תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני דיי חדש כאן ויש לי מחשב של חבר שרצה שאני אסדר לו אותו וכאשר אני פותח אותו הוא רושם לי: reboot and select propet boot device or insert boot media selected boot device and press key אני לא מבין מה זה אומר ומה צריך לעשות כאשר אני מנסה להכניס דיסק לפירמוט הוא לא נותן הוא אומר לי לצאת ושאין אפשרות להמשיך. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מכווה שאני בפורום הנכון... יש לי בעיה...מקווה שתוכלו לעזור... רכשתי מקלדת גיימינג של לוג'יטק G19 יש לי במחשב WINDOWS 8 לפי האתר של לוג'טק המקלדת תומכת בחלונות 8 כמובן שהורדתי את הדרייבר המתאים (??) מהאתר של לוג'יטק מכיוון שבדיסק ההתקנה אין דרייבר ל WIN8 כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר...אני מקבל הודעה שהוא לא תומך... האם משהוא ניתקל בבעיה הזו? יש פתרון? מפרט המחשב שלי הוא זה: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 יש לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר לי ההוראות, כלומר, ליפני חיבור המקלדת... ת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מאחי את המחשב שלו, והתקנתי בו WINDOWS 7 מחדש. בזמן הפעלת משחקים עם דרישות גרפיות המחשב נכנס לBLUE SCREEN - KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. אשמח להכוונה ועזרה. ================================================== Dump File : 081713-27175-01.dmp Crash Time : 17/08/2013 22:58:33 Bug Check String : KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Bug Check Code : 0x0000007a Parameter 1 : fffff6fc`40008a98 Parameter 2 : ffffffff`c000000e Parameter 3 : 00000000`21803860 Parameter 4 : fffff880`0115393c Caused By Driver : ataport.SYS Caused By Address : ataport.SYS+1e93c File Description : ATAPI Driver Extension Product Name : Microsoft® Win…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב של תקיעה של השירים כאשר אני שומע בוינאמפ, אני חושב שזה בדיסק קשיח שיש לי... הבעיה: אני מריץץ שיר, והוא נתקע באמצע וחוזר או שהוא נתקע לכמה שניות ותוקע גם את הוינאמפ או שבכלל הוא לא עולה ורק אחרי איזה דקה עולה.ת המפרט: e7200,EP35 DS3, 4GB 1066MHZ, Creative X-FI Xtreme Audio על win7 32bit כונן קשיח ראשי (מערכת הפעלה ווינאמפ) WD 250GB YS כונן משני (שירים, הכונן כמעט מלט) Samsung 1000GB HD103UJ כונן משני 2 (שירים, הכונן כמעט מלא) Segate 500GB 320AS יש לציין שהבעיה ישנה כאשר מתנגנים שירים משני הכוננים. עכשיו, איך אני יכול לבדוק מה הבעייה, אחד הכוננים ? הכרטיס קול ? זיכרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב: כבר שנים שיש לי את הבעייה הבאה כאשר שולחן העבודה של Windows עולה בעת הדלקת המחשב או הפעלתו מחדש: ממה נגרמת הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דל INSPIRION 6400 שמותכנת עליו ויסטה והמחשב לא משמיע שום קול (לחצתי על כל כפתורים הרלוונטיים) האייקון של הקול בשורת המשימות מסומן באיקס אדום וכשעומד עליו העכבר הוא כותב: NO AUDIO OUTPUTDEVICE IS INSTALLED וכשאתה מנסה להפעיל שיר מהמדיה פלייר הוא כותב לך: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. התקשרתי לתמיכה של החברה וענה לי מישהו שלא נראה לי שהבין ממש מה הבעיה והוא אמר לי שאני צריך לבוא למעבדה כי יתכן שזו בעיית חומרה. אין לי את הזמן הזה! יש למישהו פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט אופטי ויש לו שני אופציות לחיבור אחת USB ואחת ps/2 על ידי מתאם היה לי איזה בעיה במחשב הסרתי את הדרייבר של העכבר ואחר כך שהווינדוס עלה הוא רשם לי שהוא זיהה את העכבר של מיקרוסופט יש להתחיל את המחשב מחדש ואחריי זה הפעלתי את המחשב מחדש ובמנהל התקנים רשום שיש עכבר אבל הוא לא עובד ניסיתי לחבר אותו בUSB ושם הוא כן עובד מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני שם לב שבהרבה הורדות ישירות מאתרים מוכרים(אתרים חוקיים של תוכנות להורדה בחינם) ההורדה מסתיימת אבל זה רושם לי את הדבר הבא מצד ימין למטה: http://i40.tinypic.com/f2t2zn.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהאימיול עובד הגלישה באינטרנט דרך האקספלורר עובד לאט מאוד!! יש לי ADSL ובעבר זה לא היה קורה!!! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני נדרש לצרוב קטעי וידאו על דיסקים עבור לקוחות חיצוניים. הצריבה היא MUST ולא ניתן להחליף לצורת מדיה אחרת. אנחנו צורבים כ-5-10 דיסקים ליום. גודל הקובץ לצריבה נע בין מאות מגה עד ל-5-8 ג'יגה. המחשב שעליו נמצא הקובץ לצריבה נמצא בחדר שרתים ואני רוצה לצרוב את הדיסק בעמדה שלי. המרחק מחדר השרתים לעמדה שלי הוא כ-800 מטר (כבל). האם זה אפשרי לצרוב ממחשב מרוחק ואם כן, כמה זמן לדעתכם תיקח הצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להעלות את המחשב עם Disk on key ? במקום עם דיסקט איתחול. ואם כן איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצלמת הלפטופ שלי התקלקלה ורציתי לשאול אם ניתן עד שתתוקן להגדיר את מצלמת הסמארטפון (אנדרואיד) כמצלמה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט i7 920@2.67, EX58 וCF של 6870. לאחרונה המחשב שלי ממש רותח בזמן מאמץ כאשר המעבד והכרטיס מסך מגיעים ל70-80 מעלות ולאחרונה עלה גם ל90. לפני כשבוע ניקיתי את המחשב ולפני כחודשיים החלפתי משחה טרמית, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי לפני כמה ימים את החלקים הבאים: לוח אם - ECS, מארז - משהו ב 170 שח, זיכרון DDR 256MB של סמסונג ומעבד DURON 1600. כל שאר החלקים היו ברשותי. הרכבתי את המחשב ומנסה להדליק- לא נדלק. שמתי לב לדבר הבא: כאשר אני מדליק את החשמל בשקע ולוחץ על הכפתור של ההפעלה, המאווררים מתחילים להסתובב לחלקיק שניה ונעצרים. אני מחבה את החשמל בשקע, שומע צליל נמוך מהספק, מדליק שוב ובדיוק אותו דבר. חשוב לציין שאם אני מנסה להדליק את המחשב אחרי שכבר ניסיתי בפעם הראשונה אז הוא כבר לא מסובב את המאווררים עד הפעם הבאה שאני אכבה ואדליק את הכפתור של השקע. אני לא יודע מה לעשות.. :[ מישהו יכול לתת לי רמז? מה עשיתי לא נכון? עשיתי הכל לפי ההוראות בחוברת של הלוח (את חיבור כפתורי ההפעלה ללוח אם) וניס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! המחשב השני נשרף לי הוא משהו אז החלטתי שאני רוצה לסדר אותו אז אני צריך עזרה ממכם, טוב לפני זה הספק הכוח שלו נשרף אז קניתי לי ספק חדש הספק עבד והמחשב היה נדלק ולא נכבה ולא רואים כלום במסך מה אני צריך לעשות מה הבעייה שלו...? :s05: תודה מראש לעוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-