תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחר התקנת תוכנת everest מופיע לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו אלה הם פרטי השגיאה:חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: A2A9EAD8 BCP3: 9FFA6904 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\100410-25350-01.dmp C:\Users\טל\AppData\Local\Temp\WER-45318-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באופן לא מקוון: C:\Windows\s…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע הופיע לי תקלה בוינדוס ,windows dedicated a hard disk problem ונאמר שיש לגבות את המידע שבHARD DISK ולהחליפו. החלפתי אותו והתקנתי את הוינדוס מחדש ושוב עולה אותה תקלה. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש במחשב בפעם הראשונה שלי וכנראה יש לי בעיה עם הג'ימפורים. אני מדליק את המחשב ועושה ציפצוף ארוך ו2 קצרים והמסך לא נדלק. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים אני מביא את המחשב לתיקון, הם עושים שם "ניקוי מגעים ופריקת מתח" ואז המחשב עובד לכמה זמן.. עכשיו המחשב עבד 24 שעות, כיביתי אותו ועכשיו שאני מנסה להדליק הבעיה חוזרת: למישהו יש מושג מה הבעיה פה? התייאשתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקנים אצלי דרייברים גרסת: כל פעם שאני מנסה להתקין גרסה חדשה זה כותב: Setup was unable to locate a detected device's PCI ID in NVAML.INF The Installation will be terminated. וזה קורה בכל גרסה יותר חדשה, לא אחת מסויימת... למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ של "אסוס" שמדי פעם ובאופן רנדומלי לחלוטין נכבה ויש להפעילו מחדש. הוא אינו מתחמם והזכרון פנוי למדי. אודה מאוד אם מישהו מכיר את התופעה ואיך ניתן לפתור אותה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב דרך התחל-->כיבוי הוא נדלק מחדש אבל אחרי שהוא נדלק מחדש אני עושה כיבוי עוד הפעם והוא מיתחבא. (הוא לא נדלק מחדש) למה זה?? יש לי win 7 ultimate
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי WindowsXP עם שתי הרדיסקים , אחד WD320 ובו מערכת ההפעלה , השני WD160 למידע . הבעיה - אני לא רואה את ה-320 , לא ב- DeviceManager ' ולא ב- DiskManagment . (גם לא בתוכנות כמו ב-HWMonitor ) אבל בתוכנה של WD לבדיקה, הכל בסדר . Help ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קבלתי את המצלמה מחבר ואין לו את הדיסק התקנה. על המצלמה לא רשום איזה חברה. היא נראת ככה : וזה מה שרשום לה בלשונית על הכבל חיבור ל-USB : USB PC CAMERA MODEL: DC-2110 MAD IN CHINA
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-