תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד אינטל 2.4 לוח אם ASUS p4s533 זכרון פנימי ddr sdram kingston 1024 MB בכרטיס אחד כרטיס מסך geforce 6200 le הארד דיסק western digital 80 gb המחשב אחרי פירמוט. כשמעפילים משחקים, מופיעות צורות ומשולשים מוזרים על המסך, במקום הגראפיקה של המשחק, בערך כמו בתמונה הזו, רק הרבה יותר גרוע, ברוב המשחקים כמעט כל המסך מלא בהם: http://i9.photobucket.com/albums/a76/PirateTom500/pc2.jpg התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, התקנתי גם גרסאות ישנות יותר ניקיתי את כל המאווררים של המחשב החלפתי כרטיס זכרון וגם ניסיתי להעביר אותו לסלוט אחר החלפתי ספק כוח החלפתי כרטיס מסך פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש שום דבר לא פותר את הבעיה הזאת. זה נראה לי איכשהו קשור לחימום, כי כ…
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק ריק (dvd-r\dvd-rw וכו'..) הוא כותב לי את ההודעת שגיאה הזאת: H:\ is not accessible incorrect function במנהל התקנים רשום שהכונן בסדר... הכונן יכול לקרוא דיסקים שכתוב עליהם כבר... הכונן שלי הוא 3AD-7173A של nec המערכת הפעלה שלי היא XP 64X אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה...
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב DUAL CORE עם 4 ג'גיה זיכרון מטכנאי, אבל הוא בחו"ל לכמה ימים, אני מנסה לבדוק אולי זה אחד הרכיבים שלי שלא טובים (קניתי רק לוח אם, זכרונות ומעבד) הבעיה היא שהמחשב נתקע לפעמים (ממש קופא לו העכבר) ואני מנסה להתקין מערכת הפעלה כגון VISTA שעבדה לי במחשב אחר והוא פשוט לקראת הסוף נתקע לי ... עשיתי כמה בדיקות עם תוכנות והנה הדו"ח, מישהו אולי יכול להסיק מזה איפה הבעיה בדיוק? PassMark BurnInTest Log file - http://www.passmark.com======================================================== BurnInTest V5.3 Pro 1005 Logging detail level: Normal ****************** SYSTEM INFORMATION ****************** Network Name: AMIR Date: 07/12/07 02:21:27 Operating system: Unknown or …
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני יודע שזה שונה מלוח ללוח ולצערי אין לי את החוברת של הלוח http://www.foxconnchannel.com/EN-US/product/motherboard_detail.aspx?ID=en-gb0000041 יעזור לי מאוד אם מישהו יכוון אותי בחיבורי החוטים power led power sw rest sw h.d.d led speaker למעט ה speaker הכתוב ליד החיבורים בלוח מקוצרים או לא מובנים לי. אם תהיה אפשרות לכוון אותי למרות הסרבול שבדבר,זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי מרעיש בזמן שהוא חושב. לדוגמא כשאני פותח קובץ והמחשב טוען אותו או כשאני מעביר קובץ מכונן לכונן אחר אז כל הזמן הוא רועש. אני מניח שהבעיה היא בהארד דיסק, האם זה נכון? ומה אפשר לעשות? תודה רבע לעוזרים=]
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוווווווו ארוך,זה התחיל באמצע הלילה כשהמחשב היה כבוי,ומאז לא מפסיק,רק כיבוי מפסק הרמקול מפסיק את הטווווווו הזה. מה הגורם ומה ניתן לעשות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש את הרגע שהווינדוס 7 עולה ממצב של דוס לתוך הווינדוס שרואים את כל האורות כאלה מסתובבות. עכשיו אם תשימו לב לפני שהווינדוס עולה המחשב מפסיק לשניה וחצי את החשמל (מנורה של עכבר לרגע נכבת וגם המקלדת לשניה מכבה את המנורות שלה) זה קורה בכל מחשב כמו כזה טעינת חשמל משהו כזה. בכל מקרה בזמן הזה הרמקולים נותנים בום חשמלי כזה של זה "טאקק" חזק כזה. חשבתי בהתחלה בעיה ברמקולים החלפתי רמקולים ועדיין יש את זה ברמקולים החדשים. לפעמים אחרי הבום הזה יש מסך כחול ולפעמים עולה סבבה. בדר"כ עולה סבבה. הסירטון: רמקולים נותנים רעש של מכה חשמלית שימו לב למנורות של המקלדת מתי הן נפסקות ומתי מופק הצליל. אבל אני די בטוח בגלל איזה חוסר איזון בחשמל שהוא נ…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לחבר שלי נשברה אחת מיציאות הUSB בפרונט פאנל. אני מחר נוסע לתל אביב, ואשמח לדעת איפה ניתן להשיג כזה קיט (2 יציאות USB, אחת מעל השניה, סטנדרטיות לגמרי לכל מארז) בתשלום הוגן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
סגרתי כמה דברים במנהל המשימות -> תהליכים וסגרתי גם את ה-explorer בטעות ועשיתי ריסטרט למחשב, כשהוא עלה המראה שלו ניראה כמו windows 95 (אפור), האינטרנט לא עובד וגם אי אפשר לראות את החיבורים (local area connection וכו',) וכרגע אני משתמש במחשב אחר. ניסיתי גם לעשות שיחזור מערכת אבל אין נקודות שיחזור. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-