תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בשרותי ראוטר EDIMAX BR6542N מודם מוטרולה של HOT וספק HOTNET. ללא חייגן ווינדוס 8. בעיקרון הבעיה הייא שהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לראוטר בצורה חוטית. כאשר המחשב הנייח מחובר ישירות למודם הוא כן גולש-אין בעיה בכרטיס רשת. כאשר אני מחבר מחשב נייד אחר בצורה קווית על אותו הכניסה בראוטור יש אינטרנט-אין בעיה בראוטר. יש לציין שאלחוטית הראטור עובד בצורה תקינה. עשיתי ריסט מלא לראוטר. ניסתי להחליף כבלים. ניסתי להחליף כניסה בראוטר. מחקתי והתקנתי מחדש את הדריבר של הכרטיס רשת. עידכנתי את הFRIMWARE לגירסא 1.58 אני אובד עצות כבר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הUSB שלי בפרונט של המחשב לא עובד לי משום מה..USB3..לא עובד הכוונה אתה מחבר אליו דיסק און קי לדוגמא והוא לא מגיב.. הבאתי לכם תמונות שיעזרו לכם אולי.. זאת הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום יש לי ראוטר של intellinet וכבר כמה חודשים שהוא מסרב לחלק כתובות איי פי תקינות למחשבים ניידים(כמובן שעשיתי ריסט כמה פעמים) מה שיוצר מצב שאני נותן למחשב נייד כתובת יידנית כולל כתובת DNS ורק ככה אני מצליח להתחבר עכשיו יש לי פלאפון עם wi fi וכמובן שלפלאפון אי אפשר לתת כתובת איי פי ידנית ושאני מתחבר הוא כותב שאני מחובר אבל אין אינטרנט ואי אפשר לגלוש האם יש לכם פיתרון בשבילי למה הראטור מחלק לכל המחשבים הניידים כתובות איי פי לא נכונות??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 200GB היה עליו כבר מידע שבאתי להתקין על הדיסק קשיח את מערכת ההפעלה הוא לא נתן לי ורצה שאני ימחק את ה partition ויעשה חדש. ניסיתי להתעלם ולעבוד עם partition magic כשהפעלתי אותו הוא רשם: Disk(190782 38...c 16h 63s) appears to have partitions created using a diffrent drive geometry(255h 63s) . this serious problem can lead to data loss. אי אפשר לעשות שינווים כי זה יכול לגרום לאיבוד מידע וגם הוא מזוהה כ BAD מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהאימיול עובד הגלישה באינטרנט דרך האקספלורר עובד לאט מאוד!! יש לי ADSL ובעבר זה לא היה קורה!!! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבא amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli בכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpg דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלפתי סוללה לנייד YOGA C940 IL שקניתי באלי אקספרס הבעיה ששמתי לב כי כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק נניח יום למחרת השעה נתקעה על 01:45 מאותו הלילה של הכיסוי והזמן לא מתעדכן עד שאני לא אכנס להגדרות אבצע תיקון זמן ידני או שאעשה SYNC מערכת ההפעלה הינה WIN 11 PRO אשמח לעזרה בפיתרון תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים ברשותי נייד של ASUS דגם ZenBook Flip UX360 נקנה ב 2017. מעונין להחליף לו או להוסיף לו זיכרון פנימי . כרגע יש לי 8 גיגה. מעונין שיהיה לי 16. האם אני צריך אחד של 16 או פשוט חש אופציה להוסיף עוד אחד של 8 ? אלו הנתונים של המחשב : Device name ארז Processor Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz 2.90 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 95AFB935-6411-4C34-A5DF-D81ABC52524B Product ID 00325-96103-35266-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch Touch support with 10 touch points
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני נדרש לצרוב קטעי וידאו על דיסקים עבור לקוחות חיצוניים. הצריבה היא MUST ולא ניתן להחליף לצורת מדיה אחרת. אנחנו צורבים כ-5-10 דיסקים ליום. גודל הקובץ לצריבה נע בין מאות מגה עד ל-5-8 ג'יגה. המחשב שעליו נמצא הקובץ לצריבה נמצא בחדר שרתים ואני רוצה לצרוב את הדיסק בעמדה שלי. המרחק מחדר השרתים לעמדה שלי הוא כ-800 מטר (כבל). האם זה אפשרי לצרוב ממחשב מרוחק ואם כן, כמה זמן לדעתכם תיקח הצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-