עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!

3. Started by avz,

היי הרכבתי את לוח האם הנ"ל עם מעבד I5 650. כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב, הוא כאילו מתחיל לעבור, 4 הלדים של ה-flash led נדלקים למשך כ-3 שניות, המאוורר של המעבד כאילו רוצה להתחיל להסתובב אבל מתחיל רק אם אני עוזר לו עם היד, מסתובב גם הוא למשך כ-3 שניות והכל כבה. כעבור מספר שניות התהליך חוזר על עצמו - בלי שלחצתי על לחצן ההפעלה, כאילו מנסה שוב ושוב לפעול אבל לא מצליח. פרקתי את הלוח מתוך המארז כדי לוודא שאין קצר לגוף, החלפתי ספק אבל התוצאה לא השתנתה. רעיון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BravaSX,

אהלן, נתקלתי בבעיה עם הזיכרון שלי. לפני כמספר ימים הספק שלי הפסיק לעבוד ז"א המחשב לא היה נדלק בכלל. רכשתי ספק חדש, המחשב נדלק אך לא עלה והמסך נישאר מסך שחור, המחשב עשה רסטרט לעצמו כל פעם. ניסיתי לעשות רסטרט ביוס אך לאל הצלחה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על הזכרונות, להוציא אחד מהם ולמזלי כאשר הוצאתי אחד מהזכרונות המחשב התחיל לעבוד, עלה הכל טוב ויפה אך עם זכרון אחד 1 GB. שתי הסלוטים היוו 2 GB, כל סלוט ג'יגה אחד. זה המגען השבור או מה שזה לא יהיה: אם זה כך, אין שום דבר או אפשרות להכזיר את הזרכרון לחיים? וממה זה נבע כל העסק הזה? התחממות יתר או משהו? ועוד דבר, אין לי קבלה של הזכרונות (נרכש באייבורי) ישנה אפשרות שעל גבי האחריות שנימצאת אצלהם במחשב יוכלו להחליף? או שאנ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SilentDawn,

שלום, עשיתי לא מזמן ריסט להגדרות הביוס (לאחר מכן גם Flash) ומאז בזמן ה-Boot אני מקבל את ההודעה: Scan devices, please wait. ואחרי כמה שניות מופיע No device found ואז המערכת ממשיכה לעלות כרגיל. מה פשר ההודעה הזאת? היא אמנם לא מפריעה יותר מדי, אבל יש דרך לבטל אותה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shaharazu,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kontra,

אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.

11. Started by tigerex,

שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה במחשב שכל הזמן חוזרת שאני משחק במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. בכל פעם שאני משחק במשחק כזה אז אחרי 20 דקות בערך שאני משחק,המשחק קורס לי ונהיה מסך שחור שרשום בו "Power saving mode" לשנייה ואז ההודעה נעלמת ונשאר מסך שחור. ואחריו המחשב עושה ריסיט לעצמו. (לפעמים הוא לא עושה והמסך השחור נשאר, אז אני עושה ריסיט ידני). מה יכולה להיות הבעיה?? כי כשקניתי את המחשב אז בהתחלה לא היו את הבעיות האלו אלא הם באו רק לאחרונה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב, זה כמה זמן יש לי בעיה במקש ה'נ' (b) במקלדת של הלפטופ שלי, לכפתור יש מצבי רוח - לפעמים הוא פועל ולפעמים לא, אבל תמיד אני צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא נלחץ לי, אפילו בכתיבת הודעה זו. פירקתי לא פעם מקלדת של מחשב רגיל כדי לנקות את המקשים, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות דבר דומה במקלדות של מחשב נייד - כיוון שאיני מתמצא ב'קרביים' של המערכת הזו ויודע שזה סיפור מהתחת להחליף את המקלדת או עד שאני אשיג מקש חלופי. בקיצור, רבותי - אשמח אם תאמרו מה עושים, איך עושים את זה ומה הסיכויים הכרוכים בכך? תודה רבה!! Vega.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by HaimTS,

שלום, תיאור הבעיה, כל פעם שמדליקים את המחשב בפעם הראשונה המחשב קופא ישר אחרי הpost. אחרי איתחול, בד"כ מופיע מסך כחול : stop: 0x0000007e... )אם זה עוזר). ליפני החלון של הלוג-און בפעם השלישית כמעט תמיד המחשב עולה באופן תקין. יש רעיונות מאיפה יכולה לנבוע תקלה זה? נ.ב המפרט שלי מופיע בצד. זה לא נראה לי כמו בעיה של חלונות ולכן מקמתי את ההודעה בפורום חומרה. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

יש לי דיסק קשיח 200GB היה עליו כבר מידע שבאתי להתקין על הדיסק קשיח את מערכת ההפעלה הוא לא נתן לי ורצה שאני ימחק את ה partition ויעשה חדש. ניסיתי להתעלם ולעבוד עם partition magic כשהפעלתי אותו הוא רשם: Disk(190782 38...c 16h 63s) appears to have partitions created using a diffrent drive geometry(255h 63s) . this serious problem can lead to data loss. אי אפשר לעשות שינווים כי זה יכול לגרום לאיבוד מידע וגם הוא מזוהה כ BAD מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by speed42,

יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח אירית
    Started by אורח אירית,

היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית

21. צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SKYPE VOIP,

לפני 4 ימים בדקתי את הארד דיסק שלי סמסונג וקיבלתי 12 שגיאות UNC מספר לא מבוטל בתוכנה MHDD ... כבר רציתי לזרוק את הכונן ואז חשבתי היום אולי נבדוק שוב ? ( עם אותה תוכנה ) על כל מקרה ונחשו מה ? אפילו לא שגיאה אחת כונן " חדש " לגמרי בקיצור מהיום והלאה אני לא משתמש בתוכנה המעפנה הזאת ונכנס רק לבדיקות של אתר יצרן בזה סיימתי תודה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by miim17,

מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by R9800P2,

חבר שלי גאון במחשבים !הוא פורץ תנו לחבר שלי משהו ו90% שהוא מצליח לפרוץ הוא עושה דבר כזה בשביך לפרוץ צריך לעשות רק דבר אחד יש לו אתר אחד שזה פרום שהוא מפרסם את הפרום הזה אז הפרום הזה נגוע באיזה קובץ לא רואים שזה מוריד למחשב אבל זה מוריד לבד או שזה לא מוריד לא יודע מה זה עושה אבל הוא סם איזה קובץ עכשיו הוא במצב דוס הוא רואה מי התחבר הוא רואה מי התחבר הוא רואה תאיי פי שלו ואז במצב דוס הוא יוכל לעביר קבצים חופשי לימחוק לעביר להוסיף תקיות אבל במצב דוס! אז מה הוא עושה עכשיו הוא שולח מי המחשב שלו את הקובץ טרווין הזה (הווירוס הזה שניראה כמו תמונה והוא פורץ למחשבים) הוא מעביר לו את זה למחשב וזהוא הוא רואה את כול המחשב מזה איך הוא עושה את זה אני לא יודע יש כאן משהו שיודע ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by D@nny,

שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים