עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BigFart,

אוקי חברה אני מנסה לצרוב שירים ואז אחרי 5 שניות של צריבה קופץ שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/bigfart50/eror.JPG הדיסק נישאר ריק לא קורה לו כלום בבקשה תעזרו.. אני יודע שזה לא המקום כי פה זה רק חומרה אבל אולי איכשהו זה קשור לחומרה..

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by John Doe,

התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  3. (ההודעה נערכה מחדש) שלום, יש לי לוח MSI 6163 pro ניסיתי להחליף את ההרד דיסק שלי ל western digital 60g 7200rpm חדש (כבר עשיתי את זה במחשבים אחרים) המחשב לא מזהה אותו גם לא ע"י "זיהוי אוטומטי" הכנסתי את ההרד דיסק למחשב אחר כדי לראות שהוא בסדר...והוא בסדר אח"כ: עשיתי בטעות לוד דיפולט בביוס(LOAD DEFULAT) והוא מראה לי את השגיאה הבאה: System hardware abnormal, press any key to continue... (את זה כבר סידרתי-תודה חבר'ה) (ולזו התייחסה התגובה ה-)I אך עדיין המחשב לא מזהה את ההרד דיסק... ???מה עושים,(כאמור ההרד דיסק תקין)??.... בבקשה תעזרו לי...! תודה.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני הרכבתי היום מחשב אבל הבעיה היא שהוא לא נדלק הלוח אם הוא מסוג: abit an7 ultra 400 ויש לו צג למטה שם הוא רושם לי קודם: 83 9a 9f ולא נדלק ועושה צליל של הזעקה כזה אולי אתם יכוללים לעזור לי ולהגיד לי במה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי פנטיום 3 ישן, עם ווינדוס 98 עליו, שהותקן לפני יומיים שוב. מודם PCI ADSL פנימי. הגדרתי חייגן. נכנסתי לרשת וגלשתי. מאז, בכל פעם שאני פותח את החייגן ולוחץ על "התחבר", המחשב עושה מיידית RESTART, ללא כל התראה (זה לא הוירוס המפורסם ההוא, שתוקף רק XP לפי מיטב הבנתי ונותן התראה של 60 שניות לפני שהוא מכבה את המחשב). על המחשב יש נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סייגייט, אד אוור וספייבוט. אלו התוכנות היחידות שהתקנתי עד עתה. למישהו פתרונים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by ariebel,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  7. שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?

8. Started by אבי גודלי,

שלום רב אני מנסה להוריד את התמונות מהטלפון והמחשב למרות שהתקנתי דרייבר הוא לא מזהה את המכשיר למישהו יש רעיון?

9. Started by abarlev,

שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

11. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by @guitarsuite@,

חבר'ה מה זה אומר הלהבות האלה? לאיזה חלק הן שייכות בדיוק ד"א: זה נשאר קבוע בחום הזה לא משתנה אפילו לשנייה מזה חבר'ה? [attachment deleted by admin]

13. Started by dinnnn,

היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by benhalaf,

שלום, קניתי עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 2GB 667Mhz וכשהתקנתי אותו המחשב נדלק אך לא רץ. יש לי בנוסף 2 כרטיסים של 1GB כל אחד. ניסיתי להתקין אותו בנוסך לכרטיסים האחרים וגם לבד. כשהכרטיסים הקודמים מותקנים המחשב רץ אבל כשאני מוסיף את הכרטיס החדש או מתקין אותו כבודד המחשב משמיע צפצוף קבוע ברווחים של שנייה ולא רץ. יש למישהו רעיון מדוע הוא משמיע את הצפצופים ולא רץ?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by corios4982,

האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by os87,

שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  17. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by biodome,

היי חבר'ה לידידה שלי מסך AOC 916Vwa ולוח אם של MSI עם כרטיס מסך משולב GeForce7100/630i (כמובן היא קנתה באייבורי :-\), המסך מחובר ב-DVI. הדרייברים של הכרטיס מסך מותקנים בסדר, נראה לי שבזמנו גם ניסיתי להסיר ולהתקינם מחדש. עכשיו כתוב בלוח בקרה של nvidia גירסה 1.4.900.14 אני מנסה להעביר לרזולוציה הטבעית של המסך (1440x900) ואני מקבל תמונה מרצדת, ולכן היא נאלצת לעבוד ברזולוציה מתוחה של 1280x960.. מכיוון שהיא צלמת זה דיי מבאס ת'חיים.. למישהו יש רעיונות כיצד ניתן לפתור את העניין? ברוב חוכמתה היא הדביקה ספייקים על המסך ( ) אז לא נראו לי שקיבלו אותו חזרה אם צריך לממש אחריות

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  20. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by IVORY COMPUTERS,

זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...

22. יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by JUVE,

התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  24. עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by XDude,

אתמול העכבר שלי היתקלקל או לפחות ככה חשבתי עד שקניתי חדש , ואז גיליתי שהחיבור בלוח האם דפוק. יש איזה דרך לתקן את החיבור על הלוח?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.