תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ Levono E440 מזה כשנתיים. במהלך התקופה המחשב לא היה פעיל בכלל, וישב במגירה כבוי. הוא במצב חדש לחלוטין. היום רציתי להדליק אותו, אבל שום דבר לא קורה. דברים שניסיתי ולא פתרו את הבעיה: 1.חיברתי לחשמל, טענתי אותו למשך יומיים. 2.הוצאתי את הסוללה, לחצתי על כפתור הPOWER מספר פעמים, הכנסתי חזרה את הסוללה וניסיתי להדליק, גם כאשר הוא מחובר לחשמל וגם כשלא- זה פתרון שבדרך כלל עובד במחשב לנובו אחר שברשותי. 3.איפסתי את סוללת הCMOS מחיפוש באינטרנט הבנתי שזה פאק של היצרן עם הדגם הזה, ולרוב מדובר בלוח אם. שגם אחרי שמחליפים אותו, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש פתרון לנושא? עצה? המלצה למעבדה מקצועית במחיר הוגן? תוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה. אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה: היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה): intel i5 2500 intel cold lake dh67cl 2 Gb ram WD 500 GB רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות seasonic 620W sapphire 7950 3Gb dual-x עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'. ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב מתי שהוא נטען מופיעה לי הודעה כזו sec master drive atapi incompatible sec slave drive atapi incompatible press F1 to resume
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס בגלל בעיה שיש לי עם הכרטיס מסך , ובדף MB INTELLIGENT TWEAKER הוא נתן לי את ההודאה הזאת : "The system has experienced boot failures because of overclocking or changes in voltage. Last settings in this page my not coincide with current H/W states." ולא נגעתי בכלום . אחרי זה ראיתי שכתוב לי כש robust graphics booster מסומן ככה- "warning : vga graphics card is not guaranteed to operate normally.". וגם האופציה PCI Express Clock Drive על 800Mv , אולי זה קשור. הבעיה בכרטיס מסך היא קריסות במשחקים (המסך מפסיק לקבל אות ). כשאני מוריד קצת את הGPU וMEMO CLOCK, עכשיו הGPU על 715 (במקום 750) והMEMO על 885 (במקום 900) ואין קריסות. מקווה שתוכלו לעזור לי . מפרט בצד ...[br]פורס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בתיקיה בדיסק חיצוני,, קיים קובץ בשם Thumb.db שהוא, לדברי Windows 10. קובץ system ואין ביכלתי למחוק אותו ! כמו כן אין ביכלתי למחוק את התיקיה בה הוא מצוי וכאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה: You'll need to provide administrator permission to delete this file. מדובר בדיסק חיצוני שאינני יכול לפתוח כ administrator. מישהו יכול ליעץ לי איך למחוק את הקובץ? התיקיה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד תוצרת toshiba, מערכת ההפעלה הינה windows xp. התקלה קצת מוזרה ואני לא ממש יודע אם הבעיה בחומרה או בתוכנה. אם המחשב דלוק ואני לא עובד איתו הוא פשוט נתקע לאחר כ-20 דקות בערך, ואז יש לכבות ולהדליק אותו מחדש. אשמח לרעיונות... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp deskjet 843c ואני רוצה להתקין אותה על xp-sp2. אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא מעלה לי הודעה של Error מה אני יכול לעשות? הוא גם לא מתקין אותה בתור חומרה חדשה או דרך הדריברים של ה-xp [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי win7 על AGILITY 3 SSD (לפני ההתקנה שיניתי בביוס לAHCI mode והתקנתי Intel AHCI controller preinstall driver ). אחרי שההתקנה הסתיימה, בregedit שיניתי את הערך של msahci -> start ל-"0" (היה מוגדר כ-3 לפני כן). ביטלתי prefetch ו-superfetch. ביטלתי defrag ו-drive indexing על כונן :c (כונן הSSD) התקנתי את כל הדרייברים העדכניים של הלוח ושל הבקרים. Intel RST version:10.6.0.1002 Intel® ICH10R SATA AHCI Contoller driver 10.6.0.1002 ועדיין במסך השני של הpost אני רואה ה"AHCI BIOS not installed" איך אפשר לסדר את זה? מידע על המערכת שלי: Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) 1366 socket BIOS: F7 CPU: I7 975 Extreme RAM: 12 GB G.Skill Ripjaws 1600Mhz CL 8-8-8-…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קופא באופן רנדומלי. אחרי כמה משחקים בהגדרות של הביוס, החלטתי לנסות לעשות disable לכרטיס הרשת המובנה על הלוח, והפלא ופלא, המחשב לא קופא כלל. דרייברים מעודכנים (נמחקו והותקנו שוב ליתר ביטחון), פירמוט גם לא עזר, מע' הפעלה Windows 7 Ultimate. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-