תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח וכונן cd ע"ג צמה אחת. אני צריך להוסיף צורב. קניתי צמה נוספת ועלי לחברה ללוח האם. שאלה: האם יש מקום בלוח האם ל 2 צמות (ועוד צמה קיימת לכונן הדיסקטים) ? מה שמות החיבורים ? (כוונתי: primary, secondary, slave) האם זה כתוב ע"ג לוח האם ? איך אני יודע מהו primar, secondar, slave(צריך שיהיו 4 מונחים ל 4 מדיות, מהו המונח הרביעי?) בכדי לג'מפר נכון את הדיסק הקשיח ? מישהו יכול לענות לי על שאלותי ? לינק למדריך קיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8I945GMF מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 64Bit זיכרון: 1GB DDR2 533MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCIe הארד דיסק: Western Digital 120GB SATAII כוננים אופטיים: DVD וצורב הוספתי הארד דיסק נוסף למחשב Western Digital 80GB SATA אחרי כמה שעות של שימוש במחשב המחשב פשוט נתקע - העכבר לא זז ושום דבר לא משתנה על המסך. סגרתי את המחשב בכפתור, פתחתי והכל חזר לעבוד כרגיל. אחרי כמה שעות זה עוד פעם קרה אבל קצת שונה: שמעתי mp3 ופתאום המוסיקה נשמעה בקטעים וקצת אחרי נתקע המחשב כמו בפעם הראשונה. בזמנים בהם המחשב נתקע ההארד דיסק הנוסף לא היה בשימוש. יש לי ספק כוח פשוט של 500W ואני חושד שהוא פשוט לא עומד בעומס. האם באמת הספק מה…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הוספתי מודול זיכרון (חדש מהחנות), לפתע הופיע לי פרוסס DUMPREP ואז לאחר 3 דקות, מסך כחול וריסט אוטומטית.(WINXP) לאחר שהסרתי את המודול הזה, המחשב עובד תקין... מה הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה במחשב עכשיו יש לי עוד שניים שמתאימים למחשב , שאני מוסיף אותם המחשב עולה אבל מדי פעמיים זה עושה בעיות יוצא ממשחקים , אינטרנט לא עובד .? למה זה קורה צריך להגדיר אותו או לבדוק אותו באיזה תוכנה אם או טוב ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
זה ממש מטריד אותי מישהו יכל לומר לי מאיפה זה צץ?אני מוסיף קובץ minidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-