואני מתלבט אם שווה להשקיע בו את הכסף של התיקונים (אני אתקן הכל בעצמי). יש לו רמקול אחד שלא עובד - עלות באיביי כ-120 ש"ח סוללה גמורה - יכול להתחבר רק לחשמל מטען גמור ולא עובד. אני רוצה להוסיפ לו SSD של 128GB - אשמח להמלצות מתאם ל-HD במקום ה-CDROM - כ-20ש"ח לא בדקתי מחירים להכל, אבל הניידים בשוק עם נתונים בערך כמו הDell שלי יכולים להגיע ל2500 ש"ח תודה מראש לממליצים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

18. אני יודע שבאופן עקרוני אסור לי לציין שמות של חנויות... אך במקרה הזה אני חייב לציין את שם החנות [במקרה הזה-KSP] בכל מקרה-מחר אני קונה מהחנות מחשב חדש...מחשב לעבודה..המפרט מסודר כבר והכל טוב ויפה... אך רציתי לשאול אותכם שאלה: יש לי מחשב נוסף...המחשב שלי...שהוא מחשב שמיועד בעיקר ליישומים גראפיים ומשחקים [ראו מפרט] לאחרונה המחשב סובל מבעיות חמורות של תקיעות ראנדומאליות [פריז מוחלט של המחשב,רק ריסט עובד]...תוספת קירור לא עזרה ואין מקרים מסוימים שבמחשב נתקע בהם-הוא נתקע גם בווינדוס,גם במשחקים,גם לפני עליית הווינדוס,גם בביאוס,גם בדוס וגם בעת גלישה באינטרנט...באחת מהפעמים האחרונות שהמחשב נתקע,נוצרה אצלי בעיה נוספת-המחשב מסרב לעלות...לפני עליית הווינדוס הוא כותב לי את ההודעה:…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לחבר שלי נשברה אחת מיציאות הUSB בפרונט פאנל. אני מחר נוסע לתל אביב, ואשמח לדעת איפה ניתן להשיג כזה קיט (2 יציאות USB, אחת מעל השניה, סטנדרטיות לגמרי לכל מארז) בתשלום הוגן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by jhonnyquan,

איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שלך תקין ונותן את מה שהוא צריך לתת? (המשחקים לא עובדים לי טוב על 9800 פרו) מישהו מכיר תוכנה שבודקת חומרה מבחינת תפקוד תזמון מתחים ומייעצת איך לשפר?(אולי אני אופטימי מידי...סליחה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by נמו,

שלום, גיליתי שכאשר אני מזיז את העכבר אז המחשב שלי מרעיש, האם זה אחד המאווררים שיש לי במחשב, או שזו סיבה אחרת? מישהו שמע על דבר כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…

25. שלום לכל המכובדים. במחשב שלי 2 כוננים קשיחים: WDC (שהוא הראשי ועם ווינדוס) והיטאצ'י. כאשר אני פותח את המחשב ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה מלחיצה עוד בטרם הוא מגיע לווינדוס. אנא ראו קובץ מצורף. מה אני עושה הלאה? זה הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה שלי... כמו כן ראיתי בצילום כי רשום שהוא Slave ודווקא הדיסק קשיח המשני שלי רשום שהוא Master. האם זה קשור להודעת ההתראה שאני מקבל? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים