תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי הרכבתי את לוח האם הנ"ל עם מעבד I5 650. כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב, הוא כאילו מתחיל לעבור, 4 הלדים של ה-flash led נדלקים למשך כ-3 שניות, המאוורר של המעבד כאילו רוצה להתחיל להסתובב אבל מתחיל רק אם אני עוזר לו עם היד, מסתובב גם הוא למשך כ-3 שניות והכל כבה. כעבור מספר שניות התהליך חוזר על עצמו - בלי שלחצתי על לחצן ההפעלה, כאילו מנסה שוב ושוב לפעול אבל לא מצליח. פרקתי את הלוח מתוך המארז כדי לוודא שאין קצר לגוף, החלפתי ספק אבל התוצאה לא השתנתה. רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט i7 920@2.67, EX58 וCF של 6870. לאחרונה המחשב שלי ממש רותח בזמן מאמץ כאשר המעבד והכרטיס מסך מגיעים ל70-80 מעלות ולאחרונה עלה גם ל90. לפני כשבוע ניקיתי את המחשב ולפני כחודשיים החלפתי משחה טרמית, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן טוב חבר שלי קיבל את המחשב שהוא קנה מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 OCZ EL DDR 1024MB PC-3200 Dual Channel 1740 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 MSI K8N NEO2 PLATINUM 975 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9345 אבל יש בעיה... קפצה לו הודעה שאין מספיק מתח זה קורה כל פעם שהוא מדליק את המחשב מה אתם אומרים? ואל תבקשו בנצ'מרק הוא מוריד עכשו את PCMARK03
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב... יש לי מערכת windows 7 שמגיעה אוטו' עם DirectX11. הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי תומך ב DirectX9. [יש לי x1950]. אני צריך להתקין את גרסת ה-9. אבל אני לא מצליח להפטר מה directX11 וזה יוצר לי בעיה במשחקים. מה אני יכול לעשות? האם וינדוס 7 תומך בכלל בDirectX9? *אני מפחד למחוק את ה DirectX11 ידנית...*
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך Viewsonic Vp930 בן כמה שנים שמחובר למחשב השני שלי (לא למחשב שלי שבמפרט). היום הדלקתי את המחשב והמסך לא עבד, הנורה הירוקה הבהבה מדי פעם ולא הייתה תמונה. חיברתי מסך רזרבי שהיה לי והוא עובד. השאלה האם אכן המסך הלך לעולמו או שניתן לעשות משהו. אודה לעצתכם בנושא, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הרכיבים, חיברתי הכל יפה ו... לא נדלק. ה-LED של הלוח אם דולק, אבל כשמנסים להדליק את המחשב כלום לא קורה - CPU FAN אפילו לא מסתובב. אז ניתקתי הכל (ואני מתכוון הכל) והשארתי רק CPUFAN + CPU, זכרון אחד, 24PIN EATXPOWER ,4PIN ATX12V1, CHIP FAN עדיין לא נדלק. הקטע המוזר זה שבזמן כל הנסיונות האלה היו פעמיים שבהם המחשב נדלק והתחיל לצפצף (ברור, כי כלום לא מחובר). אבל זה פעמיים מתוך איזה אלף נסיונות. אחרי שכיביתי אותו (דרך ה-POWER SWITCH) וניסיתי להפעיל שוב - הוא לא פעל. דברים שניסיתי: 1) לנקות הביוס עם ג'אמפר. לא עזר. 2) בדקתי את ה-POWER SWITCH של המארז והוא פועל. 3) לקצר עם טסטר את החיבור של ה-POWER SWITCH בלוח אם. לא גרם להדלקת המחשב. 4) להעביר את הזכרון סלוטים, ואפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשלב ה POST עובר אותו, טעון את הWIN.. ונתקע בחלון של " Starting windows ". מערכת הפעלה: WIN 7 ניסתי לעלות דרך דיסק את המערכת הפעלה אך לא צלח - הגעתי לאותו הודעה בדיוק. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd וקלטתי כשהמסך חשוך שמופיעה עליו נקודה קטנה זוהרת האם המסך לא תקין או שזה נורמלי? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! חבר הביא לי מחשב אשר נתקע לו כל הזמן. לאחר פתיחת המארז התברר לי שהמאורר של המעבד אינו מסתובב. מדובר ב arctic cooling pro freezer. לאחר החלפת גוף הקירור עדיין המאורר לא פועל. חיברתי מאורר של מארז לחיבור של המאורר של המעבד והוא מסתובב. חיברתי את המאורר של המעבד לאחד מהשקעים של מאוררי המארז והמאורר של הספק מסתובב. כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד למקום שלו הוא לא מסתובב. בהדלקה הוא נותן משהו כמו 1/8 סיבוב ונעצר. לוח אם - msi ms-7338 ver 1.1 P35 platinum combo כרטיס מסך - ATI HD 5770 saphire לפי מה שאותו בחור סיפר לי הבנתי שהמאורר של המעבד לא פעיל כבר מספר חודשים ולכן כנראה המחשב נתקע כל הזמן. האם יש סיכוי שהלך לוח האם? או ספק כוח? מחפש עזרה ורעיונות לפני שאני ישבית …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E חדש זכרונות OCZ DDR2 חדשים כרטיס מסך ZOTAC 8600GT וספק תואם 500W חדש. עכשיו הרכבתי את המעבד E6700 על הלוח עם וחיברתי הכל וכאשר אני מדליק המחשב נדלק אבל לא נכנס אפילו למסך ה BOOT והמסך נשאר חשוך. עשיתי עוד בדיקה, נתקתי הכל מהלוח, כוננים קשיחים, לדים, DVD ועדיין אותה בעייה. למישהוא יש השערה מה זה יכול להיות ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני שם לב שבהרבה הורדות ישירות מאתרים מוכרים(אתרים חוקיים של תוכנות להורדה בחינם) ההורדה מסתיימת אבל זה רושם לי את הדבר הבא מצד ימין למטה: http://i40.tinypic.com/f2t2zn.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-