עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הדר,

הצילו!!!!! המחשב השתגע. הוא מודיע לי ללא הפסק על וירוסים ולא רוצה לפתוח תוכנות (כל פעם תוכנה אחרת). לא משנה מה עשיתי הוא מודיע לי על חוסר במקום איחסון או חוסר בזכרון (שניהם לא נכונים). התקנתי מחדש את win2k (פעמיים) בכל פעם הוא הודיע לי באמצע שיש בעייה עם הקובץ svchost.exe ושהוא סוגר את התוכנה. ההתקנה בשתי הפעמים לא הצליחה וחצי מהתוכנות עדיין לא עובדות. עדיין אני מקבלת הודעות על חוסר בנפח דיסק או זכרון. מה עושים????? איך ניתן להתקין את win2k טוב יותר (עשיתי התקנה עם פירמוט מלא). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by satlan1,

שלום, יש לי מסך של VIEWTECH...4 שנים ככה. קיצר התחילה בו בעיה בזמן האחרון, כל פעם שהמסך נדלק, לוקח לו איזה 3-4 דקות עד להצגת תמונה. כאילו הוא מנסה להידלק ויש הבזקים כאלה ורק אחרי כמה דקות הוא נדלק. (זה קורה גם שאני מפעיל את המחשב, וגם אם נניח המחשב במצב המתנה ואז אני מזיז את העכבר..) יש משהו שאפשר לעשות? כי אין לי כבר אחריות עליו..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avivkah,

שלום, קניתי אתמול לילדים מחשב חדש, מפרט די זול, אבל המחשב לא אמור לעשות עבודות כבדות בכלל. מדובר על I3 עם 4GB זיכרון, אבל עם המפרט הכי זל שמצאתי. אין לו סי די, התקנתי עליו חלונות 7 בעזרת disk on key. ואז התרחשו שתי בעיות שונות שאני לא מצליח לפתור. 1. ההתקנה עברה חלק, אבל המערכת נתקעת במהלך העליה. 2. אני לא מצליח להתקין מחדש אף מערכת אחרת, מאחר והמחשב לא מוכן לקרוא קודם מה -disk on key לפני שהוא קורא מהדיסק הנייח שבמחשב. עכשיו, אני מנסה להבין מדוע המחשב נתקע עם חלונות 7 ואיך לגרום למחשב לקרוא מהדיסק החיצוני. ואני חושב שהבנתי איך להגדיר לביוס לקרוא קודם מהדיסק החיצוני, זה פשוט לא עובד. תודה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shugi,

ערב טוב. לפני זמן קצר ניקיתי את המחשב, משהו שאני עושה אחת לכמה חודשים. בניקיון השתמשתי בשואב אבק ומגבונים. בנוסף לניקיון התקנתי גם מאוורר חדש במארז. לאחר שסיימתי רציתי לראות שהמאוורר עובד כמו שצריך אז חיברתי את הכבל לספק והדלקתי את המחשב. אחרי זה כשראיתי שכל המאווררים עובדים סגרתי הכל, ואז משום מה המחשב נדלק לבד. טוב, חיברתי את כל החוטים למחשב והדלקתי. קופץ לי מסך ורשום: MAIN BIOS CHECKSUM ERROR היה רשום עוד כמה דברים על ביוס גיבוי, בסופו של דבר הרצתי REPAIR של ווינדוס ולאחר כמה דקות רשם שאין באפשרותו לתקן את הבעיה. בשלב הזה כבר נכנסתי לפאניקה, ואחרי שהמחשב נכבה הדלקתי שוב, אך למזלי הכל עלה חלק. מה יכל לגרום לבעיה הזאת? יש סיכוי שתחזור בעתיד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mire,

שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Greenburger,

בימים האחרונים המאוורר עשה רעשים מאוד חזקים, וריססתי אותו עם פחית אוויר מרוכז, אך זה לא עזר. אתמול המחשב כבה בפתאומיות באמצע העבודה, וכשניסיתי להדליק אותו מחדש תוך מס׳ שניות הוא נכבה שוב (ניסיתי זאת כמה פעמים). כ- 40 דק׳ אחרי שחיכיתי ולא ניסיתי להפעיל אותו הדלקתי אותו שוב, והפעם הוא עבד בערך חצי שעה ונכבה. אז ריססתי עם ספריי האוויר על המאוורר של המעבד, ומאז המחשב לא נדלק בכלל, גם לא לכמה שניות. אני לא יודע מה הבעיה, אני מנחש שבקירור או ספק, ואודה לכם על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 8MiP6,

אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. כמו שאתם רואים בתמונה אני בוחר את סוג הכרטיס מסך , סדרה והמוצר שלי ואת מערכת ההפעלה שלי שהיא ווינדוס 7 64 ביט אני מוריד את הקובץ וכשאני נכנס אליו זה כותב לי שזה לא תואם לרכיבים שיש לי במחשב או משהו כזה וההתקנה יוצאת אז איך אפשר לעדכן את הכרטיס מסך?!?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם. תודה .

12. Started by eZra,

מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היו לי בעיות ריסטרטים, הרצתי כל הלילה למשך 8 שעות בדיקה לזכרונות (memtest86) וזה מצא כ-10 ארורים. לפי זה ניתן להסיק שהזכרונות לא טובים ? דבר שני שחשבתי שיכול להוות את הבעיה זה הספק הדיי חלש שיש לי, חשבתי אולי יש לי נפילות וולטאג': http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295 הנה המפרט של המחשב כולו: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Gigabyte GeForce6800GT 256MB GDDR3 PCI-E RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme Case: Thermltake Soprano black + window PS: Tt 400W HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM [attachment…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by THE_FLASH,

יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום. אנסה להיות קצר כמה שאפשר. 1. רכשתי מחשב ממכר שגר בחוף המזרחי של ארה"ב, בעוד אני גר בחוף המזרחי. 2. המחשב נשלח בדואר רגיל - ועבר לערכתי המון "טרטורים" לאחר ניקוי פנים המחשב, ניסיון להדליק אותו כשל. אין כל תגובה. לאחר שעות של לימוד-וטעייה, הגעתי להבנה שלחיצה על החלק העליון-שמאלי של לוח האם (בערך באזור בו המקלדת מתחברת ללוח) מביאה להדלקת המחשב. עזיבת הלחץ על הלוח מביאה לשיתוק מוחלט של המחשב [אם כי לא לכיבוי]. בדקתי את הבורג המחבר את לוח האם למארז בנקודה זאת, והבורג חזק, אבל לוח האם מראה תזוזה ברורה (כאילו הבורג משוחרר - ראו ווידאו ראשון). [מכיוון שכך, המחשב כעת מונח על צדו - ראו תמונה - כדי לשמור על הלחץ ועל כן להשאיר אותו פעיל] בבקשה צפו בווידאו הבא כד…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by huber,

הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable

16. Started by PTTM,

היי הרכבתי לאחי מחשב חדש מבוסס i5, וכשהדלקתי אותו כדי שאוכל להתחיל בהתקנה של הOS ראיתי שהPOST ממש איטי! המוזר הוא, שאחרי הPOST האיטי המחשב מעלה ווינדוס כרגיל... גם הביוס עובד כרגיל, כמו כן גם המסכים שלפני הPOST... ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום חלקים (לוח, מעבד, כ. מסך, וסטיק אחד של זיכרון) והפוסט עדיין היה איטי... Intel Core i5-750 2.66GHz Quad Core Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold Sparkle GeForce GT220 512Mb DDR3 PCI-e WD 500gb 32mb 7200 Caviar Black SATA II WD5001AALS Seagate 320gb 16mb 7200 SATA II ST3320613AS SeaSonic 500w SS-500ET Active PFC Antec 300 מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לחבר יש מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. התקנתי WIN XP PRO SP2 בצרפתית (מה לעשות..) כדי לספק גלישה באינטרנט ו-email, חיברתי אותו בכבל רשת מוצלב לראוטר שמחובר ל-ADSL. אבל אין רשת: לא מופיע לי Local Area Connection בפאנל ה-Network Connections. תחת device Manager מופיע כרטיס רשת עם מספר רכיבים, כולם מופיעים כתקינים. כאשר אני מריץ ipconfig או ipconfig /all, אני מקבל רק "Windows IP Configuration" בלי נתונים. מה עוד עלי להתקין כדי שהרשת תעבוד? (יש לציין שיש PC אחר שמחובר לאותו ראוטר וגולש בלי בעיות, וכן המחשב הנייד שלי מתחבר לרשת כאשר אני מחבר אותו עם אותו כבל רשת לאותו מודם.) תודה רבה על כל רמז :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by benjamin z,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי WINDOWS 7 , והתקנתי לצידה את אובונטו ובהתקנה של אובונטו הקצתי לה 50 GB לאחר מכן, היה נמאס לי טוטלית מלינוקס הסרתי אותה על פי המדריכים דרך קליק ימני על המחשב שלי, ואז נכנסתי לניהול המחיצות והסרתי את הכוננים של LINUX ואחר כך, ביצעתי תיקון לMBR. הבעיה כרגע היא שבכונן C לפני התקנת הלינוקס היה לי 150GB בקיבולת הכללית ועכשיו, לאחר שהסרתי לינוקס יש לי בכונן C בקיבולת הכללית רק 100GB. אני חייב להחזיר את ה50 GB לכונן C בחזרה איפה הם נעלמו ??? איך מחזירים אותם בחזרה ??? ? תמונה של הניהול מחיצות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by haim85,

בזמן האחרון המחשב נהיה מאוד כבד כמו שציינתי בכותרת הם ממש מתחילים לי בגבוה מבלי מאמץ מאמץ זה כבר מחשב מת.. יש לי חשד קטן לריגול וכל דבר שקשור לזה במחשב שלי 0: (סתם דוגמא עם זה קשור קשור לא קשור אבל לא קשור אבל אתן תדוגמא שקרה לי באמת פרצו לי תמישתמש במישחק בטאפליד 3 שינו לי איימל וסיסמא והכל) תמונות ידברו בעד עצמן! להוריד רווחים ב co il http://www.siz.c o.i l/my/ev0kztz1zqgj.jpg http://www.siz.c o.i l/my/dnonvkmyjhyc.jpg בכל מיקרה מה אני אמור לעשות במצב כזה ואי ךבודק עם באמת יש ריגול פריצה ובלה בלה ..!!??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rango,

מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TheDiesel,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה

דיונים חדשים בפורומים