תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר זמן מה שהמחשב היה כבוי - המחשב עולה לכאורה כרגיל, נכנס לווינדוס ומאפשר לי לבחור יוזר - ואז מאתחל את עצמו. כאשר הוא חוזר, הוא מודיע שהמערכת קרסה עקב תקלה קריטית - ולאחר אירוע מרגש זה, הוא עובד בלי הגבלה - שנים. יש לכם ניחוש מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נראה תקין, ותוכנת MEMTEST לא העלת כל בעיות.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העלתי היום את המחשב שלי והוא לא עלה לי, אני לא יודע בדיוק מה קרה לו, הוא לא נדלק בהתחלה, ואחר כך חיברתי אותו עם כבל ההטענה שלו ואז הוא עלה למרות שהייתה סוללה, והוא אמר לי שהייתה איזה שגיאה ולבדוק בevent log, אז בדקתי וראיתי רשימה גדולה של error יש שם שגיאות של windowsupdateclient ושגיאות של devicesetupmanager, bug check, server, netbt אלה שגיאות גם מה24 שעות האחרונות וגם מהשבוע האחרון, לא יודע עד כמה זה חמור, אבל במחשב לא צריך להיות ככ הרבה שגיאות. ויש לי גם שגיאות של critical שקשורות לkernel-power . רשום לי שם בפירוט שהמערכת עשתה התחלה מחדש בלי סגירה בטוחה או משהו, והוא אומר שזה יכול לנבוע בגלל שהמערכת קרסה או הפסיקה להגיב או שהיא איבדה כוח לא מתוכנן. מה אתם אומרים על ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ממש מציקה שאני לא מוצא לה פיתרון אני משתמש בלוח ASUS HERO Z87 ויש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה ... הבעיה שלי היא כשאני בTEAMSPEAK אז כשאני מדבר שומעים את כל רעשי הרקע של המחשב ( כמו דיבורים של אנשים אחרים רעשים של משחק או של סירטון וכ'ו וכ'ו ) ניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה אבל משום מה המחשב "מקליט" גם את רעשי הרקע ... ניסיתי להתעסק אין ספור פעמים בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס קול בנוסף בהגדרות של הווינדוס ללא הצלחה ... אשמח לעזרה ! גיא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מחבר את האוזניות אני שומע חלק דברים מהרמקולים של המחשב וחלק של האוזניות שלי (מחשב נייד) אכשיו שאני מנסה לכבות את הרמקולים בדיסיבל באפשרויות של ה סאונד זה לא נותן לי לישמוע חלק מהדברים שנינעלים כברירת מחדל ברמקולים בבקשה עזרה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לא משו מיוחג אבל בסדר שאני וחבר עושים עליו ניסויים ולפני יומיים ניסינו לקחת כרטיס 6800עא של leadtek ולשים על מחשב החדש זה דרש הרבה התעסקות להזיז את הGF4 שהיה והכרטיס קול והכרטיס רשת וכשגמרנו אם זה חיברנו את המחשב מחדש ולחצנו על הכפתור הדלקה וכלום9 לא קורה זה ככה כבר 3 ימים ואני מתגעגע למחשב שלי.. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא........ :'( :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעמיים בחודש האחרון, אחרי עבודה רציפה של כמה שעות טובות המחשב מאתחל עצמו. מה יכולות להיות הסיבות? איך אני יכול לעלות על הבעיה? ומה בדיוק לעשות? המחשב אגב פנטיום 3 בן כ-4 שנים, ללא החלפת מאוור מאז (אולי זו הסיבה...)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הFAT32 לא יכול להכניס קבצים מעל 4 ג'יגה,יש אפשרות להגדיל את זה? :s05: אני פשוט ממש צריך את זה!! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-