עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tidan27,

Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברים, בשורות טובות לכולם! לצערי הלכתי קצת לאיבוד לאחר ניסיון תחקור של הנושא בעצמי (גם לאחר חיפוש נרחב בפורום על הנושא). עדיין לא סגור כ"כ על כל האפשרויות והאופציות הקיימות עבור הסוגייה שלי, אשמח למעט אור יש לי בבית 2 מסכים שהייתי רוצה לחבר (לא בו זמנית כמובן) לאחד מהמחשבים הניידים (extender) כאשר אני עובד בבית. (אפשרי שהמחשב יהיה סגור "חיצונית" ו 2 המסכים יעבדו) -במשרד יש לי תחנת עגינה, שמקל מאוד על כל הנושא - אבל עקב המחיר (800 ש"ח) + השוני בחומרת המחשבים - מעדיף למצוא פתרון אחר. ברשותי : מחשב נייד מסוג Think Pad E480 מהעבודה מחשב נייד מסוג ideapad s145 14iwl של בת זוגתי 2 מסכי מחשב מס…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום התחילה לי תופעה מוזרה ! ברגע שאני משחרר התקן USB באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח", קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. לצערי אני לא מצליח "לתפוס" את המסך הכחול ולראות מהו הקובץ הבעייתי/ מספר התקלה... מישהו מכיר / נתקל בתופעה הזאת ????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. היי לכולם הפעלתי עכשיו לראשונה את הלפטופ החדש שלי ASUS A52JC ובזמן שהוא העלה את שולחן העבודה, אחרי כל ההגדרת שפה והכל ירדתי למטה וחזרתי אחרי 10 דקות בערך כשחזרתי ראיתי שהלפטופ מציג מסך כחול שרשום בו שארעה שגיאה בהפעלת וינדוס, אם אני רואה את ההודעה הזאת בפעם הראשונה אז לפעיל את המחשב מחדש אם זו לא הפעם הראשונה ,לנסות לראות אם התקנתי משהו או לנתק התקן חיצוני. כנראה שהמסך הכחול חיכה כמה דקות ואז היה כתוב שהוא מבצע התקנת דיסק גיבוי משו כזה.. ניסיתי לכבות את המחשב בכפתור הפעלה, הוא לא מגיב לכלום, לא לאנטר לא לשום דבר מה אני עושה?!?! תודה ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח אירית
    Started by אורח אירית,

היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית

7. Started by d_leaper,

שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: מחשב עם AMD Athalon XP 1600+ על לוח של Epox. מנסה להתקין HSF חדש (Vulcano 7+ כאמור, בעל פין חיבור בודד). לאחר החיבור מפעיל את המחשב, ה-Led של הלוח מראה שהכול בסדר (FF) אבל תוך פחות מעשר שניות המחשב כולו מכבה את עצמו. בזמן שהוא עבד - מאווררים עובדים, אין תמונה על המסך, לא שומעים אפילו ציפצוף של ביוס. חשבתי שמדובר בכך שלוח האם לא מזהה את המאוורר (בגלל החיבור הבודד ללוח), אז ניסיתי להחזיר את ה-HSF הקודם - המחשב לא נכבה לבד, אבל פשוט לא עובד - לא עולה, לא רואים כלום, מת לגמרי. הוצאתי כרטיסים, חיבורים לכל הכוננים, רק לוח אם ומעבד - כלום. מעבד נראה תקין, גם לוח אם. אני מניח שהמעבד נשרף או שלוח האם נשבר בעת החיבור. האם למישהו יש רעיון אחר? כרגע אין אפ…

8. Started by MetalHead,

שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ELiA,

החלפתי מארז במחשב וחיברתי את הכל במארז חדש ועכשיו שאני בא להדליק את המחשב הכל פועל טוב אבל המסך נותן לי הודעה של no signal פתחתי וחיברתי וניתקתי את הכרטיס מסך הרבה פעמים ואני לא מבין מאיפה הבעיה. תודה לכל מי שיכול לעזור :]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by orpee1,

מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אז ככה, יש לי מחשב בן 5 חודשים בערך.מהחודש ה 2 בערך התחילו לי מסכי BSOD לעיתים רחוקות יחסית(נניח פעם בשבוע). את ההרידסק יש לציין העברתי מהמחשב הישן עליו היה XP, התקנתי ווינדוס 7 והסרתי את המערכת הפעלה הישנה דרך הניקוי דיסק של W7. היום המסכים הכחולים מאוד התגברו ומאתמול בלילה ובאופן שוטף כל הפעלה של מסנג'ר מיידית יוצר BSOD אבל עם קובץ SYS ספציפי : asmthub3.sys העליתי בעבר בעיה כאן לגבי ה BSOD וכחלק מהייעוץ אז ומידע כללי אלה הדברים שביצעתי עד עכשיו : עדכנתי BIOS CHK…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by snaek212,

שלום, יש לי נייד של dell עובד ונייד של לנובו שלא עובד (בעיית הכ"מ G84 למי שמכיר). dell: Intel CENTRINO 1.6GHz CPU RH80536 730 SL86G 1.6/2M/533 1.25GB ddr2 533 לנובו: t7700 3GB pc2 5300 אני מעוניין לקחת את המעבד והזכרונות מהלנובו ולחבר אותם לדל האם זה יעבוד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. יש WINXP והתכנה שמצאתי NVFLASH עובדת תחת דוס (אם למישהו יש אחת יותר מתקדמת שעובדת בממשק NT יבורך). אם התכנה שמצאתי היא היחידה מסוגה - אז איך משתמשים בה? לא הבנתי כלום ממה שמוסבר שם. בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט - אני לא רוצה להחמיר את המצב. תודה והמשך שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by thePony,

יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מדובר במחשב של סבא שרכש את המחשב הזה לפני חודשים בודדים. בזמנו ראיתי איפשהו שבגלל המעבד יש לפעמים חוסר תאימות ואולי כדאי להתקין XP. בפועל, יש על המחשב WIN7 ולא ראיתי חוסר תאימות מיוחד. אממה..הלקסמרק הענתיקה שלו, נדמה לי מדגם X5490 לא נמצאו לה דרייברים. בסופו של דבר לא זוכר מאיפה, הצלחתי למצוא אבל בפועל ההתקנה לא מתסיימת כי כשצריכים לחבר את הכבל USB וכו' זה כביכול לא "מוצא" את המדפסת. אני באמת לא יודע אם זה הדרייבר, המדפסת, המחשב או הכל ביחד. לפני שאני הולך וקונה לו מדספת חדשה אני באמת רוצה לוודא שזה לא משהו אחר שבסוף יגרום לכך שגם המדפסת החדשה תהיה בעיתית בנושא. רעיונות מישהו? נ.ב. מישהו מצא דרייבר שכזה ל-WIN7?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by foty123,

מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matanhh,

שלום לכולם.יש לי win7 pro אנגלית מקורי.יש לי מדפסת hp 5610 all in one .הורדתי תדרייבר שמתאים ל win7 32 ביט.התקנתי תדרייבר הסורק צילום ופקס עובד מצויין. כשבאים להדפיסק זה כותב לי שיש בעיה לא מוכרת ואי אפשר להדפיס ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש תמדפסת לא עזר.ב xp שהיה לי מיקודם עבד ההדפסה טוב מאוד.ב win7 לא מסכים להדפיס למה זה? איך פותרים תתקלה?.תודה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לפני כמה ימים מחקתי תיקייה שבתוכה היו קבצי WORD חשובים. מחקתי אותם בטעות(כן,אני יודע שאני דפוק...) עשיתי: מחק, אחרי זה רוקנתי את סל המיחזור. האם יש דרך, בין אם זה באמצעות תוכנה כול שהיא או כול דרך אחרת שבה אני יכול לשחזר את המידע שנמחק לי? איך אני יכול לעשות זאת? אני הודע לכם מאוד על כול עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום אולי לא הפורום המיועד...יש לי שאלה: יש לי NAS של QNAP בעל 4 סלוטים, אני רוצה להרחיב אותו ע"י הוספה של הרדיסקים חיצוניים או קופסאת הרחבה של QNAP (יקר@!) מצד שני יש לי מחשב זרוק בצד (CORE I3 2GB MEMORY ) ומארז דיי קטן שבו אני יכול לדחוף את כל ההרדיסקים השונים שיש לי בעלי נפח משתנה עד כאן סבבה, האם יש אפשרות לחבר את המחשב באיזו שהיא צורה ל NAS וה NAS בעצם ישלוט על המחשב אם זה SLEEP , POWER OFF , FILE ACCESS וכו' ?

21. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאני מנסה להפעיל את האופציה הזאת בביוס ואז שומר ומפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא מאבד את כל הריבוטים האפשריים וזה עולה אוטומטית חזרה לביוס. הדרייברים מעודכנים וכנ''ל הביוס עצמו לגרסה F61a. עדכני גם את הביוס של הכרטיס מסך. התקלה מסתדרת כאשר אני עושה טעינה של הביוס למצב התקין הקודם ( לשמחתי זה אפילו שומר את ה- XMP על 3600 אז תענוג ). המפרט שלי לא מטורף אבל עדיין אמור לעבוד עם המצב הזה. ראיתי שזה כרגע תומך במספר מצומצם של משחקים אבל עדיין רוב המשחקים שאני משחק זה תומך אז למה לא להנות מאוד קצת ביצועים. במיוחד ב- Warzone. המפרט: RYZEN 5600X לוח אם B450 AOURUS PRO של ג'יגה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by 25sagiv,

שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. בזמן האחרון כל פעם ששיחקתי(AAO) המסך נהיה שחור ועבר למצב המתנה\התמונה קפאה ונאלצתי לאתחל את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. לפי עיצה שראיתי באתר של חברת ספיר(כרטיס מסך) נכנסתי למאפיינים של המסך->הגדרות->מתקדם->SMARTGART ושם שיניתי את הפרמטר AGP מ-*8 ל-*4 . אגב מה הפרמטר הזה אומר בדיוק ואיך הוא פתר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KoDkOd,

התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by aviv_ni,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יוצא לי הודעה שאני צריך להתקין את פלאש פלאיר אני לוחץ התקן ואז תמיד הוא נותן לי שגיאה גם שאני מחובר לאינטרנט זה מה שרושם לי an error has occurred while downloading the installer. please make sure you are connected to the internet and try again אירעה שגיאה בעת הורדת את ההתקנה. אנא ודא שאתה מחובר לאינטרנט ונסה שוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים