תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי קבצים שנמצאים המצב הסתר. אני נכנס להגדרות והתיבה של המוסתר נמצא במצב שאי אפשר לשנות אותו. מה אפשר לעשות במקרה כזה??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול - 2 מחשבים חדשים - אחד תותח ב-4000 שקל, אחד שני ב-1500 שקל. המחשב ב-1500 רץ משמעותית יותר מהר. איך אני מאתר את הבעיה או צוואר הבקבוק של מחשב ה-4000? זה מבאס רצח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה עידכנתי את מערכת ההפעלה שלי עם העדכונים של מיקרוסופט, אחד מהעדכונים היה לכרטיס מסך מדגם - NVIDIA FX5600 לאחר העדכון עשיתי ריסט למחשב ואחרי שהמחשב עלה פתאום נוצר מצב שאני נכנס למנהל התקנים יש בעיית התנגשות של הכרטיס רשת עם רכיב אחר כנראה הוא פשוט מופיע עם סימן קריאה צהוב!!! ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש לא עזר!! ניסיתי להוציא את הכרטיס רשת ולהחזיר מחדש המערכת הפעלה מזהה אותו אבל שוב פעם מופיע התנגשות!!! שאני נכנס לתוך המאפיינים של הכרטיס מסך במנהל התקנים מופיע לי השגיאה הבאה: this device cannot find enough resoures it can use (code 12) אם מישהו יוכל לכוון אותי מה בדיוק הבעייה זה יעזור לי מאוד !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס 8 שאני לא סובל, יצרתי קשר עם מיקרוסופט לבדוק עם רשיון לשנמך ל7 לא נתנו לי תשובות אז קניתי דיסק חדש ווינודס 7 ואני רוצה לעשות BOOT הוא מראה לי בביוס את הDVD ואני מגדיר אותו כבוט ראשוני אבל המחשב בשלו ממשיך לעלות עם 8 אז העברתי את כל תוכן הדיסק לדיסקונקי ועשיתי בביוס בוט מדיסקונקי אותו דבר מקפץ על הרכיב וממשיך לעלות עם 8 כאילו זה חרוט עליו תכנותית מהחברה. שיניתי בביוס לIDE ואיפוס ביוס. יש גם את העניין של F9 באסוס משם אפשר לפרמט או RECOVERY ושם הוא נותן לי את האפשרות של לעלות מדיסקונקי או DVD אבל ממשיך לסרב לפרמט. אשמח לרעיונות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מחשב ישן מחדש, עם חלונות 7. כחלק מסט העדכונים הראשוני עודכן גם דרייבר כרטיס המסך (מסוג nVidia 7600 GS). לאחר ביצוע ה-reboot המסורתי, בעת עליית המחשב מחדש לאחר הופעת הלוגו הצבעוני של ארבעת הריבועים שהופכים לאחד ולפני הופעת מסך הכניסה (הקשת הסיסמא) אני מקבל BSOD, עם ציון הדרייבר nvlddmkm.sys. אם אני נכנס ל-safe mode המחשב עולה. אני מסיר את ההתקנה של הדרייבר של nVidia והמחשב עולה באופן רגיל, אך כל ניסיון עדכון גורם לתהליך דומה. לא ניתן לעבוד ללא העדכון, מכיוון שהרזולוציה אינה תקינה והשפעות דומות. ניסיון התקנה ועבודה קצרה על Windows XP, עבר בהצלחה מלאה. יש למישהו מושג כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: מחשב עם AMD Athalon XP 1600+ על לוח של Epox. מנסה להתקין HSF חדש (Vulcano 7+ כאמור, בעל פין חיבור בודד). לאחר החיבור מפעיל את המחשב, ה-Led של הלוח מראה שהכול בסדר (FF) אבל תוך פחות מעשר שניות המחשב כולו מכבה את עצמו. בזמן שהוא עבד - מאווררים עובדים, אין תמונה על המסך, לא שומעים אפילו ציפצוף של ביוס. חשבתי שמדובר בכך שלוח האם לא מזהה את המאוורר (בגלל החיבור הבודד ללוח), אז ניסיתי להחזיר את ה-HSF הקודם - המחשב לא נכבה לבד, אבל פשוט לא עובד - לא עולה, לא רואים כלום, מת לגמרי. הוצאתי כרטיסים, חיבורים לכל הכוננים, רק לוח אם ומעבד - כלום. מעבד נראה תקין, גם לוח אם. אני מניח שהמעבד נשרף או שלוח האם נשבר בעת החיבור. האם למישהו יש רעיון אחר? כרגע אין אפ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד. עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות. ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם... אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט). מה זה יכול להיות? אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?! עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
כונן קשיח סאטה 1 אמור לרוץ 150 מגה בייט לשניה וכונן קשיח סאטה 2 אמור לרוץ 300 מגה בייט לשניה למה ב MHDD הסאטה אחד מופיע 35 מגה לשניה והסאטה 2 מופיע 50 מגה לשניה ? למה זה כל כך נמוך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים עשיתי בנצ'מרק עם התוכנה valley benchmark ומאז נדפק הכרטיס,אחרי שאני מתקין דרייברים אני רואה "סימנים ירוקים" בboot וכשזה מגיע למסך עם הלוגו של הוינדוס אז הוא פשוט נתקע ורואים כל מיני קווים ירוקים על הלוגו של הוינדוס ואחרי זה המסך נכבה.דרך הSAFE MODE אני מצליח להסיר את הדרייברים ואז הוינדוס עולה רגיל ויש כל מיני קווים לבנים על המסך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ישן של Maxtor בחיבור IDE, חבר שלי נתן לי אותו עקב מעבר למחשב חדש.. הקיצר, לפעמים ההארד דיסק עובד מעולה.. מילאתי 95% מתכולתו, אפילו התקנתי עליו מערכת הפעלה.. אבל לפעמים אין לו חשק לעבוד! בזמן פעילות המחשב קופא, או מופיע מסך כחול, או שמערכת ההפעלה שעליו לא עולה.. האינדיקציה שלי שההארד דיסק בעייתי זה שהמחשב שלי עובד חלק בלעדיו! מה הבעייה שלו? אפשר לתקן איכשהו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אך ללא חיבור לרשת. האם יש אפשרות לחיבור לאינטרנט ע"י מתאם רשת/מודם סלולארי, מה מביניהם, ומה ההבדלים ביניהם, ומה ממולץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ומבקש ממני כל מיני פקודות ואני לא מבין בזה בבקשה עזרה לטלפון הזה בווטסאפ 0537230102
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך מasus eax850 xtpe ל leadtek 7800gtx tdh בעיה נמשכת באמצע משחקים יש מסכיםן כחולים ארורים אתחול מחשב גם כשלא משחקים ועושים פאוז זה נמשך פירמטתי את המחשב והבעיה נמשכת והטכנאי אל דיוע מה הלגיד לי והוא בודק ומריץ סריקות הכל תקין והבעיה קורת רק במשחקים מה עושים להחליף לוח אם אולי הבעיה נמצאת בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-