תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מארז במחשב וחיברתי את הכל במארז חדש ועכשיו שאני בא להדליק את המחשב הכל פועל טוב אבל המסך נותן לי הודעה של no signal פתחתי וחיברתי וניתקתי את הכרטיס מסך הרבה פעמים ואני לא מבין מאיפה הבעיה. תודה לכל מי שיכול לעזור :]
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המחשב כבר שנה ועבד מצוין. לפני שבוע בזמן משחק המסך הוחשך וקיבלתי DVI NO SIGNAL. כיביתי והדלקתי ועבד בסדר. מאז כל פעם הייתה אותה בעיה. לפעמים במשחק ולפעמים בסרט כשהוא נתקע לגמרי והסאונד גם תקוע!. ניסיתי עם מסך וכבל אחרים ואותה בעיה. אחרי שניתקתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו אז הוא עבד ללילה אחד עד שהזזתי אותו למקומו ושוב מופיע לי DVI NO SIGNAL. אם אני מוציא את הכבל חשמל מהמחשב ומדליק אותו אז אני מגיע עד לשלב סמל ההעלאה של וויזנדוז אבל אחרי כמה שניות חוזרת הבעיה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל. הכל עובד, המאווררים של הכרטיס מסך והמארז. מההפעלה המסך לא מראה כלום ולא רק אחרי ווינדוז. עברתי על שאלות דומות בפורומים ולא מצאתי תשובה אין לי ספק, לוח …
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי WindowsXP עם שתי הרדיסקים , אחד WD320 ובו מערכת ההפעלה , השני WD160 למידע . הבעיה - אני לא רואה את ה-320 , לא ב- DeviceManager ' ולא ב- DiskManagment . (גם לא בתוכנות כמו ב-HWMonitor ) אבל בתוכנה של WD לבדיקה, הכל בסדר . Help ?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום התחילה לי תופעה מוזרה ! ברגע שאני משחרר התקן USB באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח", קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. לצערי אני לא מצליח "לתפוס" את המסך הכחול ולראות מהו הקובץ הבעייתי/ מספר התקלה... מישהו מכיר / נתקל בתופעה הזאת ????
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך dvd במחשב ל multizone? בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הוא עובד אצל כל החברים שלי ואצלי לא למה ? המערכת שלי: amd 2000 giga-byte radeon 9700 pro 256 ddr 3200 corsair giga-byte ga-7vaxp windows xp pro יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך זה לא עבד לי עם הdx 8 ולא עובד עם dx9 הבעיה היא שהוא זורק אותי בחזרה לווינדוז ולא רושם כלום
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקיה עם קבצי וורד במחשב שמתעדכנת על בסיס יומי. יש שירות גיבוי בענן שיכול לבצע גיבוי "ריל טיים" על התקיה הזו כל הזמן? (במידה ולא לפחות גיבוי יומי) תודה מראש. נ.ב ניסיתי בעזרת גוגל דרייב , כשאני לוחץ מקש ימני על תקיה ומנסה לשתף אותה לדרייב זה מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על זה.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מסוג DELL דגם INSPIRION 5480 מעבד i 7 דור 8 16GB RAM ומפרט כולל מתקדם באופן יחסי ללפטופ מסוג "notepad" המחשב לא מריץ משחקים באופן אידאלי, לדוגמה פיפא , 2K , PUBG וכו' בבדיקת FPS בזמן שהמשחקים רצים היא מצביעה על טווח שבין 3-12 פריימים בסה''כ. - דרייברים עודכנו -בחירת כרטיס גרפי כברירת מחדל ( MX250 Nvidia GeForce ) ובחירה באופטימיזציית ביצועים . - בנוסף, המחשב מחובר לחשמל ובאפשרויות נבחרה האופציה ל "ביצועים גבוהים". * יצא לי לראות ביטיוב איך מחשב עם מפרט דומה לשלי מריץ משחקים באופן חלק , וגם כאלה עם חומרה פחות מתקדמת ואותו כרטיס מסך. מה אוכל לבדוק בנוסף? האם זה תקין שמדד ה GPU מצבי…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
כשאני בא לשנות שמות של קבצים תמיד הוא מבקש אישור עם סימן של מגן...איך אני מבטל את ההרשאות האלה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-