תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב מחר יגעיע אלי מחשבוהחבר המחיר בסוף הוא 4000 שקל. הדגם הוא ibm t20 שלדעתי הוא יתאים בול לאחותי הסטודנטית (קל משקל ביצועים מספיקים לאופיס ומסך 14 אינץ). מה שנשאר לי עכשיו זה לחרוט עיברית ולהוסיף מערכת הפעלה ב\תומכת עברית. עכשיו יש לי מספר שאלות שאולי הן לא במקום אבל אשמח לתשובה. 1.כמה עולה ביטוח למחשב כזה? 2.איזה מערכת הפעלה כדי לי לשים על המחשב? 3.תיק למחשב מה כדי בשביל סטודנטית? 4.מה צריך או כדי לקנות כתוספת למחשב? 5.אני רוצה לבנות רשת בין המחשב הישן והניד כמ תעלה לי רשת פשוטה לא אלחוטית שתאפשר לי לחלוק את החיבור לאינטרנט של המחשב הישן? 6.טיפים או חוקים שעלי לזכור בקשר למחשב נייד בתור משתמש שלא ממש מומחה לניידים. זהו אני יכתוב במהרה לכם על המחשב המיוחל כשיתקבל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת על איזו איכות זה יפעל,האם יפעל חלק? מצפה לפחות על איכות גבוהה ולא על LOW MEDYUM ומה לגבי המחיר? 3.9 זה סבבה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון לבעיה למחשב נייד שלא עולה (רושם not bootable device) אבל ברגע שאני מוציא את הבטריה ומחזיר אותה הוא עולה כרגיל. אבל לאחר שעלה רגיל ואני מפעיל מחדש שוב הוא לא עולה ושוב פעם אני מנתק את הבטריה ומחזיר והוא עולה כרגיל. הגדרתי בביוס שיעלה דרך ההארד דיסק ועדיין לא נפתרה הבעיה. בדקתי שכלום לא מחובר למחשב (בכניסות הUSB) אפילו הפעלתי כשהוא מחובר למטען ובלי מטען. מחשב- DELL latitude e7440 אני אודה אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה מאד מעצבנת, נדרש פה סיוע המומחים. הרכבתי כבר הרבה מחשבים בעבר. הפעם הרכבתי מחשב HTPC במארז CoolerMaster 361. המפרט בגדול הוא לוח ג'יגהבייט H61MA-DV2; מעבד i3-2120; זיכרון 4GB; כ. מסך ATI 6450; ספק SeaSonic ss-400ET. לאחר ההרכבה וחיווט והכל, אני בא להדליק את המחשב - ואין תגובה. כלום. לא נדלק, המאווררים אפילו לא עושים חצי סיבוב. בדקתי שוב מתג הספק, חיבור פאנל קדמי, הכל במקום. חיברתי ספק חלופי, גנרי, והופ! הכל נדלק. השלב הבא היה לבדוק את הספק המקורי. אין ברשותי מערכת שלמה לבדיקה אז פשוט סגרתי מעגל עם מהדק נייר בחיבור 24 פין וחיברתי לחשמל. נחשו מה.. הוא נדלק. WTF?? לא נראה לי שמשהו מקצר כי המחשב עבד היטב מאתמול וכל הלילה. וגם אם משהו היה מקצר, בהדלקה הראשונה לפחות היה צר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש תקין קניתי לפני חצי שנה הכל עבד עד לפני חודש בערך מאז הוא עושה בעיות. לקחתי אותו למעבדה שם הוא נדלק והיה תקין וגם אחרי שהחזרתי אותו הוא עבד יום יומיים כרגיל ושוב אותה בעיה השארתי אותו ככה הוצאתי את כל הכבלים מהספק הנחתי לו יום שהחזרתי את הכבלים הוא נדלק כיביתי אותו בלילה וקמתי בבוקר שוב אותה בעיה. נסיתי הכל כל הכבלים מחוברים כראוי, הוצאתי את הכבל מהחשמל הכנסתי כלום לא עוזר. ושוב מחשב תקין יש אור בלוח אם. לוח אם : Tuf gaming B450 Plus אם זה רלוונטי ממה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המודם עבד תקין עד שהוא הפסיק לזהות צליל חיוג. נבדקו החיבורים לקו, אין הודעות בתיבה של בזק וכו'. כאשר אני מגדיר למודם לא לחכות לצליל חיוג הוא מחייג, נוצר התחברות לשרת אך אחרי כ 20 שניות של רעשי התחברות הוא מפיל את הקו. למישהוא יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WINDOWS 7 , והתקנתי לצידה את אובונטו ובהתקנה של אובונטו הקצתי לה 50 GB לאחר מכן, היה נמאס לי טוטלית מלינוקס הסרתי אותה על פי המדריכים דרך קליק ימני על המחשב שלי, ואז נכנסתי לניהול המחיצות והסרתי את הכוננים של LINUX ואחר כך, ביצעתי תיקון לMBR. הבעיה כרגע היא שבכונן C לפני התקנת הלינוקס היה לי 150GB בקיבולת הכללית ועכשיו, לאחר שהסרתי לינוקס יש לי בכונן C בקיבולת הכללית רק 100GB. אני חייב להחזיר את ה50 GB לכונן C בחזרה איפה הם נעלמו ??? איך מחזירים אותם בחזרה ??? ? תמונה של הניהול מחיצות...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים פירסמתי כאן נושא שבו הייתה לי בעיה עם כרטיס המסך שגרם ללוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) להיתקע בשלב האחרון של ה vga detection. שם ציינתי שהמחשב נתקע קודם כל בשלב ה-dram detection אך פתרתי זאת זמנית כאשר הוצאתי את 2 הסלוטים ממצב ה-dual channel והכנסתי אחד מהם ל-single channel. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365321.0 ובכן היום התחדשתי לי ב-hd4670 וכמובן שהבעיה עם נורת הזיהוי האחרונה נפתרה (ה-6600 הקודם התברר כפגר אחרי בדיקתו במחשב אחר). כעת אני מנסה להחזיר את הזכרונות ל-dual channel וזה עדיין לא עובד לי. ניסיתי את הדברים הבאים: *מודול זכרון A בסלוט single channel A *מודול זכרון B בסלוט single channel A *מודול זכרון A בסלוט single channel…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.... לפני כשנתים או 3 קניתי מחשב שיחסית היה ברמה גבוה... כמובן בזכות הפורום התותח הזה שהמליצו לי על המפרט... בחודש \ חודש וחצי אחרונים המחשב התחיל להתקע... (רק לפני חודשיים בערך מחקתי את המערכת והתקנתי מחדש.. ווינדוס 7) המחשב פשוט נתקע... וצריך לבצע ריסט... מה ששמתי לב זה שכשאני מתחבר או מתנתק מהרשת האלחוטית זה תוקע את המחשב ואני חושב שזה נובע מזה... האם יכול לקרות מצב שכרטיס רשת אלחוטי תוקע את המחשב לגמרי? אפשר לסדר את זה? לבדוק? חייב להחליף לחדש? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה בימים האחרונים - כאשר אני מעלה את המחשב, הוא מציג את המסך של הכניסה לוינדוס (הסמל של מיקרוסופט ווינדוס XP) וכשהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך להציג את הWelcome Screen, המסך פשוט מתחיל להבהב ולא נכנס לוינדוס; רק במצב בטוח. ברשותי מחשב עם המפרט המצויין בפרופיל שלי, בכול מקרה מדובר כאמור בוינדוס XP SP2 והכרטיס מסך הוא Radeon 9600Pro (של חברת FIC, אם זה משנה...) נסיונותיי לפתור את הבעיה כללו - התקנה של דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, התקנה של דרייבר חלופי (Omega), הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם תוכנת Driver Cleaner Pro והתקנה מחדש של הדרייבר לא עזרו, כולל ביצוע הצעדים האלה גם במצב בטוח (הסרה וכו'). יש לציין שכאשר לא מותקן דרייבר לכרטיס מסך אז הוינדוס עולה כרגיל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא במעגל אין סופי, גם אם עושים לו ripier', וגם הפעל במצב normaly, שם דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-