תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה לכונן שמתאפיין באורך חיים ארוך, ומספר מחזורי כתיבה ומחיקה גדולים,עניין המהירות לא הכי קריטי בשבילי,(הבנתי מקריאה בפורום שיש כל מיני סוגי שבבים כאלה שמאופיינים ביותר מחזורי כתיבה ומחיקה). יש לי לוח אם ישן,ומתכנן לחבר אותו במתאם pci.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7 6700K & Z170 מה רמת העיבוד שלי מול דור 8 ואיזה I5 כבר מתחיל לעבור
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה משונה...יש פונקציות במקלדת שלא עובדות במחשב הנייד. למשל העתק\הדבק, גזור, בחר הכל.... לפעמים גם להחליף עברית\אנגלית לא עובד...תלוי ביום, בשעה ובמצב הרוח של המחשב. כל זה עבד עד לפני יומיים...לא נשפך כלום על המקלדת האם יש למישהו רעיון? תודה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי... קניתי נסטיק חדש אבל כל כמה דקות הוא מתנתק אני מוצא ומכניס ואז שוב יש לי עוד שתי דקות עד הפעם הבאה (אין לי אופציה לחזור לחנות כי היא סגורה בגלל הקרונה) אשמח אם מישהו ידריך אותי מה לעשות תודה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק יחסית רק מספר חודשים AMD 3200 ו1 ג'יגה זיכרון, היתה תקופה שבה היו לי קצת וירוסים אבל האנטי וירוס היה מגלה אותם והייתי מוחק אותם כל פעם מחדש ובנוסף היה את הוירוס הזה של הICQ של 60 שניות הצלחתי להיפטר מהבעיות האלה בעזרת כל מיני תוכנות הגנה למחשב ומליון סריקות ופאצ'ים שעשיתי והתקנתי. לאחר מכן נותרה בעיה די מציקה שהמחשב מקבל התקף של איטיות...ופתאום עובד ממש לאט לא ברור למה..בדקתי טמפ' של המחשב הוא בדרך כלל 31 מעלות ניסיתי לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי...אז התקנתי וינדוס מחדש כשפרמטתי את כונן C(מותקן עליו רק הוינדוס) בתקווה שזה יפתור את הבעיה...וזה היה אמור לעזור...ועדיין אני תקוע עם הבעיה הזאת! אני רוצה להוסיף שהבעיה קורה גם בלי שאני מפעיל יותר מידי…
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב המיועד למשחקים(רציתי כבדים אבל לא היה לי תקציב..) אז רציתי לשדרג אותו. היה לי 800 ש"ח חופשיים אז קניתי לי כרטיס מסך ולאחר כמה זמן סטיק זכרון SAMSUNG DDRI 1 GB. עכשיו לוח האם שלי תומך עד 2 גיגה ראם. ולפני הקנייה היה לי סלוט ימני פנוי ובסלוט השמאלי שהה לו מקל של KINGSTON 512 MB RAM )DDRI( .... עכשיו שמתי את המקל עם הג'יגה בסלוט של הקינגסטון ואת קינגסטון עצמו שמתי בסלוט הימני.... הקטע הוא שכמו שהבנתי המחשב מרגיש רק בסלוט השמאלי! כי כשאני ניכנס למרכיבי המערכת (דרך "מחשב שלי") כתוב שם רק ג'יגה 1!!! יכול ליהיות ששני זכרונות באותו תדר אבל חברה שונה לא יכולים לתפקד ביחד? :s05: :s05: :s05: או שפשוט אני צריך להדליק את הסלוט השני בביוס? תודה מראש.... נ.ב אם צריך …
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא נמצא בבית רוב היום, אני משתמש במחשב רק בערב ולאחר מכן בבוקר. אם אני אכבה אותו כל יום למשך היום האם זה מזיק למחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם 67 מעלות לכרטיס מסך אחרי גלישה באינטרנט זה מסוכן יכול לגרום נזק או לא נורא ואם נורא מה עושים הכרטיס מסך הוא 7300 gs
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
CPU-5646 MEMORY-5068 HD-1133 זה טוב??? דרך אגב AMD 2500 אמור להיות 1.84GHZ? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שתי שאלות ... 1.איזה סוג אויר דחוס יש בשוק איפה ניתן להשיג וכמה בערך עולה? 2.איך מנקים מסך lcd? הבנתי שלא טוב לנקות אותו עם חומר שמנקה זכוכיות כי הוא לא עשוי זכוכית בכלל אז עם מה לנקות אותו ואיפה אפשר להשיג כמובן ?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב לא מראה לי את יציאת הLPT בגלל זה אני לא יכול להתקין את המדפסת בדקתי המנהל התקנים שם מופיע לי רק שני יציאות COM אודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קבלתי את המצלמה מחבר ואין לו את הדיסק התקנה. על המצלמה לא רשום איזה חברה. היא נראת ככה : וזה מה שרשום לה בלשונית על הכבל חיבור ל-USB : USB PC CAMERA MODEL: DC-2110 MAD IN CHINA
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, המארז שלי Antec Sonata III . בחזית המארז חיבור eSata. אני מגבה חומר לכוננים קשיחים פנימיים, אותם חיברתי עד היום באמצעות מתאם SATA to USB כאשר נדרשתי תמיד לחבר את השנאי לחשמל כדי שהכוננים יקבלו מתח (כוננים גדולים, 3.5 אינץ'). כדי להקל על עניין הגיבוי ולבצע גיבויים יותר במהירות, אני מתכוון להשתמש בחיבור eSata הקיים בחזית המארז. מצאתי כבל שמאפשר להעביר מתח חשמלי על גבי ה- eSata אך כתוב שהחיבור במארז חייב לתמוך בזה. כיצד אוכל לדעת האם החיבור במארז תומך בזה? חיפשתי ב- PDF באתר של Antec ולא מצאתי מידע בנוגע ל- Power over eSata אלא רק שיש eSata בחזית המארז... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה זמן הווינדוז התעדכן לי אוטומטית לווינדוז 10.. זה לא הפריע לי עד שפתאום המחשב לא קלט את המדפסת שלי, מחקתי והתקנתי מחדש את כל מה שצריך שקשור למדפסת ועדיין שום דבר לא קורה.. וזה מתסכל ! עכשיו בכלל הווינדוז לא מכניס אותי למשתמש הרגיל שלי עם כל הדברים שהיו לי, יש דרך להחזיר את ווינדוז 7 בלי לאבד את כל הדברים?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב האומנם ישן לימינו, אך מספק את הצרכים שלי כבר 6 שנים ( פוטושופ , אינטרנט ,משחקים וכו' ) המפרט שלו : לוח אם של ג'גביט דגם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ ( ללא עובר קלוק ...2.1GZ ) כרטיס מסך של palit 9500gt ( מעולה אגב ) ספק של oz עם 500 וואט " אמיתי " זיכרונות שברח לי שמם 4GB דואל , בתדר שהיה הכי גבוה לאז 800MHZ 2 הארדיסקים, הארדיסק ראשי של 750GB של סיגייט, והשני שלWD . -- מערכת הפעלה ויסטה 32ביט * מקורית --------------------------------------------- ולאחר כל השנים שהמחשב פעל ועבד יפה , לפני כחודשיים התחילה תופעה מוזרה ובעיקר מעצבנת . המחשב מתכבה באקראיות בשימוש סביר או לאחר לפעמים נוטה להתכבה כאשר צופים בסירטון וידיאו …
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-