עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by StarMo,

בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  2. שלום אתמול לאחר מספר שנים טובות החלטתי לפרמט את המחשב הישן שלי התקנתי במקום win me את win98se ופתחתי דף חדש הבעייה היא שהתקנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי לא מצליחה לי טוב אז ככה. על הכרטיס עצמו הציפ הוא של ati גם rage IIc כך גם היה הדרייבר לפני הפרמוט כמוכן יש מדבקה שאני חושב שאומרת שהמוצר נבנה על ידי HIS שאני יודע שיש חברה כזאת שמשתמשת בציפים של ati הורדתי דרייברים שונים במיוחד את זה של ati לכרטיס הספציפי הזה לפי הציפ ובהתקנה התוכנה סורקת את המחשב ולא מזהה את הכרטיס אני כרגע על רזולוציה של 640*480 ם 16 צבעים אנא הצילו אותי ותגידיו לי היכן אוכל להשיג דרייבר לכרטיס. דרך אגב הכרטיס נכנס בסלוט הagp.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by gilka,

היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?

4. Started by law89,

ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?

5. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. Started by azki,

שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  7. שלום , לאחר עיון בתשובות הפורום לבעיית ההפעלה של ווינדוס עדין לא מצאתי פתרון לבעיה : המחשב שלי כלל אינו קרא את דיסק מערכת ההפעלה- לאחר הכנסת הדיסק אני מגיע לאותה ההודעה שיש צורך בהתקנת הקובץ מחדש למשהו יש רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  9. המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  11. שלום לכם חברים יקרים, הורדתי טריאולוגיה של שודדי הקראיביים באיכות HD 1080p בגודל של 36.65 GiB ההורדה הגיעה ל100% והסתיימה נכנסתי לסרט והמחשב נתקע לכמה דקות והנגן BSPLAYER הראה לי הודעה שגיאה כאילו אין סרט משמע הקובץ שוקל 0KB זה מה שרשום במאפיינים שהוא לא שוקל כלום. איך יכול להיות דבר כזה? ואיך אני מפעיל את הסרט לעזאזל חראם לקח לי 3 ימים להוריד אותו! הקישור ממנו הורדתי את הטריאולוגיה של שודדי הקראיביים: http://thepiratebay.org/torrent/6129895/Pirates.Of.The.Caribbean.Trilogy.2003-2007.1080p.BluRay.x264-HD (אין שום בעיה עם האתר הורדתי מלא פעמים סרטים מצויינים כמו טריאולוגיית שר הטבעות על 1080p איכות HD ועבד לי פיקס) יבורך מי שיוכל לעזור לי עם זה...

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  12. שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  13. מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  14. פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by My_Name,

יש לי פה איזה מחשב שכבר מותקן עליו XP וה-Windows עולה בלי שום בעיות. שאני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו XP מחדש, בזמן שהוא עושה BOOT מהדיסק, לפני שהתפריט בחירה של הכוננים מופיע - אני מקבל BSOD: שלפי מה שהבנתי מעיד על בעיה כלשהי ב-HD. אז לקחתי את ה-HD למחשב אחר וניסיתי לפרמט - עובד בלי בעיות. הבאתי HD אחר כדי להתקין עליו - לא עובד. החלפתי כבלים של IDE - לא עובד. החלפתי את החיבור (IDE1, IDE2) - לא עובד. אני חושד שזה כנראה הלוח, מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  17. אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by D@nny,

שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by netanel1234,

פתאום המסך של המחשב של אחי לא עולה, הוא מדליק את המחשב ואז מופיע הודעה הזאת: NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE: 1280X1024 60HZ חיברתי את המחשב למסך אחר ורואים את המסך אבל אם אני מחזיר את המחשב למסך הקודם אז לא רואים את המסך! מישהו יודע מה הבעיה? תודה!

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…

21. Started by Buffer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב.. אפילו הביוס לא עולה... מה עושים? בבקשה עזרה. מעבד AMD 5600 לוח asus m3n78-em תודה ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\ עריכה 2: אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר): Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  23. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  24. לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  25. Started by MMi,

הצורב מזוהה בביוס ובwindows (מצורפת תמונה) אך כל דיסק שאני מכניס (CD / DVD) הוא לא קורא אותו וגם אי אפשר לצרוב דיסק ריק. הבעיה התחילה כשהמחשב הריץ Vista ואח"כ עשיתי פורמט ועכשיו היא נמשכת עם XP. למישהו יש רעיונות לפתירת הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.