עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zobb,

קודם כל תודה שנכנסתם לתרד'. לפני בערך שבוע קניתי מחשב חזק ב -9400 ש"ח המפרט: matherboard: ABIT NF7 -SL Ver.2 V.Card: Hercules 9700 128mb Memory : DDR-Ram 512*2 (1Gb) Memory Sumsung CPU: AMD 2100 P\S: Hec 475 צורב כרטיס קול וכו'..... כשאני נכנס לGTA3 המחשב מסתדר יפה בהתחלה אבל כאשר אני מגיע לקטעים קשים עם יריות וכו הוא מתחיל לקרטע . חבר שלי מערכת פחות טובה ממני ועובד אצלו חלקקקק מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה לכל העוזרים נ.ב: הדרברים הם הכי עדכניים נ.ב 2: הלוח תומך ב DUAL האם יכול להיות קשר בין זה שהזיכרון לא DUAL לבין זה שהלוח תומך בפונקציה זו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי יש תוכנה מתאימה? העתקת כונן חיצוני לכונן חיצוני אחר הכי מהר? תודה

3. Started by ASUSN550JV,

היי זקוק לעזרה שלכם : סתם נקודה שרוצה לציין , לא יודע אם חשובה, זה קרה אחרי שהיה ממש קצת סוללה והשארתי את המחשב דלוק ולא חברתי למטען. כחברתי והדלקתי אותו המסך הזה עלה . עוד כמה דברים שאני רוצה לציין . יש לי מדיית התקנה בדיסק און קי , אחרי שהתעסקתי עם הCMD בעזרת מדריכים מיוטיוב ואיזה מדריך ברשת מדיית ההתקנה לא עולה יותר . אלא ישר עובר למסך הזה אחרי הלוגו של היצרן בבוט.. סיבת השגיאה כל הזמן משתנה . המסך מהבהב בשולייים כזה זה מדריך שפעלתי לפיו צרבתי מדיית התקנה נוספת על דיסק און קי אחר , והתקנה מתחילה אבל אז יש עיוות בתמונה כנראה איזה פס בכחול שנראה כזה בזגזג ושם זה נתקע.. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שיחקתי עם ה-msconfig וה-משתמשים של המחשב היה לי 2 משתמשים למחשב שניהם מנהלים כל פעם שאני מפעיל נכנס למנהל ה"ראשי" הלכתי למאפיינים במחשב שלי ואז מתקדם ואז לחצתי על הגדרות בשני שמה ומחקתי תמשתמש שכל פעם נכנכס אליו רציתי שיכנס לשלי לא לשני. עכשיו אני מפעיל אין כלום!! אני עושה מנהל משימות הכול ריק של המשתמש של המחשב של המערכת יש אבל של המחשב רק אחד ואין explorer וכל זה מה אני עושה? אני נכנס לתיקיות ולאינטרנט דרך הפעלה(שבמנהל משימות)>ואז שם explorer וזה פותח תיקייה ומימנה אני מנהלך אבל אי אפשר לעשות כלוםפ פשוט נעלם מישהו יודע מה עושים בבקשה? אני מוכן לעלות תמונות אם מישהו יכול לעזור אני מתייאש ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RoNeR,

התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tigerex,

שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.

9. Started by arik_bulldog,

בלי שום אירוע מיוחד, יום אחד אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב. המסך פעיל, הנורה שלו דולקת, וכשאני מדליק את המחשב בד"כ נורה כחולה נדלקת, אך עכשיו זה לא קורה. בנסף לזה, יש לאחר כמה שניות צליל חזק כזה מהמחשב ל2-3 שניות, משהו שאין בד"כ. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2009 בשעה 19:19:38 אוקיי, עכשיו המחשב עובד, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה היית הבעיה. מה שעשיתי זה פשוט "חיזקתי" כל מני רכבים במחשב, כמו זכרון וכאלה, פשוט נתתי להם דחיפה קלה מתוך הנחה שאולי הם זזו או משהו.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום , לפני שתקפצו המערכת הפעלה שלי חוקית והיא 7 64Bit , מפרט : Intel I5 2310 gigs 16 G.skill sniper ddr3 AMD Radeon HD 6950 DDR5 2GIgs ספק Corsair TX650 לוח Gigabyte Z6mp-ds3 Creative X-FI Titanum עכשיו זה לא החומרה אני בטוח ב 99% כי מדובר כבר במחשב שני עם אותה הבעיה בדיוק . וגם זה לא בעיה של מעלות,המעבד אצלי בסביבות 16 18 מעלות ,וגם שאר הרכיבים גג 40 ,מחשב ללא OC. גיליתי באינטרנט שהבעיה הזאת מציפה את הפורומים בחו'ל והיא נקראת ''אירוע 41'' שהוא ריסטרטים בלי BSOD ,ומעניין ש למייקרוסופט אין שום מענה לתקלה הזאת :pissed:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by xori,

אז ככה, אתמול הדלקתי את המחשב ואחרי שהכל עולה וזה פתאום כל הצבעים על המסך מתחילים להשתגע והמחשב נתקע. לפעמים זה גם עושה מסך שחור וכתוב למעלה DIGITAL/ANALOG - כאילו שהוא מנסה לחפש לאיזה יציאה זה מחובר המסך. יש לי כרטיס מסך GEFORCE9600 GS עם דרייבר הכי מעודכן. כבל DVI מחובר טוב. ובמצב בטוח המחשב עובד בלי שום בעיה. מה עוד אפשר לעשות...?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by koboc9,

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by aviv_ni,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יוצא לי הודעה שאני צריך להתקין את פלאש פלאיר אני לוחץ התקן ואז תמיד הוא נותן לי שגיאה גם שאני מחובר לאינטרנט זה מה שרושם לי an error has occurred while downloading the installer. please make sure you are connected to the internet and try again אירעה שגיאה בעת הורדת את ההתקנה. אנא ודא שאתה מחובר לאינטרנט ונסה שוב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oxn35131,

מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי מחשב נייד שניתקע רנדומלית לחצי דקה ומשתחרר, זה קורה בזמן גלישה בפייסבוק ויוטיוב, חוץ מזה אין כלום על המחשב, עשיתי SYSTEM RESTORE נקי, התקנתי את כל הדרייברים מהתחלה, ביטלתי HARDWARE ACCELERATION בדפדפן, לא ראיתי משהו שקשור לבעיה ב EVENT VIEWER, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק? חשבתי לבדוק את הכרטיס מסך תחת עומס, אבל אני רק גולש בפייסבוק, ולא עושה משהו כבד

19. Started by ido_m2,

שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by pikachu,

היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by lipa,

ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by ricoh,

שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by SHLOMI71,

יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  24. עשיתי גיבוי מהמחשב הקודם בשיטת DirectCD, על דיסקים TDK 700mb, Silverline 700mb וגם Philips. חלק מהדיסקים - TDK בכלל לא נקראים על ה-DVD ASUS שלי! וחלק מהדיסקים שכן נקראים בעלי כמה פגמים לפי זה שחלק מהשירים יצאו "מעורבבים" בקטע מהם עם עוד שיר. :-\ בקיצור המצב דרעק לגמרי! העברתי כבר את הצורב HP הישן שלי למחשב החדש, והמחשב הישן עדיין מכיל את הקצבים אבל אין לי איך להעביר אותם למחשב הישן... רוב הקצבים הם mp3. למישהו יש רעיון??? אני ממש מיואש!! :'( תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.