תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה אני בוחר את סוג הכרטיס מסך , סדרה והמוצר שלי ואת מערכת ההפעלה שלי שהיא ווינדוס 7 64 ביט אני מוריד את הקובץ וכשאני נכנס אליו זה כותב לי שזה לא תואם לרכיבים שיש לי במחשב או משהו כזה וההתקנה יוצאת אז איך אפשר לעדכן את הכרטיס מסך?!?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שני מחשבים ללא שימוש , אחד שעליו מותקן openelec (מחובר לטלוויזיה) , השני עם ווינדוס (כיאלו עכשיו הם בשימוש אבל אם אצליח לעשות איתם מה שאני רוצה אז הם לא יהיו המחשב עם הווינדוס בכל מקרה לא יהיה בשימוש עוד כמה ימים כי קניתי מחשב ביתי חדש ) שניהם מחשבים חלשים יחסית ורועשים טיפה הגודל של המארז טיפה מפריע וגם הרעש . זה שהמחשב חלש לא כל כך מורגש openelec זו גם מערכת קלה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להרכיב מ-שני המחשבים הללו ? HTPC נורמלי ? ופחות רועש? לא מעוניין לבזבז על זה יותר מ-500 שקל אז אם אין דרך לעשות את זה בזול אז לא צריך . על ה-HTPC אני אתקין openelec אם אני רוצה לעשות את זה , מחשב שקט , וקטן אז אני צריך לקנות רק מארז ואולי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזזתי את המחשב הצידה ובמהלך התהליך בטעות נשפכה לי כוס נוזל על חלקו העליון שכולל חורי אוורור (חצי כוס של תה במצב קר ללא סוכר "למזלי"), המחשב לא היה מחובר למקור מתח. מיד פתחתי את המארז, מדובר במארז גדול יחסית (corsair 270R) כך שרוב הנוזל הצליח "לחמוק" מבלי להרטיב משמעותית רכיבים. היו כמה טיפות על הזכרונות והלוח אם, נגבתי אותם מהר עם נייר סופג, הספק יושב בכלוב כמעט מבודד עם המאורר כלפי מטה ולכן לא חדר לתוכו נוזל. פירקתי את שתי הדלתות הצדדיות ונתתי להכל להתאורר במשך 8-9 שעות למקרה שפספסתי טיפות נוזל, לאחר 8-9 שעות שאבתי עם שואב אבק בכל החריצים הקטנים והדלקתי את המחשב. נכון לעכשיו, הכל תקין. השאלה אם מדובר במזל של שוטים או בשקט של לפני הסערה ובהמשך תתפתח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לא משו מיוחג אבל בסדר שאני וחבר עושים עליו ניסויים ולפני יומיים ניסינו לקחת כרטיס 6800עא של leadtek ולשים על מחשב החדש זה דרש הרבה התעסקות להזיז את הGF4 שהיה והכרטיס קול והכרטיס רשת וכשגמרנו אם זה חיברנו את המחשב מחדש ולחצנו על הכפתור הדלקה וכלום9 לא קורה זה ככה כבר 3 ימים ואני מתגעגע למחשב שלי.. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא........ :'( :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור. בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגן יש למישהוא מושג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מגלה תקיעות רבות במשחקים בסיסים, תקיעות באינטרנט , עבודה איטית של המחשב ואינני יודע למה. למען הסר ספק פירמטטי את המחשב וווידיתי בעזרת כמה תוכנות שאין VIRUSIM על המחשב. כמו כן המעלות של כל הרכיבים במחשב תקינים , מעבד 36 מנוחה כ.מסך 55 מנוחה. בעבר המחשב היה רץ ממש מהר גם בגלל שפעם הוא מן הסתם היה נחשב לטוב..אבל אני לא צריך יותר מהמחשב שיש לי כרגע ואני לא רוצה לקנות מחשב סתם רק בגלל שאני צריך מחשב שיעבוד לי מהר..כי בשביל סתם מחשב שיעבוד מהר המחשב שלי בתאכלס מספיק.. בכל מקרה המפרט שלו זה E6550 GEFORCE 8500GT 2GB RAM 667 ASROCK CONROE היום פירמטתי את המחשב וראיתי שיש עדיין תקיעות למיניהם במשחקים והמחשב מרבה גם להיתקע בעבודה בסיסית. אני שם לב לתופעה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב מסוג DELL דגם INSPIRION 5480 מעבד i 7 דור 8 16GB RAM ומפרט כולל מתקדם באופן יחסי ללפטופ מסוג "notepad" המחשב לא מריץ משחקים באופן אידאלי, לדוגמה פיפא , 2K , PUBG וכו' בבדיקת FPS בזמן שהמשחקים רצים היא מצביעה על טווח שבין 3-12 פריימים בסה''כ. - דרייברים עודכנו -בחירת כרטיס גרפי כברירת מחדל ( MX250 Nvidia GeForce ) ובחירה באופטימיזציית ביצועים . - בנוסף, המחשב מחובר לחשמל ובאפשרויות נבחרה האופציה ל "ביצועים גבוהים". * יצא לי לראות ביטיוב איך מחשב עם מפרט דומה לשלי מריץ משחקים באופן חלק , וגם כאלה עם חומרה פחות מתקדמת ואותו כרטיס מסך. מה אוכל לבדוק בנוסף? האם זה תקין שמדד ה GPU מצבי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב שלא עלה עקב תיקיית EFI שנעלמה מהכונן שממנו עולה הבוט אחרי עדכון כלשהו. לא רציתי להתקין וינדוס מחדש אז אילתרתי ולקחתי תיקיית EFI מדיסק התקנת וינדוס 10, העתקתי אותו לכונן הבוט של המחשב וערכתי את קובץ ה-BCD שיטען את הוינדוס מהדיסק קשיח. זה עובד מצוין הבעיה שבאלתור הזה איבדתי את הבוט של הריקובורי של הוינדוס ואולי עוד כמה דברים. איך אפשר למצוא/ליצור תיקיית EFI של windows boot manager לוינדוס 10? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בחנות קופה שמבוססת על וינדוס 2000 ואני מעוניין להתקין לו כרטיס רשת אלחוטי של level oen, באתר שלהם יש דרייבר מXP ומעלה. איך אפשר להשיג לוינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העלתי היום את המחשב שלי והוא לא עלה לי, אני לא יודע בדיוק מה קרה לו, הוא לא נדלק בהתחלה, ואחר כך חיברתי אותו עם כבל ההטענה שלו ואז הוא עלה למרות שהייתה סוללה, והוא אמר לי שהייתה איזה שגיאה ולבדוק בevent log, אז בדקתי וראיתי רשימה גדולה של error יש שם שגיאות של windowsupdateclient ושגיאות של devicesetupmanager, bug check, server, netbt אלה שגיאות גם מה24 שעות האחרונות וגם מהשבוע האחרון, לא יודע עד כמה זה חמור, אבל במחשב לא צריך להיות ככ הרבה שגיאות. ויש לי גם שגיאות של critical שקשורות לkernel-power . רשום לי שם בפירוט שהמערכת עשתה התחלה מחדש בלי סגירה בטוחה או משהו, והוא אומר שזה יכול לנבוע בגלל שהמערכת קרסה או הפסיקה להגיב או שהיא איבדה כוח לא מתוכנן. מה אתם אומרים על ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-