תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי 384 DDR על שניי כרטיסים 128 + 245 אז אני לא יכול למלות את כל ה 384 אני פתחתי 52 חולונות INTERNET EXPLORER ויותר לא פותח לי אף על פי שנשאר 130 מגה פנוי ושום תוכנה לא עולה רק אפ אני סוגר חלון או שניים!!! מה זה הדבר המוזר הזה???? כאילו אני לא יכול לנצל את כל הזכרון !!??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי זה מעבד I5 B2400 RAM 6GB כרטיס מסך HD 7870XT ספק כח 600W גירסת דרייברים : AMD 13.6 בעיקר קורה לי אם משחקים שהורדתי (שלא קניתי) נגיד בBF3 הכל רץ חלק... אבל אני לא רואה בתגובות של מי שהוריד את אותו משחק שנתקל בבעיות כזו... וזה כבר בכמה וכמה משחקי... אז אני נוטה להאמין שהבעיה אצלי... מה שקורא זה שאני משחק במשחק 10 דקות לפעמים גם פחות ואז המשחק קופא לכמה רגעים ואז או שהוא ממשיך לעבוד או שהוא קורס לשולחן עבודה במצב שאני חייב להפעיל את מנהל המשימות ולעשות סיים משימה... אחרי שאני עושה לו סיים משימה והוא יוצא מהמשחק אז עולה לי השגיאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב" מה עושים?? ובכלל יש לי עוד בעיה של התחממות יתר של הכרטיס מסך... אם אני לא מפעיל את MSI אפטרברנר אז הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת בקרת הנזקים שאחותי עשתה למחשב בזמן שלא הייתי בבית (וכמובן שאני צריך לסדר את הכל בזמן שאני כן בבית), יש לי בעיה מוזרה עם המקלדת. מדי פעם (לפעמים אחרי שעה של שימוש ולפעמים אחרי שלושה ימים), המקלדת פשוט מפסיקה להגיב. מה זאת אומרת? ברגע שלוחצים על מקש כלשהו נשמע צליל מעצבן מה-PC Speaker (אותו אחד ששומעים כשיושבים על המקלדת בטעות, לדוגמה). לפעמים ניתוק וחיבור מחדש עוזרים, לפעמים עשר ניתוקים וחיבורים מחדש עוזרים ולפעמים רק הפעלה מחדש של המחשב עוזרת. המקלדת מחוברת ב-PS/2 למחשב. מה ניסיתי עד עכשיו: להחליף מקלדת להתקין מחדש windows (עשיתי את זה בלי קשר) לאפס הגדרות ביוס אני חושש שזו בעיה בלוח האם... מישהו חושב אחרת? יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק לפני שאני קונה מקלדת USB (או מח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכול היה עובד מצויין, כשהפעלתי אותו היום הוא פשוט הפסיק לעבוד. תחילה הוא היה מגיע לשלב הראשון ונתקע שם (מתי שיש אפשרות ללחוץ DEL ולהגיע לביוס) אחרי 5-6 פעמים הוא הפסיק להידלק. כשאני מוציא את החיבור מהחשמל ומחזיר אותו, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה, ואחרי זה שוב לא נדלק. בנוסף לזה שהוא נדלק לחצי שניה, יש גם נורה אדומה על הלוח שדלוקה כל הזמן, כך שלא נראה לי שנשרף הספק. יש לציין שהיית היום הפסקת חשמל, אבל המחשב לא היה דלוק. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה שייך לפה אם זה לא מבקש סליחה ולהעביר למקום הנכון. אני אספר קצת באירוך כי יש פה 2 בעיות. יש לי שני מאווררים אחד של המעבד ואחד נוסף שקניתי שמתחבר ללוח אם (מותקן בצד המארז). לאחרונה פתחתי את המחשב מסיבה שאני לא זוכר ובמהלך ההתעסקות יצא הכבל של המאוורר שמתחבר ללוח אם. החזרתי אותו ומאז המאוורר (שעובד ע"פ חום) מקרר בטירוף כאילו השמש מסתתרת מאחורי המעבד שלי. היום החלטתי שזה מרגיז כי זה עושה הרבה רעש ושוב פתחתי את המחשב כדי לנסות לשער מה הייתה התקלה. ראיתי שהמאוורר של המעבד תקין (וכי כמובן השמש אינה מסתתרת מאחוריו) ואז שאלתי את עצמי אם חיברתי את זה הפוך ללוח אם וניסיתי איזה חצי שעה להוציא את זה ולא הצלחתי. אז קודם כל, האם חיבור הפוך ללוח אם של המאוור…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור כזה... שאני יכול לחבר אותו על הלוח אם ושיהיו לי חיבורי USB בfront של המחשב... הבעיה, שהחיבור ללוח אם מופרד, (8 חיבורים קטנים, מסומן בתמונה באדום)... איך אני מחבר את שמונת החיבורים ללוח אם??? התכוונתי לומר ששמונת החיבורים הקטנים מופרדים אחד מהשני ולכן אני לא יודע איזה פין צריך לחבר למקומו בלוח אם... (הסדר של החוטים הרי משנה, לא???)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס 10 לא מזהה את חיבורי ה usb 3 בלוח אם האם יש למישהו דרייבר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקים תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-