תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את המסך למחשב והמסך לא מזהה את המחשב! הוא אומר ששום דבר לא מחובר, זה נראה כאילו הוא פועל ויש בעיה במחשב. חיברתי גם את vga וגם dvi ואף אחד לא עובד - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התחילה לי תופעה מוזרה ! ברגע שאני משחרר התקן USB באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח", קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. לצערי אני לא מצליח "לתפוס" את המסך הכחול ולראות מהו הקובץ הבעייתי/ מספר התקלה... מישהו מכיר / נתקל בתופעה הזאת ????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. מאז שקיבלתי את המחשב שלי שמתי לב שהוא תמיד משמיע את הרעשים האלו בכל פעם שאני מדליק אותו. רציתי לברר מה בדיוק עומד מאחוריהם, והאם יש סיבה כלשהי לדאוג. מקווה שתוכלו לענות לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך PCI רגיל ישן של ATI 9250 שכולל DVI ויציאה כחולה רגילה וS-VIDEO. השאלה שלי האם הוא ייפעל על לוח מהלוחות החדשים? כלומר נגיד הלוח הזה: P31-S3L שהוא בלי כרטיס מובנה עם הכרטיס מסך הזה יעבוד? התצוגה תועבר אוטומטית לכרטיס מסך הזה כשאני ייחבר אותו? פשוט ניצלנו את כול התקציב הזעום במיוחד למחשב וזה מחשב לילדות ולא לביצועים של משחקים, אינטרנט וכאלה אבל צריך שיהיה לו אפשרות שידרוג, זה לא קשור אבל בכול מקרה השאלה היא אך ורק כזאת. יעבוד הכרטיס מסך PCI רגיל על הלוח הנ"ל שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 12:25:43 חייב עזרה דיי דחופה, מיצטער על ההקפצה, אין לי זמן לשלוח ה"פ למנהלים אני חוזר מחר לבסיס, רק תשובה חד משמעית של כן או לא וזהו,תודה מראש ואני מיצטער,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי תיקייה שבתוכה היו קבצי WORD חשובים. מחקתי אותם בטעות(כן,אני יודע שאני דפוק...) עשיתי: מחק, אחרי זה רוקנתי את סל המיחזור. האם יש דרך, בין אם זה באמצעות תוכנה כול שהיא או כול דרך אחרת שבה אני יכול לשחזר את המידע שנמחק לי? איך אני יכול לעשות זאת? אני הודע לכם מאוד על כול עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלון קדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון) ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים) הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"ד שמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלון והגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8 חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPC מה שאני מעוניין זה שכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיה שכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידני גם המסך וגם את הרמקולים יש פתרון לבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-