תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חדש פה ובכל ענייני המשחקי מחשב וצריך קצת עזרה. בשביל להעביר את הזמן בבית החלטתי לקנות עבור המשחקים gamepad של חברת speedlink strike nx wireless אז קודם כל איך אני מתחיל לעבוד איתו, אני פועל על פי ההוראות ואני לא מצליח לחבר בינו לבין המתאם. שאלה שנייה, במשחקים שהורדתי מהחנות של וינדוס אני רואה שהשליטה במשחק יכולה להתבצע לרוב רק מהמקלדת ובשביל כן לשחק באותו משחק עם הסטרייק צריך להתקין עוד איזה תוכנה, יכול להיות ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פשוט נכבה או קופא באופן רנדומלי, איך אפשר להתחיל לפרק את הבעייה לגורמים, זה יכול להיות או חימום, או הספק כוח או 1001 דברים אחרים איפה מתחילים? אני אובד עצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא עובד אצל כל החברים שלי ואצלי לא למה ? המערכת שלי: amd 2000 giga-byte radeon 9700 pro 256 ddr 3200 corsair giga-byte ga-7vaxp windows xp pro יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך זה לא עבד לי עם הdx 8 ולא עובד עם dx9 הבעיה היא שהוא זורק אותי בחזרה לווינדוז ולא רושם כלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה עם המחשב. כשאני מדליק אותו הוא עולה כמו שצריך פעם ב... מה שקורה בימים האחרונים הוא שאני מדליק את המחשב, אין תצוגה במסכים, העכבר והמקלדת לא נדלקים, הסידירום מהבהב ואחרי בערך 30 שניות המחשב נכבה , ונדלק אחרי כמה שניות. לאחר מכן אם לא מכבים את הספק, המחשב ממשיך בלופ הזה של נדלק-נכבה לבד... מישהו ניתקל בבעיה כזו? אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום ויום טוב לכולם לאחרונה המחשב שלי עושה לי צרות אני משתמש בWINDOWS XP לפעמים ... כמה פעמים ביום המחשב עושה לי RESET בצורה ספונטנית אין צורך לציין עד כמה זה מטריד עכשיו, אחרי כל פעם כזאת כאשר הוינדוס עולה הוא רושם שהקובץ PCI.SYS שנמצא בספרית דריברס בוידוס דפוק ושצריך לעשות לו ריפאר אבל כמובן שלא טרחתי לעשות זאת מכיון שאם בשלב הזה עושים RESET יזום אז הוינדוס עולה בלי כל בעיה ובכן מה מחובר לי לPCI ? כרטיס קול - נמצא שם יותר משנה לא נראה לי שזאת הבעיה כרטיס רשת - אולי יש נפילות מתח זעירות ברשת שגורמות למחשב לעשות RESET ? מודם - יכול להיות שקפיצות מתח שמגיעות מקו הטלפון ? 1 הוא דיגיטלתי 2 הוא מחובר לUPS IDE CONTROLER - אולי בגלל שכל הסלוטים מלאים הם צורכים יותר מידי מת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה? עם איזו תוכנה? ואם אפשר להרחיב בבקשה תודה לעוזרים
-
היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שפעמים באמצע משחק מופיע לי מסך כחול של תקלה הלכתי לטכנאי הוא החליף את הלוח וזה לא עזר והוא הוא שם לי כרטיס קול(במקום זה שעל הלוח) והתקלה מופיע פחות פעמים והיום המחשב עשה לי את התקלה כמה פעמים וגם ריסט כמה פעמים מה לעשות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-