תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות להפוך dvd במחשב ל multizone? בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, עוד בעיה. אני משתגע. צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו: Could not perform EndDisc והדיסק לא קריא בשום מקום. Help please:|
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי לי מחשב חדש הביוס עולה ונראה שהכל תקין ושהוא קולט את הרכיבים אבל לצערי הוא נכבה בכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס(הווינדוס תקין בדקתי) חשבתי על זה שהבעיה היא אולי בram שמגיע ל3600 , בנתיים שהלוח אם מגיע ל2600(אבל עד שאין לי פה אימות לזה לא יכול לדעת). *תמונה של המפרט מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ממישהוא מכיר תוכנה טובה שיודעת לגבות את כל ההארד דיסק כמו שהוא אני מחפש משהוא שיעשה את מחוץ לווינדווס
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במחשב חדש, הכל היה על הכיפאק עד לפני שבוע התחילו להופיע ארטיפקטים בBlack Ops במשימות בסינגל (ראה דוגמה), המולטי קופא אחרי כמה שניות שאני מתחבר לשרת (וצריך לעשות ctrl alt delete כדי לחזור למשחק ואז לקבל קפיאה נוספת) גם ב-GTA IV יש קפיאות לפעמים וארטיפקטים מדי פעם. אני חושש שהכרטיס מסך גוסס. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים לגרסה הכי חדשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי ! אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ibm , פנטיום 3 1.0GHz, שמותקן עליו win 2000 אני לא ממש יודעת איפה למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלו, ואני חייבת את הדרייבר ממש דחוף, מה עושים מאיפה מוצאים....?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עובד על מערכת הפעלה windows 7 home basic. המחשב עובד מצוין..אך כאשר אני מכבה אותו או עושה ריסטארט הוא מתחיל לעלות כרגיל, ולאחר מכן מופיע תקלה במסך שחור שמציע לי להמשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל או לבדוק מה הבעיה...(בעזרת החיצים במקלדת ובנוסף 25 שניות לבחירת המשך..)כאשר אני בודק מה הבעיה אין בעיה והווינדוס מתחיל את עצמו..ובמסך טעינה הוא נתקע-פשוט טוען שעות במקום 15 שניות בערך.....וגם אם אני מפעיל אותו בלי פתרון הבעיות הוא נתקע...לאחר 3 שעות של משחקים עם המחשב הצלחתי לעלות אותו ..וישר באתי לכאן לכתוב על הבעיה...האם אני צריך להכניס דיסק של ווינדוס 7 ולעשות repair? חייב את עזרתכם..תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי win7 על AGILITY 3 SSD (לפני ההתקנה שיניתי בביוס לAHCI mode והתקנתי Intel AHCI controller preinstall driver ). אחרי שההתקנה הסתיימה, בregedit שיניתי את הערך של msahci -> start ל-"0" (היה מוגדר כ-3 לפני כן). ביטלתי prefetch ו-superfetch. ביטלתי defrag ו-drive indexing על כונן :c (כונן הSSD) התקנתי את כל הדרייברים העדכניים של הלוח ושל הבקרים. Intel RST version:10.6.0.1002 Intel® ICH10R SATA AHCI Contoller driver 10.6.0.1002 ועדיין במסך השני של הpost אני רואה ה"AHCI BIOS not installed" איך אפשר לסדר את זה? מידע על המערכת שלי: Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) 1366 socket BIOS: F7 CPU: I7 975 Extreme RAM: 12 GB G.Skill Ripjaws 1600Mhz CL 8-8-8-…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-