עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rame84,

שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברים, אשמח אם משהו יכול לענות לי על השאלה. יש לי כונן קשיח של 1TB שעליו מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 10. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף מסוג SSD של 500GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. האם ניתן למחוק מהכונן של ה1TB שלי רק את המערכת ההפעלה וינדוס 10 ללא ביצוע פרמוט מלא? תודה רבה לעוזרים.

4. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sapir91,

הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, בתיקיה בדיסק חיצוני,, קיים קובץ בשם Thumb.db שהוא, לדברי Windows 10. קובץ system ואין ביכלתי למחוק אותו ! כמו כן אין ביכלתי למחוק את התיקיה בה הוא מצוי וכאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה: You'll need to provide administrator permission to delete this file. מדובר בדיסק חיצוני שאינני יכול לפתוח כ administrator. מישהו יכול ליעץ לי איך למחוק את הקובץ? התיקיה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב עושה בעיות בזמן האחרון. נתחיל בזה שבחלק מהמשחקים המעבד עובד על 95%-100% ומקרטע (ב Apex Legends למשל). השבוע היו שני מקרים של התרסקות למשל כחול שאומר שהייתה תקלה והמחשב צריך לעשות ריסטרט. היום המחשב קפא באמצע משחק (Roblox, לא דורש הרבה), לחצו על כפתור הריסטרט ומאז הוא לא עלה. כשניסו לעשות ריסטרט המחשב העלה את המסך splash של הלוח אם ולאחר מכן נהיה שחור וזהו. לאחר כמה ניסיונות ביקשתי לעשות ריסטרט ולעזוב את המחשב דלוק, מה שהופיע אחרי כמה דקות זה מסך כתום (מצרף תמונה). לפי ההוראות באתר של מיקרוסופט הצלחתי להגיע למסך התיקון וכרגע אני בהמתנה לסיום (עלול לקחת יותר משעה). עברתי על הסטיקי ולמרות זאת החלטתי להעלו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם..אז זהו הסיפור..(קצת ארוך אבל בבקשה תקראו) לפני שבוע וקצת המחשב שלי התחיל להיתקע לגמרי...עם זה בזמן גלישה או הורדה או במשחקים. רק ריסט היה עוזר,החלטתי להתחיל לבדוק מה קורה. בדקתי בכול מיני תוכנות נגד ספיים וירוסים וכו..לא עזר...טוב אז עשיתי פירמוט כללי....גם לא עזר...התקנתי אז PRIME95 ועשיתי בדיקות שונות בו אבל לא מצאתי שום בעיה...אז עשיתי בדיקה מאוד ארוכה בתוכנה MEMTEST.....ואחרי 10 שעות כול בדיקה שם עברה בלי שום תקלה! אוקי אני מתחיל להתחמם....ניסיתי להחליף כרטיס מסך....לא עזר....ניסיתי הראדיסק אחר...גם לא עזר....ניתקתי סידירום או כול דבר אחר שיכול לשבש אולי משהו אבל גם לא עזר. טוב ואז אתמול התחלתי לבדוק את הזכרונות שלי: יש לי 2 סטיקים של 512 400MHZ DDR A…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP . :-\

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב לא משו מיוחג אבל בסדר שאני וחבר עושים עליו ניסויים ולפני יומיים ניסינו לקחת כרטיס 6800עא של leadtek ולשים על מחשב החדש זה דרש הרבה התעסקות להזיז את הGF4 שהיה והכרטיס קול והכרטיס רשת וכשגמרנו אם זה חיברנו את המחשב מחדש ולחצנו על הכפתור הדלקה וכלום9 לא קורה זה ככה כבר 3 ימים ואני מתגעגע למחשב שלי.. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא........ :'( :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rollita,

פעמיים בחודש האחרון, אחרי עבודה רציפה של כמה שעות טובות המחשב מאתחל עצמו. מה יכולות להיות הסיבות? איך אני יכול לעלות על הבעיה? ומה בדיוק לעשות? המחשב אגב פנטיום 3 בן כ-4 שנים, ללא החלפת מאוור מאז (אולי זו הסיבה...)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בשבוע האחרון הוינדוס קרס כבר כמה פעמים היה לי וינדוס 10 (עידכון מ 7 ) שהגיע למצב של repairing disk errors ולא הצלחתי לתקן בשום דרך אז התקנתי וינדוס 7 שגם קרס אחרי יום . התקנתי וינדוס 8.1 עבד יום וחצי ואז קיבלתי הודעה של Missing operating system בהדלקה. התקנתי שוב וינדוס 7 כשמגיע לסוף ועושה ריסטרט המחשב עולה ושוב Missing operating system ניסיתי שוב להתקין קרה אותו דבר. בעיה בהארד דיסק ? הלך ? יש דרך לתקן את המצב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by berner,

שלום חברי לא יודע איך פתאום כונן שבו מערכת ההפעלה שלי שוכנת גדל מאד חפשתי בכל תיקיה איפה נכנסו קבצים ולא הצלחתי כנראה עשיתי פעולה לא חכמה של גיבוי תוכנת דוא"ל איפה ואיך אני יכול לנקות את הקבצים האלה ולהחזיר את הכונן לגודל שהיה אשמח לסיוע הדחוף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avivkah,

שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bennash,

כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש. איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Indian,

קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב: כשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים של נדלק, כל המאווררים מסתובבים, אני שומע את ה-HDD מתחיל לעבוד ואז המחשב נכבה לרגע ומתחיל מחדש. כעת הוא נשאר דלוק, כששוב כל האורות עובדים וגם המאוררים אבל הוא פשוט נשאר ככה ולא מציג תמונה. אציין כי הנורות על העכבר דולקות ועל המקלדת לא והמחשב פשוט נתקע ככה בלי להמשיך (כששוב, המאווררים עובדים). ניסיתי לחבר את הכבל של המסך ישירות לכרטיס מסך המובנה בלוח אם ולא לכרטיס החיצוני ועדיין הבעיה ממשיכה. למישהו יש רעיון לפני שאני לוקח אותו לתיקון? מפרט: מעבד i5 2500k מומהר ל-4.4. קירור למעבד: TRUE 120 775 לוח אם: ASRock z68 pro3. זיכרון: 2XTrancesnd 4gb כ.מסך: Gigabyte GTX 570 Windforce Edition דיסק קשיח: Samsung 1tb…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by John Doe,

התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ^GunX^,

הייי לכולם, יש לי בעיה כזאת : לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולא יודע מתי ואיפה זה התחיל אבל רק אתמול הבחנתי בזה שהעכבר לא מתכבה (אופטי) כשמכבים את המחשב , אין לי מושג איפה הבעיה בעכבר או בלוח (הוא חדש לגמרי הלוח אם) אולי לפרמט ? מישהו יכול לעזור לי אולי ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by manevra,

יש לי בעיה (כמובן אחרת למה הת'ראד) שנמשכת כבר הרבה זמן ללא מענה לעיתים קרובות במשחקים כגון need 4 spd HP & Fifa2003 המחשב נופל בתפאומיות ולפעמים המשחק עובד בצורה תקינה מה שמוזר כאן זה שתוכונות שמשתמשות בAPI כמו 3DSMAX ודומיה לא גורמות לקריסת מערכת נשאלת השאלה, למה?... ומה אפשר לעשות? (הפיפא הוא לא גירסה פרוצה אלא ימאג' ונייד פור ספייד כן)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Chana,

היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. לפי מה שאני זוכר ההודעה היא בערך 64KB MANAGEMENT MEMORY BAD. זה מופיע דיי ישר עם הפעלת המחשב (לפעמים) עוד לפני שWINDOWS מתחיל לעלות בכלל (לפני שרואים בכלל את המסך עם התמונה של חלונות). למישהו יש מושג? זה מצביע על זיכרון דפוק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים