עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב חזר מהמעבדה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451096.msg3877035;topicseen#new (בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446563.0 ) (פורומים בעולם בנוגע לאותה בעיה: http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/52722-bsod-while-idle-using-opera.html ) היי לאחר שקיבלתי את מחשבי מTMS (אחרי 4 חודשים שהוא שהה במעבדה) ב28.12.2009, לא הפסיקו להופיע מסכים כחולים שלא הופיעו קודם לכן. בשל זמן השהות של מחשבי אצל המעבדה, הפכתי לסוג של פרנואיד, ורשמתי כל מסך כחול\קפיאה שהייתה לי במחשב החל מהיום בו קיבלתי אותו מה"תיקון": 28.12.2009: קפיאה בעת כתיבת מסמך מייל ופתיחת קובץ Winrar 29.12.2009: שתי קפיאות בעת גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול דל…

• 47 תגובות
    • 9.1k צפיות
  2. שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  3. המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by supercars,

ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ItachiSan,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כמה מקלדות (USB ו PS2) והוא לא מזהה אף אחת מהן. המקלדות הן ג'נריות ולא הגיע איתן דרייבר מיוחד. ד"א המקלדות לא דפוקות כי הן פועלות על מחשב אחר... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mor1995,

זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. כותרת יש לציין שהדיסק קשיח שלי הוא הSAMSUNG 500GB F3 אחרי שעידכנתי את הביוס הווינדוס שולח לי אותות אזהרה שהוא מצא בעיה בקשיח ויש לגבות את הקבצים שלי הורדתי את התוכנת בדיקה מהאתר של סמסונג סמסונג עשיתי את הבדיקה והכל היה על PASS אני ממשיך לקבל את האזהרות האלו מה הבעיה ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by HilaX3,

יש לי מחשב מאוד ישן בן 10 שנים, במשך 10 שנים הוא עבד ממש טוב. אולי נהיה איטי, אבל נשאר טוב. אתמול בערב שמעתי רעשים חזקים מגיעים מהאווררים שלו, כנראה מהספק ונאלצתי לכבות אותו. היום בבוקר הוא לא נדלק. כאשר אני מוציאה את הכבל של הספק - עליי לצין שהחלפתי לכבל חדש ועדיין אותו דבר - ומחזירה הספק עובד לשנייה ואז נכבה, כמנע ל מכונית. פתחתי את המחשב והוצאתי את החיבורים שמחובברים ללוח אם, והחזרתי. אין שינוי. הוצאתי את הנחיבור הקטן שמחובללוח אם, הפעלתי, ולהפתעתי הוא פעל. כמובן שהמסך לא עלה כי חסר חיבור. האם צריכה להחליף ספק? ואם כן, למה? אין ריח של שרוף מהספק, ואתמול הוא עבד מעולה עד לרעשים. בבקשה עזרה - הילה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eli_kats,

הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by BaR151,

לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה ‏‏עליך לאתחל את הדיסק בכונן ‪בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק יכול להיות זה בגלל המסך הישן שלי? יש מסך ישן 17 אינצ' אני יכול לשחק משחקים כבדים שעות עם60mhz וחלק עם 75 אבל יש משחקים שתוך 10 דקות המחשב נתקע

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. היי, הכל התחיל מזה שהייתה לי הפסקת חשמל, והביוס לא זיהה את הדיסק הקשיח שלי, במחשב אחר בדקתי את הדיסק והוא עובד, אמרו לי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולהחזיר, עשיתי את זה, בהתחלה בכלל לא ראיתי אח"כ כלום במסך, אח"כ כיביתי והדלקתי אותו, ועכשיו הוא מראה חצי מהתווים בג'יבריש כמו בתמונות שצירפתי, ובנוסף הוא לא מעלה את התוכנה של ההארד דיסק SEAGATE שאיתה אני רוצה לעשות בוט כדי לבדוק שהכל בסדר, כמו שצריך. בקיצור, לפני שאני ממשיך לטפל בבעיה של ההארד דיסק שלא מזוהה, אני צריך עכשיו לפתור בעיה אחרת של מסך שלא מציג טוב... ניסיתי לרענן את המסך, בדקתי את החיבורים, אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... מה המקור שלה? האמת שעוד שלפני שנגעתי בבטריה הייתה לי את הבעיה הזאת במסגרת הניסיונות לז…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שידרגתי תמחשב ועכשיו כשאני מחבר תכבל מהכרטיס מסך מובנה (החיבור הכחול) למסך בחיבור DVI, המסך נידלק אבל עושה שגיאה כזאת "INPUT VIDEO" משהו כזה. המחשב הוא: Intel 5300E GIGABYTE ‏G41M-ES2L (קישור לפרטים על הלוח אם: http://skypc.co.il/sg_product~950030~10~0.htm) 160GB HITACHI מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך עזרה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בעיה קשה במחשב הוא לא נדלק בבקשה עזרה! מה שקרה: הלכתי לKSP כדי לקנות את הראם, קניתי את זה: ‏DDR II 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שחזרתי הביתה המחשב עבד כיביתי אותו פתחתי, והרכבתי אותו ביחד עם הראם הנוכחי שליG.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066 MHZ cl 5-5-5-15 כשניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק, המסך לא הראה כלום, עשה את הרעש של המאווררים וכיבה את עצמו, ניסה שוב להדליק את עצמו, כאילו הוא עשה ריסטרט אוטומטתי, ועוד פעם מאוררים, אין כלום על המסך, וזה נישאר ככה..אין לי מושג למה.. ניסיתי להחזיר למצב הקודם, של רק 2GB ראם, וזה עדיין ככה..אני כבר שעה מנסה לסדר, ניסיתי גם רק עם 1GB ראם, עם רק הקודמים, רק החדשים..כלום..אני לא יודע מה לעשות.. חבר שלי ניסה גם ל…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Lirux,

כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by The-Magician,

אהלן, יש לי בעיה מרגיזה, ניסיתי להוסיף זיכרונות למחשב ופיתאום המסך לא עלה, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות להפוך אחד על כל הצדדים של ה-4 מקומות אין כלום לא עוזר, ניסיתי לשים גם זיכרון אחד על 4 המקומות גם לא עוזר, גם בצד ההפוך לא עוזר, חשבתי שיש בעיה בחיבורים אז בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר, ניתקתי גם חיבור כזה של איזה 2 סלוטים של 3 ועוד 2 סלוטים של 1 ואני חושב אבל לא בטוח שהחזרתי אותם למקום הנכון הקיצר ניסיתי עוד פעם היום לשחק עם המחשב ואני לא יודע איך אבל פיתאום במחשב עלה ואיך שהוספתי לו עוד זיכרון המסך שוב פעם לא עלה כרגע המסך לא עולה ויש רעש של ציפצוף שאני לא יודע איך לפתור זה הלוח אם: ga-8ipe1000

20. intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…

21. Started by isrmnhr,

שלום לכולם. השבוע הדיסק הקשיח שלי הלך לעולמו, כשהמחשב עולה אני רואה הודעה: Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error. לאחר מכן אין לי שום גישה אל הדיסק וגם הBIOS לא מזהה אותו. שאלתי היא - האם יש דרכים להציל את המידע על הדיסק הזה ? אני יודע שיש חברות שמתמחות בנושא הזה ולוקחות הרבה כסף, אקח את זה כאופציה אחרונה. האם יש איזה תוכנות ביתיות, או מניפולציות שאפשר לעשות על הBIOS כדי להגיע חד פעמית למידע על הדיסק ולהוציא אותו ? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by levy.mor,

שלום המחשב שלי הציג לי את הבעיה הזו אתמול.. לפי מה שהבנתי מגוגל הבעיה היא או בזכרונות או בדיסק הקשיח.. הרצתי ממטסט כל הלילה על זוג הזכרונות ללא שגיאות... כמו כן הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח עכשיו לפי מה שאני משער.. זו או הקאש של הHD או הכבל של הHD או הזכרונות מחורבנים אבל אני רוצה לשלול את הדבר הקטן שאם זה אכן הכבל של הדיסק יש לי קבל SATA אבל אני לא יודע אם הוא מתאים ל SATA 2 יש בכלל סוגים של כבלים עבור כל תקן או שכבל הוא זהה ואני יכול להשתמש בזה שיש לי ? עריכה: בדקתי את את ה smart של הHD והתוצאות לא משהו האם אני יכול לסמוך על הבדיקה הזו + זה שהרצתי ממטסט לילה שלם ללא תקלות ולקנות HD חדש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! יש לי בעיה במחשב, הוא ככאילו לחוץ על CTRL כל הזמן וזאת לא בעיה במקלדת כי החלפתי כבר שתי מקלדות וזה עדיין נמשך. בקיצור, אז זה כאילו הCTRL לחוץ, לפעמים זה מפסיק אבל זה חוזר. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? יום טוב.

• 8 תגובות
    • 17.3k צפיות
  24. Started by MasterDK,

זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by dezavoo,

מישהו יודע איך לאתר איזה רכיב נשרף אם הלוח אם הפסיק לעבוד רק כאשר מחובר אליו כרטיס מסך לAGP יש סיכוי שהMOSFET שליד הAGP שרוף? האם יש דרך פשוטה לבדוק אותו בעזרת רב-מודד רגיל או שצריך צב"ד אחר?

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים